visca el barca írta:Veidt_madridista írta:Félelmetes ez a Chelsea amúgy.
én az év elején azt tippeltem, hogy ők lesznek a bajnokok, főleg conte miatt, akkor sokan kiröhögtek.... persze lehet nem lesznek elsők a szezon végén, de nagyon összerakta a csapatot az olasz
Tényleg nagyon szépen összekapta a csapatot, nagyjából ugyanaz a keret, mint amivel tavaly szenvedtek, korábban félig-meddig már leirt emberek húzzák a csapatot.
Játékosállományba igazából csak Kanté a nagy különbség tavalyhoz képest. Ma nélküle is boldogultak, de alapvetően tökéletes vkp. Conte csapatába, a Leicesterből meg úgy hiányzik, mint az éhezőknek egy falat kenyér. Az komoly, a Chelseatől, hogy két kulcsemberük nélkül is simán lehozták a meccset.
Ibra megint betalált, mekkora fricska lenne, ha gólkirály lenne a PL-ben. Bár Cotsát nem hinném, hogy megelőzi.
Az Arsenalnak is nagyon kellett egy győzelem, az ő meccsüket fél szemmel néztem is, durván egykapuztak, csúnya lett volna, ha nem ennek ellenére semmi nem akad be. Giroud gólja nem először hoznak nekik nagyon fontos pontokat a szezonban.
Szerk: visszaolvasva nem kéne részegen fórumoznok, lusta vagyok javítani a hibákat, karácsony másnapján nézzétek el.