Közeleg a visszatérés…
Not a bad view, right? pic.twitter.com/uTpLDhaxy9
— FC Barcelona (@FCBarcelona) November 7, 2025
én az év elején azt tippeltem, hogy ők lesznek a bajnokok, főleg conte miatt, akkor sokan kiröhögtek.... persze lehet nem lesznek elsők a szezon végén, de nagyon összerakta a csapatot az olaszVeidt_madridista írta:Félelmetes ez a Chelsea amúgy.

Szivesen elolvasnak egy szakmai cikket a taktikajukrol, gondolom sikerult Contenak valami olyasmi uj dologgal eloallnia amit nem nagyon tud lereagalni egyelore senki (mint pl. iden a Salzburg, 3 eve az Atletico vagy Enrique az elso eveben nalunk).Veidt_madridista írta:Félelmetes ez a Chelsea amúgy.
Tavaly a chealseaben egész jól lehozta az 1 v 1eket mikor játszott és mellé van labda érzéke, csak ha jól emlékszem JM beerőltette fullbackba (egyébként pedig szélső).recrea írta:Ahhh...T-home berakta Spíler tv-t családi csomagba. Végre nézhetem a világ legjobb bajnokságát
Ki a túró ez a Kenedy a Chelseaben? Ahogy nézem, van labdaérzéke
Én életemben nem láttam játszani, de a transfermakt szerint 2015 nyarán igazolták, ebben a szezonban kölcsönben volt a Watfordban, ami dec. 12-én járt le, és elvileg sérült is, gondolom ezért lett ilyen rövid a kölcsön, és ezért játszott csak 15 percet a szezonban.recrea írta:
Ki a túró ez a Kenedy a Chelseaben? Ahogy nézem, van labdaérzéke
Inkább a feltett kérdésre válaszolj, minthogy szemtelenkedszMQuCsabi írta:Nem akarom elvenni az oromod, de kb egy honapja
mas kerdes, hogy sosem vagyok otthon, mikor ezek a brek jatszanak.
Az a baj, legalábbis szerintem, hogy Reus egyrészt már nem hosszútávú megoldás a sorozatos sérülések miatt, másrészt meg úgye dortmundi születésű világ életében Dortmund szurkoló volt és nem is nagyon vágyik csapatba.Ezt már többször le is nyilatkozta.PCsabi írta:Én örülnék neki, mert beférne a csapatba (Welbeck-nél és Ox-nál bőven jobb), kérdés, hogy mennyibe kerülne...Tromort77 írta:Payet-hez mit szólnál? Most elég nyitottan nyilatkozott az Arsenalról.
1. Ha Özil vagy Sánchez eligazol, akkor rámegyünk Reus-ra.
2. Mustafi nélkül négy meccset játszottunk, mind a négyen kikaptunk.
Gary Neville's Team of the Season: Courtois, Azpilicueta, Luiz, Van Dijk, Rose, Lallana, Kante, Fernandinho, Hazard, Costa, Ibrahimovic.
Jamie Carragher's Team of the Season: Pickford, Azpilicueta, Luiz, Van Dijk, Bertrand, De Bruyne, Kante, Lallana, Hazard, Costa, Sánchez.

Én örülnék neki, mert beférne a csapatba (Welbeck-nél és Ox-nál bőven jobb), kérdés, hogy mennyibe kerülne...Tromort77 írta:Payet-hez mit szólnál? Most elég nyitottan nyilatkozott az Arsenalról.
Nagyjából annyit, hogy úgy labdát szerezni, hogy bízol az ellenfeled rossz labdaátvételében(például egy előre vágott labdánál) és a rossz labdaátvételét/labda kezelését kihasználva szerzel labdát. Amire nincs sok esély, hogy elront, de több emberes pressingel ki lehet kényszeríteni ilyen hiábkat.palesz77 írta: Viszont egy gyors kérdés, googlezni most lusta vagyok, max majd este, ha nem jön válasz addig. A "second ball" kifejezés pontosan mit jelent? Hogy hova megy majd a labda? Vagy ez micsoda? Nem sikerült rájönnöm interjú közben se, úgyhogy ha valaki tisztába van vele, az világosíton fel légyszi.
Valami olyasmit, hogy amikor a csapattársadtól érkező passzt az ellenfél szerzi meg, te kihasználod a gyengébb labdaátvételt és úgy szerzed meg a bogyót.palesz77 írta:Viszont egy gyors kérdés, googlezni most lusta vagyok, max majd este, ha nem jön válasz addig. A "second ball" kifejezés pontosan mit jelent?
Tényleg jó volt, hál istennek valamiért ma eszembe jutott, hogy ezt meg akartam nézni.Tromort77 írta:Itt egy zseniális interjú Guardiola és Henry között, ajánlom mindenkinek![]()
https://www.youtube.com/watch?v=5t6KjGpBoow
Csak egy egyszerű oldal passzt nagyon látványosan kitett a lelátóra. Reméltem, hogy látod.palesz77 írta: Mit csinalt?
Mit csinalt?Tromort77 írta:Na Can villantott.