2019 után újra jó esély van erre
Fél lábbal már az elődöntőben. ✅ pic.twitter.com/tfyvumqRsR
— EuroBarça (@eurobarcahu) April 9, 2025
Egyetértek, csak sajnos nem működik a gyakorlatban, amit mondasz. Még ugyanaz a játékvezető is máshogyan ítél meg két egyformának tűnő helyzetet. Barcásként, nem igazán szeretnék bírózni, azért vannak csapatok akik sokkal rosszabbul járnak. PL a PSG tavaly, de a Real -City meccsen befújt 11-es is max adható volt, nem pedig egyértelmű szabálytalanság.grgly50 írta: ↑2022.10.07. 21:51:27
Valóban régen is voltak bírói "tévedések", amikről néha bebizonyult, hogy tudatos volt!
Az általam említett les helyzetek:
Nem tudjuk, milyen információ csere zajlik egy-egy VAR vizsgálat közben a játékvezető és a videó szoba között. Én azonban azt nem tudom elfogadni, hogy egyik játékvezető más szabálykönyvből dolgozik, mint a másik, még visszanézés után is.
Valóban régen is voltak bírói "tévedések", amikről néha bebizonyult, hogy tudatos volt!Kovbal88 írta: ↑2022.10.07. 19:26:36Régen is voltak bőven bírói tévedések. Ezeket a Var -ral se lehet száz százalékig kiszűrni. A Var lesre nagyon jó. Szinte minden meccsen akad több tizenegyes gyanús szituáció, azokat egyszerűen nem lehet eldönteni. Szögletnél nincs olyan, hogy ne birkóznának egymással a játékosok. Nincs jó megoldás sajna
Régen is voltak bőven bírói tévedések. Ezeket a Var -ral se lehet száz százalékig kiszűrni. A Var lesre nagyon jó. Szinte minden meccsen akad több tizenegyes gyanús szituáció, azokat egyszerűen nem lehet eldönteni. Szögletnél nincs olyan, hogy ne birkóznának egymással a játékosok. Nincs jó megoldás sajnagrgly50 írta: ↑2022.10.06. 19:35:55Az elmult napokban sorozatban jönnek olyan bírói ítéletek, amelyek értelmezése egyértelműen a bíróra van bízva. Illetve, saját szabályok szerint döntenek.
Volt egy REAL-Ossasuna meccs, ahol a lesen lévő Madridi játékos még nyúl is lábbal a labdáét. A játékvezető nem ítélte kapus zavarásnak.
Tegnap a Leipzig-Celtic mérkőzésen Szoboszlai gólját vette el a bíró, mert a lesen lévő lipcsei játékos lehúzta a fejét a 11-es pontnál, hogy ne érjen a labdához. 11 méterre zavarta a kapust.
S itt van most a Zvezda-Fradi meccs. A szerb játékos ráfejeli a közvetlen előtte álló fradi játékos kezére a labdát. Ez 11.es.
Na, és ott van az Inter -Barca meccs .
Nekem úgy tűnik, hogy VAR ide, VAR oda, hogy "Ha akarom vemhes, ha akarom nem vemhes"
Gavinál szerintem ez a megítélés a kettő között van. A teljesítménye nagyon rapszodikus. Van amikor inkább csak az megy, hogy hajt, megy, de nem tud lényegesen pozitív irányba vinni a csapatot, de látni rajta sok extrát is. Nem egyszer már tavaly is volt MOM.csababarca írta: ↑2022.10.07. 11:43:40Hát, a worldclass alapanyag az Gavinál én nem tudom miben merül ki.PorSiempre írta: ↑2022.10.07. 09:41:11Nem tudom, hogy az itteniek közül hányan látták a 17-18 éves Xavi-Iniesta duót. Nos a helyzet az, hogy hiába megy itt Gavi ekézése a srác egy World Class alapanyag, ahogy Pedri is. A huszon pár éves Xavi-t és Iniesta-t el akarták adni, mert olyan lapos volt a teljesítményük. Az, hogy mi lett a történet vége azt meg mindenki tudja.
Ergo kár bántani egy kölyköt , mert egyből egy Iniesta-t akarunk. Senki nem lesz 18 évesen prime Xavi v Iniesta.
Szerintem ő egy jó iparos lehet majd, semmi másban nem extra, "csak" hogy nagy a munkabírása, és tényleg küzdős.
Pedri tök más szint, ő extra már most is, szeme van a játékhoz, skilljei is rendben vannak.
Engem az érdekelne, hogy vajon mi történik a meccs után? A bírók visszanézik-e és értékelik-e a saját munkájukat? És ha látják, hogy hibáztak - akkor vajon mi lesz, lesz-e egyáltalán következménye? Szégyenli-e magát például az a kedves holland bíró, aki két meccset is alapvetően és negatívan befolyásolt a Barca ellen? Mert a hibája komoly anyagi következményekkel jár - és a "normál" világban ezt szankcionálják... Ha munkavégzés közben kárt okozol - mindegy, hogy véletlenül-e - akkor felelős vagy érte. Itt nagyságrendekkel nagyobb pénzek és értékek sérülnek - ezek szerint minden következmény nélkül? Lehet, hogy 100 éve amikor a játékvezetés elveit lefektették ez még nem számított - de finoman szólva sem tartott lépést a változásokkal a felfogás, felelősségvállalás
Hát, a worldclass alapanyag az Gavinál én nem tudom miben merül ki.PorSiempre írta: ↑2022.10.07. 09:41:11Nem tudom, hogy az itteniek közül hányan látták a 17-18 éves Xavi-Iniesta duót. Nos a helyzet az, hogy hiába megy itt Gavi ekézése a srác egy World Class alapanyag, ahogy Pedri is. A huszon pár éves Xavi-t és Iniesta-t el akarták adni, mert olyan lapos volt a teljesítményük. Az, hogy mi lett a történet vége azt meg mindenki tudja.
Ergo kár bántani egy kölyköt , mert egyből egy Iniesta-t akarunk. Senki nem lesz 18 évesen prime Xavi v Iniesta.
Igen,de meg kell látni,hogy kiből lesz az. Mert 100ból 99 játékosban ott a lehetőség és a végén a Getafe padján ülnek 28 évesen. Ez nem egy PSV vagy Rayo,ahol nyomhatják 5-6 évig a kezdőben,hátha lesz belőlük valaki. Ha ott van bennük a lehetőség,akkor azt most meg kell látnia a stábnak,ahogy meglátták Ini-ben is.PorSiempre írta: ↑2022.10.07. 09:41:11Nem tudom, hogy az itteniek közül hányan látták a 17-18 éves Xavi-Iniesta duót. Nos a helyzet az, hogy hiába megy itt Gavi ekézése a srác egy World Class alapanyag, ahogy Pedri is. A huszon pár éves Xavi-t és Iniesta-t el akarták adni, mert olyan lapos volt a teljesítményük. Az, hogy mi lett a történet vége azt meg mindenki tudja.
Igen, elég érdekes, mert a lesszabály egyértelműen kimondja, ha játékba akar avatkozni a lesen álló- függetlenül attól, hogy sikerül-e neki,- az les. Ugye az is elég, ha fut a labda felé.grgly50 írta: ↑2022.10.06. 19:35:55Az elmult napokban sorozatban jönnek olyan bírói ítéletek, amelyek értelmezése egyértelműen a bíróra van bízva. Illetve, saját szabályok szerint döntenek.
Volt egy REAL-Ossasuna meccs, ahol a lesen lévő Madridi játékos még nyúl is lábbal a labdáét. A játékvezető nem ítélte kapus zavarásnak.
Tegnap a Leipzig-Celtic mérkőzésen Szoboszlai gólját vette el a bíró, mert a lesen lévő lipcsei játékos lehúzta a fejét a 11-es pontnál, hogy ne érjen a labdához. 11 méterre zavarta a kapust.
S itt van most a Zvezda-Fradi meccs. A szerb játékos ráfejeli a közvetlen előtte álló fradi játékos kezére a labdát. Ez 11.es.
Na, és ott van az Inter -Barca meccs .
Nekem úgy tűnik, hogy VAR ide, VAR oda, hogy "Ha akarom vemhes, ha akarom nem vemhes"
Botka szerelése egyértelműen bübtetőt érdemelt. Csak hogy.....Messithebest írta: ↑2022.09.16. 01:40:10A maihoz azért gyönyörűen kellett a bíró hathatós segítsége, a meccs vége felé egy teljesen egyértelmű büntetőt nem fújt be a Monaconak, még csak meg sem nézte a VAR-ral....Bob_Marley írta: ↑2022.09.15. 20:49:00Azért csak említsük már meg, két meccs 6 pont az EL-ben. Újpest megadta a lökéstParádés meccs volt és azóta sorra jönnek a pontok. Ez nem egy egyszerű csoport, sőt. De két győzelemmel indítani parádés.
Hajrá Fradi,eddig gyönyörű
Egy szóval nem írtam, h nem volt tizi… de a lènyegen nem változtat nyert a Fradi ès egyáltalán nem volt jobb a Monaco a játék ősszképe alapján.Messithebest írta: ↑2022.09.16. 12:02:15Azért egy "hát vezetni kellett volna a játék képe alapján"-t ne hasonlítsunk már egy teljesen tiszta büntetős szituációhoz. Még a Fradista ismerőseim is akikkel néztem a meccset elismerték, hogy az egy teljesen jogos büntető lett volna.
Azért egy "hát vezetni kellett volna a játék képe alapján"-t ne hasonlítsunk már egy teljesen tiszta büntetős szituációhoz. Még a Fradista ismerőseim is akikkel néztem a meccset elismerték, hogy az egy teljesen jogos büntető lett volna.
Messithebest írta: ↑2022.09.16. 01:40:10A maihoz azért gyönyörűen kellett a bíró hathatós segítsége, a meccs vége felé egy teljesen egyértelmű büntetőt nem fújt be a Monaconak, még csak meg sem nézte a VAR-ral....Bob_Marley írta: ↑2022.09.15. 20:49:00Azért csak említsük már meg, két meccs 6 pont az EL-ben. Újpest megadta a lökéstParádés meccs volt és azóta sorra jönnek a pontok. Ez nem egy egyszerű csoport, sőt. De két győzelemmel indítani parádés.
A maihoz azért gyönyörűen kellett a bíró hathatós segítsége, a meccs vége felé egy teljesen egyértelmű büntetőt nem fújt be a Monaconak, még csak meg sem nézte a VAR-ral....Bob_Marley írta: ↑2022.09.15. 20:49:00Azért csak említsük már meg, két meccs 6 pont az EL-ben. Újpest megadta a lökéstParádés meccs volt és azóta sorra jönnek a pontok. Ez nem egy egyszerű csoport, sőt. De két győzelemmel indítani parádés.
Hát valamikből állnia kell annak a másfél milliárd adósságnakvisca el barca írta: ↑2022.09.08. 10:28:07off,
en speciel ugy tudom h egy csomo vett jatekos vetelaraval el vagyunk maradva, ha jol remlik, még pl. coutinhoert is tartozunk a poolnak.
Legalább a legkritikusabb időszakban 2 évig nem mi fizettük a bérét!Barcaforever írta: ↑2022.09.08. 09:20:15Jaj mi csak hallgassunk, etikai szempontok téren, nem kéne nagyon ebbe belemennünk a sok kifizetetlen játékos tükrében, hiába más volt érte a felelős.noname írta: ↑2022.09.08. 07:48:37Ha az Atletico tényleg így akarja kijátszani azt a záradékot, akkor az nálam az üzleti kapcsolatok végleges megszakítását jelenti. Teljesen etikátlan lenne és a spanyol átigazolás piacon kb el is ásnák magukat végleg. Amúgy ha nem tévedek, ilyenkor rosszhiszeműség miatt simán be lehet őket perelni, nemde?
Jaj mi csak hallgassunk, etikai szempontok téren, nem kéne nagyon ebbe belemennünk a sok kifizetetlen játékos tükrében, hiába más volt érte a felelős.noname írta: ↑2022.09.08. 07:48:37Ha az Atletico tényleg így akarja kijátszani azt a záradékot, akkor az nálam az üzleti kapcsolatok végleges megszakítását jelenti. Teljesen etikátlan lenne és a spanyol átigazolás piacon kb el is ásnák magukat végleg. Amúgy ha nem tévedek, ilyenkor rosszhiszeműség miatt simán be lehet őket perelni, nemde?
Szerintem örökre eladósították magukat az új stadionnal, mondjuk a régi tényleg egy hányadék volt már. Szurkoljunk, h minden 30 percben rúgjon gólt, hátha majd valaki elviszi. Bár tudjuk a végét, hogy szóltak az ilyenek távozni.