Ligue 1 - Franciaország

Foci a Barçán kívül
MessiNeymarSuarez
Presidente del Barça

2015.06.16. 03:07:17

Az igaz hogy jövőre is lesz Copa America a 100 éves évforduló miatt? :shock: :D
kristop
Entrenador del Barça

2015.06.16. 00:43:48

palesz77 írta: Közben olyanokat olvastam, hogy mindketten sérültek, Lucas alapból azért nem került be, Coutinho meg edzésen sérült meg, ezért nincsenek. Erre csak azt tudom mondani, hogy rohadjanak meg, hogy most kell nekik is lesérülni.. :lol:
lucas még előtte volt sérült a psgben, a szezon végére épült fel, max azt lehetett rá mondani, hogy nem volt még teljes erőben, de két hónapja már meccseken játszik (igaz, végig egyet se).

countinhoról meg tényleg a napokban írták, hogy lehet nem tud játszani. ezen felül marcelo megsérült a felkészülésnél, danilo szintén, luis gustavot operálni kellett, oscar még a chelseanél szedett össze valamit. szóval szerencse se volt a sérülésekkel. edit: ja és diego alves ugye keresztszalag-szakadást szenvedett az utolsó valencia meccsen.

de ettől még dunga a szokásosat tolja. alex sandro (porto) helyett filipe luist hívta be, aki alig játszott a chelseaben, és miután marcelo kiesett, valami noname geferson jött a helyére, megint nem a portos srác (de még az atleticos siqueira is értelmesebb választás lett volna). felipe anderson (lazio) helyett olyan arc van a keretben, aki a közel-keleten játszik, everton riberio, al-ahli :D középpályán lehetne még egy hernanes is. igazi csatár meg nincs, de talán a shaktaros luiz adriano befért volna a keretbe.

tardelli nem olyan vészesen béna amúgy, de mégiscsak kínában játszik, és sose volt egy top játékos. a csatárkérdést még scolari rontotta el azzal, hogy leszarta diego costát, mert neki fontosabb volt jo, meg fred.

ebből nem hiszem, hogy lesz copa, azon múlnak majd a meccsek, hogy neymar, willian, alves közül villan-e valaki, vagy hogy miranda/david luiz fejel-e szöglet gólt. reménytelen.
no.1 sergi roberto fan, no.1 paco hater

2017 in: mina, davinson sanchez, semedo, verratti, deulofeu, dembele
2018 in: de ligt, arthur, alena, thiago
palesz77
Az Év fórumozója 2014 & 2015

2015.06.16. 00:11:50

kristop írta:ezt a címét szerintem már elvitte a 2010es szintén dunga csapat
Hát, szeirntem kemény holtverseny van köztük..

Közben olyanokat olvastam, hogy mindketten sérültek, Lucas alapból azért nem került be, Coutinho meg edzésen sérült meg, ezért nincsenek. Erre csak azt tudom mondani, hogy rohadjanak meg, hogy most kell nekik is lesérülni.. :lol:
Erxy írta:siman kinezem a cbf-bol, hogy ez igaz. hogy konkretan ezekhez a jatekosokhoz mennyi kozuk van azt nem tudom, de erdekes story :D
De kár ez is lehet.. :D
Erxy
Entrenador del Barça

2015.06.16. 00:10:02

palesz77 írta:Valaki mondja már meg, hogy Lucas és Coutinho miért nem válogatottak, amikor Fred és Tardelli igen?? Érdemes belenézni a videókba.. Tudom, hogy nem youtube alapján kell megítélni senkit, de aki látta már őket játszani, az simán megmondja, hogy bármelyikükbe sokkal több kreativitás és tehetség szorult, mint a másik kettőbe együtt, akik KEZDŐK egy brazil válogatottban.. Én komolyan nem bírom ezt felfogni. Velük se lenne világverő a válogatott, de legalább rá lehetne fogni játék alapján, hogy brazil meccset nézek. Így jelenleg annyiból állnak, hogy vagy Neymar varázsol valamit, vagy William megpróbálja elvinni a védő mellett - aki megjegyzem piszokgyors -, csak ő meg másra nem képes, szóval vele sokra nem mennek.

Komolyan nem bírom felfogni, hogy mi alapján megy ott a behívók kiküldése, ennél "braziltalanabb" válogatottat szerintem nem láttam még. Pedig egészen vártam a meccseiket Copa kezdetén, ez a tegnapi kicsit elvette a kedvem - ha Neymar nem lenne konkrétan nézhetetlen lenne az összes meccsük.
par hete olvastam mar nem tudom hol egy cikket, hogy egy kulsos cegnek komoly beleszolasa van a keretosszeallitasba.. mindjart megkeresem :D
http://www.espnfc.com/brazil/story/2455 ... irm-report" target="_blank
siman kinezem a cbf-bol, hogy ez igaz. hogy konkretan ezekhez a jatekosokhoz mennyi kozuk van azt nem tudom, de erdekes story :D
Kép
kristop
Entrenador del Barça

2015.06.16. 00:07:27

palesz77 írta: Komolyan nem bírom felfogni, hogy mi alapján megy ott a behívók kiküldése, ennél "braziltalanabb" válogatottat szerintem nem láttam még.
ezt a címét szerintem már elvitte a 2010es szintén dunga csapat
no.1 sergi roberto fan, no.1 paco hater

2017 in: mina, davinson sanchez, semedo, verratti, deulofeu, dembele
2018 in: de ligt, arthur, alena, thiago
MessiNeymarSuarez
Presidente del Barça

2015.06.15. 23:44:23

Atyaég mi megy ezen az Ecuador - Bolívia meccsen... :lol:

első 20 percben 0-2, tizit kap Ecuador, berúgja, de megismétlik mert belépnek, és az ismétlést kifogta a kapus. Rá 2 percre Bolívia kap tizit, és berúgják, 0-3! =D>

palesz: Szerintem annak részben köze lehet ennek, hogy Dunga nem a látványos focit favorizálja, hanem a defenzív, stratégiásat. (bár a tegnapin sokszor nem látszott meg)
palesz77

2015.06.15. 23:38:54

Valaki mondja már meg, hogy Lucas és Coutinho miért nem válogatottak, amikor Fred és Tardelli igen?? Érdemes belenézni a videókba.. Tudom, hogy nem youtube alapján kell megítélni senkit, de aki látta már őket játszani, az simán megmondja, hogy bármelyikükbe sokkal több kreativitás és tehetség szorult, mint a másik kettőbe együtt, akik KEZDŐK egy brazil válogatottban.. Én komolyan nem bírom ezt felfogni. Velük se lenne világverő a válogatott, de legalább rá lehetne fogni játék alapján, hogy brazil meccset nézek. Így jelenleg annyiból állnak, hogy vagy Neymar varázsol valamit, vagy William megpróbálja elvinni a védő mellett - aki megjegyzem piszokgyors -, csak ő meg másra nem képes, szóval vele sokra nem mennek.

Komolyan nem bírom felfogni, hogy mi alapján megy ott a behívók kiküldése, ennél "braziltalanabb" válogatottat szerintem nem láttam még. Pedig egészen vártam a meccseiket Copa kezdetén, ez a tegnapi kicsit elvette a kedvem - ha Neymar nem lenne konkrétan nézhetetlen lenne az összes meccsük.
danianevem
Entrenador del Barça

2015.06.15. 07:13:54

Nem volt túl meggyőző, de igazán nem is volt kérdéses a játék képe alapján a három pont sorsa. Persze egyszerűbb lenne, ha igazi brazilos focit játszó emberek lennének a kezdőben, nem pedig Kínában meg az araboknál levezető/zsebet tömő figurák...

Egy Neymar, Coutinho, Anderson/Moura - Firmino négyes már legalább stílusban illene egy Seleçãohoz, az eredményesség így is, úgy is Neymaron múlik. De nem tudom miért lepődöm még meg. 2006 óta módszeresen ölik ki a válogatottból a pengés megoldásokat, helyette már bőven túlsúlyba kerültek a zongoracipelők... Dunga alatt aligha fog megfordulni a folyamat, hiszen anno pont ő kezdte el.
Pavel
Entrenador del Barça

2015.06.15. 01:30:48

Érdekes egy meccs volt.
Nem volt valami meggyőző a brazilok játéka.
Van Neymar meg a többi.
Alfa
Entrenador del Barça

2015.06.15. 00:37:58

palesz77 írta:
Alfa írta: Keretben sincs (az eredmények.com szerint )
Ooo edes istenem, megyek is lefekudni.. Miatta ultem itt, hogy kicsit "scoutoljam", de az eszembe se jutott, hogy meg a keretbe se kerult be. :roll: Nem ertem amugy, hogy Lucas, Marquinhos, Coutinho, Felipe Anderson - meg meg biztos van par tehetseges fiatal - miert nem jatszanak, ez a generacio semmire nem jo, siman bedobnam a melyvizbe a fiatalokat, hosszutavon tobbre mennenek vele.. Na mindegy, mar beletorodtem, hogy jo Brazil valogatottat sok evig nem fogok meg latni.
Én se tudom hova tenni ezt a keretet.Robinho benn van viszont nincs benne coutinho, Lucas és Diego Alves sem. És ha jól tudom a teljes keret a padon van , vagyis nem fognak játszani az egész copan.
FOOTBALL AND HANDBALL
Kép

TITO ETERN
roby122
Entrenador del Barça

2015.06.15. 00:35:23

A védelem nem áll a helyzet magaslatán. Miranda helyett nyugodt szívvel jatszhatna Marquinhos. Luiz helyett pedig Silva. Kp-n az alapemberek sérültek, viszont Fred helyett hogY miért nem Coutinho játszik, de hogy még a keretben sincs...
Tardelli meg... Luiz Adriano vagy Robinhonak kellene ott játszani.
palesz77

2015.06.15. 00:22:10

Alfa írta: Keretben sincs (az eredmények.com szerint )
Ooo edes istenem, megyek is lefekudni.. Miatta ultem itt, hogy kicsit "scoutoljam", de az eszembe se jutott, hogy meg a keretbe se kerult be. :roll: Nem ertem amugy, hogy Lucas, Marquinhos, Coutinho, Felipe Anderson - meg meg biztos van par tehetseges fiatal - miert nem jatszanak, ez a generacio semmire nem jo, siman bedobnam a melyvizbe a fiatalokat, hosszutavon tobbre mennenek vele.. Na mindegy, mar beletorodtem, hogy jo Brazil valogatottat sok evig nem fogok meg latni.
Alfa
Entrenador del Barça

2015.06.15. 00:12:51

palesz77 írta:Valaki azt mondja meg nekem, hogy Coutinhoval mi van? Miert nem kezd? Egymaga tehetsegesebb, mint az egesz kozeppalya egyutt.. Tardelli helyett siman tolhatna, de Fredert se lenne kar..
Keretben sincs (az eredmények.com szerint ) . A brazil jobbhatvédet ezt a 2-es csavót le kéne igazolni jók a beadási és a cselei is bejönnek :D
FOOTBALL AND HANDBALL
Kép

TITO ETERN
crixus
Entrenador del Barça

2015.06.15. 00:12:46

palesz77 írta:Valaki azt mondja meg nekem, hogy Coutinhoval mi van? Miert nem kezd? Egymaga tehetsegesebb, mint az egesz kozeppalya egyutt.. Tardelli helyett siman tolhatna, de Fredert se lenne kar..
Hát ez az... de én Robinho-t is simán lecserélném Tardelli-re...
palesz77

2015.06.15. 00:09:00

Valaki azt mondja meg nekem, hogy Coutinhoval mi van? Miert nem kezd? Egymaga tehetsegesebb, mint az egesz kozeppalya egyutt.. Tardelli helyett siman tolhatna, de Fredert se lenne kar..
crixus
Entrenador del Barça

2015.06.15. 00:07:15

Ez a brazil kp hagy "némi" kívánnivalót maga után.... Fred-Elias-Fernandinho :roll: nem valami "brazilos". Ebbe a keretbe simán befért volna Rafinha, de még a 33 éves Kaká is. Persze más lenne a helyzet, ha Gustavo, Oscar, Ramires egészségesek lennének, de így... nem fogok csodálkozni rajta, ha nem jutnak el a döntőig.
roby122
Entrenador del Barça

2015.06.15. 00:06:06

Varázslat amit Neymar csinál, eszméletlen, hogy eteti a népet. Alves is brutál formában.
Eddig ez a legjobb meccs amiket így néztem eb selejtezős, és copa americas meccsek közül.
Mondjuk a fiatalokat hiányolom... Lucas, Felipe anderson, Marquinhos
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára roby122 2015.06.15. 00:09:38-kor.
Stalkyard
Director del Fútbol

2015.06.14. 23:57:23

Neymar. :shock: :shock:

Alves meg nem véletlen, idén volt a fénykora. :mrgreen:
Az éjjel soha nem érhet véget!

Klopp on Coutinho bid: "I think tomorrow they (Barcelona) will offer a McDonald's Happy Meal and we get the toy as well!?"
lui1698
Llegenda del Barça

2015.06.14. 23:52:27

defender3 írta:Jól kezdődik a Brazil-Peru meccs 5. perc és már 1-1
Alves-nek meg olyanok a beadásai, mint fénykorában.
Kép
Olyanokra képes vagy, amit talán még te se tudsz. Elfut az élet, jól teszed, hogyha vele futsz.
defender3
Entrenador del Barça

2015.06.14. 23:37:16

Jól kezdődik a Brazil-Peru meccs 5. perc és már 1-1
Nigel
Barça B

2015.06.14. 12:04:20

A holland foci jelenlegi helyzetéről is sok mindent elmond, hogy még mindig a jó öreg Wesleyre hárul az irányítói szerepkör. Nem tudom hogy ez a csapat hiddinkel az élen, mire számíthat a jövőben. De a látottak alapján nem sok jóra szerintem. :roll:
mess2009
Director del Fútbol

2015.06.14. 11:11:18

Pavel írta:Ez az argentin válogatott. Hmm.
Sokkal többet vártam.
Sajnálom Messit. Nagyon kevés nőttek fel a feladathoz. Igaz ő is eltűnt a végére.
Egy-két játékost nem értem mit keres a válogatottban.
Kíváncsi vagyok a brazilokra. Ők is lötyögni fognak.
szerintem a régi nóta...: Messi egyedül nem képes a félpályáról begyüjteni a lasztikat és még plusz a gólokat is tőle várják..., sokszor mérgelődöm, hogy az MSN (is) időnként akkor is Messire játszik amikor nem kellene, de legaláb az egy koncepció...itt, ahogy esik úgy puffan, hol DiMaria akar mindenáron gólt lőni, hol Agüero, valahogy hiányzik a karakter a támadójátékból.
egyébként a második félidőben a Paraguay váltott igazán, egy bátor támadó focira, amit sem középen sem hátul nem tudtak le reagálni, így aztán az Argentín támadások végképp hatástalanná váltak.
mvik
Jugador d'estrella

2015.06.14. 10:02:37

üdv. hát Tata ezt tegnap nagyon elb..ta, ilyen hülye cseréket csinálni baszus, behozta ezt a falábú Higuaint aki úgy fordul mint egy nyerges kamion, egy jól játszó Agüero helyett, végig játszatja azt a Di Mariát akinek valami bűn rossz meccse volt tegnap (rengeteg rossz passz, rossz beadás, rossz cselek) és nem küldi be Lavezzit aki legalább valami pluszt is adhatna a csapatnak, lehozza azt a Banegát aki Javival együtt úgy szűrte az első félidőbe a középpályát h Paraguaynak momentuma se volt, na és a lényeg 2:0-ás állásnál MI A BÜDÖS FRANCNAK KELL ÚGY KITÁMADNI, hogy Paraguay vagy 5-ször olyan kontrát vezetett h 4-en vitték 2 védőre, könyörgöm ez mire volt jó. hihetetlen amit műveltek tegnap, komolyan addig amíg ilyen edzőket raknak szövetségi kapitánynak addig ne várjanak semmit, inkább lett volna Simeone a szövetségi kapitány ő még talán el is tudna érni valamit az argentinokkal, mert elég jó csapatuk van csak az edző gyenge.
mvik
Normandia
Director del Fútbol

2015.06.14. 07:39:41

Ez most meglepett, mivel csak az első félidőt néztem. A paraguainak momentuma sem volt. Az már akkor is feltünt, hogy a lehetőségeiket igen csak nagyvonaluan kezeli argentina, de ebből a paraguaiból ezt nem néztem volna ki. Igen csak vissza kellett fognia magát argentinának a második játékrészre, ha ezek ki is tudtak egyenlìteni. Remélem a következő meccsen nem szórakoznak.
"Diego Simeone: "Diego (Maradona) megtöltött minket érzelmekkel, de azt mondom, kétségek nélkül, hogy Messi jobb játékos, mint Maradona volt."
roby122
Entrenador del Barça

2015.06.14. 01:43:33

Olyan sima meccsnek kellett volna lennie... hihetetlen.
Szerintem ebben Martino vastagon benne volt.
Cserélni nem a 75. percben kellett volna. Pastoret a második félidőben fel sem küldtem volna , nagyon gyengén játszott , főleg nem Tevezt beküldeni a helyére , a KP-n úgy szaladt át Paraguay , mint kés a vajon.
Valamint di Maria is gyenge volt , én őt hoztam le volna , és nem Kun-t. Biglia pedig jó csere volt , de már túl későn.
Ha már ilyen meccseken elmegy , akkor a csoport első felejtős dolog lesz.
Válasz küldése