2015.07.01. 16:10:35
nos igy a döntö előtt egy kis összefoglaló a Copa-ról:
- szórakoztató, hajtós, helyenként kemény -igazi délamerikai focit láttam
- a jó játékhoz elég kiegyenlített a mezőny , gyengébbek persze vannak de minden csapatban piszok jól bánnak a labdával, gyorsak, harcosak és nyíltsisakos focit játszanak
- a legnagyobb csalódás a Brazilok, szinte minden rosszul sűlt e, a válogatás, Neymar balhéja, és még szerencséjük sem volt---
- Argentína: a mai meccsig úgy tünt, hogy valami ezeknél is hiányzik, nem volt elég hatékony a támadójátékuk, középen szerintem rosszul vannak összerakva, a védelem nem elég stabil.mára javult a helyzet, jobban figyeltek az első két gól után, a harmadik után pedig jöhetett a gála...
- Pastore: nekem tetszik a játéka sokan itt kritizálják, hogy nem osztogat?! nem is az a dolga arra Martínónál Messi van kijelölve, viszont remekül mozog a labdával, gólveszélyes és DiMariával azonos sebességen vannak, azzal egyetértek, hogy a mai volt a legjobb meccse.
-Messi: szerintem hozza a klasszisát, határozottan más a szerepköre mint a Barcában és ezt is megoldja, hajt de azért nem görcsöl és ami külön tetszik, hogy nem görcsöl a góllövésre sem. az nyilvánvaló hogy itt szó sincs arról a Barcában már szinte zavaró respektről , hogy NEKI BIZONY GÓLT KELL LŐNI..erre a legfrissebb példa DI Maria aki simán vissza tehette volna neki de e helyett bevágta...(és milyen jól tette!)
- a döntő: nehéz meccsen Argentín győzelmet várok.