Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Jó igazolás, én amúgy is szurkolok nekik, jót tenne a PD-nek egy erősebb Valencia (+ Malaga, AMadrid). De a Depor jól benézte, kénytelenek ingyen elengedni a legjobb játékosukat. Mondjuk sosem értettem az ilyeneket, hogy ha tudják, hogy úgysem fog hosszabbítani a játékos, akkor miért nem adják el a szerződés lejárta előtti évben, legalább kapnak valamennyi pénzt érte.
Vagy a Chelsea-nél dolgozikFirefox írta:De a haverod nagy valószínűséggel kapcsolatban van a BBC-vel, a The Times-szal és még sorolhatnám.
+ Wilshere. Bár neki nagyon nem jött jól ez az 1 éves kihagyás.geridoss írta: Egyébként Hazardhoz annyit, hogy nagyon ígéretes játékos. Számomra Götze, Thiago, Hazard (még Kagawa is ide tartozik a +2 évével) hasonló kategória, és szinte mérget veszek rá, hogy hatalmas, meghatározó játékosok lesznek a világfutballban.
Ráadásul elvileg ingyen, nagyon okos igazolás. Már vártam, hogy Guardado egy komolyabb csapatba igazoljon, szerintem elég jó kis spíler.
Ronaldinhovisca el barca írta:azért aki ultra nagy sztárnak van kikiáltva franciaországban, az általában beválik máshol, lásd drogba, ribery, benzema meg a franc tudja.
Persze, értem!visca el barca írta:jo, nem akartam ész nélkül sorolni, de kb reggelig lehet... malouda, touré, essien, diarra, nasri, vagy éppen ha emlékeztek, játszott nálunk egy fürtös, kapa fogú gyerek is, vmi ronaldinho...
szóval aki komoly helyre megy a ligue 1-ból, az többnyire állja a sarat...
ha már... zidane. de tényleg órákig lehet sorolnivisca el barca írta:jo, nem akartam ész nélkül sorolni, de kb reggelig lehet... malouda, touré, essien, diarra, nasri, vagy éppen ha emlékeztek, játszott nálunk egy fürtös, kapa fogú gyerek is, vmi ronaldinho...
szóval aki komoly helyre megy a ligue 1-ból, az többnyire állja a sarat...
Most az OMeseken kívül is mondj egy tehetségetvisca el barca írta:azért aki ultra nagy sztárnak van kikiáltva franciaországban, az általában beválik máshol, lásd drogba, ribery, benzema
meg a franc tudja.
abidal már messze volt a tehetséges kortól,mikor a barca megvette,illetve nem volt sztárnak kikiáltva és ez utóbbi azért elég nyomós ok a lenti beszélgetést figyelembe véveKash írta: Abidal-t is illene megemliteni, szeretett klubunk szeretett játékosát hogyan lehet kihagyni, ha a Franciaország bajnokságaiban levő csapatokról beszélünk, főleg akkor, ha ott kezdték pályafutásukat!?
Abidal-t is illene megemliteni, szeretett klubunk szeretett játékosát hogyan lehet kihagyni, ha a Franciaország bajnokságaiban levő csapatokról beszélünk, főleg akkor, ha ott kezdték pályafutásukat!?visca el barca írta:azért aki ultra nagy sztárnak van kikiáltva franciaországban, az általában beválik máshol, lásd drogba, ribery, benzema meg a franc tudja.
Hát szerintem egyáltalán nem meglepő. Sajnos manapság a fociban így van... ha valakinek már van egy fél jó szezonja akkor már igen nagy összegért tudják értékesíteni, mert tudják, h vannak olyan "hülyék", akik kiadnak ennyit értük. Pl szerintem Caroll is tavalyi PL szezonban tűnt fel (nyilván azelőtt is ismerték, de nem vt meghatározó) szarkáknál vt egy jó ősze és már 40m fontért eltudták adni.LG írta:Azért számomra meglepő, h Hazard ennyire felkapott. Rúgott pár gólt a francia ligában, és már is 40 milliókat adnának érte?
de ha egy hazard kalibert veszel angliából,az +20 milla,spanyolból meg el se tudod hozni,mert vagy a barca vagy a real birtokolja. szerintem a chelsea lehetőségeihez képest jól döntött és a legkisebb kockázatért fizetett abraLG írta: Ez igaz, valóban kevésbé lutri, mint brazilok, de azért a francia bajnokság sem garancia semmire. Onnan is sok ember került ki, akik erősebb bajnokságban nem tudtak bizonyítani.
Ez igaz, valóban kevésbé lutri, mint brazilok, de azért a francia bajnokság sem garancia semmire. Onnan is sok ember került ki, akik erősebb bajnokságban nem tudtak bizonyítani.daffy írta:20gól,16 gólpassz. sokkal kevésbé lutri,mint a 40 millás brazilok,pedig hasonlóan fiatal. van pár év előnye,mert ő európában is tényező,alázatos,passzképes. úgy gondolom,hogy sosem lesz aranylabdás,de a 10be állandó jelleggel ott lehet és kiszámíthatóan jó és hasznos játékos leszLG írta:Azért számomra meglepő, h Hazard ennyire felkapott. Rúgott pár gólt a francia ligában, és már is 40 milliókat adnának érte?
20gól,16 gólpassz. sokkal kevésbé lutri,mint a 40 millás brazilok,pedig hasonlóan fiatal. van pár év előnye,mert ő európában is tényező,alázatos,passzképes. úgy gondolom,hogy sosem lesz aranylabdás,de a 10be állandó jelleggel ott lehet és kiszámíthatóan jó és hasznos játékos leszLG írta:Azért számomra meglepő, h Hazard ennyire felkapott. Rúgott pár gólt a francia ligában, és már is 40 milliókat adnának érte?