Barça vs. Real - El Clásico

Foci a Barçán kívül
Halfkey
Jugador del Barça

2011.09.10. 23:00:55

Teljesen hidegen hagy a meccsetek, csak az összefoglalót láttam, de azért azt megmagyarázni, hogy a gólvonalról kiütni a lasztit, direkt megakadályozni a gólt, az egy csak sárgát érő megmozdulás... Soha, semmilyen szabálytalanság megítélésén nem változtat (és ez így is van rendjén), hogy utána az előnyszabály miatt mi történik. Kíváncsi lennék ha Pepe csinálta volna, mi lenne a véleményetek :oops: .

Egyébként nyilván azt is tudom, hogy nálunk meg volt egy tizi, ami csak szabi kellett volna hogy legyen - sőt, ha az nincs, még bármi is lehetett volna a meccsen. Benne van a játékban a bírói tévedés, de el lehet ismerni azt is, ha a csapatnak kedvező jogtalan ítélet történik, nem csak azt felhánytorgatni, ha valami kedvezőtlen.

Szerk: Messire is, meg Ronaldora is jellemző az, hogy nem folyamatosan minden meccsen gólt lőve hozzák a brutális átlagot, hanem egy-két hónap bombaforma, duplák, mesterhármasok sorban, aztán egy-két hónap alatt összesen mondjuk két gól. Szóval az ilyenekre én előre nem mondanék semmit, bármelyikük megléphet, aztán vissza is jöhet pár héten belül a góllövőlistán.
shutterisland
Director del Fútbol

2011.09.10. 22:38:47

amúgy ebben az évben valószínűleg egyéni mutatókban (gólkirályi cím, gólpontok,stb..) cr bőven verni fogja messit, mert az elmúlt meccseken észrevehető, hogy sokkal kevésbé játszunk messire, ő is többet passzol, mint régen, tehát magyarul nem annyira "messicentrikus" a játékunk szerintem.
valahogy úgy érzem, hogy jött cesc és alexis, és ezzel nagy terhet vesznek le messiről, valahogy jobban "meg fog oszlani a gól és gólpassz a játékosok között", ha értitek mire gondolok.
például ma is padozott messi, és majd még biztos lesz ilyen meccs.

az egész csak azért bánt, mert ronaldot már a manchesteres korszakában is utáltam (el lehet képzelni, ez mennyire meghatványozódott) és nem akarom, hogy a sporttörténelemben az ő neve maradjon majd fenn fényesebben, mint jobb játékos.

bár ha a csapat behúzza a trófeákat, ez nem fog azért annyira érdekelni.
daman
Barça B

2011.09.10. 22:20:32

Messi-Ini írta:
Szerintem nem kötekedek,csak kifejtem a véleményem egyes dolgokról.Ideges meg nem vagyok,szal nem kell megnyugodnom.Egyszerüen nem bírom a sok Realos gyereket,mert annyira el vannak szálva maguktól,hogy az valami hihetetlen...
Mondod te, aki szerint a Barcelonat nem lehet a palyan megverni? Azt nem is emlitem, hogy nem tudod leirni az ellenfelbol egyesek nevet.
A Cristianos reszhez meg annyit, hogy ezelott 5 meccsen 14et rugott. Ha ezt az atlagot 2 meccsig meg tartja, megvan a 20. Remelem sikerult megertened, hogy honnan jott ez.
sjd
Llegenda del Barça

2011.09.10. 22:18:40

Messi-Ini írta: -Ronaldo:Minden címet meg akarok nyerni a Madriddal.(Ezt elmondta már Xabi,Özil és talán mindegyikük.)
Özil:Minden egyes meccsel közelebb kerülünk a Barcelonához.
Xabi:Bajnok akarok lenni a Real Madriddal...
Én meg bajnok akarok lenni a Barcelonával, de egyelőre az amatőr labdarúgásból nem tudtam kiemelkedni. Remélem azért nem ítélsz el nagyon. Most mégis mit mondjon, "szeretnék kiszhopni 5-0ra a Clasicon és a BL-nyolcaddöntőben kiesni?
Özilnek meg jelen állás szerint igaza van

Mourinhos részt inkább nem kommentálom, volt az elégszer már itt
Messi-Ini írta:Ja és ami a legjobban tetszett:- C.Ronaldo számtalan rekordot megdöntött már és egyre közelebb van Zarra rekordjának megdöntéséhez, aki 7 egymást követő meccsen 20 gólt szerzett. A portugál játékos 5 meccs alatt 14 gólnál jár, tehát minden esélye megvan a rekord beállítására és akár megdöntésére is.

Minden esélye megvan erre? WTF??? :shock: Ennyiből nekem is minden esélyem megvan arra,hogy holnap megválasztanak az USA elnökének,na meg arra,hogy holnap kilőnek a Marsra,és bebizonyítom,hogy az egy alkalmas hely az embereknek arra,hogy ott éljenek...
A párhuzam kb. akkor állná meg a helyét, ha vezető republikánus politikus és űrhajós lennél, azért azt el kell ismerned, hogy a 20-ból meglőtt 14 góllal picit többet tett a saját céljáért, mint Te az elnöki címért. (még ha nem is olyan biztos, hogy összejön neki, de a tavalyi Madridot látva bármelyik meccsükben benne van egy 5-0, amiből CR vállalja az összeset)
Ez már tipikus belekötök a betonba is hozzáállás, amiről shutterisland írt
Messi-Ini
Capitá del Barça

2011.09.10. 22:04:00

shutterisland írta:Messi-Ini, szerintem ne köss bele még a betonba is...
nyugodj meg, ha arcosan nyilatkoznak, akkor nagyot fognak koppanni, ha a játékosaink a pályán válaszolván behúzzák a ligát or bl-t.
bár ahhoz viszont több ilyen kis csapat elleni x nem fog beleférni, látva azt, hogy a madrid úgyis meg fogja verni (általában ki is tömni) az ellenfeleit.
Szerintem nem kötekedek,csak kifejtem a véleményem egyes dolgokról.Ideges meg nem vagyok,szal nem kell megnyugodnom.Egyszerüen nem bírom a sok Realos gyereket,mert annyira el vannak szálva maguktól,hogy az valami hihetetlen...
Kép
shutterisland
Director del Fútbol

2011.09.10. 21:58:55

Messi-Ini, szerintem ne köss bele még a betonba is...
nyugodj meg, ha arcosan nyilatkoznak, akkor nagyot fognak koppanni, ha a játékosaink a pályán válaszolván behúzzák a ligát or bl-t.
bár ahhoz viszont több ilyen kis csapat elleni x nem fog beleférni, látva azt, hogy a madrid úgyis meg fogja verni (általában ki is tömni) az ellenfeleit.
Messi-Ini
Capitá del Barça

2011.09.10. 21:54:18

ferninho írta:
Messi-Ini írta:
ferninho írta:na felőlem szabogathatjátok egymást, ameddig csak akarjátok, de a madridistát kummára nem kéne idekeverni, főleg, hogy ezeket csak ők fordítják... :roll:
Nem az oldal a lényeg,hanem hogy megy a süket duma,hogy ezt akarom meg azt akarom,meg hogy ez lesz meg az lesz,azt közbe semmi nincs...
az említett 3 játékos közül még egy se nyert bajnokságot, Xabi meg még bukott egyet korábban a Sociedaddal...
Mourinos meg.... :lol:

ronaldonak meg kellene 6 gól...
és most játszottunk a Getafeval és majd jön a Levante, minden esély meg volt rá....
Meg hát, mindenre mondhatjuk hogy megvan rá az esély,még akkor is,ha tudjuk,hogy ez úgysem fog bekövetkezni...De egyébként,mi az hogy "meg volt"?Még van 1 meccs,azon is vághat 5-6-ot,az előző szövegből kiindulva meg főleg. :wink:
Kép
ferninho
Madridista

2011.09.10. 21:51:10

Messi-Ini írta:
ferninho írta:na felőlem szabogathatjátok egymást, ameddig csak akarjátok, de a madridistát kummára nem kéne idekeverni, főleg, hogy ezeket csak ők fordítják... :roll:
Nem az oldal a lényeg,hanem hogy megy a süket duma,hogy ezt akarom meg azt akarom,meg hogy ez lesz meg az lesz,azt közbe semmi nincs...
az említett 3 játékos közül még egy se nyert bajnokságot, Xabi meg még bukott egyet korábban a Sociedaddal...
Mourinos meg.... :lol:

ronaldonak meg kellene 6 gól...
és most játszottunk a Getafeval és majd jön a Levante, minden esély meg volt rá....
madridista
ab1daL
Director del Fútbol

2011.09.10. 21:50:37

Azért nem gondoltam volna, hogy hazai pályán még kettőt rúg is nekik a Getafe.
„Kritizálják a stílusunkat? Képzeljék el, mi lett volna, ha a legutóbbi öt idényben csak egy bajnokságot és egy Király-kupát nyerünk”

ter Stegen - Fort, Araujo, Cubarsí, Baldé - Bernal, Pedri, Gavi - Lamine Yamal, Lewandowski, Raphinha
Messi-Ini
Capitá del Barça

2011.09.10. 21:48:28

Kép
ferninho
Madridista

2011.09.10. 21:47:20

na felőlem szabogathatjátok egymást, ameddig csak akarjátok, de a madridistát kummára nem kéne idekeverni, főleg, hogy ezeket csak ők fordítják... :roll:
nem tudom amúgy meg ebbe mi olyan vicces, főleg a Xabisba...
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára ferninho 2011.09.10. 21:48:34-kor.
madridista
Messi-Ini
Capitá del Barça

2011.09.10. 21:43:34

shutterisland írta:ma mai messi-s eset és a mostani ronaldo-s között nem volt egy "tizenegyesnyi" különbség szerintem, főleg, hogy ez utóbbi nem is a 16-oson belül történt...persze most már kitömik őket, és feledésbe is fog merülni, bezzeg ha mi javunkra ítélnek, csaló barca. por que? :lol:
Ezen te meglepődsz???A pályán jelenleg a világon egyetlen 1 csapat sem tud megverni minket,ezért azon kívül is megpróbálják.De különösebben nem foglalkozok az ilyen gúnyolódásokkal,meg beszólásokkal,mert nem tudnak felhúzni.

OFF:Ha valaki nevetni akar,akkor 1-2 héten keresztül minden nap látogasson fel a Madridista oldalra,és olvasgassa a rövidhíreket.Mindíg ilyeneket látni hogy:
-Ronaldo:Minden címet meg akarok nyerni a Madriddal.(Ezt elmondta már Xabi,Özil és talán mindegyikük.)
Özil:Minden egyes meccsel közelebb kerülünk a Barcelonához.
Xabi:Bajnok akarok lenni a Real Madriddal...
Mourinho:A Barca egy mocskos csaló brigád,undorítóak.Megvették az Uefát és a Spanyol szövetséget,amelyben segített nekik az Unicef is,cserébe a reklámokért.Ha a bírók nem ellenünk fújnának,akkor mi lennénk a világ legjobb csapata,de így nem lehet...
Ja és ami a legjobban tetszett:- C.Ronaldo számtalan rekordot megdöntött már és egyre közelebb van Zarra rekordjának megdöntéséhez, aki 7 egymást követő meccsen 20 gólt szerzett. A portugál játékos 5 meccs alatt 14 gólnál jár, tehát minden esélye megvan a rekord beállítására és akár megdöntésére is.

Minden esélye megvan erre? WTF??? :shock: Ennyiből nekem is minden esélyem megvan arra,hogy holnap megválasztanak az USA elnökének,na meg arra,hogy holnap kilőnek a Marsra,és bebizonyítom,hogy az egy alkalmas hely az embereknek arra,hogy ott éljenek...
Kép
ozsimiki
Adminisztrátor

2011.09.10. 21:43:19

rssnty írta:Az undorító, hogy elnézte a spori fél centivel? Arra mit mondtál, amikor Busquets egyértelmű(bíró által is látott), szándékos kezezése sárgát ért?
elég béna párhuzam, már bocsi.

nézzük:

-nálunk így is, úgy is gólt kaptunk belőle, és maradt is a végeredmény
-nálatok a bíró hibázása azt eredményezte ,h GÓLT SZEREZTETEK BELŐLE.

végül is teljesen ugyanaz, nem? :) + azt hiszem a gólok döntenek a pontokról...

de engem nem érdekel a Madrid, az sem ha 8-0, az sem ha porqquéé5ösjose kieszközöli a nagy agyával a győzelmet máshogy, csak ilyen ferdítéseket ne írnának páran.
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára ozsimiki 2011.09.10. 21:45:26-kor.
Kép
"Ha megfelelő a motivációd, az akadály mint olyan, nem létezik" M.O.
"Arra van a legnagyobb szükségem, hogy szükség legyen rám" M.O.
Kalap1988
Director del Fútbol

2011.09.10. 21:41:52

rssnty írta:
Én ahhoz annyit fűznék hozzá,hogy ez így volt jogos.Vagy piros és tizenegyes,vagy gól és sárga.Jól döntött a bíró,ezen nincs mit vitázni...Egyébként,az a fél centi csak neked,madridistának fél centi...Simán látni lehet,még visszajátszás nélkül is...Arról nem is beszélve,hogy ez nálam nem is volt szabálytalanság...Na de mind1,hagyjuk.De amúgy ha lehet egy kérésem,ne a Barca fórumot olvasgasd,hanem inkább Műrngyó hangzatos és szánalmas nyilatkozatait. Wink Exclamation
Még jó, hogy annyira tisztában vagy a szabálykönyvvel, mint Collina. Ja oké, még szabálytalanság se volt...
Én veszem a fáradtságot és normálisan leírom a neveket, de úgy látom itt nem ez a módi. Nyugodtan nyomjad csak ezt a fellengzős dumát a társaiddal együtt, te majom.
Szabálytalanság volt, de nem volt tizenegyes és látható volt bőven a dolog... Na mind egy, mindenesetre a Barcelona-s eset, így volt jogos. Nincs olyan, hogy kiállítás+gól. Ez esetben a író mérlegelhetett és adhatott előnyszabályt is sárgával, vagy adhatott volna piros+tizenegyeset, de az előző a korrektebb döntés, ha hűek vagyunk a szabályokhoz., ugyanis a bírói gyakorlatban nem szokás gólt megakadályozni. A stílusból pedig visszavehetnél, mert ez nem ide való. Rövid karriered lesz...
rssnty
Barça C

2011.09.10. 21:39:47

Én ahhoz annyit fűznék hozzá,hogy ez így volt jogos.Vagy piros és tizenegyes,vagy gól és sárga.Jól döntött a bíró,ezen nincs mit vitázni...Egyébként,az a fél centi csak neked,madridistának fél centi...Simán látni lehet,még visszajátszás nélkül is...Arról nem is beszélve,hogy ez nálam nem is volt szabálytalanság...Na de mind1,hagyjuk.De amúgy ha lehet egy kérésem,ne a Barca fórumot olvasgasd,hanem inkább Műrngyó hangzatos és szánalmas nyilatkozatait. Wink Exclamation
Még jó, hogy annyira tisztában vagy a szabálykönyvvel, mint Collina. Ja oké, még szabálytalanság se volt...
Én veszem a fáradtságot és normálisan leírom a neveket, de úgy látom itt nem ez a módi. Nyugodtan nyomjad csak ezt a fellengzős dumát a társaiddal együtt, te majom.
shutterisland
Director del Fútbol

2011.09.10. 21:31:15

ma mai messi-s eset és a mostani ronaldo-s között nem volt egy "tizenegyesnyi" különbség szerintem, főleg, hogy ez utóbbi nem is a 16-oson belül történt...persze most már kitömik őket, és feledésbe is fog merülni, bezzeg ha mi javunkra ítélnek, csaló barca. por que? :lol:
Xanthor
Capitá del Barça

2011.09.10. 21:30:35

rssnty írta:Az undorító, hogy elnézte a spori fél centivel? Arra mit mondtál, amikor Busquets egyértelmű(bíró által is látott), szándékos kezezése sárgát ért?
Gól vagy tizi+piros, és ez nem az NFL, hogy el lehet dönteni, hogy kérik-e a büntetést vagy nem...
Messi-Ini
Capitá del Barça

2011.09.10. 21:28:10

Én ahhoz annyit fűznék hozzá,hogy ez így volt jogos.Vagy piros és tizenegyes,vagy gól és sárga.Jól döntött a bíró,ezen nincs mit vitázni...Egyébként,az a fél centi csak neked,madridistának fél centi...Simán látni lehet,még visszajátszás nélkül is...Arról nem is beszélve,hogy ez nálam nem is volt szabálytalanság...Na de mind1,hagyjuk.De amúgy ha lehet egy kérésem,ne a Barca fórumot olvasgasd,hanem inkább Műrngyó hangzatos és szánalmas nyilatkozatait. :wink: :!:
Kép
rssnty
Barça C

2011.09.10. 21:22:54

Az undorító, hogy elnézte a spori fél centivel? Arra mit mondtál, amikor Busquets egyértelmű(bíró által is látott), szándékos kezezése sárgát ért?
Kalap1988
Director del Fútbol

2011.09.10. 21:21:08

Por Qué? :twisted: :evil:
soadroli
Llegenda del Barça

2011.09.10. 21:19:25

Undorítóó :evil: :evil:
Kép
shutterisland
Director del Fútbol

2011.09.10. 21:10:54

te szent jó ég, mit hagyott ki coentrao. :shock: :shock: :shock:
ha netán nem húzza be a madrid (sajnos be fogja.) , megeszik vacsorára.
Bogyó
Jugador del Barça

2011.09.09. 22:44:55

páff neki...
rendkívül egyszerű a dolog: az embereknek igényük van erre a gusztustalan viszonyra.
az egymás iránti gyűlölet jobban fűti őket, inkább azzal foglalkoznak, hogy a másikat megsemmisítsék, mintsem a saját szeretett klubot/ játékosokat dicsőítsék...
amennyiben az emberek lelke nem lenne ilyen mérgezett, jöhetne itt bárki. Mourinho meg Rosell meg minden... egyszerűen úgy dobnák őket ki, mint macskát...
DE nem így van. sajnos.
nem kötekedés vagy "észosztás". véleménykifejtés. ;)
Kép
daffy
Madridista

2011.09.07. 21:22:11

Puszi-pacsi nem volt, de olyan igen, hogy a meccs végén Puyol és Raúl összeölelkeztek. Most meg összeverekedik a 2 csapat... Kicsit gyerkes dolognak tartom ezt a kapcsolat megszakítást, de amit Mourinho művel azt már nem nagyon lehet minősíteni.
puyol és raúl most is összeölelkezne,ebben biztos vagyok
Szerintem ez óriási hülyeség!
majd ÉN eldöntöm,hogy mit gondolok és hogy az hülyeség-e :roll:
azon kívül ellenérvet nem hoztál fel rá,csak bunkón lehurrogtad
Barcaforever
Director del Fútbol

2011.09.07. 21:17:33

http://www.youtube.com/watch?v=CO5qgJUKEYc

A box kicsit közelebbről a színes bőrű fickó vmi pályaedző lehet, de még rendesen meg akarta verni Tito, mikor meglátta, h Josénak adott egy fülest. :twisted:
Kép
Válasz küldése