Raphinha is ott van az Aranylabda megnyerésére esélyes 30 játékos közöttt

Ebből is lehet következtetni, hogy látta a bíró.Kalap1988 írta:De akkor mire adott sárgát Businak?
De akkor mire adott sárgát Businak?sjd írta:Azon gondolkozom, hogy egyáltalán látta-e a bíró a kezezést, mert a reakciójából nagyon úgy néz ki, hogy nem látott semmit, ráadsául látszik a visszajátszásban, hogy kb. Villával egy vonalból indul és csak a gólnál ér fel a 16osra. Úgyhogy sztem felesleges azon vitatkozni, hogy jól döntött-e, mert az is lehet, hogy nem hozott ilyen döntést (mivel nem látta a kezezést)peccerta írta:Azt gondolom teljesen mindegy gól vagy sem,ha gólhelyzetben valaki szándékosan kezezik az nálam piros.
Azon gondolkozom, hogy egyáltalán látta-e a bíró a kezezést, mert a reakciójából nagyon úgy néz ki, hogy nem látott semmit, ráadsául látszik a visszajátszásban, hogy kb. Villával egy vonalból indul és csak a gólnál ér fel a 16osra. Úgyhogy sztem felesleges azon vitatkozni, hogy jól döntött-e, mert az is lehet, hogy nem hozott ilyen döntést (mivel nem látta a kezezést)peccerta írta:Azt gondolom teljesen mindegy gól vagy sem,ha gólhelyzetben valaki szándékosan kezezik az nálam piros.
Én nem temetem a csapatot. Csak azt mondom, hogy eléggé [auto_cenzúra] lesz az, hogy most nekünk kell folyamatos győzelmi kényszerrel játszanunk. Tetszik vagy sem szerintem a Real kevésszer fog X-elni és főleg kikapni egy másik csapattól. Szóval ez a Classicoig így fog maradni.De meg is fordulhat Wink
Amit írok most nem rád értem, hanem sokakra:
Annyira imádom, ha egyszer botlunk, akár tavaly a Hercules ellen sokak már odaadják a bajnoki címet a Realnak, meg elkezdenek minket majdhogynem temetni.
Ébredjetek!!! Ez egy X volt, amit nagyon elszabtunk, de a Real ugyanúgy botolhat, mint most mi. Nem hiszem, h a Clássicoig X meccses nyereségi sorozatot hoznak le! Persze mi is fogunk valószínű veszíteni pontokat, de ugyanúgy ők is. Majd, ha Clássico előtt-után is ők állnak elől, akkor lehet kicsit jobban izgulni, de igazából akkor is még csak féltávnál leszünk. Smile
De meg is fordulhatbali 15 írta:Szerintem rohadtul megérdemelték a fiúk ezt a hideg zuhanyt. Valószínű, hogy most a Decemberi Classicoig mi leszünk az üldözők, és ez a különbség növekedhet is.
Valóban.nem szabadott volna így elherdálni 2 gólos vezetést,de akkor sem kell elkenődni.Megint tanultak valamit...ozsimiki írta:Mai meccs miatt én sem vágok eret, de 2-0ról azért pihenve sem szabad x-re "menteni". Igaz főleg egyéni hibák miatt történt,és a csapatrészek megfelelően működtek, csak nem akartunk már többet a 2.félidőben, csak tartani.
Viszont minden idényben van ilyen meccsünk, remélem letudtuk erre az évre,meg a következő félévre a hasonló pontvesztéseket.
Igen én is azt gondolom ott lesz az első reális kép,de Gergőnek nagyon igaza van hisz ha fejlődött a Madrid ,akkor mi 3 szorosan fejlődtünk ,ráadásul fiatalokkal nem vénembereket vásároltunk!shutterisland írta:akkor fogunk reális, és vélhetően mindkét oldal számára elfogadhatóbb eredményt kapni a jelenlegi erőviszonyokról, mikor eljön az első klasszikus a bajnokságban.
persze lehet, hogy lesérül a fél csapat náluk vagy nálunk, de ha nem nézzük a szélsőségeket, ott már két formában lévő, az új igazolásokat már viszonylag beépítő, erőnlétileg rendben lévő csapat fog találkozni.
Ezzel azért erőteljesen vitatkoznék:)ferninho írta:ezt tudom én is, csak arra akartam rávilágítani, hogy nem nyertetek megint 5-0ra meg 6-2-re... nincs már lassan különbség a két csapat között... sőt már lehet, hogy nincs is egyáltalán.gergo9 írta: Ebből a hatból a 3 döntetlen nekünk volt kedvező, bl-ben eldőlt madridban minden , bajnokságban meg mentünk 5ponttal nem nálunk volt a győzelmi kényszer. Szuperkupán idegenben az X bőven nekünk kedvezett, magyarul az elmúlt hat meccsből haton volt győzelmi kényszeretek ebből egyszer sikerült azt sem rendes játékidőben.
erről eszembe jutott egy szép idézet...
Mesut Özil: Minden egyes meccsel közelebb kerülünk a Barcelonához.
ezt tudom én is, csak arra akartam rávilágítani, hogy nem nyertetek megint 5-0ra meg 6-2-re... nincs már lassan különbség a két csapat között... sőt már lehet, hogy nincs is egyáltalán.gergo9 írta: Ebből a hatból a 3 döntetlen nekünk volt kedvező, bl-ben eldőlt madridban minden , bajnokságban meg mentünk 5ponttal nem nálunk volt a győzelmi kényszer. Szuperkupán idegenben az X bőven nekünk kedvezett, magyarul az elmúlt hat meccsből haton volt győzelmi kényszeretek ebből egyszer sikerült azt sem rendes játékidőben.
Mesut Özil: Minden egyes meccsel közelebb kerülünk a Barcelonához.
Ebből a hatból a 3 döntetlen nekünk volt kedvező, bl-ben eldőlt madridban minden , bajnokságban meg mentünk 5ponttal nem nálunk volt a győzelmi kényszer. Szuperkupán idegenben az X bőven nekünk kedvezett, magyarul az elmúlt hat meccsből haton volt győzelmi kényszeretek ebből egyszer sikerült azt sem rendes játékidőben. Egyébként így visszanézve egész tavasszal borzalmasak voltunk.ferninho írta: a Real meg az elmúlt 6 barca elleni meccsből 1-t nyert 3 döntetlent játszott (amiből az egyik meccset kb. végig uraltuk)
kikapott 2:0-ra (tudjuk hogyan...) meg nyertetek még 3:2-re az utolsó percekben lőtt góllal...
ez számomra nagyon nem meggyőző eredmény sor, bár csak lehet én látom így...
Ja. Hát nyilván ez az ok-okozat. Még szerencse hogy nem történt valami durvaság a Real meccsen, mert akkor még fel lenne hozva Alves szerelése is a 60.-percben meg Messi műesése a 70.-ben (nyilván nem voltak ilyenek, most csak beírtam valamit random).Reálosok (kivétel erősíti a szabályt) jönnek most Busi esetével, amivel együtt ugyanúgy gólt kaptunk, mert ti kaptatok egy jogtalan 11est (kívül volt).
Pontosítok: "vannak akik jól látják, ahogy én, pl. ferni"(nem általánosítok, mert vannak, akik jól látják, pl. ferni )
mit nem értesz?ferninho írta:én sem értem most ezt az egész sztorit... sztem teljesen jól csinálta a spori...
máshogy nem lehetett volna.
nem láttam az esetet, azt hittem csak megpróbálta kiütni, de gól lett, így viszont én vagyok a hülye h nem néztem meg.bocsi:DHalfkey írta:Valóban, kötözködés helyett érdemes informálódni. Ajánlom erre a FIFA szabálykönyvet, nemtudom te honnan gondoltad, nekem be szokott jönni a dolog. Amikor csak beljebb ütöd a labdát, akkor valóban sárgát szokás adni, de itt ugye nem ez történt, hanem egyértelműen kiütötte a labdát, megakadályozva hogy bemenjen.
Tényleg nem értem mire fel ez a nagy magyarázkodás, abszolút nem logikus, és mégcsak a szabályok szellemében sem okés ilyen helyzetben a sárga. Ha te vagy az ellenfél a csatára, akkor ezen általatok javasolt, elfogadott gondolatszabályok esetén inkább ne startolj rá a lepattanóra, mert akkor jobban jár a csapatod (kiállítás+90%-os gól)?
a Real meg az elmúlt 6 barca elleni meccsből 1-t nyert 3 döntetlent játszott (amiből az egyik meccset kb. végig uraltuk)Miért meg lehet?Mindenki azt mondja,hogy a Barca-Mu-Real 3-as az Európai foci legjobb csapatai jelenleg.Az Mu-val 3 év alatt 2-szer,a Reallal nem is tudom már hányszor találkoztunk,ezek alatt a meccsek alatt 1 vereség van...Én ezt mint tényt közöltem,ez nem nagyképű duma,ez tény
Nem inkább a szándék büntetendő,eredménytől független?B. írta:Inkább csak annyit írok rá, hogyha kézzel beleütsz, de a gólt nem tudod megakadályozni, a piros kártya NEM engedélyezett...Kötözködés helyett informálódásde azért azt megmagyarázni, hogy a gólvonalról kiütni a lasztit, direkt megakadályozni a gólt, az egy csak sárgát érő megmozdulás... Soha, semmilyen szabálytalanság megítélésén nem változtat (és ez így is van rendjén), hogy utána az előnyszabály miatt mi történik.