2019 után újra jó esély van erre
Fél lábbal már az elődöntőben. ✅ pic.twitter.com/tfyvumqRsR
— EuroBarça (@eurobarcahu) April 9, 2025
Azért Kolumbia ellen se volt rossz (legalábbis az 1. félidőben).Csaron írta:Pastorenak van egy jo napja ez az első jo meccse a Copán amugy en láttam minden meccsét az Argentinoknak és pont minden meccsem tiszta ideg voltam annyira idegesitett a középpálya (mármint inkabb Biglia es Pastore).de most jol játszik Pastore, Biglia se rosz. Meg eddig szerintem az Argentinoknak a legjobb meccsük messze a legjobb a Copán. Messi meg alkot rendesen meg ketőt hint meg a döntőbe rúg eggYet meg egy gólpassz es ott az aranylaszti.
MessiNeymarSuarez írta: https://scontent-vie1-1.xx.fbcdn.net/hp ... 9048a33dd2" target="_blank ... e=56234773
Milyen igaz...
Kezdem érteni miért Neymarnak adta Dunga a csk karszallagot. Ebben a brazil válogatottban nincsen egy vezér. A kiállìtása kapcsán a múltkor kifogásoltam, hogy Ney a csk, de elnézve ezeket kezdem érteni.Messithebest írta:hat ez siralmas volt... Brazil fanként ezt szornyu volt nezni... kik ezek a jatekosok? nem valogatott szint... csalodott vagyok... innentől hajra Messi, hajra Argentina!
Alfa írta:Ez a Dunga állítom ,hogy nem normális. Hogy bír ilyen játékosokat bevalogatni mint Ribeiro és meg be is cseréli. Szégyen , hogy egy Dubai klubból belehet kerülni a Brazil válogatottba...
Főleg kényszerűségből lépett vissza a közeppályára mivel szélén /közepén mindig 2-3 ember fogta. Ilyen bekkelős csapatok ellen mindig ezt csinálja és mélységből indulva felállt fal ellen eltud vonni pár védőt és így kialakulnak üres passzsávok ahol megtudja játszani a beinduló embert.MessiNeymarSuarez írta:Szerintem Messit a kp-ra "száműzni" nagy hiba, pláne hogy alig van kivel összejátsszon...
Ha a Barcában visszajön a KP-ra osztogatni, akkor van értelme, mert Neymarnak és Suareznek remek labdákat tud adni amivel többnyire élni is szoktak, itt meg sajnos nemigazán. Di Maria is szerintem maga alatt teljesít bőven.
És persze minek 2 VKP ha abból Masche mellett egy fullalibi van?