Barça vs. Real - El Clásico

Foci a Barçán kívül
shutterisland
Director del Fútbol

2011.10.29. 22:12:52

sokáig álltunk a tabella élén :D
Tocy
Director del Fútbol

2011.10.29. 13:58:28

Felesleges ennyit foglalkozni a Reallal. Jól játszanak, és át fognak gázolni mindenkin, ez egyértelmű. A kivétel a mi csapatunk lehet, illetve még kb két Santander-féle meccsre számítok tőlük, de akár azokat is behúzhatják. Egy Bilbaon, Valencián, Villarrealon stb sokkal simábban képesek átmenni, mint mi. Nem szabad hibáznunk, és pozitívan kell kijönnünk a két Klasszikusból, oszt ennyi. Felesleges azon siránkozni, hogy már megint gáláznak, CR ennyi meg annyi gólt lőtt, stb-stb...
Chino
Llegenda del Barça

2011.10.29. 13:52:03

daffy írta:
meglepődök,ha nem lesz 2 közte. ma meg is nézem a real meccset,ha már így pontvesztést vársz :)
0-3
cé,higany2[/quote]

Én meg sajnos azon lepődnék meg, ha nem lenne közte 3, de bíizakodom. Ha mi így szenvedtünk a Granada ellen, náluk is megeshet akár a pontvesztés.
Forca Barca!!!!
daffy
Madridista

2011.10.29. 10:43:08

Bob_Marley írta:Ez általában így van!Teljesen más a pályán és azonkívül!Mourinho dettó, aki tudjuk, hogy miket csinál, de nem egy videót láttam róla, hogy kiváló apa!De ha foci van akkor iszonyat ambiciózus, s a győzelem a fontos!És nem mellesleg zseniális taktikai érzéke van!
Amit alapvetően mi látunk belőlük nem tükrözik a teljes személyiségüket!

Hétvégén Sociedadban nem lesz könnyű dolga a RM-nek!Évek óta egy mumus a kis [auto_cenzúra] csapat, s most is lesznek forró percek szerintem!Az eredményt meg a sztárok val. hozzák, de talán nem :lol: A szezon még hosszú, úgyhogy plusz pár pont ide-oda nem is számít!De most szerintem mi leszünk előrébb pár ponttal majd, na meg a Levante :lol:
meglepődök,ha nem lesz 2 közte. ma meg is nézem a real meccset,ha már így pontvesztést vársz :)
0-3
cé,higany2
Bob_Marley
Presidente del Barça

2011.10.29. 10:20:58

Ez általában így van!Teljesen más a pályán és azonkívül!Mourinho dettó, aki tudjuk, hogy miket csinál, de nem egy videót láttam róla, hogy kiváló apa!De ha foci van akkor iszonyat ambiciózus, s a győzelem a fontos!És nem mellesleg zseniális taktikai érzéke van!
Amit alapvetően mi látunk belőlük nem tükrözik a teljes személyiségüket!

Hétvégén Sociedadban nem lesz könnyű dolga a RM-nek!Évek óta egy mumus a kis baszk csapat, s most is lesznek forró percek szerintem!Az eredményt meg a sztárok val. hozzák, de talán nem :lol: A szezon még hosszú, úgyhogy plusz pár pont ide-oda nem is számít!De most szerintem mi leszünk előrébb pár ponttal majd, na meg a Levante :lol:
Kép
Kép
Kép
Robo
Barça C

2011.10.28. 22:24:51

Ronaldo nagyon jó ember. Kicsit nagyképű de attól még jó ember. Nézzétek meg ezt a videót, főleg a végét :wink:
http://www.youtube.com/watch?v=VPbNn79m ... re=related
shutterisland
Director del Fútbol

2011.10.28. 01:03:14

Ilúvatar írta:
shutterisland írta:
Ilúvatar írta:ez érdekes nagyon!

http://www.youtube.com/watch?v=t7Fsf6wYVts
ronaldo már sötétben is lát ? :lol:
:lol: :lol: :lol:

simán ki lehet számolni fejben a labda útvonalát. mondjuk az tényleg lehetetlen, sőt furcsálom mikor labdaérintéskor kapcsolják le a villanyt. szvsz az képtelenség...
ki tudja, hányszor vették újra, mint mikor dinho 4x eltalálta a kapufát egymás után :)
Deus
Boixos Nois

2011.10.28. 00:57:38

shutterisland írta:

:lol: :lol: :lol:

simán ki lehet számolni fejben a labda útvonalát. mondjuk az tényleg lehetetlen, sőt furcsálom mikor labdaérintéskor kapcsolják le a villanyt. szvsz az képtelenség...
KépKép
Andris
Adminisztrátor

2011.10.28. 00:51:02

Ja, majd pont Ronaldo a mentálisan erős focista. :D mulatságos.
"Az a baj az Interneten terjedő idézetekkel, hogy nem tudod róluk megállapítani, valódiak-e."
- József Attila
shutterisland
Director del Fútbol

2011.10.28. 00:22:36

Egyébként előbb vagy utóbb eljön a Real ideje, és kezdem úgy érezni, hogy nagyon közeledik, akár idén is letaszíthatják a Barcát a trónról. Ronaldo leigazolásától kezdve tudtam, hogy ez a csapat ha összekovácsolódik akkor lehet bármennyire is tökéletes a Barca játéka, nem lehet örökké a trónon ülni.
érezték ezt barcelonában is, szerintem nagyrészt ezért hoztuk alexist, és cescet.
mind a két játékos fantasztikus, és talán ők jelenthetik azt a pici pluszt, ami MÉG ebben a szezonban megmenti a se..ünket. :roll:

ami még fontos lehet, az az, hogy lehetőleg nyerjük meg a bl csoportunkat, hogy lehetőség szerint ne egy sztárcsapatot kapjunk a legjobb 16 között.

azt ugyanis február végén és március elején játsszuk.

közben a bajnokjságban :
02.19 - valencia (h)
02.26 - atletico m. (i)
03.18 - sevilla (i)

azért nem kéne valami manchester united vagy chelsea egyből, mert akkor itt, ez alatt az 1 hónap alatt könnyen elúszhatna a szezon is.
daffy
Madridista

2011.10.28. 00:20:17

Bányász írta:Szerintem meg ez egy butaság.Mármint ez a teszt. :) És egyebet nem is kívánok hozzáfűzni.De érdekes egyébként csak butaság :D
szerintem semmit nem akarnak vele bizonyítani,csak megvizsgálták,hogy mit tud egy profi egy átlag focistához képest.

Szerintem meg még azt se vizsgálták meg. :) de hagyjuk ki is töröltem inkább a hsz-t. :)
B.
MessiFan
Llegenda del Barça

2011.10.28. 00:03:36

shutterisland írta:tök jó kis mérések amúgy, komoly, meg minden, de nem ettől lesz jobb messinél szerencsére.
Igen, ettől nem kell elájulni, mert biztos vagyok benne, hogy vannak még futballisták akiknél ezek a tesztek kb ugyan úgy sikerülnének. Ronaldo brutális játékos csak háát. Mindenkinek vannak hibái :P

Egyébként előbb vagy utóbb eljön a Real ideje, és kezdem úgy érezni, hogy nagyon közeledik, akár idén is letaszíthatják a Barcát a trónról. Ronaldo leigazolásától kezdve tudtam, hogy ez a csapat ha összekovácsolódik akkor lehet bármennyire is tökéletes a Barca játéka, nem lehet örökké a trónon ülni.

Klasszikusok teljesen mások lesznek mint az utóbbi 3 évben. Szerintem az évtized meccseit fogják majd játszani egymással.
shutterisland
Director del Fútbol

2011.10.27. 23:49:39

tök jó kis mérések amúgy, komoly, meg minden, de nem ettől lesz jobb messinél szerencsére.
MessiFan
Llegenda del Barça

2011.10.27. 23:46:58

Erre mondják, hogy az ilyenre születni kell. :P
Deus
Boixos Nois

2011.10.27. 23:26:43

KépKép
Bob_Marley
Presidente del Barça

2011.10.27. 17:43:47

Grat a Realnak, de egyértelmű hosszú a szezon, s nem érzem, hogy nálunk is nagy bajok lennének!Az meg, hogy 5:0 vagy 1:0 lényegtelen!Az igaz, hoy mindkét csapat kerete annyira erős, hogy mindenki ellen jó esélyeik vannak, de az szerintem erős, hogy mindenkit ütni kell, mert azért vannak jó kis csapatok, akiknek igaz nem annyira mély a keretük, de remekül felépített csapatok!És tudnak nagyon színvonalasan is játszani!De mint írták mások is a szezon hosszú, pánikolni nem kell, főleg, hogy mi is hozzuk a pontokat, s ember emlékezet óta nem kaptunk gólt!
Kép
Kép
Kép
Barcaman1993
Director del Fútbol

2011.10.27. 13:26:48

mess2009 írta:
shutterisland írta:most vagy tudatosan visszavettek, vagy pedig ennek az első félidős szuper teljesítménynek az az átka, hogy a második langyos lesz.
gondolom előbbi, de azért jól esett, hogy nem rúgtak 7-8 gólt, első 20 perc után szinte biztos voltam benne, hogy az lesz. :roll:
azért ha kicsit kritikusabban szemléljük: az első góljuk a három védő lestaktikáján múlott, egyszerűen arra vártak, hogy lefújják! egyébként benne is volt, mert centiken múlhatott. a Kaká lövés? mit mondjak, önmagában szép, de akár ki is foghatta volna egy jobb kapus. a harmadik na az ma a Madrid "védjegye" abba belekötni sem lehet. a második félidő meg 3:0 nál teljesen reális, a Villarealnak nemigen volt esélye a gólszerzésre, mert inkább egy nagyobb buktától féltek, mintsem mindenáron góra törekedtek volna.
Kicsit kritikusan. Tegnap az első 15 percet néztem a meccsből és abbahagytam, mert nem bírtam nézni annyira jó volt a Real. A góljaikról annyit, hogy az első 2-höz kellett ellenfél, de ezt ellenünk ugyanúgy eljátszotta a Villareal. A 2 meccs góljai kísértetiesen hasonlítanak egymáséhoz Alexis-Benzema, Kaká-Thiago. Grat a Realnak amennyit láttam a meccsből azon nagyon magas szintű volt a játék és hát gondolom utána sem a Villareal nyomott. Ez a Villareal védelme meg egy kalap végtermék. Ilyen gólokat, amilyeneket mostanában kapnak az észveszélytő. Ilyen játékkal lehet, hogy az EL sem reális cél nekik.
Rammalets-Foncho, Gensana, Grácia-Vergés, Garay- Kubala, Kocsis, Evaristo, Luiz Suárez, Czibor
Bányász
Rendfenntartó - moderátor

2011.10.27. 12:38:10

ez nem kritikus szemlélet,hanem szőrszálhasogatás. olvastál realostól olyat,hogy ha xavi góljánál a kapus 2 méterrel odébb áll,akkor kifogja? szerintem sem,nem véletlenül
Én pedig olvastam már ennél cifrábbakat is... :D
Kép
"Akinek rózsaszín a világ az hazug,aki mindent imád nem látta még úgy a tengert ha zúg..."

"A szívem a Barçában van, és egy nap ismét magamra öltöm majd ezt a mezt." Yaya Toure
daffy
Madridista

2011.10.27. 12:30:27

kanty írta:
mess2009 írta: azért ha kicsit kritikusabban szemléljük: az első góljuk a három védő lestaktikáján múlott, egyszerűen arra vártak, hogy lefújják! egyébként benne is volt, mert centiken múlhatott. a Kaká lövés? mit mondjak, önmagában szép, de akár ki is foghatta volna egy jobb kapus. a harmadik na az ma a Madrid "védjegye" abba belekötni sem lehet. a második félidő meg 3:0 nál teljesen reális, a Villarealnak nemigen volt esélye a gólszerzésre, mert inkább egy nagyobb buktától féltek, mintsem mindenáron góra törekedtek volna.
Ennek sok értelme nincs. Mindhárom gól szépen kijátszott akció után született. A Kaká lövés pont szélre ment, a kapus nem hibáztatható. Azzal mi a gond, h a Real védjegye a kontra? Nekünk pedig a sok passz. És? Semmi.

Nem nézek Real meccset, így arról nem tudok nyilatkozni, h milyen formában vannak. Az biztos, h a klasszikus nem lesz egyszerű. Remélem a Szuperkupához hasonlóan megmarad a szép foci, durvaságok, színészkedések, balhék nélkül.
:wink:
a tegnapi első 20 percet sok csapat nem bírta volna ki 2 gól alatt. utána már visszavettek a fiúk,ami szerintem belefér a szerda-szombat ritmusban,főleg,ha 3 góllal megyünk.
kanty
Llegenda del Barça

2011.10.27. 10:24:53

mess2009 írta: azért ha kicsit kritikusabban szemléljük: az első góljuk a három védő lestaktikáján múlott, egyszerűen arra vártak, hogy lefújják! egyébként benne is volt, mert centiken múlhatott. a Kaká lövés? mit mondjak, önmagában szép, de akár ki is foghatta volna egy jobb kapus. a harmadik na az ma a Madrid "védjegye" abba belekötni sem lehet. a második félidő meg 3:0 nál teljesen reális, a Villarealnak nemigen volt esélye a gólszerzésre, mert inkább egy nagyobb buktától féltek, mintsem mindenáron góra törekedtek volna.
Ennek sok értelme nincs. Mindhárom gól szépen kijátszott akció után született. A Kaká lövés pont szélre ment, a kapus nem hibáztatható. Azzal mi a gond, h a Real védjegye a kontra? Nekünk pedig a sok passz. És? Semmi.

Nem nézek Real meccset, így arról nem tudok nyilatkozni, h milyen formában vannak. Az biztos, h a klasszikus nem lesz egyszerű. Remélem a Szuperkupához hasonlóan megmarad a szép foci, durvaságok, színészkedések, balhék nélkül.
:wink:
Az előző évtized közepesen aktív fórumozója.
Chino
Llegenda del Barça

2011.10.27. 10:15:49

El kell ismerni hogy a real most jó passzban, mi kevésbé. Ők egy hónappal voltak hasonló gödörben, nekünk most jött egy kisebb hullámvölgy. Lehetne mondani, amit ők szoktak, hogy lefeküdtek nekik stb. Nem kell velük törődni, foglalkozzunk magunkkal. Be kell húzni a kötelezőket és felpörögni a nagy meccsekre.
Forca Barca!!!!
sjd
Llegenda del Barça

2011.10.27. 09:38:32

Azért tegyük már túl magunkat ezen a Villarealon, mi ezt a csapatot 5-0ra vertük, nem kell parázni azzal, ha a Real rúg nekik 3at. Inkábbb a saját csapatunk teljesítményével kéne foglalkozni, mert ez az a tényező, amin elmehet a bajnokság. (meg Levantére sem ártana odafigyelni :D :wink: )
daffy
Madridista

2011.10.27. 09:07:03

mess2009 írta:
shutterisland írta:most vagy tudatosan visszavettek, vagy pedig ennek az első félidős szuper teljesítménynek az az átka, hogy a második langyos lesz.
gondolom előbbi, de azért jól esett, hogy nem rúgtak 7-8 gólt, első 20 perc után szinte biztos voltam benne, hogy az lesz. :roll:
azért ha kicsit kritikusabban szemléljük: az első góljuk a három védő lestaktikáján múlott, egyszerűen arra vártak, hogy lefújják! egyébként benne is volt, mert centiken múlhatott. a Kaká lövés? mit mondjak, önmagában szép, de akár ki is foghatta volna egy jobb kapus. a harmadik na az ma a Madrid "védjegye" abba belekötni sem lehet. a második félidő meg 3:0 nál teljesen reális, a Villarealnak nemigen volt esélye a gólszerzésre, mert inkább egy nagyobb buktától féltek, mintsem mindenáron góra törekedtek volna.
ez nem kritikus szemlélet,hanem szőrszálhasogatás. olvastál realostól olyat,hogy ha xavi góljánál a kapus 2 méterrel odébb áll,akkor kifogja? szerintem sem,nem véletlenül
mess2009
Director del Fútbol

2011.10.27. 08:25:23

shutterisland
Director del Fútbol

2011.10.26. 23:51:41

most vagy tudatosan visszavettek, vagy pedig ennek az első félidős szuper teljesítménynek az az átka, hogy a második langyos lesz.
Válasz küldése