Jó igazolás, én amúgy is szurkolok nekik, jót tenne a PD-nek egy erősebb Valencia (+ Malaga, AMadrid). De a Depor jól benézte, kénytelenek ingyen elengedni a legjobb játékosukat. Mondjuk sosem értettem az ilyeneket, hogy ha tudják, hogy úgysem fog hosszabbítani a játékos, akkor miért nem adják el a szerződés lejárta előtti évben, legalább kapnak valamennyi pénzt érte.
Firefox írta:De a haverod nagy valószínűséggel kapcsolatban van a BBC-vel, a The Times-szal és még sorolhatnám.
Vagy a Chelsea-nél dolgozik
geridoss írta:
Egyébként Hazardhoz annyit, hogy nagyon ígéretes játékos. Számomra Götze, Thiago, Hazard (még Kagawa is ide tartozik a +2 évével) hasonló kategória, és szinte mérget veszek rá, hogy hatalmas, meghatározó játékosok lesznek a világfutballban.
+ Wilshere. Bár neki nagyon nem jött jól ez az 1 éves kihagyás.
Hazard-ért én simán kipengetném a 40 milliót, inkább érte adnék ki ennyi pénzt, mint valamelyik brazil csodagyerekért. Szerintem hatalmas kockázatot nem vállal vele az a csapat, amelyik végül megszerzi őt. De akire én még nagyon kíváncsi leszek egy komolyabb bajnokságban, az az Ajax-os Christian Eriksen.
Az árakon meg nem kell csodálkozni, amikor egy Bebé-ért 8 milliót ad a ManUnited...