Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Azért ez baromi durva.palesz77 írta:A cikkben amit linkeltem ezt írták: "the human waste of Catalunya will never smell [the glory] of La Liga."Normandia írta:Valaki leírná mit írt ki a Malaga elnöke. Vadászom rendesen, de csak a feljelentést találom.
Kb így fordítanám én: "Katalónia emberi szemete soha nem fogja megérezni a La Liga győzelem illatát."
A cikkben amit linkeltem ezt írták: "the human waste of Catalunya will never smell [the glory] of La Liga."Normandia írta:Valaki leírná mit írt ki a Malaga elnöke. Vadászom rendesen, de csak a feljelentést találom.
looka írta:Komoly gondok vannak ott fejben, ha egy ilyen mondatot megenged magának az elnök "úr".palesz77 írta:Asszem a Málagában nem kell bíznunk, ha az utolsó fordulón fog múlni a bajnokság..![]()
Michel reakciója kevésbé lepett meg, de saját maguk alatt vágják a fát, mert mindenki bundát fog kiabálni, ha a Real simán nyeri a meccset...
Komoly gondok vannak ott fejben, ha egy ilyen mondatot megenged magának az elnök "úr".palesz77 írta:Asszem a Málagában nem kell bíznunk, ha az utolsó fordulón fog múlni a bajnokság..![]()
a szesz most sem hiányzott belőlepalesz77 írta:Már munkába is állt a mester, remélem meccs alatt is ilyen aktív lesz..
Ez alapján LE a csapat közelébe se került volna...Feast4 írta:Ezért mondtam hogy ezt az ide nekünk Sampaoli dolgot nem kell elkapkodni.Majd ha csinál két konstans jó évet akkor.S.Agüero írta:Rendesen leépült a Sevilla, utóbbi meccseken sok pontot otthagytak. Most is 0-0 otthon a Gijón ellen a 90. percben.
Már munkába is állt a mester, remélem meccs alatt is ilyen aktív lesz..Cseri írta:De, Ő az, elvileg talpraálltvisca el barca írta:![]()
![]()
![]()
ez a pali nem alkoholista? vagy keverem vmelyik másik régi senalossal? vagy mind alkesz lett?Az angol Pinyő
Ezért mondtam hogy ezt az ide nekünk Sampaoli dolgot nem kell elkapkodni.Majd ha csinál két konstans jó évet akkor.S.Agüero írta:Rendesen leépült a Sevilla, utóbbi meccseken sok pontot otthagytak. Most is 0-0 otthon a Gijón ellen a 90. percben.
De, Ő az, elvileg talpraálltvisca el barca írta:![]()
![]()
![]()
ez a pali nem alkoholista? vagy keverem vmelyik másik régi senalossal? vagy mind alkesz lett?
khm, Higu 90m...csababarca írta:Megy a muba mouhoz.
Azért jót fogok kacagni ha egy ilyen lesz a legdrágább átigazolás.
Már Bale sem volt piskota, de ez...(tudom nem bale a legdrágább)