Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
élete egyik legszarabb meccse után és komolyan is gondolja..." A szurkolók féltékenyek rám, mert gazdag és szép vagyok, és nagyon jól játszom. Ezért fütyülhetnek, nincs más magyarázatom."
Persze hogy nem. Ő nem ilyen. Ha hülyeséget beszél azt nem gondolja komolyan soha. Ne fárasszál.ferninho írta:feltöltöttem a youtube-ra a Coentrao vs Leko esetet...
közelebb volt ez a 2 piroshoz, mint az egy sárgához....
http://www.youtube.com/watch?v=xWz8GLflTrY
és ez a Ronaldos ugyebár
http://www.youtube.com/watch?v=FzMWmAQK-ZY
és ebből lett 1 darab sárga...
Szerinted ezt komolyan gondolta?Jaaaj Cunci már megint... hogy te milyen szép és gazdag vagy.
Egyem a szívét. Biztos Mo ezzel vigasztalta a szünetben meg meccs után.
Ne hallgass a szurkolókra olyan szép vagy te (nyáltenger).
nem hinném...
de hadd szabogassuk "Cuncikát"...
Szerinted ezt komolyan gondolta?Jaaaj Cunci már megint... hogy te milyen szép és gazdag vagy.
Egyem a szívét. Biztos Mo ezzel vigasztalta a szünetben meg meccs után.
Ne hallgass a szurkolókra olyan szép vagy te (nyáltenger).
Zsuni: Ebben igazad van!zsuni írta:vagy csak megnézte a keddi Barca meccsetmarcelo alakítása azért tetszett, na...valami csak ragadt rá a clasicókról
Lerúgásánál meg érthetetlen, h miért nem kapta meg a csávó a második sárgáját, ez még több is vt mint sárga, ha nem is piros...ferninho írta:itt a videó Ronaldo "lerúgásáról"
http://www.youtube.com/watch?v=FzMWmAQK-ZY
azt megjegyezném, hogy ezt egy sárgalapos emberke csinálta... (Leko)
szerk: beugrott, hogy az első félidőben hátulról kirúgta Coentrao lábát.... azért volt már lapja...
Gazdag és Szép vagyokimádom, amikor mondja a hülyeségeit
ezt vetekszik az Oroszba igazolok nyilatkozatával....
![]()
remélem azért tudjátok, hogy ezeket nem komolyan mondja...
Gazdag és Szép vagyok
vagy csak megnézte a keddi Barca meccsetmarcelo alakítása azért tetszett, na...valami csak ragadt rá a clasicókról
ferninho írta:jaj ne kötekedj már, akartam valami frappánsat írni![]()
amúgy miután lerúgták biztos kapott még a bokájára kisebbeket, ami nem tett jót a sebnek![]()
Coentrao megint vkp volt
és ez a meccs... valami eszméletlen gyengék voltunk... nézni rossz volt.
de legalább azt lelehetett szűrni, hogy Lass nem felejtett sokat
meg ugye a 3 pont...
viszont az ellenfél kapusa nagyon jó volt, sokat fogott.
ferninho írta:a horvát csapat játékosait zavarta, hogy CR zoknija fehér és nem passzol a mezhez.
megoldották....
Nem igazán értem. Szerintem itt a legtöbben nem azt mondták – én bizonyosan nem – hogy Pepe a magánéletben egy örjöngő vadállat, aki veri a feleségét, hanem hogy amit a pályán művel az nem oda való. Szép-szép ez az interjú, de őszintén engem nem érdekel, hogy mindig fülig ér a szája. Ha majd a pályán is úgy viselkedik, akkor minden elismerésem neki.ferninho írta:az lehet, de valami nagyon rossz....Most hogy kiveséztük,már "okosabbak lettünk",felkészülünk a támadásaidra:) Ez csak vicc volt
most lehet ez egy kicsit fura lesz, de olvassátok el ezt a Pepe interjút, hogy egy kicsit máshogy is lássátok, nem csak mint egy favágó, ketrecbe zárt állatot...
1.rész
2.rész
ja és ez a Marcelo, akiről szó esik, nem az a Marcelo.
Már Brazíliából is figyeltem a Real Madrid meccseit. Ott gyakoriak a csere-berék, és nekem sikerült egyszer pár halért cserébe szereznem egy McManaman mezt. Mindig akartam egy Real Madrid mezt, és már nem emlékszek mennyi halat adtam érte, de megérte, hiszen gyermekkorom óta szeretem a Real Madridot.
az lehet, de valami nagyon rossz....Most hogy kiveséztük,már "okosabbak lettünk",felkészülünk a támadásaidra:) Ez csak vicc volt
Már Brazíliából is figyeltem a Real Madrid meccseit. Ott gyakoriak a csere-berék, és nekem sikerült egyszer pár halért cserébe szereznem egy McManaman mezt. Mindig akartam egy Real Madrid mezt, és már nem emlékszek mennyi halat adtam érte, de megérte, hiszen gyermekkorom óta szeretem a Real Madridot.
Senki nem lovagol rajta:)ferninho írta:látta,már a szájában volt a síp, volt egy szemből lévő ismétlés, és ott tisztán látszottamúgy szerintem a bíró nem látta a kezezést, mivel ugye villa szenzációs passzának eredményeként akkor indulhatott az ellenfél térfeléről, mikor a sociedad csatára már zinyóban volt..szóval kb a térfelünk közepén járhatott még a kezezés idején.![]()
amúgy hogy lehet még mindig erről beszélni...?![]()
még ha nyert volna a Barca azt mondom oké, de így hogy nekünk, madridistáknak egy teljesen tökéletes eredmény született, ezért nem értem minek kell még ezen lovagolni...
látta,már a szájában volt a síp, volt egy szemből lévő ismétlés, és ott tisztán látszottamúgy szerintem a bíró nem látta a kezezést, mivel ugye villa szenzációs passzának eredményeként akkor indulhatott az ellenfél térfeléről, mikor a sociedad csatára már zinyóban volt..szóval kb a térfelünk közepén járhatott még a kezezés idején.
zsuni írta:utólag nem lehet pirosakat osztogatni, ha piros, azonnal le kell fujni és könyvelni. sárgát lehet utolag osztani, mert nem befolyásol semmit. 2. sárgánál is rögtön fújnak, nincs elönyszabály.