Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Tartozásukat játékosok(?) felé nem tudták a megadott határidőre kifizetni.Bob_Marley írta:24 pontot mire vontak le a CFR-től?
Hát igen, a CFR-nél sok gond van, ezekért is csúsztak hátrébb. Meccsekre se nagyon járnak a szurkolók, a játék is alig megy.Bob_Marley írta: Én most hogy voltam Erdélyben becsatlakoztam a követésbe. És ha jól tudom a Marosvásárhely először lehet bajnok. Előző hét volt kemény mikor kikapott a Mures és utána a Steaua otthon játszott, de csak 2:2-t tudott elérni valami fehér mezű csapat ellen.Pedig még ajándék tizenegyest is kapott a katona csapat.
Mindig nagy tett ha egy erdélyi csapat lesz a bajnok, úgyhogy hajrá. Viszont a CFR-rel mi van? Gondolom elment a befektető vagy elfogyott a pénz, mert eléggé hátul vannak ők is meg a kolozsvári egyetemisták is.
Én most hogy voltam Erdélyben becsatlakoztam a követésbe. És ha jól tudom a Marosvásárhely először lehet bajnok. Előző hét volt kemény mikor kikapott a Mures és utána a Steaua otthon játszott, de csak 2:2-t tudott elérni valami fehér mezű csapat ellen.fanbarca írta:Nem találtam jobb topicot, úgyhogy ideírom:
Gondolom nem sokan követitek a román labdarúgást, én viszont erdélyiként szoktam s képzeljétek, 2 forduló van hátra még a bajnokságból és az újonc Marosvásárhely - ASA Tirgu Mures (aminek lakosságának 40-45 százaléka magyar, én is a környéken lakom) 1 ponttal vezeti a bajnokságot a bukaresti Steaua előtt. A második számú csapatkapitány magyar, Sepsi László.
Nagy siker kapujában állunk, szurkoljatok nekünk!
fanbarca írta:Nem találtam jobb topicot, úgyhogy ideírom:
Gondolom nem sokan követitek a román labdarúgást, én viszont erdélyiként szoktam s képzeljétek, 2 forduló van hátra még a bajnokságból és az újonc Marosvásárhely - ASA Tirgu Mures (aminek lakosságának 40-45 százaléka magyar, én is a környéken lakom) 1 ponttal vezeti a bajnokságot a bukaresti Steaua előtt. A második számú csapatkapitány magyar, Sepsi László.
Nagy siker kapujában állunk, szurkoljatok nekünk!
Én kérek elnézést, vak vagyok.MQuCsabi írta:Írták, csak ne mebbe a topikba
Zavarás esetén les, de az, hogy rámozdul nem les. Ritka amatőr volt a Pool és az MU is ezeknél a góloknál.Tobias88 írta:Változott a lesszabály vagy csak a sportgéza és Bede hülye?
http://sportgeza.hu/futball/2015/04/29/ ... t_a_kepen/" target="_blank
Mert akkor is les van tudtommal, ha a játékos zavarja a többi játékost, pl a kapus előtt áll, mozdul a labdára, ilyenek
Gyors volt a hullám.visca el barca írta:Bob, valld be, hogy Te vagy azNigel írta:Klopp majd a távozása után, kíváncsi leszek rá hogy a későbbiekben hol köt majd ki.Nagy edző, nagyobb mint LE meg az ilyen martinó,roura félék.
Olyan költségvetéssel + kulcsjátékosok kiesésével nem lehet csodálkozni ezen. Amit elért a karrierjében az példaértékű, mint edző látszik benne a tehetség.S.Agüero írta:
Nagy edző, csak 20 fordulóig kiesők voltak.
Bob, valld be, hogy Te vagy azNigel írta:Klopp majd a távozása után, kíváncsi leszek rá hogy a későbbiekben hol köt majd ki.Nagy edző, nagyobb mint LE meg az ilyen martinó,roura félék.
Te aztán gyorsan megállapítottad.Nigel írta:Klopp majd a távozása után, kíváncsi leszek rá hogy a későbbiekben hol köt majd ki.Nagy edző, nagyobb mint LE meg az ilyen martinó,roura félék.
2008-ban is ugyanaz a döntő volt (ARG-NIG). Asszem Bolha passzából talán Di Maria gólja volt a döntő. Akkor volt terítéken, hogy engedjék-e el Leot az olimpiára vagy sem,mert nagyon akart menni. Végül elment és a sikerélmény szerintem jót is tett neki az elkövetkezendő évekre, mint ahogy spanyolok EB sikere is a katalán brigádnak.visca el barca írta:![]()
![]()
nyald meg a hátamat![]()
hol emlékeznék én ilyenekre? 15 évesen arra koncentráltam, melyik lány bugyijába lehet benyúlni, nem erre. ráadásul olimpia, te jó ég, soha nem nézek olimpián focit, még döntőt sem. arra emlékszem, hogy két éve mehíkó megverte talán a brazilokat (?), de hogy mondjuk 2008-ban ki nyerte, arra már nem