Barcaman1993 írta:
Már megbocsáss a kifejezésért, de az olyan idióták miatt, mint Te
megnyugtatlak, nem miattam nem fogod a helyszínről figyelni a magyar-román meccset. de attól, hogy teljesen más véleményen vagyok, mint Te, még nem jelenti azt, hogy idióta vagyok, illetve annak kell nevezni. Persze ez csak saját vélemény, lehet, hogy ma már így szokás.
Akármennyire is szidjátok a szurkolókat-amit persze megértek, szerintem is teljesen jogos-a véleményem nem fog változni. Igen, a szurkolók hülyék voltak, de ez beletartozik a mai futballvilágba már sajnos. Németországba, Hollandiába, Spanyolországba, mindenhol folyik egymás szidása, a büntetést mégis csak mi kapjuk. Szidjuk Romániát, szidjuk a szlovákokat, szidjuk a cigányokat, szidjuk a zsidókat. És mégis csak a zsidók tesznek feljelentést. Minket hányszor gyaláztak meg? Nem egyszer, mégis semmilyen szankció nem történt. És nekem is problémám van azzal, hogy van néhány nemnormális. Nekem azt senki ne mondja, hogy egy olyan népet, mint a zsidót, amelyet inkább utálnak, mintsem kedvelnek, csak ebben az országban szidnak.Milyen véletlen, lassan fél év telik el, és pont egy létfontosságú Románia elleni meccset kell zártkapussá tenni.
A zászlóval kapcsolatban meg komolyan mondom...ha a Fradihoz érkezne egy iráni játékos, vagy befektető, akkor nem függeszthetem ki az iráni zászlót? Az MTK-nak-akikkel semmi bajom nincsen egyébként-engedik meccsről-meccsre a Dávid-csillagos zászlót.
És egyáltalán nincs szó nálam rasszizmusról, fajgyűlöletről, egyszerűen a kivételezés, főleg az ok nélküli kivételezés az, ami engem nagyon is zavar.
Ezzel az én magyar-román meccsem is el lett szúrva...