Aranylabda - FIFA év játékosa
Különben én most már úgy gondolom, h a gyenge VB-vel együtt is Messi érdemelné meg leginkább. Anno R10-nek elment a VB miatt, de ő ősszel sem játszott kimagaslóan. Messi viszont fantasztikus. Ha belevesszük, h a riválisai pedig nem olyan jók ősszel, akkor sztem nem lehetne kérdés.
-
- Director del Fútbol
Vagy mondhatjuk úgy, hogy Maradona megteremtette a lehetőséget Xavinak, hogy amolyan nagyon megérdemelt életműdíjként megkapja. Én örülök neki, ha nem Messi kapja. Hihetetlen fiatal, rengeteget kaphat még és végre egy olyan játékos is megkapná, aki nem a franchise játékosa a csapatának, viszont az egyik legtöbbet ő tette le a Barcelona és Spanyolország sikerei érdekében az asztalra. Elég itt csak a sérülésére gondolni. Ilyen alapon pedig még hálás is vagyok Maradonának. Félre ne értsetek, természetesen imádom Messit, de ez kijárna Xavinak, ráadásul az argentin, ha idén nem kap, akkor is biztos vagyok benne, hogy nem egyet fog még pályafutása során. Erre a képességei és a hozzáállása predesztinálják.Lionel85 írta:Tehát mondhatjuk úgy is, hogy Maradona vette el Messitől az Aranylabdát hülye taktikájával?P.U.Y.O.L. írta:Én Xavinak adnám, remélem ő is fogja kapni. Messi viszont borzalmasan megbonyolítja a helyzetet. Szerintem vitathatatlanul a világ jelenlegi legjobb labdarúgója. Tény, hogy (elsősorban) a VB évében szinte sosem az kapta az Aranylabdát, aki talán a legjobban megérdemelte volna, viszont az is biztos, hogy soha senki nem tett le ennyit az asztalra úgy, hogy közben a VB nem igazán sikerült neki. Embertelen mennyiségű gól, hihetetlen szép játékkal és ami talán a legfontosabb: különösebb hullámvölgy nélkül...(azért nem lennék benne biztos, hogy esélytelen a címre, főleg úgy, hogy összevonták a 2 díjat)
Persze ettől függetlenül Xavinak szorítok, de nagyon...
- Lionel85
- Llegenda del Barça
Tehát mondhatjuk úgy is, hogy Maradona vette el Messitől az Aranylabdát hülye taktikájával?P.U.Y.O.L. írta:Én Xavinak adnám, remélem ő is fogja kapni. Messi viszont borzalmasan megbonyolítja a helyzetet. Szerintem vitathatatlanul a világ jelenlegi legjobb labdarúgója. Tény, hogy (elsősorban) a VB évében szinte sosem az kapta az Aranylabdát, aki talán a legjobban megérdemelte volna, viszont az is biztos, hogy soha senki nem tett le ennyit az asztalra úgy, hogy közben a VB nem igazán sikerült neki. Embertelen mennyiségű gól, hihetetlen szép játékkal és ami talán a legfontosabb: különösebb hullámvölgy nélkül...(azért nem lennék benne biztos, hogy esélytelen a címre, főleg úgy, hogy összevonták a 2 díjat)

teljesen mind1 ki kapja,feltéve h az aranybogyó nem hagyja el BarcelonátMessiFan írta:Egyébként teljesen mind1 hogy ki kapja csak igazságos legyen
Egyébként mikor lesz az átadás?

- P.U.Y.O.L.
- Director del Fútbol
Én Xavinak adnám, remélem ő is fogja kapni. Messi viszont borzalmasan megbonyolítja a helyzetet. Szerintem vitathatatlanul a világ jelenlegi legjobb labdarúgója. Tény, hogy (elsősorban) a VB évében szinte sosem az kapta az Aranylabdát, aki talán a legjobban megérdemelte volna, viszont az is biztos, hogy soha senki nem tett le ennyit az asztalra úgy, hogy közben a VB nem igazán sikerült neki. Embertelen mennyiségű gól, hihetetlen szép játékkal és ami talán a legfontosabb: különösebb hullámvölgy nélkül...(azért nem lennék benne biztos, hogy esélytelen a címre, főleg úgy, hogy összevonták a 2 díjat)
-
- Director del Fútbol
Hát azért Xavi a vb-én is jól játszott. Sneijder pedig rúgott 2-3 gólt, de messze rosszabbul játszott (mint ahogy egész szezonban), mint a katalán. Mivel van nálatok előrébb Sneijder? Egy olasz kupával? Ne vicceljetek már. Bajnokok lettek mindketten hazájukban, ráadásul a spanyol bajnokság inkább elismert. Bl-t nyert Sneijder, Xavi meg vb-ét és mindkétszer egymás ütötték el a sikertől. ( Bayernt nem lebecsülve, de naKidb írta:Nem is értem Forlanról miért nem esik szó. EL győztes, Európai Szuperkupa győztes, VB Aranylabda... Ezek alapján akár ő is kaphatná. De reálisan mégis Sneijdernek van a legtöbb esélye rá. Xavi a vb-n szerintem nem hozta azt a fergeteges formát mint tavaly egész évben, Iniestának pedig "egy gólért" csak nem adnám oda.

január 10-én, ZürichbenBarca_10 írta:Január 10-ike környékén.MessiFan írta: Egyébként mikor lesz az átadás?
- Lionel85
- Llegenda del Barça
A második mondattal nem értek egyet. Szerintem azért több volt Sneijder, mint "jókor volt jó helyen", mert ő volt a vezére az Internek. Lehet, hogy Xavi többet ad a Barçának, de a maga taktikájában, a maga mivoltában Sneijder is van olyan fontos láncszeme az Internek. De ez inkább a Mourinho-féle Interre volt igaz, bár a mostaniban is fontos szerepe van. És az, hogy a holland válogatott is sokat köszönhet Snijdernek, talán nem is kell ecsetelnem, főleg akkor nem, ha nézted a vb-t.daffy írta:én nem vagyok elfogult,de én is xavinak adnám és ő is fogja kapni. sneijder csak jókor volt jó helyen,míg xavinak sokat köszönhet mind a barca,mind a spanyol válogatott

Január 10-ike környékén.MessiFan írta: Egyébként mikor lesz az átadás?
“...I like the idea of a black sun; like a black hole is space, sucking everything into darkness, where we came from and where we’re heading...”
Ha 2006-ban Cannavaro meg tudta nyerni (szvsz az Aranylabda szavazás legnagyobb szégyene), akkor egyértelmű, hogy most Xavi kapja. Messi a világ legjobb játékosa, ezen kár lenne vitatkozni, de sajnos a VB nagyon befolyásolja a díj kimenetelét. Állítom, ha nem Maradona lett volna a szövetségi kapitány, akkor Messié lenne most ismét. Ilyen gólérzékeny játékost nem lehet Mascherano előtt játszatni 5 méterrel. Ezzel a döntéssel vette el Messi Aranylabdáját!
Nem is értem Forlanról miért nem esik szó. EL győztes, Európai Szuperkupa győztes, VB Aranylabda... Ezek alapján akár ő is kaphatná. De reálisan mégis Sneijdernek van a legtöbb esélye rá. Xavi a vb-n szerintem nem hozta azt a fergeteges formát mint tavaly egész évben, Iniestának pedig "egy gólért" csak nem adnám oda.

én nem vagyok elfogult,de én is xavinak adnám és ő is fogja kapni. sneijder csak jókor volt jó helyen,míg xavinak sokat köszönhet mind a barca,mind a spanyol válogatottLionel85 írta:Persze, ha elfogult lennék, én is a Barçásokra tennék, de ha reálisan nézem is, akkor is mondjuk nálam is Xavi nyerne. Viszont az Interrel triplázás Sneijdernek kedvez. De mégegyszer írom, ha vb a mérvadó, akkor Barçás győztes lesz és ha már az biztos, hogy a katalánoktól kerül ki az Aranylabdás, akkor mindegy, hogy Xavi vagy Ini kapja.
Kicsit kusza lett remélem érthető.
Egyébként teljesen mind1 hogy ki kapja csak igazságos legyen 

- Lionel85
- Llegenda del Barça
Messi sajna nem lesz szerintem dobogón, mert tényleg teljesítménye alapján első is lehetne, de sajnos nem a gólkirályi címre adják az Aranylabdát. CR nem tom hogy jön ide, se klubcsapat, se vb nem volt idén. A dobogón Xavi, Iniesta és Sneijder lehetnek. Nagy meglepetés kéne ahhoz, hogy ne ezen három játékos egyike legyen a győztes. De még az is nagy meglepi lenne, ha nem ez a 3 középpályás lenne a dobogón.Subinho írta:Ha a szívemre hallgatok, akkor az első 3: Messi, Xavi, Ini, de sajnos nem ez lesz a vége....

- Subinho
- Director del Fútbol
nagyon nehéz idén ezt eldönteni! a világ legjobbja egyértelműen Messi, de a VB-je nem sikerült jól, így nem lesz 1.
Sneijder fantasztikusan játszott tavasszal és a VB-n, de ősszel nem annyira.
Xavi ugyanez, csak ő sérülés miatt.
Iniesta most pazar formában van, közel Messi szintjén, de a tavasz a sérülések miatt gyengébb volt!!!
CR jól nyomja, de max. 5.-ként jöhet szóba ebben a listában!!!
Ha a VB-t vesszük figyelembe, akkor Messi sajnos csak 4. lehet, pedig tudjuk: Ő a világ legkobbja!!!
Ha a szívemre hallgatok, akkor az első 3: Messi, Xavi, Ini, de sajnos nem ez lesz a vége....
Sneijder fantasztikusan játszott tavasszal és a VB-n, de ősszel nem annyira.
Xavi ugyanez, csak ő sérülés miatt.
Iniesta most pazar formában van, közel Messi szintjén, de a tavasz a sérülések miatt gyengébb volt!!!
CR jól nyomja, de max. 5.-ként jöhet szóba ebben a listában!!!
Ha a VB-t vesszük figyelembe, akkor Messi sajnos csak 4. lehet, pedig tudjuk: Ő a világ legkobbja!!!
Ha a szívemre hallgatok, akkor az első 3: Messi, Xavi, Ini, de sajnos nem ez lesz a vége....
- Lionel85
- Llegenda del Barça
Persze, ha elfogult lennék, én is a Barçásokra tennék, de ha reálisan nézem is, akkor is mondjuk nálam is Xavi nyerne. Viszont az Interrel triplázás Sneijdernek kedvez. De mégegyszer írom, ha vb a mérvadó, akkor Barçás győztes lesz és ha már az biztos, hogy a katalánoktól kerül ki az Aranylabdás, akkor mindegy, hogy Xavi vagy Ini kapja. 

-
- Director del Fútbol
Szerintem, ha összevontan nézzük, minden címet és nem csak a bl-t, akkor sem megy el annyira Sneijder. Olyan egál szagú. Hisz a bl-ben a siker kapujában Sneijder csapata nyert (az elődöntő és a jó játék nem lebőgés a barca részéről), míg a vb-én Xavi csapata. A két játékos közti különbség pedig zongorázható. Ha nem lett volna vb, akkor beszélhetnénk a hollandról, de felesleges fikciókról beszélgetni. Szóval én azt gondolom, hogy elért címekben egál kb (mert azért az olasz kupát ne emeljük szerintem a piadesztárra), míg játékban Xavi. Ezért nyerné nálam az elfogultság mellett a katalán irányító. Talán egy elfogulatlan szurkoló is így gondolja (kivéve talán a Real és az Inter szurkolókatLionel85 írta:Ha következetesek a szavazók és idén is a vb fog mérvadó lenni, akkor Sneijder a 2-3. helyen végez majd. Viszont idén ugye már összevont Aranylabda lesz, így nem tudni, hogy végül mi is lesz az igazán mérvadó.S.Agüero írta:Én is így gondolom, viszont szerintem ettől függetlenül nem ő fogja kapni hanem Sneijder.

Szerintem is vagy Xavi vagy Ini.
Xavinak amolyan életműdíjként is funkcionálna, míg Ini a győztes gólja(i) miatt, meg az egyébként szintén magas teljesítményéért kaphatná meg. Inkább Xavira szavaznék, ha választanom kellene, pedig Iniesta nagy kedvenc.
Xavinak amolyan életműdíjként is funkcionálna, míg Ini a győztes gólja(i) miatt, meg az egyébként szintén magas teljesítményéért kaphatná meg. Inkább Xavira szavaznék, ha választanom kellene, pedig Iniesta nagy kedvenc.

- Lionel85
- Llegenda del Barça
Ha következetesek a szavazók és idén is a vb fog mérvadó lenni, akkor Sneijder a 2-3. helyen végez majd. Viszont idén ugye már összevont Aranylabda lesz, így nem tudni, hogy végül mi is lesz az igazán mérvadó.S.Agüero írta:Én is így gondolom, viszont szerintem ettől függetlenül nem ő fogja kapni hanem Sneijder.

- fcbarca0827
- Director del Fútbol
Vagy akár Shevchenkohoz, Owenhez, Nedvedhez, Cannavarrohoz...Barca_10 írta:Ha Xavi helyett Sneijder fogja megkapni akkor ez a díj nálam elvesztette jelentőségét.Sneijder be sem köthetné az Aranylabdások cipőfűzőjét,nehogy már pont ő csatlakozzon Platinihez,Van Bastenhez,Ronaldohoz,vagy akár Messihez.S.Agüero írta:[
Én is így gondolom, viszont szerintem ettől függetlenül nem ő fogja kapni hanem Sneijder.

Egyébként nálam is egyértelmű, hogy Xavi kapná.

KowalskymegaVega,Supernem,HollywoodUndead,Fish!
Hiperkarma,VadFruttik,EstiKornél,AWS
30Y,BagossyBrothersCompany,Useme,Elefánt
Hiperkarma,VadFruttik,EstiKornél,AWS
30Y,BagossyBrothersCompany,Useme,Elefánt
Ha Xavi helyett Sneijder fogja megkapni akkor ez a díj nálam elvesztette jelentőségét.Sneijder be sem köthetné az Aranylabdások cipőfűzőjét,nehogy már pont ő csatlakozzon Platinihez,Van Bastenhez,Ronaldohoz,vagy akár Messihez.Volt egy jó szezonja és kész.Láthatjuk mit csinál idén.Xavi pedig 100%-ot nyújt régóta ahogy MessiFan azt már leírta.S.Agüero írta:Én is így gondolom, viszont szerintem ettől függetlenül nem ő fogja kapni hanem Sneijder.MessiFan írta:Aranylabdára visszatérve biztos vagyok benne, hogy Xavi kapja meg az aranylabdát.
Azért kapja meg ő mert Messinek hiába volt 47 gólos szezonja és most is ontja a gólokat nem fogja egymás után 2x megkapni a lasztit.
Sneijder hiába volt Hollandia és az Inter meghatározó játékosa a VB-n és az Olasz bajnokságban nem ért a teljesítménye aranylabdát.
Xavi pedig már nagyon régóta a legfontosabb tagja a Barcának és szinte minden évben 100%os teljesítményt nyújt.
30 éves és alighanem nem lesz több esélye az aranylabdára szóval ezért szvsz ő kapja meg.
“...I like the idea of a black sun; like a black hole is space, sucking everything into darkness, where we came from and where we’re heading...”
- MatyiG
- Adminisztrátor
Én is így gondolom, viszont szerintem ettől függetlenül nem ő fogja kapni hanem Sneijder.MessiFan írta:Aranylabdára visszatérve biztos vagyok benne, hogy Xavi kapja meg az aranylabdát.
Azért kapja meg ő mert Messinek hiába volt 47 gólos szezonja és most is ontja a gólokat nem fogja egymás után 2x megkapni a lasztit.
Sneijder hiába volt Hollandia és az Inter meghatározó játékosa a VB-n és az Olasz bajnokságban nem ért a teljesítménye aranylabdát.
Xavi pedig már nagyon régóta a legfontosabb tagja a Barcának és szinte minden évben 100%os teljesítményt nyújt.
30 éves és alighanem nem lesz több esélye az aranylabdára szóval ezért szvsz ő kapja meg.

Aranylabdára visszatérve biztos vagyok benne, hogy Xavi kapja meg az aranylabdát.
-
- Entrenador del Barça
Nem hiszem h a nevet fogják nézni.Tavaly is egy bomba gól nyert idén is ezt a kategóriát fogják szerintem előnyben részesíteni.Ebben a kategóriában pedig egyértelmű h Gio-é a legszebb és szerintem az összes közül az övé a leglátványosabbS.Agüero írta:Gio-nak adnám, de szvsz Robben-Messi kettősből nyer az egyik a neve miatt.
Messinek pl Zaragoza elleni góljai nagyobbak voltak vagy az Arsenal, akár a Stuttgart elleni is.
Visca el Barca!!!
GO Colts GO!!!
GO Colts GO!!!