lucas még előtte volt sérült a psgben, a szezon végére épült fel, max azt lehetett rá mondani, hogy nem volt még teljes erőben, de két hónapja már meccseken játszik (igaz, végig egyet se).palesz77 írta: Közben olyanokat olvastam, hogy mindketten sérültek, Lucas alapból azért nem került be, Coutinho meg edzésen sérült meg, ezért nincsenek. Erre csak azt tudom mondani, hogy rohadjanak meg, hogy most kell nekik is lesérülni..
Hát, szeirntem kemény holtverseny van köztük..kristop írta:ezt a címét szerintem már elvitte a 2010es szintén dunga csapat
De kár ez is lehet..Erxy írta:siman kinezem a cbf-bol, hogy ez igaz. hogy konkretan ezekhez a jatekosokhoz mennyi kozuk van azt nem tudom, de erdekes story
par hete olvastam mar nem tudom hol egy cikket, hogy egy kulsos cegnek komoly beleszolasa van a keretosszeallitasba.. mindjart megkeresempalesz77 írta:Valaki mondja már meg, hogy Lucas és Coutinho miért nem válogatottak, amikor Fred és Tardelli igen?? Érdemes belenézni a videókba.. Tudom, hogy nem youtube alapján kell megítélni senkit, de aki látta már őket játszani, az simán megmondja, hogy bármelyikükbe sokkal több kreativitás és tehetség szorult, mint a másik kettőbe együtt, akik KEZDŐK egy brazil válogatottban.. Én komolyan nem bírom ezt felfogni. Velük se lenne világverő a válogatott, de legalább rá lehetne fogni játék alapján, hogy brazil meccset nézek. Így jelenleg annyiból állnak, hogy vagy Neymar varázsol valamit, vagy William megpróbálja elvinni a védő mellett - aki megjegyzem piszokgyors -, csak ő meg másra nem képes, szóval vele sokra nem mennek.
Komolyan nem bírom felfogni, hogy mi alapján megy ott a behívók kiküldése, ennél "braziltalanabb" válogatottat szerintem nem láttam még. Pedig egészen vártam a meccseiket Copa kezdetén, ez a tegnapi kicsit elvette a kedvem - ha Neymar nem lenne konkrétan nézhetetlen lenne az összes meccsük.
ezt a címét szerintem már elvitte a 2010es szintén dunga csapatpalesz77 írta: Komolyan nem bírom felfogni, hogy mi alapján megy ott a behívók kiküldése, ennél "braziltalanabb" válogatottat szerintem nem láttam még.
Én se tudom hova tenni ezt a keretet.Robinho benn van viszont nincs benne coutinho, Lucas és Diego Alves sem. És ha jól tudom a teljes keret a padon van , vagyis nem fognak játszani az egész copan.palesz77 írta:Ooo edes istenem, megyek is lefekudni.. Miatta ultem itt, hogy kicsit "scoutoljam", de az eszembe se jutott, hogy meg a keretbe se kerult be.Alfa írta: Keretben sincs (az eredmények.com szerint )Nem ertem amugy, hogy Lucas, Marquinhos, Coutinho, Felipe Anderson - meg meg biztos van par tehetseges fiatal - miert nem jatszanak, ez a generacio semmire nem jo, siman bedobnam a melyvizbe a fiatalokat, hosszutavon tobbre mennenek vele.. Na mindegy, mar beletorodtem, hogy jo Brazil valogatottat sok evig nem fogok meg latni.
Ooo edes istenem, megyek is lefekudni.. Miatta ultem itt, hogy kicsit "scoutoljam", de az eszembe se jutott, hogy meg a keretbe se kerult be.Alfa írta: Keretben sincs (az eredmények.com szerint )
Keretben sincs (az eredmények.com szerint ) . A brazil jobbhatvédet ezt a 2-es csavót le kéne igazolni jók a beadási és a cselei is bejönnekpalesz77 írta:Valaki azt mondja meg nekem, hogy Coutinhoval mi van? Miert nem kezd? Egymaga tehetsegesebb, mint az egesz kozeppalya egyutt.. Tardelli helyett siman tolhatna, de Fredert se lenne kar..
Hát ez az... de én Robinho-t is simán lecserélném Tardelli-re...palesz77 írta:Valaki azt mondja meg nekem, hogy Coutinhoval mi van? Miert nem kezd? Egymaga tehetsegesebb, mint az egesz kozeppalya egyutt.. Tardelli helyett siman tolhatna, de Fredert se lenne kar..
Alves-nek meg olyanok a beadásai, mint fénykorában.defender3 írta:Jól kezdődik a Brazil-Peru meccs 5. perc és már 1-1
szerintem a régi nóta...: Messi egyedül nem képes a félpályáról begyüjteni a lasztikat és még plusz a gólokat is tőle várják..., sokszor mérgelődöm, hogy az MSN (is) időnként akkor is Messire játszik amikor nem kellene, de legaláb az egy koncepció...itt, ahogy esik úgy puffan, hol DiMaria akar mindenáron gólt lőni, hol Agüero, valahogy hiányzik a karakter a támadójátékból.Pavel írta:Ez az argentin válogatott. Hmm.
Sokkal többet vártam.
Sajnálom Messit. Nagyon kevés nőttek fel a feladathoz. Igaz ő is eltűnt a végére.
Egy-két játékost nem értem mit keres a válogatottban.
Kíváncsi vagyok a brazilokra. Ők is lötyögni fognak.