Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
egyelőre igen.daffy írta:ettől ő kevesebb?Kash írta:Ronaldo a góljainak a 45%-át büntetőből rúgja, ez egy elég durva arány.
Még csak 7 gólt lőtt és bajnokság eleje, azért ennyire ne becsüljétek már le... majd, ha bajnokság felénél a 20 góljánál lesz ez, akkor hozzátok felKash írta:Ronaldo a góljainak a 45%-át büntetőből rúgja, ez egy elég durva arány.
ettől ő kevesebb?Kash írta:Ronaldo a góljainak a 45%-át büntetőből rúgja, ez egy elég durva arány.
Pontosan. Az égvilágon mindenki tudta hogy nem fog beleavatkozni, rajtunk mezei drukkereken kívűl az összes Atleti játékos is.kennyke04 írta: A mozgásával szerintem éppen azt mutatta, hogy közbe nem akar avatkozni, elfele futott a labdától, még a védők mozgása tört meg, szóval szerintem jó döntés, persze nem túl szokványos jelenet.
és?socio66 írta:nem értem az atleticot.
megint eljöttek és próbálják játszani a saját játékukat,ami már sokadszor bizonyosodik be,hogy alkalmatlan ellenünk.
olyanok,mint egy kisgyerek,aki önszántából vereti meg magát a nagyobbal és nem tanul a hibáiból.
A mozgásával szerintem éppen azt mutatta, hogy közbe nem akar avatkozni, elfele futott a labdától, még a védők mozgása tört meg, szóval szerintem jó döntés, persze nem túl szokványos jelenet.ferninho írta:én is erre gondoltam.socio66 írta:szerintem is be lehetett volna fújni,ha nem is ért a labdához,de a mozgásával azért befolyásolta az akciót.
nem tudom pontosan mit mondd a szabálykönyv,de ilyeneket inkább be szoktak fújni,mint nem.
de igazából lényegtelen...
sajnos behúzzátok....
én is erre gondoltam.socio66 írta:szerintem is be lehetett volna fújni,ha nem is ért a labdához,de a mozgásával azért befolyásolta az akciót.
nem tudom pontosan mit mondd a szabálykönyv,de ilyeneket inkább be szoktak fújni,mint nem.
Lesen volt, de mivel elhagyta és Pedro vihette ezért nem fújtak lest. Ez így szabályos a végkimenetelt leszámítva, mert ő még csak zavarni sem zavart ott senkit.ferninho írta:az öngólnál, amikor Messi átengedte a lába között a labdát, vagy mit is csinált, lesen állt?
mert akkor ez lesállás már sztem...
Ma csak a Ronaldos eset, a többit linkeltem az előző hsz-emben.zsuni írta:mondj példát. nem volt henteskedés se szinészkedés ma. vagy nem a mai meccsröl beszélünk?
Te meg rossz fórumot. Parancsolj.zsuni írta:ki volt hentes? meg ki széneszkedett, azon az 1 dimaria-s eseten kivül? rossz meccset néztélLevante, Rayo ellen csinálni nem csak a ti hentes hivatásotokat, hanem a mi színészkedésünket is, lehengerlő.
Tényleg nagy taktikus Jo5é.
ki volt hentes? meg ki széneszkedett, azon az 1 dimaria-s eseten kivül? rossz meccset néztélLevante, Rayo ellen csinálni nem csak a ti hentes hivatásotokat, hanem a mi színészkedésünket is, lehengerlő.
Tényleg nagy taktikus Jo5é.
Full kamu.
Firefox írta:Humor topik nem erre van cimbi9Dave írta:"Pepének NÉHA elgurul a pirulája"