2019 után újra jó esély van erre
Fél lábbal már az elődöntőben. ✅ pic.twitter.com/tfyvumqRsR
— EuroBarça (@eurobarcahu) April 9, 2025
meglepődök,ha nem lesz 2 közte. ma meg is nézem a real meccset,ha már így pontvesztést várszdaffy írta:
meglepődök,ha nem lesz 2 közte. ma meg is nézem a real meccset,ha már így pontvesztést várszBob_Marley írta:Ez általában így van!Teljesen más a pályán és azonkívül!Mourinho dettó, aki tudjuk, hogy miket csinál, de nem egy videót láttam róla, hogy kiváló apa!De ha foci van akkor iszonyat ambiciózus, s a győzelem a fontos!És nem mellesleg zseniális taktikai érzéke van!
Amit alapvetően mi látunk belőlük nem tükrözik a teljes személyiségüket!
Hétvégén Sociedadban nem lesz könnyű dolga a RM-nek!Évek óta egy mumus a kis [auto_cenzúra] csapat, s most is lesznek forró percek szerintem!Az eredményt meg a sztárok val. hozzák, de talán nemA szezon még hosszú, úgyhogy plusz pár pont ide-oda nem is számít!De most szerintem mi leszünk előrébb pár ponttal majd, na meg a Levante
ki tudja, hányszor vették újra, mint mikor dinho 4x eltalálta a kapufát egymás utánIlúvatar írta:shutterisland írta:ronaldo már sötétben is lát ?![]()
![]()
![]()
![]()
simán ki lehet számolni fejben a labda útvonalát. mondjuk az tényleg lehetetlen, sőt furcsálom mikor labdaérintéskor kapcsolják le a villanyt. szvsz az képtelenség...
shutterisland írta:ronaldo már sötétben is lát ?![]()
érezték ezt barcelonában is, szerintem nagyrészt ezért hoztuk alexist, és cescet.Egyébként előbb vagy utóbb eljön a Real ideje, és kezdem úgy érezni, hogy nagyon közeledik, akár idén is letaszíthatják a Barcát a trónról. Ronaldo leigazolásától kezdve tudtam, hogy ez a csapat ha összekovácsolódik akkor lehet bármennyire is tökéletes a Barca játéka, nem lehet örökké a trónon ülni.
szerintem semmit nem akarnak vele bizonyítani,csak megvizsgálták,hogy mit tud egy profi egy átlag focistához képest.Bányász írta:Szerintem meg ez egy butaság.Mármint ez a teszt.És egyebet nem is kívánok hozzáfűzni.De érdekes egyébként csak butaság
Igen, ettől nem kell elájulni, mert biztos vagyok benne, hogy vannak még futballisták akiknél ezek a tesztek kb ugyan úgy sikerülnének. Ronaldo brutális játékos csak háát. Mindenkinek vannak hibáishutterisland írta:tök jó kis mérések amúgy, komoly, meg minden, de nem ettől lesz jobb messinél szerencsére.
ronaldo már sötétben is lát ?
Erre mondják, hogy az ilyenre születni kell.
Kicsit kritikusan. Tegnap az első 15 percet néztem a meccsből és abbahagytam, mert nem bírtam nézni annyira jó volt a Real. A góljaikról annyit, hogy az első 2-höz kellett ellenfél, de ezt ellenünk ugyanúgy eljátszotta a Villareal. A 2 meccs góljai kísértetiesen hasonlítanak egymáséhoz Alexis-Benzema, Kaká-Thiago. Grat a Realnak amennyit láttam a meccsből azon nagyon magas szintű volt a játék és hát gondolom utána sem a Villareal nyomott. Ez a Villareal védelme meg egy kalap végtermék. Ilyen gólokat, amilyeneket mostanában kapnak az észveszélytő. Ilyen játékkal lehet, hogy az EL sem reális cél nekik.mess2009 írta:azért ha kicsit kritikusabban szemléljük: az első góljuk a három védő lestaktikáján múlott, egyszerűen arra vártak, hogy lefújják! egyébként benne is volt, mert centiken múlhatott. a Kaká lövés? mit mondjak, önmagában szép, de akár ki is foghatta volna egy jobb kapus. a harmadik na az ma a Madrid "védjegye" abba belekötni sem lehet. a második félidő meg 3:0 nál teljesen reális, a Villarealnak nemigen volt esélye a gólszerzésre, mert inkább egy nagyobb buktától féltek, mintsem mindenáron góra törekedtek volna.shutterisland írta:most vagy tudatosan visszavettek, vagy pedig ennek az első félidős szuper teljesítménynek az az átka, hogy a második langyos lesz.
gondolom előbbi, de azért jól esett, hogy nem rúgtak 7-8 gólt, első 20 perc után szinte biztos voltam benne, hogy az lesz.
Én pedig olvastam már ennél cifrábbakat is...ez nem kritikus szemlélet,hanem szőrszálhasogatás. olvastál realostól olyat,hogy ha xavi góljánál a kapus 2 méterrel odébb áll,akkor kifogja? szerintem sem,nem véletlenül
a tegnapi első 20 percet sok csapat nem bírta volna ki 2 gól alatt. utána már visszavettek a fiúk,ami szerintem belefér a szerda-szombat ritmusban,főleg,ha 3 góllal megyünk.kanty írta:Ennek sok értelme nincs. Mindhárom gól szépen kijátszott akció után született. A Kaká lövés pont szélre ment, a kapus nem hibáztatható. Azzal mi a gond, h a Real védjegye a kontra? Nekünk pedig a sok passz. És? Semmi.mess2009 írta: azért ha kicsit kritikusabban szemléljük: az első góljuk a három védő lestaktikáján múlott, egyszerűen arra vártak, hogy lefújják! egyébként benne is volt, mert centiken múlhatott. a Kaká lövés? mit mondjak, önmagában szép, de akár ki is foghatta volna egy jobb kapus. a harmadik na az ma a Madrid "védjegye" abba belekötni sem lehet. a második félidő meg 3:0 nál teljesen reális, a Villarealnak nemigen volt esélye a gólszerzésre, mert inkább egy nagyobb buktától féltek, mintsem mindenáron góra törekedtek volna.
Nem nézek Real meccset, így arról nem tudok nyilatkozni, h milyen formában vannak. Az biztos, h a klasszikus nem lesz egyszerű. Remélem a Szuperkupához hasonlóan megmarad a szép foci, durvaságok, színészkedések, balhék nélkül.
Ennek sok értelme nincs. Mindhárom gól szépen kijátszott akció után született. A Kaká lövés pont szélre ment, a kapus nem hibáztatható. Azzal mi a gond, h a Real védjegye a kontra? Nekünk pedig a sok passz. És? Semmi.mess2009 írta: azért ha kicsit kritikusabban szemléljük: az első góljuk a három védő lestaktikáján múlott, egyszerűen arra vártak, hogy lefújják! egyébként benne is volt, mert centiken múlhatott. a Kaká lövés? mit mondjak, önmagában szép, de akár ki is foghatta volna egy jobb kapus. a harmadik na az ma a Madrid "védjegye" abba belekötni sem lehet. a második félidő meg 3:0 nál teljesen reális, a Villarealnak nemigen volt esélye a gólszerzésre, mert inkább egy nagyobb buktától féltek, mintsem mindenáron góra törekedtek volna.
ez nem kritikus szemlélet,hanem szőrszálhasogatás. olvastál realostól olyat,hogy ha xavi góljánál a kapus 2 méterrel odébb áll,akkor kifogja? szerintem sem,nem véletlenülmess2009 írta:azért ha kicsit kritikusabban szemléljük: az első góljuk a három védő lestaktikáján múlott, egyszerűen arra vártak, hogy lefújják! egyébként benne is volt, mert centiken múlhatott. a Kaká lövés? mit mondjak, önmagában szép, de akár ki is foghatta volna egy jobb kapus. a harmadik na az ma a Madrid "védjegye" abba belekötni sem lehet. a második félidő meg 3:0 nál teljesen reális, a Villarealnak nemigen volt esélye a gólszerzésre, mert inkább egy nagyobb buktától féltek, mintsem mindenáron góra törekedtek volna.shutterisland írta:most vagy tudatosan visszavettek, vagy pedig ennek az első félidős szuper teljesítménynek az az átka, hogy a második langyos lesz.
gondolom előbbi, de azért jól esett, hogy nem rúgtak 7-8 gólt, első 20 perc után szinte biztos voltam benne, hogy az lesz.
azért ha kicsit kritikusabban szemléljük: az első góljuk a három védő lestaktikáján múlott, egyszerűen arra vártak, hogy lefújják! egyébként benne is volt, mert centiken múlhatott. a Kaká lövés? mit mondjak, önmagában szép, de akár ki is foghatta volna egy jobb kapus. a harmadik na az ma a Madrid "védjegye" abba belekötni sem lehet. a második félidő meg 3:0 nál teljesen reális, a Villarealnak nemigen volt esélye a gólszerzésre, mert inkább egy nagyobb buktától féltek, mintsem mindenáron góra törekedtek volna.shutterisland írta:most vagy tudatosan visszavettek, vagy pedig ennek az első félidős szuper teljesítménynek az az átka, hogy a második langyos lesz.