2011.11.21. 11:01:44
Lehet, hogy furcsán hangzik, de nekem pozitívum volt a Madrid meccse. Én úgy számoltam, hogy egy nagyon sima 2 vagy 3 gólos győzelem lesz, de láttuk, hogy egy kis szerencsével simán lehetett volna X. Emlékezzünk mi milyen gólokat a denevérektől, egyszerűen röhej kategória. A Realnak szerencséje is volt, nekünk nem. Szóval simán foghatóak. Ezzel nem akarom elvenni az érdemüket, mert eggyel többet rúgtak, ha így vesszük megérdemelték, ha sokszor nem ezt mutatta a játék képe.
A tizenegyesről szerintem olyan szinten felesleges vitázni. Nem azért mondom, de ha még most is kétes a dolog, akkor mit vártunk, hogyan láthatta volna abban a pillanatban a bíró. Teszem hozzá élőben simán kezezésnek láttam, cask azt furcsállom, hogy a Mestallában ezt nem fújta be. Lehet, hogy igaza is volt. Inkább azt tartom szerencséjüknek, hogy a kapufa nem ment be.
Nem hiszem, hogy annyira be kellene sz@rni a realtól. Igen, sokkal jobbak, mint tavaly, de szerintem mi is. Én nem elsősorban tőlük félek, hanem az idei idegenbeli játékunktól. Idén sajnos először a Bernabeu-ban játszunk, ami nagy szerencse nekik, de szerintem nemcsak ők fognak vért inni, hanem mi is. Lehet mondani, hogy leeresztettek a srácok stb., de a Clasicón ez felejtős lesz, az egy teljesen más meccs. Addig szerintem biztos nem lesz helycsere, szép lenne, ha pont akkor ugranánkl az első helyre.
Forca Barca!!!!