2019 után újra jó esély van erre
Fél lábbal már az elődöntőben. ✅ pic.twitter.com/tfyvumqRsR
— EuroBarça (@eurobarcahu) April 9, 2025
Szerintem ez óriási hülyeség!daffy írta:ezt nem vitatom,de mindig is álszentnek gondoltam a viszonyt. a világ 2 talán legnagyobb rivális klubja,sose lesz itt puszi-pacsiCapon írta:http://barcanoticias.blog.hu/2011/09/06 ... _a_reallal
Mourinho érkeztéig elég szépen javult a két klub közötti viszony (pl. évek óta nem dobálták a szurkolók a csapatbuszokat. Idén ugye már újra kezdődött Madridban a dobálózás).
Puszi-pacsi nem volt, de olyan igen, hogy a meccs végén Puyol és Raúl összeölelkeztek. Most meg összeverekedik a 2 csapat... Kicsit gyerkes dolognak tartom ezt a kapcsolat megszakítást, de amit Mourinho művel azt már nem nagyon lehet minősíteni.daffy írta:ezt nem vitatom,de mindig is álszentnek gondoltam a viszonyt. a világ 2 talán legnagyobb rivális klubja,sose lesz itt puszi-pacsiCapon írta:http://barcanoticias.blog.hu/2011/09/06 ... _a_reallal
Mourinho érkeztéig elég szépen javult a két klub közötti viszony (pl. évek óta nem dobálták a szurkolók a csapatbuszokat. Idén ugye már újra kezdődött Madridban a dobálózás).
ezt nem vitatom,de mindig is álszentnek gondoltam a viszonyt. a világ 2 talán legnagyobb rivális klubja,sose lesz itt puszi-pacsiCapon írta:http://barcanoticias.blog.hu/2011/09/06 ... _a_reallal
Nem akartam nagyképűnek tűnni vagy ilyesmi, bocsánatot kérek , de valahogy nem értettem az indoklásod Arbeloával kapcsolatbanferninho írta:azért a stílusból meg az arcból vegyél már visszafele...bence-barca írta: Tehát az Arbeloa-s rész, amit mondtál hülyeség
Pedig azt hittemferninho írta:na bazz, pedig azt hittem, hogy az eurobarcán egy Alexisos avatarral és egy Alvesos siggel, Visca el Barcelona!-val megfűszerezett aláírással ellátott fórumozó Real drukker...Firefox írta:Nem vagyok madridista
lehet, hogy Realos vagyok, de hülye nem, bármilyen hihetetlen is
na bazz, pedig azt hittem, hogy az eurobarcán egy Alexisos avatarral és egy Alvesos siggel, Visca el Barcelona!-val megfűszerezett aláírással ellátott fórumozó Real drukker...Firefox írta:Nem vagyok madridista
Nem vagyok madridistaferninho írta:na abból pont vehetsz egy spanyol és egy Real mezt is Arbeloa felirattal a hátán....Firefox írta:Kicsit OFF, de nekem Arbeloa 30 ezret hozott
na abból pont vehetsz egy spanyol és egy Real mezt is Arbeloa felirattal a hátán....Firefox írta:Kicsit OFF, de nekem Arbeloa 30 ezret hozott
azért a stílusból meg az arcból vegyél már visszafele...bence-barca írta: Tehát az Arbeloa-s rész, amit mondtál hülyeség
épp ezért bmeg... nem a saját csapatotok tagja csinálta... nem lehet megint szabogatni őket... gondolom nem örülnél még egy Alves szintű vitának (amit én még mindig máshogy látok, mint itt sokan mások, de azt már hagyni kell a francba szvsz...)Én miért jártam volna jól Arbeloa műesésével? Oké, h spanyolok, de ha Xavi csinálja akkor őt is elküldöm a fenébe...ha egy egyesületi meccsen nyomjta volna, akkor is, nyilván örülök, h nyerünk, de annak nem hogy hogyan...
Egyeseknek mennyi ideje van.
Én miért jártam volna jól Arbeloa műesésével? Oké, h spanyolok, de ha Xavi csinálja akkor őt is elküldöm a fenébe...ha egy egyesületi meccsen nyomjta volna, akkor is, nyilván örülök, h nyerünk, de annak nem hogy hogyan...ferninho írta: hogy miért éreztem azt, hogy valaki úgyis befogja linkelni és inkább nekem kellett volna...
Arbeloa nem kérdés, de amíg a Barcások is jól járnak vele szerintem no problem, mert gyakorlatilag megnyerte ezzel a meccset a spanyoloknak...
CR:... szvsz szimplán szerelték azt elesett, nem volt itt semmi műesés, meg ez a kameraállás a legrosszabb... ebből pont nem látszik semmi...
és most ha megnézitek, se nem reklamált, se nem csapkodott, sőt már akart felfele állni,csak elég hülyén esett, ezért maradt a földön röpke 15 sec-re.
meg ha látja, érzi, hogy tisztán szerelték, miért akarna elesni?
hogy miért éreztem azt, hogy valaki úgyis befogja linkelni és inkább nekem kellett volna...
ennek a cikknek a 3/4-e spekuláció (sőt...), médiából érkező hírek... azokat meg tudjuk mennyire megbízhatóak...
Ha létezik vmekkora ellentét, akkor nem csodálom,h pont Casillassal. Bizonyos értékekhez azért ragaszkodik, többet jelent számára az a címer,mint pl Perez elnöknek, és tovább is fog ott maradni mint a portugál provokátor májsztró. Remélem idén is max egy spanyol kupa esik le,és akkor jövőre elhúz mondjuk PSG-hez, ott nem lenne nagyon szem előtt (Francia bajnokságot csak ritkán követem).
Ez nem Pepe bnőjevisca el barca írta:talaltam egy uj jatekost mourinhonak a realba
http://www.nemzetisport.hu/nso_hirek/vi ... ot-2093567