Közeleg a visszatérés…
Not a bad view, right? pic.twitter.com/uTpLDhaxy9
— FC Barcelona (@FCBarcelona) November 7, 2025
OFF: Fifába kapott egy One to watch kártyát, top comment: Watch how burn ur 50m.LG írta: Pedig még az EB előtt a Barca igazolások topicban is voltak, akik róla álmodoztak, és Umtitire ment a fanyalgás.
Pedig még az EB előtt a Barca igazolások topicban is voltak, akik róla álmodoztak, és Umtitire ment a fanyalgás.palesz77 írta:Stones lehet, hogy ügyes előre játékban, de amennyit hibázik hátul.. Egy több mint 50 milliós védőtől azért ennél többet vártam volna.
Feljebb kell tenni egy egész vagy egy fél sorralpalesz77 írta:Stones lehet, hogy ügyes előre játékban, de amennyit hibázik hátul.. Egy több mint 50 milliós védőtől azért ennél többet vártam volna.
Chelseaben én is megnézném, Pedro és Willian nem rossz játékosok, de azért Mahrezt előre lepésnek érezném hozzájuk képest. A Cityben sem lenne megoldhatatlan feladata a kezdőtagság kiharcolásához, Sterling vagy Navas sem kiszoríthatatlan, utóbbi amúgy is kegyetlenül gyatra mostanában.TripleH írta:Remélem, mert én nagyon csípem a srácot és becsületre méltó, hogy nyáron nem hagyta ott a Lesztert, de neki akkor is egy nagyobb ambíciókkal rendelkező csapatban van a helye, Anglián belül szerintem 4 lehetőség van ahol király lehetne, Chelseaben Conte keze alatt, azokkal a kontrákkal és újra Kantéval, szerintem brutálisat hozna ki belőle az Olasz, Arsenalban is nagyon jó lehetne, Cityben is lenne benne realítás, és akkor a MU-ban ha a szpesöl vánt kivágják.LG írta: Gondolom majd nyáron már elmegy valahova. Ahogy nézem a statjait, most azért nem fut akkora szezont, de a BL-ben azért odateszi magát, ahogy ma is.
Remélem, mert én nagyon csípem a srácot és becsületre méltó, hogy nyáron nem hagyta ott a Lesztert, de neki akkor is egy nagyobb ambíciókkal rendelkező csapatban van a helye, Anglián belül szerintem 4 lehetőség van ahol király lehetne, Chelseaben Conte keze alatt, azokkal a kontrákkal és újra Kantéval, szerintem brutálisat hozna ki belőle az Olasz, Arsenalban is nagyon jó lehetne, Cityben is lenne benne realítás, és akkor a MU-ban ha a szpesöl vánt kivágják.LG írta: Gondolom majd nyáron már elmegy valahova. Ahogy nézem a statjait, most azért nem fut akkora szezont, de a BL-ben azért odateszi magát, ahogy ma is.
Gondolom majd nyáron már elmegy valahova. Ahogy nézem a statjait, most azért nem fut akkora szezont, de a BL-ben azért odateszi magát, ahogy ma is.TripleH írta:Komolyan fáj a szívem ezért a Mahrezért, hogy nem egy top csapatban van.
Főleg, hogy ez ellen a bunker+kontra foci ellen már évek óta tehetetlen.Guardiola kicsit elveszítette a fonalat, ha nem akarja hogy mar most el ússzon a bajnokság akkor gyorsan beújít valamit.
Guardiola kicsit elveszítette a fonalat, ha nem akarja hogy mar most el ússzon a bajnokság akkor gyorsan beújít valamit.LG írta:Hoppá...mondtam én, hogy kemény időszaka lesz a Citynek.
3-0... Mahrez és Vardy a tavalyi formájukat idézik.
Iheanacho kegyetlenül vonzza a gólokat, 20 éves a gyerek, aztán 96 percenként gólokat szerez a felnőtt karrierjét nézve, elég durva.. A gyilkos ösztön biztos nem hiányzik belőle, Pep ha kihozza belőle a maxot, még akár viheti is valamire.LG írta:De a nigériai srác sem ügyetlen, és ahhoz képest, hány percet játszott abszolút korrekten áll gólokban, gólpasszokban is.
Tromort77 írta:Egyébként Agüero eltiltása csak jót fog nekik tenni. Totál nem érzi a játékot és csak fék a csapatnak az utóbbi időben.
Touché.Tromort77 írta:Samper-t minőségileg kell pótolni.
Jogos, összekevertem őket a Boroval, nem is értem, hogy miért.Tromort77 írta:Biztos vagy Te abban a Crystal Palace-ban?LG írta: a Crystal Palace az, aki otthon szorongatja a nagyokat, főleg a derék VV bravúrjai miatt,![]()
Biztos vagy Te abban a Crystal Palace-ban?LG írta: a Crystal Palace az, aki otthon szorongatja a nagyokat, főleg a derék VV bravúrjai miatt,
Jogos. Kemény időszak vár a Cityre az év végéig, a Liverpool ellen már visszatérnek az eltiltottak, de az a meccs fullos csapattal is keménynek ígérkezik, de addig is lesz egy Leicester elleni idegenbeli meccs -a címvédő gyengén muzsikál, ennek ellenére úgy érzem itt bukhat a City-, fogadják az Arsenalt, itt a hazai pálya ellenére sem favoritok nála. A Watford otthon és Hull idegenben kötelező (lenne).palesz77 írta:
Aguero meg ha minden igaz 4 meccses eltiltast kapott, Fernandinho 3-at. Aguero esete nagyon gaz volt amugy szerintem, Costat szidjuk midnig, hogy mekkora patkany, de o legalabb a gyokerkedeseivel csak lapot akar kicsalogatni. Kun meg olyan szinten terdre ment, hogy abbol egy baromi komoly serules is lehetett volna, nalam ez a legalja..
Samper-t minőségileg kell pótolni.palesz77 írta:Ertem en, hogy minosegi keret kell, es nem a Masia fiataljaira kell tamaszkodni feltetlen a kiegeszito stabtagok kozott se, de azert a Henderson-Clyne duo tulzas lenne labdaszedonek..
A Henderson-Clyne-Coutinho hármas maradhatna is.palesz77 írta:Klopp 2 napos csapatepito turara hozta a Poolt Barcelonaba.Megnezik a Gladbach elleni meccset is elvileg.
Aguero meg ha minden igaz 4 meccses eltiltast kapott, Fernandinho 3-at. Aguero esete nagyon gaz volt amugy szerintem, Costat szidjuk midnig, hogy mekkora patkany, de o legalabb a gyokerkedeseivel csak lapot akar kicsalogatni. Kun meg olyan szinten terdre ment, hogy abbol egy baromi komoly serules is lehetett volna, nalam ez a legalja..
1 évig volt már utána csak a Real edzője. Az utolsó szezonja tényleg gyenge volt, többek között az öltözőn belüli megosztottságnak, de ez szvsz nemcsak az ő hibája volt. Az egyik főszereplő Casillas volt, akik klubikon, de addigra fék volt a teljesítménye, és a személyisége miatt is.Normandia írta:Csak hogy utána két évig a bajnokságot bukták, na meg ugye a konfliktusok a játékosokkal. Cselszkinél is ugyan ez volt a szitu, mert amikor már nem jönnek az eredmények, mert annyira rossz a hangulat az öltözőben, akkor jönnek a bűnbak keresések, mert ő hibás nem lehet. Csak füleld a meccsek utáni nyilatkozatait, manapság sem hibás semmiért.LG írta: Milyen áron? Pl. a Realnak szerintem nagyon is megérte, visszahozta őket az elitbe, és Ancelotti is épített arra, mit tőle örökölt, persze azért változtatott is, de az alap egyáltalán nem volt rossz.
A MU-nál is szerintem ezt várják tőle, hogy újra naggyá tegye őket. Egyelőre ez nem sikerül neki, de hozzátenném, eddig minden csapatánál a második szezonja volt a legjobb. Ha igy folytatják, akkor világos, hogy nem éli meg, hogy legyen neki második, de én a szezon végéig adnék neki időt.
Csak hogy utána két évig a bajnokságot bukták, na meg ugye a konfliktusok a játékosokkal. Cselszkinél is ugyan ez volt a szitu, mert amikor már nem jönnek az eredmények, mert annyira rossz a hangulat az öltözőben, akkor jönnek a bűnbak keresések, mert ő hibás nem lehet. Csak füleld a meccsek utáni nyilatkozatait, manapság sem hibás semmiért.LG írta: Milyen áron? Pl. a Realnak szerintem nagyon is megérte, visszahozta őket az elitbe, és Ancelotti is épített arra, mit tőle örökölt, persze azért változtatott is, de az alap egyáltalán nem volt rossz.
A MU-nál is szerintem ezt várják tőle, hogy újra naggyá tegye őket. Egyelőre ez nem sikerül neki, de hozzátenném, eddig minden csapatánál a második szezonja volt a legjobb. Ha igy folytatják, akkor világos, hogy nem éli meg, hogy legyen neki második, de én a szezon végéig adnék neki időt.