Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Tessék?palesz77 írta:Dahoud januártól megoldja ezeket a gondokat..
Igen. De alapvetően azt se értem miért ő védekezett ott. Lovren ott állt két méterre ember nélkül. Illetve szerintem akkora lövés nem volt, hogy ne lehetett volna megfogni.palesz77 írta: Ezt meg nem a nyakaba akarom varrni, mert Karius golja, de itt is Hendo mellol leptek el ugye? Streamen nem lattam jol ki az a jatekos, azert kerdem csak.
A gól nem minden. Henderson kb egy szervező vkp-t játszik. Míg Can támadó kp már-már.palesz77 írta: Ideje lenne, az utobbi hetekben eleg magasan Can>Hendo..2. gol elott mondjuk mindketten szepen csuszkaltak, de csak Hendo mellol lottek.
Kar lenne ezert a meccsert amugy, ilyen hulye golokat kapni komolyan.. Felidoben meg remenykedtem, hogy Ejaria is bejohet, hat nagyot fordult a meccs sajna..
Ideje lenne, az utobbi hetekben eleg magasan Can>Hendo..Tromort77 írta:Ha Can így folytatja még a végén megkedvelem.https://streamable.com/o37m
Palesz, kezeket a paplan fölé!
Gyönyörű gól volt.Tromort77 írta:Ha Can így folytatja még a végén megkedvelem.https://streamable.com/o37m
Palesz, kezeket a paplan fölé!
Én is kedveltem, bár nálunk inkább a küzdeni tudása volt példamutató, a játéktudását ritkán tudta megmutatni, sokat is volt fikázva, az emelése a Klasszikuson, vagy az Atleticonak lőtt gólja azért emlékezetes marad.senkialfonz40 írta:Alexis pedig egymaga hozta az ágyúsok meccsét!!! Óriási kedvencem volt itt!
Henry a segédedzőjük, nem csoda.Bob_Marley írta:off: Eddig nem olyan rosszak a belgák. 4 meccs +20 gólarány.
Igazad van, az a szezonja is remek volt, csak a gyenge 15/16-os szezon miatt hajlamos vagyok arról megfeledkezni. Az biztos, hogy sok van a srácban, és a jövőben talán nemzetközi szinten is elérhet vmi komlyabb eredményt, a Chelsea nagyon biztató Conteval, és a belgák is talán végre beérnek 2018-ra Vilmots nélkül, akit én nem értekelek túl jó szöv. kap.-nak.Tromort77 írta:2014-15ös szezon?LG írta:Conte alatt néhányan már megújultak, pl. Costa vagy Hazard elég rég voltak ilyen formában, sőt, a belga szerintem a Chelseaben még sosem volt ennyire jó.
2014-15ös szezon?LG írta:Conte alatt néhányan már megújultak, pl. Costa vagy Hazard elég rég voltak ilyen formában, sőt, a belga szerintem a Chelseaben még sosem volt ennyire jó.
Ennek ellenére nem játszott vmi nagy meccset, és nem gondolom, hogy hosszútávon kéne ő a Chelsea kezdőjébe. Bár ki tudja, Conte alatt néhányan már megújultak, pl. Costa vagy Hazard elég rég voltak ilyen formában, sőt, a belga szerintem a Chelseaben még sosem volt ennyire jó.pep71 írta:A fék Fabregas...ugye sokak szerintmegint két olyan hosszú indítása volt, amit a Barca kp-sok csak álmokban tudnak. Egyikből gól lett, másikat Hazard kihagyta még az első félidőben.
Jól össze lett rakva ez a Chelsea, bár a City tényleg sok helyzetet kihagyott.
Ő tényleg komoly érvágás, pedig eddig Chelsea győzelmet akartam tippelni. De mindegy, maradok a megérzésemnél, még őszi szezon van, ilyenkor még kepes Cesc is nagyot játszani. Tippen 1-2 a Chelseanek.Cesc meglepett, de Matic ha jól látom sérült lehet, mert keretbe sincs. Nagy érvágás szerintem, főleg védekezésben.