29 éves a srác, azért ez már nem a fiatal tehetség kategória..HungaroBarca a Messi topicban írta:Biglia meg még nekem ehhez fiatal hogy ő osztogassa a labdákat de van benne potenciál annyi bizonyos.

29 éves a srác, azért ez már nem a fiatal tehetség kategória..HungaroBarca a Messi topicban írta:Biglia meg még nekem ehhez fiatal hogy ő osztogassa a labdákat de van benne potenciál annyi bizonyos.
Mint már ahogy mások is írták Demichelis játszatása csak kényszer volt. Ez azért se jó példa mert Sabella előszeretettel játszatta Demichelist még akkor is amikor senki sem volt sérült.noname írta:A Sabella-féle legalább védelemben stabil volt. Tegnap a védelem is szervezetlennek tűnt. Demichelis![]()
Rojo elképesztően béna volt a Copán. Támadásban csak hátráltatta Messiéket és még védekezésben is értékelhetetlen volt.hajnesz írta: Meg az mindent elmond, hogy Rojo mellett akkor mentek el, amikor csak akartak. Tavaly meg a VB felfedezettje volt. Zabaleta sem lesz sajnos fiatalabb(sajnos nincs más helyette sem)
Meg az mindent elmond, hogy Rojo mellett akkor mentek el, amikor csak akartak. Tavaly meg a VB felfedezettje volt. Zabaleta sem lesz sajnos fiatalabb(sajnos nincs más helyette sem)visca el barca írta:jó, mondjuk az nem martino hibája h garay sérült volt. más értelmes alternatíva meg nem nagyon van.noname írta:A Sabella-féle legalább védelemben stabil volt. Tegnap a védelem is szervezetlennek tűnt. Demichelis![]()
jó, mondjuk az nem martino hibája h garay sérült volt. más értelmes alternatíva meg nem nagyon van.noname írta:A Sabella-féle legalább védelemben stabil volt. Tegnap a védelem is szervezetlennek tűnt. Demichelis![]()
A Sabella féle csapat semmivel sem volt jobb. Az , hogy bejutottak a VB döntőben inkább óriási szerencse volt. Egy olyan meccsük nem volt ahol magabiztosan játszottak volna szinte az összes meccsüket 1 góllal nyerték meg . Sabella egy eléggé beszari taktikát alkalmazott az egész Vb-n úgy , hogy neki volt a legjobb támadósora.MessiNeymarSuarez írta:VEB: Tavalyi Sabella-féle sokkal jobb volt, itt meg egyszerűen 0 taktika, ugyanaz mint tavaly a Barcában ,hogy" lőjjük be a 16os elé az emberek tömegébe, oszt' majd egyszer saját emberhez jut a labda" kategória, olyan alibiemberek játszatása mint Biglia, stb....Biglia semmit se csinál, persze hogy Pastoret hozza le, Agüerot meg véletlen sem a zseniális idényt futott Tevezre cseréli, persze a Higanyra akin elvégre csak egy VB ment el tavaly, meg a Napoli Bl indulása mer ott is megalázta a tizit.
Ezt az egyet néztem én is. A 82 percnél elmentem zuhanyozni h ne aludjak bele. A 102. percben meg inkább lefeküdtem aludni.visca el barca írta:ez volt az egyetlen meccs amit megnéztem a copáról, de szörnyű volt. kis túlzással jobban élvezek egy getafe-elchét... nulla kreativitás.. chilét meg még megértem, de ez az argentín válogatott... bazz, ilyen kerettel igázniuk kellene az egész világot.
petúr mondta meccs közben, hogy az argentin válogatottnak évek óta nincs semmi stílusa és tata azt ígérte, hogy majd csinál...én az argentín szövetség helyébe úgy kitenném h a lába nem érné a földet...
Miért is kellene igázniuk? Ott van Masch - Messi meg Pastore. Jó meg esetleg Agüero aki mondjuk a Bl-ben ellenünk labdába sem ért, de mindegy vegyük őt is ide. Miért olyan nagy világverő csapat ez? Biglia például kezdő, Rojo (akit mondjuk csípek) szinte a teljes évet kihagyta sérülés miatt és inkább őt játszatják, mert nincsen más. Szerintem egyáltalán nem áll olyan hú, de nagy nevekből.visca el barca írta:ez volt az egyetlen meccs amit megnéztem a copáról, de szörnyű volt. kis túlzással jobban élvezek egy getafe-elchét... nulla kreativitás.. chilét meg még megértem, de ez az argentín válogatott... bazz, ilyen kerettel igázniuk kellene az egész világot.
petúr mondta meccs közben, hogy az argentin válogatottnak évek óta nincs semmi stílusa és tata azt ígérte, hogy majd csinál...én az argentín szövetség helyébe úgy kitenném h a lába nem érné a földet...
Oké, a semmi talán túlzás, de most a troll football nevű fb oldalról idéznék egy kommentet, csak egyet tudok vele érteni:Alfa írta:Azért ez a semmit sem csinál az elég nagy túlzás. Az egész copan ott pattogott a taktikai zónában. Az viszont kétségtelen , hogy követett el hibákat.Messithebest írta:Martinot már a Barcába is utáltam... nem való edzőnek.... csak sétálgat egész meccsen, sokat mondok ha 3 mondatot beszél meccs közben... és várja a csodát...
Azért ez a semmit sem csinál az elég nagy túlzás. Az egész copan ott pattogott a taktikai zónában. Az viszont kétségtelen , hogy követett el hibákat.Messithebest írta:Martinot már a Barcába is utáltam... nem való edzőnek.... csak sétálgat egész meccsen, sokat mondok ha 3 mondatot beszél meccs közben... és várja a csodát...