Bogdán Ádám - Varga József, Juhász Roland, Mészáros Norbert, Kádár Tamás - Korcsmár Zsolt - Koltai Tamás, Gera Zoltán, Hajnal Tamás, Dzsudzsák Balázs - Szalai Ádám.
Ez a védelem finoman szólva is érdekes lesz, Juhász jó ideje padozik az Anderlechtben, Kádár nem egy életbiztosítás, Mészáros meg szerintem nem válogatott szintű játékos. Talán Varga feljavítja egy kicsit a hátsó alakzatot, ha jó napot fog ki.
Ezt a 4-1-4-1-et jó ötletnek tartom, Korcsmár azért csak vékápé eredetileg, ha jól tudom, remélhetőleg jobban fog menni neki a játék, mint amikor középhátvédként játszott.
Meg azért az észt támadósor sem hiszem, hogy olyan acélos, hogy főként védekező szellemű játékosokkal kellene teletömni a csapatot.
Koltai szerintem jó húzás lesz, az ETO-ban elég jó formában nyomja mostanság, ideje volt már betenni, szvsz többet tud majd hozzátenni a játékhoz, mint például Koman.
Pareiko – Sisov, Rähn, Morozov, Kruglov – Puri, Vassiljev, Lindpere, Kink – Ojamaa, Oper.
Kink anno a Győrben játszott, aztán megfordult a Middlesbroughban is, nem rossz játékos, oda kell majd figyelni rá.
Nyilván csak a győzelem az elfogadható, ha nem nyerünk, annyi a kijutásnak. (Nem mintha egyébként annyi esély lenne rá...)
Hajrá, magyarok!