Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
nem volt szép messitől,sőőt.
én meg nem értem, h miért gondolod azt, h ez így van?altercore írta:+ nem értem, hogy miért gondolják a Barca drukkerek azt, hogy a Barca a mindenkikedvencelegeslegeslegeslegsportszerűbbcsupatisztaságszentmennyei klub a világon...
Akárhogyis nézem FCBPOWER egy eurobarca-s cikket idéz.Tocy írta:Ha elolvasnád, akkor tudnád, hogy nem az eurobarca.hu találmánya a cikk, hanem több európai újság cikkeiből idéz, pl a Madrid által "fizetett" AS-ből is.altercore írta:Igen Tocy, nagyszerűen észrevetted, hogy arra próbáltam célozni, hogy nevetséges azzal érvelni, amit az eurobarca.hu-n olvasott, mert kicsit sem objektív. Ennyi erővel lehetne a madridista.hu-ról is másolgatni idézeteket, de mivel azok is elég elfogultak, így nem teszem.Tocy írta:altercore: egy kicsit vissza kéne olvasni...esetleg nem csak a fórumot használni, hanem ha már erre az oldalra tévedsz, akkor elolvasni a híreket is...
socio: sry, nem láttam, hogy nálad is ez vanmost raktam ki pár perce
de akk kiveszem, annak reményében, hogy vki csinál egy jó siget belőle, és kitehetem azt
altercore írta:Olyan hülyeségeket mondani pedig, hogy a Barca 60-70%-on játszott nem is értem hogy lehet. Vagy, hogy rövid volt a felkészülés a Barca számára. Ezek a kifogások, csak a Barca hozzáállását minősítik, mintha eleve mentegetnék magukat egy esetleges kudarc után.
altercore írta:A sportsajtó nem az általános, hétköznapi fociszerető emberek véleményét nyilvánítja ki.
Ha elolvasnád, akkor tudnád, hogy nem az eurobarca.hu találmánya a cikk, hanem több európai újság cikkeiből idéz, pl a Madrid által "fizetett" AS-ből is.altercore írta:Igen Tocy, nagyszerűen észrevetted, hogy arra próbáltam célozni, hogy nevetséges azzal érvelni, amit az eurobarca.hu-n olvasott, mert kicsit sem objektív. Ennyi erővel lehetne a madridista.hu-ról is másolgatni idézeteket, de mivel azok is elég elfogultak, így nem teszem.Tocy írta:altercore: egy kicsit vissza kéne olvasni...esetleg nem csak a fórumot használni, hanem ha már erre az oldalra tévedsz, akkor elolvasni a híreket is...
Igen Tocy, nagyszerűen észrevetted, hogy arra próbáltam célozni, hogy nevetséges azzal érvelni, amit az eurobarca.hu-n olvasott, mert kicsit sem objektív. Ennyi erővel lehetne a madridista.hu-ról is másolgatni idézeteket, de mivel azok is elég elfogultak, így nem teszem.Tocy írta:altercore: egy kicsit vissza kéne olvasni...esetleg nem csak a fórumot használni, hanem ha már erre az oldalra tévedsz, akkor elolvasni a híreket is...
elolvastam a madridista.hu-t, forrás: as.com. szegény madridista.hu-t meg akartam védeni, az as.com-ot meg bántani, h ki tette ezt a képet. megnéztem az as.com-ot is, ott ilyen kép nincs.Cali írta:Amin viszont jót nevettem a cikkel kapcsolatban, hogy ki van rakva egy kép Messiról, ahol kinyújtja a nyelvét. De ez a kép a 2008 2009es idényben az egyik gólöröménél készült. Nem tudom, miért került ki ehhez a cikkhez...
Ez az írás honnan van?FCBPOWER írta:noname írta:Kik nem csípik a madridot?? a barcások ?? sztem Perezt ez egyátalán nem érdekli... vagy honnan vetted ezeket a dolgokat?
Csak ennyit írnék barátom : Az viszont már egy kissé jelzés értékű, hogy a madridi 'AS' a következőképpen fogalmaz: "Egy erős Madrid lerombolta a róla alkotott képet Marcelo és Pepe brutalitásával". Sőt, a címlapon az a kép szerepel, melyen Messi éppen elpöcköli a labdát Casillas felett, megszerezve a második barcelonai gólt, Cristiano Ronaldo pedig térden csúszva nézi az argentin klasszis találatát. Az 'AS' ehhez egy Mourinhót kifigurázó szójátékot is rendelt: 'Miért? (Por Qué?) Mert Messi'.
noname írta:Kik nem csípik a madridot?? a barcások ?? sztem Perezt ez egyátalán nem érdekli... vagy honnan vetted ezeket a dolgokat?
A győzelemre nem kell kifogásokat keresni, a teljesítményre pedig nincs értelme... Az, hogy a barca nem nyújtott maximumot általánosan elfogadott tény a szurkolók körében, nem ez az első eset, hogy ezzel próbálják a nyújtott teljesítményt magyarázni. Ezért írtam ezt.Capon írta:Bocs hogy kiragadom ezt arészt!altercore írta:Ezek a kifogások, csak a Barca hozzáállását minősítik, mintha eleve mentegetnék magukat egy esetleges kudarc után.noname írta:
Igen noname az egész Barca világ ill. a klub hivatalos szószolója. Így valóban ez a Barca hozzáállását minősíti![]()
![]()
És már megint egy madridista beszél kifogásokról, mintha kettős győzelemmel 0-5ra kikaptunk volna otthon és most a vereségünkre keressük a kifogásokat.
Kifogásokat keresünk a győzelmünkre
Honnan veszed, hogy mióta szeretem a Madridot? Ne írkálj már hülyeségeket légyszíves, ha nincs normális véleményed.albicelesteX írta:Rajtad kívül meg a hasonlókon kívül vannak olyan emberek akiknek vannak értékrendjeik és az alapvető emberi normákat betartják illetve szeretik,ha pl egy olyan profi sport klub játékosai is akiknek szurkolnak évek óta!!!!Nem CR7 óta!!! hasonló dolgokat képviselnek.Itt már rég nem erről van szó amiket Te ide írkálsz.altercore írta:+ nem értem, hogy miért gondolják a Barca drukkerek azt, hogy a Barca a mindenkikedvencelegeslegeslegeslegsportszerűbbcsupatisztaságszentmennyei klub a világon...
A sportsajtó nem az általános, hétköznapi fociszerető emberek véleményét nyilvánítja ki. Csupán el akarják adni a lapokat. De ha a sportsajtót hozod fel példaként, akkor elmondom, hogy a barcáról sem a sportszerűség szobrát faragják ezek a médiumok.Mikaos írta:Nemzetközi visszhang, nemzetközi sajtó.altercore írta:Kik nem csípik a madridot?? a barcások ?? sztem Perezt ez egyátalán nem érdekli... vagy honnan vetted ezeket a dolgokat?Ez nem kifogás, hanem tény.altercore írta:Olyan hülyeségeket mondani pedig, hogy a Barca 60-70%-on játszott nem is értem hogy lehet. Vagy, hogy rövid volt a felkészülés a Barca számára. Ezek a kifogások, csak a Barca hozzáállását minősítik, mintha eleve mentegetnék magukat egy esetleges kudarc után.
1. A mi keretünkből alapemberek képviseltették magukat a Copa America-n, és 3 nappal az első meccs előtt kezdtek el edzeni. (Messi, Alves, Mascherano)
2. szintén alapemberek kisebb-nagyobb sérülésekkel bajlódtak (Puyol, Piqué, Xavi, Busquets, Pedro)
Ez majdnem a kezdő11.
Mit nem lehet ezen érteni?
ezt elfogadom és jogosnak is tartom,de ne gondoljuk azt,hogy egy profi focista a 2-3 hetes szünet alatt elfelejt focizni,futni és felszed 20 kilót. persze,nincs formában,nem volt alapozás,stb,de nem szabad a ló túloldalára esni és nb1es szintre minősíteni a copásokat,csak mert lassan ott tartunk. mellesleg a csapategységgel és összhanggal abszolút kárpótolható az a -1 hét a felkészülésben(megjegyzem ez bizonyítottan meg is történt)Mikaos írta:Ez nem kifogás, hanem tény.
1. A mi keretünkből alapemberek képviseltették magukat a Copa America-n, és 3 nappal az első meccs előtt kezdtek el edzeni. (Messi, Alves, Mascherano)
2. szintén alapemberek kisebb-nagyobb sérülésekkel bajlódtak (Puyol, Piqué, Xavi, Busquets, Pedro)
Ez majdnem a kezdő11.
Mit nem lehet ezen érteni?
Bocs hogy kiragadom ezt arészt!altercore írta:Ezek a kifogások, csak a Barca hozzáállását minősítik, mintha eleve mentegetnék magukat egy esetleges kudarc után.noname írta:
Rajtad kívül meg a hasonlókon kívül vannak olyan emberek akiknek vannak értékrendjeik és az alapvető emberi normákat betartják illetve szeretik,ha pl egy olyan profi sport klub játékosai is akiknek szurkolnak évek óta!!!!Nem CR7 óta!!! hasonló dolgokat képviselnek.Itt már rég nem erről van szó amiket Te ide írkálsz.altercore írta:+ nem értem, hogy miért gondolják a Barca drukkerek azt, hogy a Barca a mindenkikedvencelegeslegeslegeslegsportszerűbbcsupatisztaságszentmennyei klub a világon...
Nemzetközi visszhang, nemzetközi sajtó.altercore írta:Kik nem csípik a madridot?? a barcások ?? sztem Perezt ez egyátalán nem érdekli... vagy honnan vetted ezeket a dolgokat?
Ez nem kifogás, hanem tény.altercore írta:Olyan hülyeségeket mondani pedig, hogy a Barca 60-70%-on játszott nem is értem hogy lehet. Vagy, hogy rövid volt a felkészülés a Barca számára. Ezek a kifogások, csak a Barca hozzáállását minősítik, mintha eleve mentegetnék magukat egy esetleges kudarc után.