Raphinha is ott van az Aranylabda megnyerésére esélyes 30 játékos közöttt

Én nem így látom. Személyszerint a korábbi évek Real Madridjénak játékosálomanyában nem láttam olyan komoly potenciált, mint a mostaniban. Sztem a játékukkal sincs komolyabb gond, ellenünk is azt játszották, amit kell, de most kevés volt. Viszont az Interrel is a második évben robbantott nagyot JM...Andris írta:Ez így van azért már pár éve. Mármint a sikeréshes tehetségek. Csak épp cserélődnek ugye. A gond az, hogy szakmai háttér nincs, és nem Mourinho fogja ezt megadni. Legalábbis amíg van olyan erős ellenfél, mint mi idén, és olyan mocskosak a módszerei, mint idén, addig ezek a fiatalok csak csalódni fognak a sok küzdelem ellenére, és ez nem használ nekik, nagyon nem.LG írta:Sztem Sahin ismét egy nagyon jó és okos igazolás a Madridtól. Idén komoly ellenfelek voltak, de úgy gondolom, jövőre még jobban megkínlódunk velük. Meg eleve, úgy gondolom, h Madrid a jövő egyik nagy csapata lehet, tele vannak sikeréhes, fiatal tehetségekkel.
Jövőre se számítok erősebb madridra, mint idén. Miután csak olyan módszerrel tudtak megszorongatni minket, amivel végül igen csúfos kudarcot vallottak (a csúfoson van a hangsúly), most kvázi a nulláról kell kezdeniük kiépíteni megint valami olyan hatékony játékot, ami jó, sportszakmailag elfogadható ésvagy igazán nagy csapatok ellen is biztosabb módszer.
Ez nekem is eszembe jutott, amikor leírta Daffy, de utána gondoltam, hogy kiscsapatok ellen mehet ez a 4-3-3, de ellenünk azért csak visszanyúl a jó öreg 4-6-0-hoz...Barcaman1993 írta:Hát ez a felállást amit írtál az elég támadó felfogású. Nem hinném, hogy ezt a special one bevállalná.
Ez így van azért már pár éve. Mármint a sikeréshes tehetségek. Csak épp cserélődnek ugye. A gond az, hogy szakmai háttér nincs, és nem Mourinho fogja ezt megadni. Legalábbis amíg van olyan erős ellenfél, mint mi idén, és olyan mocskosak a módszerei, mint idén, addig ezek a fiatalok csak csalódni fognak a sok küzdelem ellenére, és ez nem használ nekik, nagyon nem.LG írta:Sztem Sahin ismét egy nagyon jó és okos igazolás a Madridtól. Idén komoly ellenfelek voltak, de úgy gondolom, jövőre még jobban megkínlódunk velük. Meg eleve, úgy gondolom, h Madrid a jövő egyik nagy csapata lehet, tele vannak sikeréhes, fiatal tehetségekkel.
Lehet, amolyan 4-2-1-3 lenne. Tehát Sahin Lass és Xabi előtt helyezkedne.Barcaman1993 írta:Hát ez a felállást amit írtál az elég támadó felfogású. Nem hinném, hogy ezt a special one bevállalná.daffy írta:szerintem átáll a csapat 4-3-3ra a 4-2-3-1ről.
casillas-ramos,pepe,carvalho,marcelo-sahin,lass,xabi-dm/özil,higu,cr
ezt gondolom mou kezdőjének.
Hát ez a felállást amit írtál az elég támadó felfogású. Nem hinném, hogy ezt a special one bevállalná.daffy írta:szerintem átáll a csapat 4-3-3ra a 4-2-3-1ről.
casillas-ramos,pepe,carvalho,marcelo-sahin,lass,xabi-dm/özil,higu,cr
ezt gondolom mou kezdőjének.
lejáróban a szerződéseAhhoz képest igen olcsón jutottatok hozzá. Ha tényleg ekkora játékos, többet is kérhetett volna érte a Dortmund.
szerintem átáll a csapat 4-3-3ra a 4-2-3-1ről.Barcaman1993 írta: Még egy tehetség pályafutását teszik tönkre? Ő megint ki helyett fog játszani? Aztán Callejont is megvették, vagy meg fogják 5 misiért. Ő is ki helyett fog játszani? Pipitat vagy Benzemat nem hiszem, hogy kitolná a kezdőből.
lejáróban a szerződéseAhhoz képest igen olcsón jutottatok hozzá. Ha tényleg ekkora játékos, többet is kérhetett volna érte a Dortmund.
Ahhoz képest igen olcsón jutottatok hozzá. Ha tényleg ekkora játékos, többet is kérhetett volna érte a Dortmund.daffy írta: a bundesliga legjobbjává választották a társai. a dortmund fiatal fazonszabásza. középső kp-s.
Még egy tehetség pályafutását teszik tönkre? Ő megint ki helyett fog játszani? Aztán Callejont is megvették, vagy meg fogják 5 misiért. Ő is ki helyett fog játszani? Pipitat vagy Benzemat nem hiszem, hogy kitolná a kezdőből.daffy írta:május van,innentől nincs miről beszélni...messi1011 írta: Messié lesz az aranylabda. Messi jobb egész évben.
sahin a realé. 10m euró lesz. 5 évre,évi 2.5m fizu.
a bundesliga legjobbjává választották a társai. a dortmund fiatal fazonszabásza. középső kp-s.Andris írta:Ki az a Sahin? Miféle játékos?
május van,innentől nincs miről beszélni...messi1011 írta: Messié lesz az aranylabda. Messi jobb egész évben.
szerintem buta az az ember aki nemismeri el Ronaldo képességeit .. ő jó, mai futball egyik kiemelkedő játékosa de, humort űzni rewo stílusra még szabad remélem ... nem megkérdőjelezni akartam a képességeit ezzelLG írta: Azért jó lenne hanyagolni már ezt az óvodás szinten. Illene Ronaldot is elismerni, mert nem hiába lő ennyi gólt. Persze ettől még Messit én is többre tartom, de azért a portugál teljesítménye előtt is kalapot emelek.
így van.LG írta: Azért jó lenne hanyagolni már ezt az óvodás szinten. Illene Ronaldot is elismerni, mert nem hiába lő ennyi gólt. Persze ettől még Messit én is többre tartom, de azért a portugál teljesítménye előtt is kalapot emelek.
Nagyon humoros fiúk vagytok ti.Rewolution5 írta:rewo: Kedves Ronaldo, te melyik kezeddel törlöd ki?Rivaldo11 írta:Ronaldo törölje ki a gólkirályi címmel. Már csak azért is az övé lesz, mert Messi jó eséllyel nem lép pályára az utolsó meccseken...Ettől még a két játékos közti különbség mit sem csökken.
Ronaldo: Hát hát, a jobbal
rewo: Igen? én wc papírral...
rewo: Kedves Ronaldo, te melyik kezeddel törlöd ki?Rivaldo11 írta:Ronaldo törölje ki a gólkirályi címmel. Már csak azért is az övé lesz, mert Messi jó eséllyel nem lép pályára az utolsó meccseken...Ettől még a két játékos közti különbség mit sem csökken.