Nero. írta:de pl. Rashford ma semmit nem csinált de Ibra is csak egy helyben áll elöl.
Rashforddal szerintem az volt a baj, mint Gabriel Jesusszal az Olimpián, le volt korlátozva. Neki nagyobb szabadság kell a pályán, ehhez képest most a vonal mellé volt szegezve - ami nem is a posztja -, nem egy nagy ötlet érzésem szerint, a pályán se működött - védekezés miatt volt gondolom.
Feast4 írta:Amúgy szerintem a következő ikonikus játékos akit ki fog csinálni az a jo Wayne lesz.
Azzal elkésett egypár évet, Rooney már rég nem az a játékos, akit ki tudna csinálni. Megtette saját maga.
A meccs elég gyenge volt, nagy taktikai csata az tény, de ezen kívül szórakoztatás semmi kb. Mondjuk voltak így is szép dolgok, Coutinho lába majdnem hozta a 3 pontot így is - hogy szedte ki De Gea, azt nem tudom -, de egyik csapat se nagyon érdemelt 3 pontot szerintem. A Poolnál Hendo tetszett a legjobban talán, nagyjából hozta magát ma is. Cant már értem miért nem kedveled Tromort, a tegnapi cikkből felvértezett tudással próbáltam figyelni -

- , sokszor nagyon hülyén helyezkedik védekezéskor, és nem úgy mozog, mint a csapat. Viszont még gyengén is az egyik legveszélyesebb játékos volt, volt 2 nagyon jó mélységi indítása, 1 lövése, ez ma elég is volt ehhez a címhez.. Coutinho átlagos meccset hozott, pár szebb momentum, de ma nem jött össze neki. Viszont a lövésén kívül az a pörgetése még szintén megérdemel pár szót.. Mint a Dortmund ellen kb, csak ebből nem lett gól, parádés volt.

Lallana meg nagyon jól szállt be, egyértelműen javított a csapaton, kár, hogy nem volt ez elég egy gólra.
MU részről Herrera tetszett leginkább, böszme sok labdaszerzésben volt része, nélküle állítom kikaptak volna. Pogbának 1 momentuma maradt meg, abból majdnem gólpassz is lett, de nagyon eltűnt ma ő is. Rashford 1-2 kisebb villanás, de ő a vonal mellett, távol a kaputól, nem lesz veszélyes soha szerintem.. Nem volt túl meglepő.
Igazi PL rangadó volt na, nagy csindadrattával beharangozva, aztán kaptunk egy nagy adag csalódást a pályára..