Barça vs. Real - El Clásico

Foci a Barçán kívül
csababarca
Az Év Fórumozója - 2021

2011.08.19. 17:49:56

nem volt szép messitől,sőőt.
De mint már mondtam,inkább ilyeneket tenne Pepe,Marcelo,Alonso,Ramos, mint hogy agyonrúgják a játékosainkat.
"Amikor nézzük Őt, akkor értsük meg ez egy sajátos játékos akit látunk, ez totálisan egyedi. Háromszor verte meg úgy Gvardiolt, hogy az magasabb, erősebb, gyorsabb, fiatalabb, energetikusabb. Ezt írd már le nekem számokkal. Ez mutatja azt, hogy micsoda valójában a futball."
Tocy
Director del Fútbol

2011.08.19. 17:45:12

barcadome
Jugador del Barça

2011.08.19. 17:33:28

altercore, komolyan, mégis mit vársz? mit reagáljunk a kommentjeidre? mert ugye az nem tetszik, amit látsz...
sjay <3
barca 1986
Jugador d'estrella
Tartózkodási hely: Barcelona, Travessera de les Corts 82. / Nyíregyháza

2011.08.19. 17:26:54

altercore írta:+ nem értem, hogy miért gondolják a Barca drukkerek azt, hogy a Barca a mindenkikedvencelegeslegeslegeslegsportszerűbbcsupatisztaságszentmennyei klub a világon...
én meg nem értem, h miért gondolod azt, h ez így van?
desde 07.05.1986. Steaua Bucharest - FC Barcelona
Yafnag
Barça B

2011.08.19. 17:25:01

altercore, a madridi AS azokkal a dolgokkal jelent meg, amiket az eurobarca leírt. Ez nem ennek az oldalnak a találmánya, hanem ezzel jelent meg az AS.
És azért "idézgeti", mert jelzőértékű, hogy a madridi (nem lehet elégszer kiemelni) sportlap miképp látta helyzetet.
Tocy
Director del Fútbol

2011.08.19. 17:20:56

Akárhogy is írom, nem érted meg...eurobarcás cikk, ami összegyűjt és lefordít több nemzetközi sportlapban megjelent cikket! És azért idéz onnan az eurobarca, mert már a Real "hivatalos napilapja" is sarazza a fővárosiakat, ezen kéne elgondolkodni...
FCBPOWER
Barça B

2011.08.19. 17:20:54

Mert úgy véltem felfedezni az adott idézetből, hogy most még ők is elismerik, ami mindenki számára nyilvánvaló: Pepe és Marcelo kockás inges favágók, és nem futball pályára valók !!!!
, ,Hát... K... jó idényt produkáltunk. Itt van előttünk a három kupa, amit elértünk. De folytatnunk kell, mert a Barcában minden évben nyerni kell." (Eric Abidal élőben a Camp Nou gyepén)
altercore
Barça B

2011.08.19. 17:17:39

Tocy írta:
altercore írta:
Tocy írta:altercore: egy kicsit vissza kéne olvasni...esetleg nem csak a fórumot használni, hanem ha már erre az oldalra tévedsz, akkor elolvasni a híreket is...
Igen Tocy, nagyszerűen észrevetted, hogy arra próbáltam célozni, hogy nevetséges azzal érvelni, amit az eurobarca.hu-n olvasott, mert kicsit sem objektív. Ennyi erővel lehetne a madridista.hu-ról is másolgatni idézeteket, de mivel azok is elég elfogultak, így nem teszem.
Ha elolvasnád, akkor tudnád, hogy nem az eurobarca.hu találmánya a cikk, hanem több európai újság cikkeiből idéz, pl a Madrid által "fizetett" AS-ből is.

socio: sry, nem láttam, hogy nálad is ez van :D most raktam ki pár perce :D de akk kiveszem, annak reményében, hogy vki csinál egy jó siget belőle, és kitehetem azt :D
Akárhogyis nézem FCBPOWER egy eurobarca-s cikket idéz.
Másrészt nem értem, hogy az eurobarca által máskor olyannyira lemocskolt As-t miért idézgeti...
lluisllach89
Director del Fútbol

2011.08.19. 17:14:45

altercore írta:Olyan hülyeségeket mondani pedig, hogy a Barca 60-70%-on játszott nem is értem hogy lehet. Vagy, hogy rövid volt a felkészülés a Barca számára. Ezek a kifogások, csak a Barca hozzáállását minősítik, mintha eleve mentegetnék magukat egy esetleges kudarc után.
:arrow:
altercore írta:A sportsajtó nem az általános, hétköznapi fociszerető emberek véleményét nyilvánítja ki.

Te is inkább szereted mint érted.
Kép
"Azért mert valaki hibázott nem a futballt kellene megbüntetni.
Hibáztam és megfizettem érte. De a labda nem lett mocskos."- Maradona
Tocy
Director del Fútbol

2011.08.19. 17:08:26

altercore írta:
Tocy írta:altercore: egy kicsit vissza kéne olvasni...esetleg nem csak a fórumot használni, hanem ha már erre az oldalra tévedsz, akkor elolvasni a híreket is...
Igen Tocy, nagyszerűen észrevetted, hogy arra próbáltam célozni, hogy nevetséges azzal érvelni, amit az eurobarca.hu-n olvasott, mert kicsit sem objektív. Ennyi erővel lehetne a madridista.hu-ról is másolgatni idézeteket, de mivel azok is elég elfogultak, így nem teszem.
Ha elolvasnád, akkor tudnád, hogy nem az eurobarca.hu találmánya a cikk, hanem több európai újság cikkeiből idéz, pl a Madrid által "fizetett" AS-ből is.

socio: sry, nem láttam, hogy nálad is ez van :D most raktam ki pár perce :D de akk kiveszem, annak reményében, hogy vki csinál egy jó siget belőle, és kitehetem azt :D
altercore
Barça B

2011.08.19. 17:00:48

socio66

2011.08.19. 16:55:41

Tocy,ismerős a képed. :-s
kicseréled,vagy kő papír olló? :mrgreen:
barca 1986
Jugador d'estrella
Tartózkodási hely: Barcelona, Travessera de les Corts 82. / Nyíregyháza

2011.08.19. 16:54:05

Cali írta:Amin viszont jót nevettem a cikkel kapcsolatban, hogy ki van rakva egy kép Messiról, ahol kinyújtja a nyelvét. De ez a kép a 2008 2009es idényben az egyik gólöröménél készült. Nem tudom, miért került ki ehhez a cikkhez... :D

Kép
elolvastam a madridista.hu-t, forrás: as.com. szegény madridista.hu-t meg akartam védeni, az as.com-ot meg bántani, h ki tette ezt a képet. megnéztem az as.com-ot is, ott ilyen kép nincs.
ez már magyar találmány! nem tanulnak az as.com-tól, hanem már fejlettebbek is :shock:
desde 07.05.1986. Steaua Bucharest - FC Barcelona
Tocy
Director del Fútbol

2011.08.19. 16:52:29

altercore: egy kicsit vissza kéne olvasni...esetleg nem csak a fórumot használni, hanem ha már erre az oldalra tévedsz, akkor elolvasni a híreket is...
altercore
Barça B

2011.08.19. 16:49:16

FCBPOWER írta:
noname írta:Kik nem csípik a madridot?? a barcások ?? sztem Perezt ez egyátalán nem érdekli... vagy honnan vetted ezeket a dolgokat?

Csak ennyit írnék barátom : Az viszont már egy kissé jelzés értékű, hogy a madridi 'AS' a következőképpen fogalmaz: "Egy erős Madrid lerombolta a róla alkotott képet Marcelo és Pepe brutalitásával". Sőt, a címlapon az a kép szerepel, melyen Messi éppen elpöcköli a labdát Casillas felett, megszerezve a második barcelonai gólt, Cristiano Ronaldo pedig térden csúszva nézi az argentin klasszis találatát. Az 'AS' ehhez egy Mourinhót kifigurázó szójátékot is rendelt: 'Miért? (Por Qué?) Mert Messi'.
Ez az írás honnan van?
FCBPOWER
Barça B

2011.08.19. 16:47:51

noname írta:Kik nem csípik a madridot?? a barcások ?? sztem Perezt ez egyátalán nem érdekli... vagy honnan vetted ezeket a dolgokat?

Csak ennyit írnék barátom : Az viszont már egy kissé jelzés értékű, hogy a madridi 'AS' a következőképpen fogalmaz: "Egy erős Madrid lerombolta a róla alkotott képet Marcelo és Pepe brutalitásával". Sőt, a címlapon az a kép szerepel, melyen Messi éppen elpöcköli a labdát Casillas felett, megszerezve a második barcelonai gólt, Cristiano Ronaldo pedig térden csúszva nézi az argentin klasszis találatát. Az 'AS' ehhez egy Mourinhót kifigurázó szójátékot is rendelt: 'Miért? (Por Qué?) Mert Messi'.
, ,Hát... K... jó idényt produkáltunk. Itt van előttünk a három kupa, amit elértünk. De folytatnunk kell, mert a Barcában minden évben nyerni kell." (Eric Abidal élőben a Camp Nou gyepén)
Rivaldo11
Llegenda del Barça

2011.08.19. 16:46:32

A futómennyiségen lehetett látni a lemaradást leginkább...még 1-2 hét, és nem lesz ezzel probléma. A 70. perc után látványosan elfáradtunk, ez szezon közben nem fog előfordulni. A bajnokságban kiegyenlített küzdelemre számítok, de továbbra is magunkat tartom esélyesnek...Tavaszra egy megfelelő rotációval a kulcsembereket frissen lehet tartani, így elkerülhető lenne a már szokásos hullámvölgy...
A madrid játéka nemigen változott semmit, legalábbis komoly változást én nem látok. Agresszívabb lett talán a letámadás, meg összehangoltabb, valamint feljebb is kezdik el mindezt...de ez egy formában lévő Barca ellen hatalmas öngól is lehet...meglátjuk.
Rivaldo-A Legnagyobb.
altercore
Barça B

2011.08.19. 16:43:58

Capon írta:
altercore írta:
noname írta:
Ezek a kifogások, csak a Barca hozzáállását minősítik, mintha eleve mentegetnék magukat egy esetleges kudarc után.
Bocs hogy kiragadom ezt arészt!
Igen noname az egész Barca világ ill. a klub hivatalos szószolója. Így valóban ez a Barca hozzáállását minősíti #-o =D>
És már megint egy madridista beszél kifogásokról, mintha kettős győzelemmel 0-5ra kikaptunk volna otthon és most a vereségünkre keressük a kifogásokat.

Kifogásokat keresünk a győzelmünkre :shock:
A győzelemre nem kell kifogásokat keresni, a teljesítményre pedig nincs értelme... Az, hogy a barca nem nyújtott maximumot általánosan elfogadott tény a szurkolók körében, nem ez az első eset, hogy ezzel próbálják a nyújtott teljesítményt magyarázni. Ezért írtam ezt.
altercore
Barça B

2011.08.19. 16:40:39

albicelesteX írta:
altercore írta:+ nem értem, hogy miért gondolják a Barca drukkerek azt, hogy a Barca a mindenkikedvencelegeslegeslegeslegsportszerűbbcsupatisztaságszentmennyei klub a világon...
Rajtad kívül meg a hasonlókon kívül vannak olyan emberek akiknek vannak értékrendjeik és az alapvető emberi normákat betartják illetve szeretik,ha pl egy olyan profi sport klub játékosai is akiknek szurkolnak évek óta!!!!Nem CR7 óta!!! hasonló dolgokat képviselnek.Itt már rég nem erről van szó amiket Te ide írkálsz.
Honnan veszed, hogy mióta szeretem a Madridot? Ne írkálj már hülyeségeket légyszíves, ha nincs normális véleményed.
A barcelona játékosok értékrendjéről meg ne nyissunk vitát, mert úgysem jutunk közös nevezőre...
altercore
Barça B

2011.08.19. 16:35:57

Mikaos írta:
altercore írta:Kik nem csípik a madridot?? a barcások ?? sztem Perezt ez egyátalán nem érdekli... vagy honnan vetted ezeket a dolgokat?
Nemzetközi visszhang, nemzetközi sajtó.
altercore írta:Olyan hülyeségeket mondani pedig, hogy a Barca 60-70%-on játszott nem is értem hogy lehet. Vagy, hogy rövid volt a felkészülés a Barca számára. Ezek a kifogások, csak a Barca hozzáállását minősítik, mintha eleve mentegetnék magukat egy esetleges kudarc után.
Ez nem kifogás, hanem tény.
1. A mi keretünkből alapemberek képviseltették magukat a Copa America-n, és 3 nappal az első meccs előtt kezdtek el edzeni. (Messi, Alves, Mascherano)
2. szintén alapemberek kisebb-nagyobb sérülésekkel bajlódtak (Puyol, Piqué, Xavi, Busquets, Pedro)
Ez majdnem a kezdő11.
Mit nem lehet ezen érteni?
A sportsajtó nem az általános, hétköznapi fociszerető emberek véleményét nyilvánítja ki. Csupán el akarják adni a lapokat. De ha a sportsajtót hozod fel példaként, akkor elmondom, hogy a barcáról sem a sportszerűség szobrát faragják ezek a médiumok.
Ezek a játékosok nem hiszem, hogy nagyon kidolgozták magukat a Copa American az ottani teljesítményüket látva. Nem mellesleg a Madridból is voltak játékosok, akik résztvettek azon a megmértettetésen. A spanyolok közül akiket írtál, egyiknek semi volt komoly a sérülése, Pep nem nagyon szokta kockáztatni a játékosai egészségét, főleg egy szinte "felkészülési" mérkőzésen nem.
Mondom, sztem kár ilyeneken gondolkodni, hogy ki miért nyújtott gyengébb vagy erősebb teljesítményt, amíg nem kezdődött el a szezon.
daffy
Madridista

2011.08.19. 16:35:32

Mikaos írta:Ez nem kifogás, hanem tény.
1. A mi keretünkből alapemberek képviseltették magukat a Copa America-n, és 3 nappal az első meccs előtt kezdtek el edzeni. (Messi, Alves, Mascherano)
2. szintén alapemberek kisebb-nagyobb sérülésekkel bajlódtak (Puyol, Piqué, Xavi, Busquets, Pedro)
Ez majdnem a kezdő11.
ezt elfogadom és jogosnak is tartom,de ne gondoljuk azt,hogy egy profi focista a 2-3 hetes szünet alatt elfelejt focizni,futni és felszed 20 kilót. persze,nincs formában,nem volt alapozás,stb,de nem szabad a ló túloldalára esni és nb1es szintre minősíteni a copásokat,csak mert lassan ott tartunk. mellesleg a csapategységgel és összhanggal abszolút kárpótolható az a -1 hét a felkészülésben(megjegyzem ez bizonyítottan meg is történt)
Capon
Llegenda del Barça

2011.08.19. 16:30:13

altercore írta:
noname írta:
Ezek a kifogások, csak a Barca hozzáállását minősítik, mintha eleve mentegetnék magukat egy esetleges kudarc után.
Bocs hogy kiragadom ezt arészt!
Igen noname az egész Barca világ ill. a klub hivatalos szószolója. Így valóban ez a Barca hozzáállását minősíti #-o =D>
És már megint egy madridista beszél kifogásokról, mintha kettős győzelemmel 0-5ra kikaptunk volna otthon és most a vereségünkre keressük a kifogásokat.

Kifogásokat keresünk a győzelmünkre :shock:
Klinsmann; Rivaldo; Maldini; Nesta; Puyol; Xavi; Ronaldinho; Iniesta; Messi
albicelesteX
A Vadász

2011.08.19. 16:27:04

Rajtad kívül meg a hasonlókon kívül vannak olyan emberek akiknek vannak értékrendjeik és az alapvető emberi normákat betartják illetve szeretik,ha pl egy olyan profi sport klub játékosai is akiknek szurkolnak évek óta!!!!Nem CR7 óta!!! hasonló dolgokat képviselnek.Itt már rég nem erről van szó amiket Te ide írkálsz.
Kép
Mikaos
Director del Fútbol

2011.08.19. 16:25:36

altercore írta:Kik nem csípik a madridot?? a barcások ?? sztem Perezt ez egyátalán nem érdekli... vagy honnan vetted ezeket a dolgokat?
Nemzetközi visszhang, nemzetközi sajtó.
Ez nem kifogás, hanem tény.
Ez majdnem a kezdő11.
altercore
Barça B

2011.08.19. 16:24:09

+ nem értem, hogy miért gondolják a Barca drukkerek azt, hogy a Barca a mindenkikedvencelegeslegeslegeslegsportszerűbbcsupatisztaságszentmennyei klub a világon...
Válasz küldése