Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
mi a garancia arra h mi nem leszünk élesek az első mp-től kezdve??? erre alapozni? hm... egyébként Madridban támadni fognak, ha nem is 90 percen keresztül de fognak...Sanama írta:Első 15percben ki fog nyílni a Real szerintem, megpróbálnak gyorsan szerezni egy gót,addig ameddig a Barca ébredezik. Utána akármi van( ha lőnek gólt,ha nem) szerintem be fognak állni védekezni.
Mourinho tudja,hogy 6 ponttal előrébb vannak, mit kockáztasson?!
Mi sem egyszerűbb középkezdésnél.daffy írta:a marca-n szavazók többsége szerint nem jó josénak a 3 védekező kp-s ötlete. ezzel azt hiszem 2 kérdésre is választ kaptunk.Bányász írta: Hát ha én Real drukker lennék akkor nagyon dühös lennék ha azt látnám,h olyan alapon focizik a csapat,h nagyon jó az a 6 pont előny...
nekem már csak 1 kérdésem maradt:
-hogy fog eljutni a labda a real támadó hármasához a 3-4-5fős barca kp-n keresztül?
visszautalnék az 1-2 napja írt gondolatomhoz:De mi van akkor ha egyik klasszikust a Barca nyeri a másikat a Real.A Madrid elhódítja a bajnoki címet a Barca meg a Bl-t. Very Happy Akkor ki van ki előtt?
Érthető voltál persze.Én a saját vérmérsékletemmel próbálom elképzelni azt,h madrid drukker vagyok.Utólag nyilván nagyon tudnám értékelni azt,h megmarad az előny meg nem kaptunk ki stb stb.De a meccsnek mégis úgy ülnék neki,h végre verjük már meg őket...És ha nem sikerülne azt hiszem maradna is bennem egy jó adag keserűség mert mikor ha most sem?Sanama írta: Remélem érthető voltam
Ezt tudom én,h logikus lenne de tényleg én most inkább érzelmi alapon próbálom megközelíteni.(ami nyilván nem könnyű hiszen Barca drukker vagyok) Számomra nem egy kontrázgatós 1-0 lenne a revans és nem azt várnám.Persze lényegében így a csodát várnám.Sztem logikus lenne madridi részről stabil védekezésre, és kontrákra építeni. Eleve ez a játékstílus a legeredményesebb a Barca ellen.
Nyilván a madridisták nagyon szeretnének valamiféle revánsot az elmúlt évekért. Sztem ezzel Mourinho is tisztában, de nem akar butaságot csinálni, mert tudja, h a Barca milyen veszélyes.Bányász írta:Hát ha én Real drukker lennék akkor nagyon dühös lennék ha azt látnám,h olyan alapon focizik a csapat,h nagyon jó az a 6 pont előny...Sanama írta:Utána akármi van( ha lőnek gólt,ha nem) szerintem be fognak állni védekezni.
Sokkal több minden szól a Real mellett mint bármikor máskor az elmúlt 3 évben.Lejátszottunk ellenük 11 meccset 3 év alatt abból egyetlen egyet se sikerült megnyerniük a rendes játékidőben.Kaptak kb 25gólt és lőttek 9et...
Szóval ha a másik oldalon állnék akkor már nagyon várnék egy győzelmet.És kb lesz*rnám azt a 6 pontot.
De hallottuk már,h a Bernabeu Jose Mourinhot élteti... szóval el tudom képzelni azt is,h megengedheti magának a pali,h az elejétől az x-re menjen...
Felíveléssel.daffy írta:a marca-n szavazók többsége szerint nem jó josénak a 3 védekező kp-s ötlete. ezzel azt hiszem 2 kérdésre is választ kaptunk.Bányász írta: Hát ha én Real drukker lennék akkor nagyon dühös lennék ha azt látnám,h olyan alapon focizik a csapat,h nagyon jó az a 6 pont előny...
nekem már csak 1 kérdésem maradt:
-hogy fog eljutni a labda a real támadó hármasához a 3-4-5fős barca kp-n keresztül?
a marca-n szavazók többsége szerint nem jó josénak a 3 védekező kp-s ötlete. ezzel azt hiszem 2 kérdésre is választ kaptunk.Bányász írta: Hát ha én Real drukker lennék akkor nagyon dühös lennék ha azt látnám,h olyan alapon focizik a csapat,h nagyon jó az a 6 pont előny...
Én is erre gondolok madridi részről, de a Barca nem teheti meg, h ébredezzen. Szerintem a sípszótól kezdve hatalmas nyomás alatt lesz Casillas kapuja..szerintem egy gólt kapunk, de behúzzuk. 1-2 vagy 1-3Sanama írta:Első 15percben ki fog nyílni a Real szerintem, megpróbálnak gyorsan szerezni egy gót,addig ameddig a Barca ébredezik. Utána akármi van( ha lőnek gólt,ha nem) szerintem be fognak állni védekezni.
Hát ha én Real drukker lennék akkor nagyon dühös lennék ha azt látnám,h olyan alapon focizik a csapat,h nagyon jó az a 6 pont előny...Sanama írta:Utána akármi van( ha lőnek gólt,ha nem) szerintem be fognak állni védekezni.
Szerintem is erre lehet számítani, már csak azért is, mert a Barçáról sok mindent el lehet mondani, de hogy az első 10-15 perc a legjobb időszaka, azt koránt sem. Lásd BL döntő, vagy egyéb nagy meccsek.Mikaos írta:Akármilyen módon, nekünk kell lőni az első gólt.
Utána úgyis elgurul a gyógyszerük, és 1-2 piros lap minimum esélyes.
Ha ők szerzik az első gólt, akkor viszont beállnak a kapuba 11-en. Mondjuk szerintem alaphelyzetben is ez lesz, de azt is el tudom képzelni, hogy Mourinho meglepetésre készül az első 10-15 percre (mint a kupadöntőn is tette), s focizni is fognak.
Mert senki nem tud fogalmazni. Idény közben kutyát nem érdekel a gólkülönbség, a megszerzett pont, lejátszott meccsek. Egy a lényeg: a vesztett pontok. Ebben a Real 6 ponttal jobb nálunk, és idény közben csak ez számít.csabimo írta:Elolvastam a szurkoló vs szurkoló cikket a madridistán! Külön kitérnek a 6 pontos különbségre! Most én vagyok örült vagy mi van már? Miért kell kijelenteni a 6 pontot amikor 3 a különbség :S..miért kell azt az egy meccs elönyt 3 pontra váltani???
Ezzel azt akartam mondani, hogyha mi kapjuk az első gólt, akkor szerintem végünk.dr. Mezey írta:Pont ír erről a goal.com. 2009-10-es szezon óta nulla pontot vesztettek 1:0-ás vezetésről, mig a többi minimum 18 pontot.Rivaldinho írta: ...De ha vezet a Madrid, nincs az a pénz, hogy kiadják a kezükből a győzelmet, beállnak 10-en védekezni, és szegény Benz, vagy Ronaldo ácsorog egyedül a kezdőkörnél....
Rivaldinho írta:Szerintem az is nagy baj, és különbség a két csapat között, a Madrid javára, hogy :
Ha vezet 1-el a Barca (nem csak a Madrid, de más csapatok ellen is....), simán benne van az, hogy kiadják a kezükből a győzelmet, és X-re jön az ellenfél minimum.
De ha vezet a Madrid, nincs az a pénz, hogy kiadják a kezükből a győzelmet, beállnak 10-en védekezni, és szegény Benz, vagy Ronaldo ácsorog egyedül a kezdőkörnél. Ezt Mourinho hozta magával érzésem szerint, nem tudom milyen a statisztika, de szívesen megnéznék egy olyat, hogy ha vezetett a Madrid 1-el, hányszor kaptak gólt utána..