2019 után újra jó esély van erre
Fél lábbal már az elődöntőben. ✅ pic.twitter.com/tfyvumqRsR
— EuroBarça (@eurobarcahu) April 9, 2025
ronaldo mostanság normális lett és adebayor tett egy olyan gesztust,amivel egész szimpatikussá vált. a henteskedést nem kell összetéveszteni a nagyképűséggel(ezt nem neked szántam)LG írta:És kik azok a nagyképű tahók, akikkel tele van a RM? Ronaldot tudnám mondani, másról nem nagyon jut ez eszembe, még esetleg Ramosra lehet ráfogni. + Adebayor, de sztem ő nem marad már sokáig ott.
Nem tudom,h egyesek miért gondolják úgy,h ha egy szabálytalanságnál nem folyik a vér,nem törik a csont,akkor az már nem is ér lapot? Mikor a szabálykönyvben is benne van,hogy a szándékot is büntetni kell. Legalább ugyanennyi téves ítéletet össze lehetne válogatni a Barca ellen is,uh szerintem azt lehet mondani,hogy az ilyen tévedések hosszútávon kiegyenlítődnek. Az elmúlt időszakban divat lett utálni a Barcát mivel az újságírók nagyon elvitték egy rossz irányba a Barca ajnározását,amit a többi csapat szurkolói már nem tolerálnak. Ez fordult most a visszájára,mivel már többségben vannak a Barca utálók,ezért az újságírók is kezdenek abba az irányba tolódni. Nem más ez az egész,mint hangulatkeltés a média részéről, éppen azzal amivel jobban el lehet adni egy újságot vagy éppen többen kattintanak oda.zizou fan írta:Miből gondolod, hogy a Madridot fogják utálni, miközben a Barcelona így ér el sikereket? Nem tudom melyik vált ki inkább ellenszenvet: egy szókimondó edző, vagy a link mögötti videón látottak.1, 1-2 kupa, miközben a Real Madrid a világ messze legutáltabb klubja lesz, tele nagypofájú tahókkal, akikből sugárzik az arrogancia, a felsőbbrendűség érzet,
Megnézném veled egymás után az akkori MINDKÉT párharcot, tehát az odavágót és a visszavágót is. Az idei klasszikusokról pedig a te oldaladról a pozitív csengésű összefoglaló videókon egyedül a Ronaldo fejese lenne, ami legyen 5 mp, de össze lehetne vágni egy 90 perces anyagot amire úgy gondolom egy Madrid sem lehet igazán büszke, persze az olyan magadfajta elvakult drukkereken kívül.zizou fan írta:Miből gondolod, hogy a Madridot fogják utálni, miközben a Barcelona így ér el sikereket? Nem tudom melyik vált ki inkább ellenszenvet: egy szókimondó edző, vagy a link mögötti videón látottak.1, 1-2 kupa, miközben a Real Madrid a világ messze legutáltabb klubja lesz, tele nagypofájú tahókkal, akikből sugárzik az arrogancia, a felsőbbrendűség érzet,
zizou fan írta:Miből gondolod, hogy a Madridot fogják utálni, miközben a Barcelona így ér el sikereket? Nem tudom melyik vált ki inkább ellenszenvet: egy szókimondó edző, vagy a link mögötti videón látottak.1, 1-2 kupa, miközben a Real Madrid a világ messze legutáltabb klubja lesz, tele nagypofájú tahókkal, akikből sugárzik az arrogancia, a felsőbbrendűség érzet,
Miből gondolod, hogy a Madridot fogják utálni, miközben a Barcelona így ér el sikereket? Nem tudom melyik vált ki inkább ellenszenvet: egy szókimondó edző, vagy a link mögötti videón látottak.1, 1-2 kupa, miközben a Real Madrid a világ messze legutáltabb klubja lesz, tele nagypofájú tahókkal, akikből sugárzik az arrogancia, a felsőbbrendűség érzet,
Becsülendő dolog az, hogy azért vannak még normális, reálisan gondolkodó szurkolók. Sokan elfogultak a csapatukkal kapcsolatban, ezért átjöttek anno ide (Nem tudom mi volt a srác neve) és osztották az eszet, illetve a rasszizmust.kimber írta:..
nem tudom,hogy sagna mennyire mozdítható,de nálam ő megfelelő lenne. van der wiel még zöldfülű,de lehet belőle valami. ő lenne a b tervem,de ramos csak legvégső esetben maradna szélenkimber írta:Na, ezekből nem sok szaladgál mostanság, aki elérhető, és minőségi megoldást jelentene.
Köszönöm, igazán otthonosan érzem magam ezen az oldalon, nagyon kellemes csalódás volt számomra igazi barca fanatikusokkal találkozni, mert sok divatdrukker nagyon durván tudja előadni. Az ellenfél tisztelete pedig alapvető.Fecooo írta:kimber, nagyon szimpatikusan írogatsz, ilyen madridistákkal jó az eszmecsere
tényleg, szerinted nagyon rossz hasonlattal éltem a tegnapi hsz-emben?
sokkal rosszabb idényre számítok nyilatkozat szempontból, mert eddig legalább Valdano vmilyen szinten korlátozni tudta... eldurvult a két klub közötti viszony, de ez még tud romlani, és sajnos jó eséllyel fog is
daffy véleményét ismerem már jó ideje, ezért téged kérdezlek most
fontossági sorrend:noname írta:...
Szerintem ez a topik nagyon fontos, hogy legalább nálunk, magyar szurkolóknál ne mérgesedjen el feleslegesen a viszony. Nagyon örülök annak is, hogy sok barcás ír szimpatikusan a másik oldalon is, ahol befogadták őket, mint ti itt minket. Értelmes eszmecsere, erről szólna a dolog.Subinho írta:na, le lettem cseszve...Barcaman1993 írta:Akkor egész évben zárva legyen és nyisson ki 2+x meccs erejéig? Az a pár meccs csak a hab a tortán. Nehogy már ne beszélhessük ki a Real meccseit, vagy fölállásait ebben a Topicban...Subinho írta:gyerekek, ez nem a Barca vs. Real fórum??? elnéztem???![]()
vagy ez az istenítsünk real játékosokat és beszéljük ki kit igazolnak fórum???
a barca vs. real mecsek lecsengtek, 2011-ben ez az eredmény 9-3 a barca javára!!! ez a lényeg! ez a Barca vs. Real, nem pedig, hogy ki kezdjen a realban, vagy hogy kit igazoljanak.. az legyen az ő problémájuk!!! kit érdekel, hogy higu, benza, kaká, vagy épp agöero???félre értettetek!!! nem azt mondtam, h csak a klasszikusok idején legyen nyitva... de nekem valahogy csípi a szemem, hogy oldalakon keresztül csak azt olvasom, kit kéne megvenni a madridnak, ki a jobb real játékos, kinek és hogy kéne játszani a realban, mivel lenne a real jobb és mit kéne a realnak játszani... na mindegy... nem értitek ezek szerint. szerintem ezeknek egy real sztárok, vagy istenítsünk real játékosokat topikban kéne szerepelni!!! ez egy Barca weblap!!! Bocsi!!!
1500 hozzászólással a hátad mögött ilyeneket írsz?gyerekek, ez nem a Barca vs. Real fórum??? elnéztem??? Shocked
vagy ez az istenítsünk real játékosokat és beszéljük ki kit igazolnak fórum??? Confused
a barca vs. real mecsek lecsengtek, 2011-ben ez az eredmény 9-3 a barca javára!!! ez a lényeg! ez a Barca vs. Real, nem pedig, hogy ki kezdjen a realban, vagy hogy kit igazoljanak.. az legyen az ő problémájuk!!! kit érdekel, hogy higu, benza, kaká, vagy épp agöero??? Rolling Eyes
Lehet Barca oldal, de attól még beszélhetünk értelmesen a Real-ról, nem? Miért baj az, ha megdicsérünk egy olyan játékost, aki jo formában van?Subinho írta:
na, le lettem cseszve...félre értettetek!!! nem azt mondtam, h csak a klasszikusok idején legyen nyitva... de nekem valahogy csípi a szemem, hogy oldalakon keresztül csak azt olvasom, kit kéne megvenni a madridnak, ki a jobb real játékos, kinek és hogy kéne játszani a realban, mivel lenne a real jobb és mit kéne a realnak játszani... na mindegy... nem értitek ezek szerint. szerintem ezeknek egy real sztárok, vagy istenítsünk real játékosokat topikban kéne szerepelni!!! ez egy Barca weblap!!! Bocsi!!!
na, le lettem cseszve...Barcaman1993 írta:Akkor egész évben zárva legyen és nyisson ki 2+x meccs erejéig? Az a pár meccs csak a hab a tortán. Nehogy már ne beszélhessük ki a Real meccseit, vagy fölállásait ebben a Topicban...Subinho írta:gyerekek, ez nem a Barca vs. Real fórum??? elnéztem???![]()
vagy ez az istenítsünk real játékosokat és beszéljük ki kit igazolnak fórum???
a barca vs. real mecsek lecsengtek, 2011-ben ez az eredmény 9-3 a barca javára!!! ez a lényeg! ez a Barca vs. Real, nem pedig, hogy ki kezdjen a realban, vagy hogy kit igazoljanak.. az legyen az ő problémájuk!!! kit érdekel, hogy higu, benza, kaká, vagy épp agöero???
Hát nem egyértelmű? Nyerjünk mi mindentdaffy írta:Barcaman1993 írta:A Real ismét ne nyerjen semmit
Barcaman1993 írta:A Real ismét ne nyerjen semmit
Na megjöttem én is. Sztem amit nekünk szégyellni kell az, hogy pl. a játékosaink fölöslegesen henteregnek a földön... A nyilatkozatokat én se tudom mire vélni, de sztem ilyenek mindig is voltak. A többi undorítóság, görénység pedig mind a Realhoz fűződik... Kicsit én is sajnálom, hogy elment, mert ezután meglepődnék, ha nem jönnének mostanában ismét doppingvizsgálatra, másrészt Mourinnyó folytatja az ostoba lelki hadviselését. Csak egy dolgot szeretnék jövőre. A Real ismét ne nyerjen semmit a bunkó portugál meg takarodjon ahova akar. Az ilyen undorító magatartást száműzni kell a futballból.LG írta:Vmilyen szinten képmutatás. De a valóban hallhattunk nagyképű nyilatkozatok a játékosainktól(Valdes, Pique, ill. Rosseltől, az elnöktő), vmit a buszok, melyeken az 5-0ra utaló plakátok voltak, szintén nem éppen az ellenfél tiszteletére készültek. A színészkedések és a durva szabálytalanságok(mindkét oldalon voltak), pedig nem a faur play-hez tartoznak. Az egy dolog, h a saját háza táján is szét kéne néznie, de mi sem lehetünk büszkék magunkra.Fecooo írta:"az elkövetkező szezonban vissza fogunk szerezni bizonyos értékeket, amelyeket senkinek nem lenne szabad elfelejtenie. Vannak olyan szakmabeliek, illetve intézmények, akik ezekről az értékekről, ennek ellenére is megfeledkeztek. Ezeknek az értékeknek kellenének alapul szolgálniuk a futballban. A fair play, az ellenfél feltétel nélküli tisztelete és a zéró tolerancia a rasszizmussal szemben nem lehetnek csupán üres szavak, hanem tényeknek kell lenniük. Csak ismételni tudom magamat, azon leszünk, hogy ezeket az alapelveket visszaállítsuk a következő idényben."
minden alkalmat megragad, ezen már én is csak röhögni tudok(ha kérhetem, ne mondja senki, h nem ránk célzott, mert ez 1000%)
a kiemelt rész meg olyan szintű képmutatás, amire már jelzők sincsenek...
Vmilyen szinten képmutatás. De a valóban hallhattunk nagyképű nyilatkozatok a játékosainktól(Valdes, Pique, ill. Rosseltől, az elnöktő), vmit a buszok, melyeken az 5-0ra utaló plakátok voltak, szintén nem éppen az ellenfél tiszteletére készültek. A színészkedések és a durva szabálytalanságok(mindkét oldalon voltak), pedig nem a faur play-hez tartoznak. Az egy dolog, h a saját háza táján is szét kéne néznie, de mi sem lehetünk büszkék magunkra.Fecooo írta:"az elkövetkező szezonban vissza fogunk szerezni bizonyos értékeket, amelyeket senkinek nem lenne szabad elfelejtenie. Vannak olyan szakmabeliek, illetve intézmények, akik ezekről az értékekről, ennek ellenére is megfeledkeztek. Ezeknek az értékeknek kellenének alapul szolgálniuk a futballban. A fair play, az ellenfél feltétel nélküli tisztelete és a zéró tolerancia a rasszizmussal szemben nem lehetnek csupán üres szavak, hanem tényeknek kell lenniük. Csak ismételni tudom magamat, azon leszünk, hogy ezeket az alapelveket visszaállítsuk a következő idényben."
minden alkalmat megragad, ezen már én is csak röhögni tudok(ha kérhetem, ne mondja senki, h nem ránk célzott, mert ez 1000%)
a kiemelt rész meg olyan szintű képmutatás, amire már jelzők sincsenek...