Rashford az első angol játékos Barcelonában Lineker óta
"Yeah… It’s official." Rashford follows in Lineker’s footsteps. pic.twitter.com/ZvbnDAtbax
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 23, 2025
ha ez így van, akkor ez a lényeg, füst.zsuni írta:utólag nem lehet pirosakat osztogatni, ha piros, azonnal le kell fujni és könyvelni. sárgát lehet utolag osztani, mert nem befolyásol semmit. 2. sárgánál is rögtön fújnak, nincs elönyszabály.
A gól, vagy piros + tizenegyes hibás megközelítés. A gólt nem a bíró adta az ellenfélnek, hanem az előnyszabály (ha máshova pattan akkor tizenegyes) következménye. Tehát a pályán az előnyszabály esetét láthattuk, ami továbbra sem azt jelenti, hogy a szabálytalanságot nem kell büntetnie a bírónak.tehát marad a kérdés, hogy a 11-es + piros kombóval, vagy a góllal járt jobban a sociedad ? valószínűleg berúgták volna a tizit is, de ha nem, akkor mivan ? szóval szerintem tök felesleges belekötni.
Vmi forrást/szabálykönyvet tudnál linkelni? Nem azért mert ne hinném el, csak nem tudom elképzelni hogy miért mehet tovább a támadás.B. Tamás írta:Nem azt kell nézni, hogy Agirretxe gólját meghiúsította-e, hanem hogy a Real Sociedad gólját meghiúsította-e. Márpedig utóbbi nem sikerült neki, ugyanis a kipattanót a kapuba pofozták, ergo nem érte el a célját, azaz csak a szándékot kell büntetni. Ez pedig sárga kártyát ér.lluisllach89 írta:Meghiúsította a gólt, egyértelműen. Akkor direct red meg 11-es helyett előnyszabály lett volna? Szvsz biztos hogy nem...
Nem azt kell nézni, hogy Agirretxe gólját meghiúsította-e, hanem hogy a Real Sociedad gólját meghiúsította-e. Márpedig utóbbi nem sikerült neki, ugyanis a kipattanót a kapuba pofozták, ergo nem érte el a célját, azaz csak a szándékot kell büntetni. Ez pedig sárga kártyát ér.lluisllach89 írta:Meghiúsította a gólt, egyértelműen. Akkor direct red meg 11-es helyett előnyszabály lett volna? Szvsz biztos hogy nem...
Meghiúsította a gólt, egyértelműen. Akkor direct red meg 11-es helyett előnyszabály lett volna? Szvsz biztos hogy nem...B. Tamás írta:Nagyon jól kivárt a játékvezető. Ez a szabály, ha meghiúsítja a gólt, akkor piros és 11-es, ha nem, akkor csak sárga lap. Tökéletes döntés. Még a MARCA sem tudott belekötni, és meg is dicsérték.
Azért írtam ezt, mert meccs közben azt írták ki, hogy nem neki adott sárgát, hanem az egyik Sociedad játékosnak, de most már látom, hogy tényleg Busquets kapta, úgyhogy vegyük úgy, hogy nem szóltam semmitKalap1988 írta: De akkor mire adott sárgát Businak?
Ebből is lehet következtetni, hogy látta a bíró.Kalap1988 írta:De akkor mire adott sárgát Businak?
De akkor mire adott sárgát Businak?sjd írta:Azon gondolkozom, hogy egyáltalán látta-e a bíró a kezezést, mert a reakciójából nagyon úgy néz ki, hogy nem látott semmit, ráadsául látszik a visszajátszásban, hogy kb. Villával egy vonalból indul és csak a gólnál ér fel a 16osra. Úgyhogy sztem felesleges azon vitatkozni, hogy jól döntött-e, mert az is lehet, hogy nem hozott ilyen döntést (mivel nem látta a kezezést)peccerta írta:Azt gondolom teljesen mindegy gól vagy sem,ha gólhelyzetben valaki szándékosan kezezik az nálam piros.
Azon gondolkozom, hogy egyáltalán látta-e a bíró a kezezést, mert a reakciójából nagyon úgy néz ki, hogy nem látott semmit, ráadsául látszik a visszajátszásban, hogy kb. Villával egy vonalból indul és csak a gólnál ér fel a 16osra. Úgyhogy sztem felesleges azon vitatkozni, hogy jól döntött-e, mert az is lehet, hogy nem hozott ilyen döntést (mivel nem látta a kezezést)peccerta írta:Azt gondolom teljesen mindegy gól vagy sem,ha gólhelyzetben valaki szándékosan kezezik az nálam piros.
Én nem temetem a csapatot. Csak azt mondom, hogy eléggé [auto_cenzúra] lesz az, hogy most nekünk kell folyamatos győzelmi kényszerrel játszanunk. Tetszik vagy sem szerintem a Real kevésszer fog X-elni és főleg kikapni egy másik csapattól. Szóval ez a Classicoig így fog maradni.De meg is fordulhat Wink
Amit írok most nem rád értem, hanem sokakra:
Annyira imádom, ha egyszer botlunk, akár tavaly a Hercules ellen sokak már odaadják a bajnoki címet a Realnak, meg elkezdenek minket majdhogynem temetni.
Ébredjetek!!! Ez egy X volt, amit nagyon elszabtunk, de a Real ugyanúgy botolhat, mint most mi. Nem hiszem, h a Clássicoig X meccses nyereségi sorozatot hoznak le! Persze mi is fogunk valószínű veszíteni pontokat, de ugyanúgy ők is. Majd, ha Clássico előtt-után is ők állnak elől, akkor lehet kicsit jobban izgulni, de igazából akkor is még csak féltávnál leszünk. Smile
De meg is fordulhatbali 15 írta:Szerintem rohadtul megérdemelték a fiúk ezt a hideg zuhanyt. Valószínű, hogy most a Decemberi Classicoig mi leszünk az üldözők, és ez a különbség növekedhet is.
Valóban.nem szabadott volna így elherdálni 2 gólos vezetést,de akkor sem kell elkenődni.Megint tanultak valamit...ozsimiki írta:Mai meccs miatt én sem vágok eret, de 2-0ról azért pihenve sem szabad x-re "menteni". Igaz főleg egyéni hibák miatt történt,és a csapatrészek megfelelően működtek, csak nem akartunk már többet a 2.félidőben, csak tartani.
Viszont minden idényben van ilyen meccsünk, remélem letudtuk erre az évre,meg a következő félévre a hasonló pontvesztéseket.
Igen én is azt gondolom ott lesz az első reális kép,de Gergőnek nagyon igaza van hisz ha fejlődött a Madrid ,akkor mi 3 szorosan fejlődtünk ,ráadásul fiatalokkal nem vénembereket vásároltunk!shutterisland írta:akkor fogunk reális, és vélhetően mindkét oldal számára elfogadhatóbb eredményt kapni a jelenlegi erőviszonyokról, mikor eljön az első klasszikus a bajnokságban.
persze lehet, hogy lesérül a fél csapat náluk vagy nálunk, de ha nem nézzük a szélsőségeket, ott már két formában lévő, az új igazolásokat már viszonylag beépítő, erőnlétileg rendben lévő csapat fog találkozni.
Ezzel azért erőteljesen vitatkoznék:)ferninho írta:ezt tudom én is, csak arra akartam rávilágítani, hogy nem nyertetek megint 5-0ra meg 6-2-re... nincs már lassan különbség a két csapat között... sőt már lehet, hogy nincs is egyáltalán.gergo9 írta: Ebből a hatból a 3 döntetlen nekünk volt kedvező, bl-ben eldőlt madridban minden , bajnokságban meg mentünk 5ponttal nem nálunk volt a győzelmi kényszer. Szuperkupán idegenben az X bőven nekünk kedvezett, magyarul az elmúlt hat meccsből haton volt győzelmi kényszeretek ebből egyszer sikerült azt sem rendes játékidőben.
erről eszembe jutott egy szép idézet...
Mesut Özil: Minden egyes meccsel közelebb kerülünk a Barcelonához.
ezt tudom én is, csak arra akartam rávilágítani, hogy nem nyertetek megint 5-0ra meg 6-2-re... nincs már lassan különbség a két csapat között... sőt már lehet, hogy nincs is egyáltalán.gergo9 írta: Ebből a hatból a 3 döntetlen nekünk volt kedvező, bl-ben eldőlt madridban minden , bajnokságban meg mentünk 5ponttal nem nálunk volt a győzelmi kényszer. Szuperkupán idegenben az X bőven nekünk kedvezett, magyarul az elmúlt hat meccsből haton volt győzelmi kényszeretek ebből egyszer sikerült azt sem rendes játékidőben.
Mesut Özil: Minden egyes meccsel közelebb kerülünk a Barcelonához.