Raphinha is ott van az Aranylabda megnyerésére esélyes 30 játékos közöttt

2008-ban is ugyanaz a döntő volt (ARG-NIG). Asszem Bolha passzából talán Di Maria gólja volt a döntő. Akkor volt terítéken, hogy engedjék-e el Leot az olimpiára vagy sem,mert nagyon akart menni. Végül elment és a sikerélmény szerintem jót is tett neki az elkövetkezendő évekre, mint ahogy spanyolok EB sikere is a katalán brigádnak.visca el barca írta:![]()
![]()
nyald meg a hátamat![]()
hol emlékeznék én ilyenekre? 15 évesen arra koncentráltam, melyik lány bugyijába lehet benyúlni, nem erre. ráadásul olimpia, te jó ég, soha nem nézek olimpián focit, még döntőt sem. arra emlékszem, hogy két éve mehíkó megverte talán a brazilokat (?), de hogy mondjuk 2008-ban ki nyerte, arra már nem
És megfejti, de nem tudja.visca el barca írta:amuneke. 94, ank döntőben lőtt gólt, kettőt is, de egyik sem ilyen volt.
picit off:
Deja vu folytatva, a gyűröttebb fejűek még emlékezhetnek egy hasonló lesre állításra, csak az speciel nem jött be.Rögtön ez ugrott be.
Gólszerzőt és mikor történt? Visca-nak kötelező, ő még a nagy "retro mester". Csalni nem ér, fejből illik tudni. Annyit segítek a gólszerző volt játékosunk.
Nem.
majd VDB meg Mourinho lesznek az edzők, aztán játszanak majd a csapatok egy támadó középpályással, meg 6 védővelMQuCsabi írta:Dél eléggé el icsázná az északiakat. Északon nicns, aki szűrjön, kapnának vagy 5-öt.
MQuCsabi írta:Dél eléggé el icsázná az északiakat. Északon nicns, aki szűrjön, kapnának vagy 5-öt.
A Mundo Deportivo által vizionált 2 "válogatott":hank1ee írta:All Star-gálát tervez az UEFA Európában, Észak (pl. angol-német liga) és Dél (spanyol, olasz) sztárjai csapnának össze. Utóbbiban együtt szerepelhet Messi és CR, szavazással lehet majd összeállítani a csapatokat. Az első gála 2017 nyarán lenne.