Raphinha is ott van az Aranylabda megnyerésére esélyes 30 játékos közöttt

Tartozásukat játékosok(?) felé nem tudták a megadott határidőre kifizetni.Bob_Marley írta:24 pontot mire vontak le a CFR-től?
Hát igen, a CFR-nél sok gond van, ezekért is csúsztak hátrébb. Meccsekre se nagyon járnak a szurkolók, a játék is alig megy.Bob_Marley írta: Én most hogy voltam Erdélyben becsatlakoztam a követésbe. És ha jól tudom a Marosvásárhely először lehet bajnok. Előző hét volt kemény mikor kikapott a Mures és utána a Steaua otthon játszott, de csak 2:2-t tudott elérni valami fehér mezű csapat ellen.Pedig még ajándék tizenegyest is kapott a katona csapat.
Mindig nagy tett ha egy erdélyi csapat lesz a bajnok, úgyhogy hajrá. Viszont a CFR-rel mi van? Gondolom elment a befektető vagy elfogyott a pénz, mert eléggé hátul vannak ők is meg a kolozsvári egyetemisták is.
Én most hogy voltam Erdélyben becsatlakoztam a követésbe. És ha jól tudom a Marosvásárhely először lehet bajnok. Előző hét volt kemény mikor kikapott a Mures és utána a Steaua otthon játszott, de csak 2:2-t tudott elérni valami fehér mezű csapat ellen.fanbarca írta:Nem találtam jobb topicot, úgyhogy ideírom:
Gondolom nem sokan követitek a román labdarúgást, én viszont erdélyiként szoktam s képzeljétek, 2 forduló van hátra még a bajnokságból és az újonc Marosvásárhely - ASA Tirgu Mures (aminek lakosságának 40-45 százaléka magyar, én is a környéken lakom) 1 ponttal vezeti a bajnokságot a bukaresti Steaua előtt. A második számú csapatkapitány magyar, Sepsi László.
Nagy siker kapujában állunk, szurkoljatok nekünk!
fanbarca írta:Nem találtam jobb topicot, úgyhogy ideírom:
Gondolom nem sokan követitek a román labdarúgást, én viszont erdélyiként szoktam s képzeljétek, 2 forduló van hátra még a bajnokságból és az újonc Marosvásárhely - ASA Tirgu Mures (aminek lakosságának 40-45 százaléka magyar, én is a környéken lakom) 1 ponttal vezeti a bajnokságot a bukaresti Steaua előtt. A második számú csapatkapitány magyar, Sepsi László.
Nagy siker kapujában állunk, szurkoljatok nekünk!
Én kérek elnézést, vak vagyok.MQuCsabi írta:Írták, csak ne mebbe a topikba
Zavarás esetén les, de az, hogy rámozdul nem les. Ritka amatőr volt a Pool és az MU is ezeknél a góloknál.Tobias88 írta:Változott a lesszabály vagy csak a sportgéza és Bede hülye?
http://sportgeza.hu/futball/2015/04/29/ ... t_a_kepen/" target="_blank
Mert akkor is les van tudtommal, ha a játékos zavarja a többi játékost, pl a kapus előtt áll, mozdul a labdára, ilyenek
Gyors volt a hullám.visca el barca írta:Bob, valld be, hogy Te vagy azNigel írta:Klopp majd a távozása után, kíváncsi leszek rá hogy a későbbiekben hol köt majd ki.Nagy edző, nagyobb mint LE meg az ilyen martinó,roura félék.
Olyan költségvetéssel + kulcsjátékosok kiesésével nem lehet csodálkozni ezen. Amit elért a karrierjében az példaértékű, mint edző látszik benne a tehetség.S.Agüero írta:
Nagy edző, csak 20 fordulóig kiesők voltak.
Bob, valld be, hogy Te vagy azNigel írta:Klopp majd a távozása után, kíváncsi leszek rá hogy a későbbiekben hol köt majd ki.Nagy edző, nagyobb mint LE meg az ilyen martinó,roura félék.
Te aztán gyorsan megállapítottad.Nigel írta:Klopp majd a távozása után, kíváncsi leszek rá hogy a későbbiekben hol köt majd ki.Nagy edző, nagyobb mint LE meg az ilyen martinó,roura félék.