Megérdemelték!
UN DIA DE PARTIT! ❤️ pic.twitter.com/ugs41n0m1T
— FC Barcelona (@FCBarcelona) May 16, 2025
Akkor Gif...lahertitty írta: Nem, videóban is benne van és mozog.
Szerintem azt mondta neki, hogy csókold meg a gülümet!gergo9 írta: A gyroszárust én ilyen idegbetegnek még nem láttam nyilván nem volt véletlen Villa odaszólhatott vmi szépet.
Nem, videóban is benne van és mozog.Boixos írta:az egy festmény.ab1daL írta:Amúgy az a bajszos fszi hatalmas.
Szerintem azért gyroszárus, mert pl bécsben, a gyrost( vagyis ott a kebabot ) törökök árulják és hát Gülüszemű türkiából vándorolt vagy ha ő nem is, de a szülei tuti !ab1daL írta:Ez honnan?gergo9 írta: A gyroszárust én ilyen idegbetegnek még nem láttam nyilván nem volt véletlen Villa odaszólhatott vmi szépet.Amúgy egyetértek a mondanivalóval.
más az a szitu. ez a spanyol bajnokság, évtizedes háttérrel.lahertitty írta:Egyszer már kérdeztem, de úgy tűnik, akkor senki sem reagált: Szerintetek a Madrid a tegnapi ocsmányságokat el merné követni egy Manchester, Chelsea vagy egy Inter ellen mondjuk egy BL (elő)döntőben?
Ez honnan?gergo9 írta: A gyroszárust én ilyen idegbetegnek még nem láttam nyilván nem volt véletlen Villa odaszólhatott vmi szépet.
Nem tudom miért, de téged nagyon rühellek. Olyan álszent f*sz vagy, hogy nem igaz.
Te a barátság jeleként odaadnád a kupát a Madridnak, csakhogy béke legyen a Földön.
"Por qué? No entiendo por qué."krampusz írta:Nem tiltották el Mourinho-t. :roll![]()
Meglepődtem volna, ha más lett volna "ítélet'.
http://www.sport.es/es/
Firefox írta:[URL=http://imageshack.us/photo/my-images/21/outsiderw.jpg/][/URL
pedig aszittem, h villarato van...krampusz írta:Nem tiltották el Mourinho-t. :roll![]()
Meglepődtem volna, ha más lett volna "ítélet'.
http://www.sport.es/es/
A Facebook elé?Rivaldo11 írta:Nem hiszem...a madridnak most sikerült minden eddiginél jobban lejáratnia magát-hála az edzőfejedelemnek. Remélem nem ússza meg, és a FB elé kerül az ügy...
A csapból is ez fog folyni ...Fecooo írta:egyébként ilyenkor fogom a fejem, de nagyon... 1-1 ilyen esetnél előszeretettel jön az, h a Barca tiszteletlen volt a vallással kapcsolatban, és PONT! amikor őféregsége az UNICEF-et gyalázza, és hasonlók, azok hirtelen semmissé válnak...szajko írta:Ramos kirohanását hirtelen majdnem minden madridista elfelejtette.
Villa ezért a kisebb pofonért,ha több meccset kap,mint Ramos kapott,akkor kicsit se lesz gyanus...
a másik ok, amiért fogom a fejem, h ha ezeket elkerülnék a játékosaink (a VV eset is idetartozik...), akkor nem lehetne magyarázkodni, h "deabarcaismocsok", így sajnos a hangadókra fognak hallgatni, így megint az lesz az általános vélekedés, h szerencsétlen Madriddal tiszteletlen volt a szemét Barca...
egyébként ilyenkor fogom a fejem, de nagyon... 1-1 ilyen esetnél előszeretettel jön az, h a Barca tiszteletlen volt a vallással kapcsolatban, és PONT! amikor őféregsége az UNICEF-et gyalázza, és hasonlók, azok hirtelen semmissé válnak...szajko írta:Ramos kirohanását hirtelen majdnem minden madridista elfelejtette.
Villa ezért a kisebb pofonért,ha több meccset kap,mint Ramos kapott,akkor kicsit se lesz gyanus...