Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Ezt valahol megértem. Én nem tartom magam homofóbnak, de nem szívesen öltöznék együtt meleg férfival. Elfogadnám a másságát, és alapvetően nem tekintenék rá másképp, de ahhoz ragaszkodnék, hogy vagy ő öltözzön, vagy én külön.Tromort77 írta:
Az sem véletlen, hogy nem nagyon tudunk nyíltan meleg focistákról. Még mindig rengetegen nem merik bevallani a nyílvánosság előtt. Ezért fontosak az ilyen előre lépések.
Csak hogy foci is legyen..Tromort77 írta:...
Nem, nem itt tartunk, sokkal lejjebb, mint hiszed, de ez itt off.csababarca írta:ugyanaz pedofilnak lenni mint melegnek?Normandia írta: Jövőhéten a pedofilok mellet fognak kiállni? Nekem ezzel, csak az a baom, hogy mi közöm hozzá?
Most tényleg itt tartunk?
ugyanaz pedofilnak lenni mint melegnek?Normandia írta: Jövőhéten a pedofilok mellet fognak kiállni? Nekem ezzel, csak az a baom, hogy mi közöm hozzá?
Jövőhéten a pedofilok mellet fognak kiállni? Nekem ezzel, csak az a bajom, hogy mi közöm hozzá?nzxtpo írta:Off, de ezt én is kérdezhetném, hova korcsul ez a világ, ha ilyeneken fenn tudnak akadni az emberek 2016-ban is, elítélnek másokat bőrszín és vagy szexuális identitás miatt, illetve háborúznak vallások miatt. Kicsit lehetnénk nyitottabbak embertársaink felé.soadroli írta:jézusom.....
Off, de ezt én is kérdezhetném, hova korcsul ez a világ, ha ilyeneken fenn tudnak akadni az emberek 2016-ban is, elítélnek másokat bőrszín és vagy szexuális identitás miatt, illetve háborúznak vallások miatt. Kicsit lehetnénk nyitottabbak embertársaink felé.soadroli írta:jézusom.....
Csak szolidaritást vállalnak CR-vel, respekt!
Ha azt írom az egész szezonban gyatrák otthon akkor nem az eredményekre írom? De.Messias2 írta:Azt hittem, nálad csak az eredmény számít.Bob_Marley írta:Egész szezonban a hazai mérleg nagyon nem fényes, sajnos. Játékban viszont javultak.![]()
"A ManUtd 36 év után először nem tudott megnyerni 4 egymást követő hazai bajnokit."
Nem rég játszott 1 meccset középen, de egy rossz formában levő ember nem fog rögtön remekelni, ha a helyén játszik. Munir is pár meccs után kezdett el érezhetően javulni egy baromi jó csapatban, neki is több meccs kéne ott szerintem, és egy jó rendszer. Persze ha R9 féle tehetség lenne, most is remekelhetne, de szerintem ez a helyzet még nem feltétlen jelenti azt, hogy ő is csak egy lufi lenne.LG írta:A szezonban is játszott már középen, ott is ugyanilyen gyatra volt. De eltudom fogadni, hogy nem szélső, de még ez sem indokolja, hogy ennyire ne mutasson semmit.
De helyzet az, hogy 20+-ról lövöldözgetnek? Mert a legtöbb esetben erről van szó. A Burnley mindig beparkolja a buszt. Szépen hangzik, hogy a Mu-nak 38 kapura lövése volt azon a meccsen, de abból 19-t blokkoltak. Valójában 11 talált kaput.LG írta:A szezonban is játszott már középen, ott is ugyanilyen gyatra volt. De eltudom fogadni, hogy nem szélső, de még ez sem indokolja, hogy ennyire ne mutasson semmit.
Palesz statja meg sokat elmond. Már egy átlagos helyzetkihasználással egész jók lennének.
Mondjuk ez így jól hangzik. De a Feyenoord és a Burnley ellen volt kereken 60. Az látszik, hogy sokat probálkoznak távolról amikor olyan lövőik vannak mint Ibra vagy Pogba. De ez még nem jelenti azt, hogy sikeres is a csapat. Pont ez a baj, hogy nem lehet arra alapozni hosszútávon, hogy egy-egy egyéni megmozdulással eldöntik. Mert Ibra és Pogba sem képes konstansan topon lenni. Ibra már nem, Pogba meg még nem.palesz77 írta:Man United shots in their last four home league games: 91. Opponents' shots: 25.
Aggregate score: 3-3.
Es megmi panaszkodunk a helyzetkihasznalas miatt..
![]()
Tudom, de egy gyenge csapat ellen könnyű villogni. Idén a Whu meg baromi mélyen van sajnos.LG írta: A játékról beszéltem, nem az eredményről. Rashford gyerek egy kalap ürülék volt ma is, szerintem ő lesz az új Bojan Krkic.
Azt hittem, nálad csak az eredmény számít.Bob_Marley írta:Egész szezonban a hazai mérleg nagyon nem fényes, sajnos. Játékban viszont javultak.
A játékról beszéltem, nem az eredményről. Rashford gyerek egy kalap ürülék volt ma is, szerintem ő lesz az új Bojan Krkic.Tromort77 írta:A liga egyik legrosszabb védelme ellen azért egy 1-1 hazai pályán minden csak nem fényes.