A nap jelenete
Joan Garcia sacrificed Gerard Martin to make the save pic.twitter.com/OAE1f1tIlp
— Berneese (@theberneese) January 3, 2026
Marcelo sem az iqjárol hires, inkább arrol mekkora barom sajnos.Azt nem értem, hogy pl Messi nem a combjával akad bele az ellenfél combjába, hanem lép eggyet biztos elesik a lábfejében! Vagy ha átjut simánbegyalogol a kapuba. Mindenképp jobb mint így! De ez csak egy ötlet!

szerintem az,ha primadonnáskodnak vagy nagyképűen játszanak,hogy "ez már megvan"(mint tegnap a real is),akkor az edzőnek kell rendet tenni. hogy ne menjünk messzire,özil a hétvégén egy percet sem szabadna,hogy játsszon. motiválni kell és szétrúgni a sggüket,ha így viselkednek,játszanak. ez az edző dolga lenne.Sanama írta: edzői hiba? Miért nincsenek ott fejben? Nem értem.
Kedden ment megint a tketlenkedés. 16méterről se lőjük rá, ráfáztunk, ennyi. Ettől függetlenül szerintem ment a játék,persze nem teljesen jól,de én semmi bajt nem látok a csapatban,se fejben se sehogy.
A sérülések zavarnak mert az minden bizonnyal a felkészülés hiánya miatt van.
edzői hiba? Miért nincsenek ott fejben? Nem értem.daffy írta:ez nem igaz. a barca nem pörög,a barca nem akar nyerni és nem hajt? de,el is dönthetnék a meccset,de fejben nincsenek rendben,ez nem a nyári felkészülés,hanem edzői hiba.Subinho írta:az egyik csapat 100%-on pörög, a másik fáradt...
a real kivételesen rossz formában van. hiába a tegnapi győzelem,meg a 6-0,siralmasan gyenge idénykezdet ez és ha nem jön rendbe,nagy bajok lesznek. még szerencse,hogy ilyen a sorsolásunk az elején
ez nem igaz. a barca nem pörög,a barca nem akar nyerni és nem hajt? de,el is dönthetnék a meccset,de fejben nincsenek rendben,ez nem a nyári felkészülés,hanem edzői hiba.Subinho írta:az egyik csapat 100%-on pörög, a másik fáradt...
élete egyik legszarabb meccse után és komolyan is gondolja..." A szurkolók féltékenyek rám, mert gazdag és szép vagyok, és nagyon jól játszom. Ezért fütyülhetnek, nincs más magyarázatom."
Persze hogy nem. Ő nem ilyen. Ha hülyeséget beszél azt nem gondolja komolyan soha. Ne fárasszál.ferninho írta:feltöltöttem a youtube-ra a Coentrao vs Leko esetet...
közelebb volt ez a 2 piroshoz, mint az egy sárgához....
http://www.youtube.com/watch?v=xWz8GLflTrY
és ez a Ronaldos ugyebár
http://www.youtube.com/watch?v=FzMWmAQK-ZY
és ebből lett 1 darab sárga...
Szerinted ezt komolyan gondolta?Jaaaj Cunci már megint... hogy te milyen szép és gazdag vagy.
Egyem a szívét. Biztos Mo ezzel vigasztalta a szünetben meg meccs után.
Ne hallgass a szurkolókra olyan szép vagy te (nyáltenger).
nem hinném...
de hadd szabogassuk "Cuncikát"...
Szerinted ezt komolyan gondolta?Jaaaj Cunci már megint... hogy te milyen szép és gazdag vagy.
Egyem a szívét. Biztos Mo ezzel vigasztalta a szünetben meg meccs után.
Ne hallgass a szurkolókra olyan szép vagy te (nyáltenger).
Zsuni: Ebben igazad van!zsuni írta:vagy csak megnézte a keddi Barca meccsetmarcelo alakítása azért tetszett, na...valami csak ragadt rá a clasicókról
Lerúgásánál meg érthetetlen, h miért nem kapta meg a csávó a második sárgáját, ez még több is vt mint sárga, ha nem is piros...ferninho írta:itt a videó Ronaldo "lerúgásáról"
http://www.youtube.com/watch?v=FzMWmAQK-ZY
azt megjegyezném, hogy ezt egy sárgalapos emberke csinálta... (Leko)
szerk: beugrott, hogy az első félidőben hátulról kirúgta Coentrao lábát.... azért volt már lapja...
Gazdag és Szép vagyokimádom, amikor mondja a hülyeségeit
ezt vetekszik az Oroszba igazolok nyilatkozatával....
![]()
remélem azért tudjátok, hogy ezeket nem komolyan mondja...
Gazdag és Szép vagyok

vagy csak megnézte a keddi Barca meccsetmarcelo alakítása azért tetszett, na...valami csak ragadt rá a clasicókról
ferninho írta:jaj ne kötekedj már, akartam valami frappánsat írni![]()
amúgy miután lerúgták biztos kapott még a bokájára kisebbeket, ami nem tett jót a sebnek![]()
Coentrao megint vkp volt
és ez a meccs... valami eszméletlen gyengék voltunk... nézni rossz volt.
de legalább azt lelehetett szűrni, hogy Lass nem felejtett sokat
meg ugye a 3 pont...
viszont az ellenfél kapusa nagyon jó volt, sokat fogott.
ferninho írta:a horvát csapat játékosait zavarta, hogy CR zoknija fehér és nem passzol a mezhez.
megoldották....