ozsimiki írta:
Mi az,h minek idekeverni a Reált? ilyen hülye kérdést...
ha én azt írom,h a babtól hasmenésem lett, mástól sosem, akkor a babot is feleslegesen keverném bele a beszélgetésbe?
igen,feleslegesen. mi alapján várja el,hogy csöndben legyen a másik fél,ha ő is minden nyilatkozatában provokál és indulatokat szít?
rosell nem báb,van önálló akarata és ha a barcát irányítja,ami ugye tudjuk mit jelent,akkor nem kell arra fogni a viselkedését,hogy dehát a másik is...
ettől kéne különbözni és ez tenné jobbá,de nem teszi. na ehhez nincs köze senki másnak. ha akarja kussba marad és megteremti a pályán kívül is a különbséget. tudom hogy ez a legnehezebb,de mégis csak a barca elnöke.
azzal pedig nem lehet magyarázni,hogy nektek rossz,meg rossz volt. nekem tetszett,hogy aláássák a klub hírnevét? nem,sőt állítom,hogy sz-arabb,mint neked. viszont ha a barca is belemegy ebbe a harcba,melyben csak vesztesek vannak,akkor ott bajok lesznek.
A mostani ténykedés ugyanannyira szükségszerű lépés, mint anno amit a Real tett, hogy eltiltsák Alvesséket.
Muszáj meglépni.
nem volt az. nem kell a pályán kívül felvenni a kesztyűt. mourinho nem tudja befeketíteni a barcelonát,ha igazságtalanok a vádjai. rosell pedig ha komolyan gondolná amit mond,akkor nem a sajtóba kürtölné szét,hanem fordulna az illetékes hivatalhoz.