Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
jó nagy idióta a milan. nincs olyan védő a piacon,aki 50 millió fölött érne,ők meg ennyiért engednék el.. hát,vicc. főleg,hogy egy fél keretet kell összekukázniuk 46 millióval kevesebből.LG írta: Mondjuk ez nagyjából azt is jelenti, h hozzánk sem jön. Hisz ha 46 millió kevés...![]()
Sztem amúgy hibát követett el a Milan. Az ő helyzetükben jelenleg többet ér 46 millió, mint Silva.
Mondjuk ez nagyjából azt is jelenti, h hozzánk sem jön. Hisz ha 46 millió kevés...ab1daL írta:A Paris Saint-Germain labdarúgócsapata a twitter-oldalán bejelentette, hogy lemondott Thiago Silva megszerzéséről, a brazil védő így marad a Milanban.
A PSG heteken keresztül kopogtatott a Milan brazil védőjéért, de csütörtökön Silvio Berlusconi, az olasz klub elnöke úgy döntött, nem adják el Thiago Silvát, hiába ajánlottak érte 46 millió eurót a párizsiak. Ezt a hírt este már a klub hivatalos oldala is megerősítette.
http://www.nemzetisport.hu/olasz_labdar ... ol-2140091
Azért ez erős túlzás. Hol veszel ma már 180 millióért 6 klasszist? Persze az más, ha mondjuk vkit olcsóbban el kell adni, mert lejárna a szerződése, de olyan játékosokat, akiknek stabil szerződése van, és klasszisok, esély sincs már kb. 30 millióért megvenni.visca el barca írta:azért nem kutya ez a psg
tavaly kifizettek 100 milliot, de értelmes jateksot nem sokat sikerült venniük. pastore 42m? annyiért minimum egy rooney jár.
idén kifiztenek közel 80 milliót silvára meg lavezzire..
azért 180 millió euróból, simán veszek 6 klasszis jatekost ami nem lavezzi, pastore, motta, alex szint![]()
de röhögnék egy nagyot ha semmit nem nyernének jövőre (amit azért kétlek)
Én simán megadnám a 10-et. Oké, h már nem abban a formában játszik, mint 2-3 éve és már nem is fiatal, de legalább még 3 évet érzek én benne. A Real meg amúgy sem arról híres, h ilyen összegnél alkudozzon.daffy írta:
egyébként a real 5 millát adna maiconért,az inter 10et kér,de a real nem hajlandó emelni az összegen
én mikor láttam játszani nem volt rossz, de tény, hogy max. 20-at ér nálam.daffy írta:mert javi martinez lényegesen szharabb,mint aminek ki van kiáltva. boldog lennék,ha a barcába igazolna. hummels tényleg jó.
egyébként a real 5 millát adna maiconért,az inter 10et kér,de a real nem hajlandó emelni az összegen
mert javi martinez lényegesen szharabb,mint aminek ki van kiáltva. boldog lennék,ha a barcába igazolna. hummels tényleg jó.lui1698 írta:50 misi egy védőért, agyam elszáll.daffy írta:la gazzetta dello sport szerint silva 42+8 millió euróért a psg játékosa lesz és a következő héten mutatják be
most akkor a többi csapat miért ne kérjen ennyit mondjuk egy javi martinezért vagy hummelsért...
50 misi egy védőért, agyam elszáll.daffy írta:la gazzetta dello sport szerint silva 42+8 millió euróért a psg játékosa lesz és a következő héten mutatják be
Na, ez a gyerek is a pénzre hajt, nehogy mégegyszer meghalljam Szilva esetleges leigazolását, mert akkor esküszöm irok neki Email-ben hogy dugja fel a pénzét és a tudását a seggébe, mert hogy rohadtul utálom az biztos.Capon írta:Ha igazak a hírek, akkor ezt szépen elintézték fű alatt a felek.daffy írta:állítólag már párizsban van és a milan engedélyével tárgyalhat. nagy zsozsó lesz ebből a milannak...
40-50 milliós hírek vannak,kevesen versenyezhetnek egy ilyen ajánlattal. a barcának és a realnak nincs szüksége ilyen áron belső védőre. a citynek szintén nem égető kérdés,a mu-nak meg inkább a kp-t kell megerősíteniCapon írta: Ha igazak a hírek, akkor ezt szépen elintézték fű alatt a felek.
Ha igazak a hírek, akkor ezt szépen elintézték fű alatt a felek.daffy írta:állítólag már párizsban van és a milan engedélyével tárgyalhat. nagy zsozsó lesz ebből a milannak...
Nyilván van beleszólása, hisz gondolom nem fegyverrel kényszerítik, h a szerződést aláírja. Nyilván az általad említett csapatoknak nagyobb esélye van a közeljövőben BL-t nyerni. Kérdés, h ezek a klubok akarták-e Silvát, illetve ha akarták, mennyire komolyan gondolták, menyit lettek volna hajlandóak adni érte, mekkora fizetést kínáltak neki.daffy írta:nem tudom,hogy mennyi beleszólása van silvának,de 28 éves lesz,a legjobb korban van,én a helyében egy mostani bl esélyes csapatba mentem volna(real,barca,city,mu). a psg 2-3 év múlva érhet oda legkorábban,sok idő az.
Én sem lennék szomorú. Akik felmerültek egy cikkben, mint lehetséges alternatívák, azok közül néhány név nagyon is tetszett. Mivel fiatalabbak nagyobb a kockázat, de ha beválnak, nagyobbat is nyerünk, mert hosszú évekre megoldanák a posztot. Ha meg nem, nem bukunk olyan nagyot, hisz lényegesebben olcsóbb megoldások lennének, mint Silva.Capon írta:Akkor majd egy olcsóbb megoldás után néz a klub.
Én valahogy nem verem a seggemet a földhöz bánatomban.
Persze még nem tuti a hír.
és ne felejtsétek el h brazil.... (nem a leghűségesebb nép: Ronaldo 8csapat,Ronaldinho 6,Adriano 7, Baptista 6 (és valószínű még nem a Malaga az uccsó klubja)Piquenbauer írta:Van az a pénz amiért...ab1daL írta:Az oké, hogy van pénz Párizsban, de nem fognak hipp-hopp BL-t nyerni. Nagyon meglep, hogy Thiago Silva hajlandó elmenni a PSG-be, ha igaz a hír.![]()
Van az a pénz amiért...ab1daL írta:Az oké, hogy van pénz Párizsban, de nem fognak hipp-hopp BL-t nyerni. Nagyon meglep, hogy Thiago Silva hajlandó elmenni a PSG-be, ha igaz a hír.![]()