ozsimiki írta:Nah az ilyesmik miatt írom, hogy Mouval együtt, nálad is elpattant valami, persze nálad kisebb mértékben
Mást magyarázol bele, hogy felhívd arra a figyelmet amire szeretnéd.
"elég ha több gólt lőnek" ok, több gólt lőttünk, több helyzetünk volt, többet fociztunk, kevesebbet rugdaltunk, megérdemeltük?
továbbra is azt mondom,hogy nem azért érdemeltétek meg,mert kevesebbet rugdaltatok,szebben játszottatok,stb. ez csak plusz. azért,mert több gólt lőttetek. az arsenalnak köze nem volt a második meccshez,mégis majdnem továbbjutott. érdemtelenül? aligha,mert ugye 2 meccsen ki kell jönnie a különbségnek. a csapat szurkolóinak fontos,hogy szépen és tetszetősen menjen tovább a csapat,de vannak szituk,amikor mindegy hogyan,csak vergődjön át egy csapat a másikon. a real most ilyen helyzetben volt.
ha a döntőt megnyeritek,de nem a tegnapi játékkal,akkor mindenki örömködni fog,hogy megvan és nem a milyenségen fogtok vitázni.
jogtalan továbbjutásnak egyértelműen a külső segítséggel elért továbbjutást tartom,ha egy csapat saját erejéből,akár csak 180 perc alatti 1 kapuralövéssel is továbbmegy,az nem jogtalan. szerintem.
egyébként a játékhoz pont annyira hozzátartozik a szép védés,mint a kapuralövés,a védekezés is része a játéknak,nem csak a támadás. az már más kérdés,hogy a fehér mezes gárdának melyiket kellett volna(vagy inkább illett volna) választani.
nem érzem,hogy bármi is elpattant volna. ez az én véleményem,ha korábban lettek volna ilyen szituációk,akkor korábban mondtam volna ugyan ezt.
kalap! ezért nem is írtam,hogy nem érdemeltétek meg,csak azt,hogy nem "azért".