Közeleg a visszatérés…
Not a bad view, right? pic.twitter.com/uTpLDhaxy9
— FC Barcelona (@FCBarcelona) November 7, 2025
Gondoltam, bar azt nem hogy ilyen sima lesz. Nagyon jo csapat lett a Spurs, mar tavaly is nekik kellett volna hozni a bajnoksagot viszont tovabbra is tartom hogy a City lesz a vegso gyoztes.Nero. írta:Liverpool nem rossz foleg hogy tul vannak mar 2-3 komoly meccsen. Szerintem holnap jon az elso City pont vesztes.
Röviden az angol bajnokság Atmája. Iszonyú szervezettek és hatalmas a munkabírásuk. Pochettino pedig egy diktátor. Nagyon érti a dolgát, a City középpályáját megették reggelire. Amúgy meg gyenge még ez a City, hogy védelemből kijátsza a labdákat ekkora nyomásnál. Spurs bárkit képes megfogni, csak a nehezen tudják fenntartani ezt az intenzitást egy szezonon kersztül.LG írta:Én is szépen benéztem.Nem láttam a meccset, sőt, a szezonban még egy Tottenham meccset sem láttam, de mitől ilyen jók? A keretük alapján 5-6. helynél nem várnám őket előrébb.
Tsubasa kapitány bizonyít Pochettinonak.LG írta:Én is szépen benéztem.Nem láttam a meccset, sőt, a szezonban még egy Tottenham meccset sem láttam, de mitől ilyen jók? A keretük alapján 5-6. helynél nem várnám őket előrébb.
tudom, nálam is elnavigál mikor kattintok, a sok reklám miatt van, viszont azokat a füleket amiket előhöz azokat mindig csukd be és csak az eredeti legyen megnyitva, az amit linkeltem. nem fogja egyből elinditani a streamet és ha kattingatsz rá akkor mindig előugrik egy új ablak. várj 1-1,5 percet és aztán próbáld meg elinditani és müködni fog.MQuCsabi írta:igen SMART, de mindegyikről elnavigál, aztán valami regelős hülyeség feljön. Eddig nem sikerült semelyik linken:D
Minőségi jinxnek néz ki eddig.MQuCsabi írta:City tuti nyer több góllal is.![]()

Szerintem is. Egyelőre szépen tarja magát a Tottenham, de úgy gondolom, most nem lesznek versenyben a bajnoki címért, mert a tavalyi gyengélkedő nagyok idénre jelentesőnek megerősödtek. A végén a City, Pool, Arsenal hármast mindenképp eléjük várom, és a MU-Chelsea kettőst is, ha végre összeszedik magukat.MQuCsabi írta:City tuti nyer több góllal is.![]()
egyikre sem kell regelni, csak várni kell az elején 1-2 percet h elinduljon, mert tele van reklámmal.MQuCsabi írta:Az a baj, hogy ezekre regelni kell. Én tv-n szeretnem netrol nezni, de egyiket sem inditja el
http://kxsport.info/index.php?ugras=sta ... oldal=1476MQuCsabi írta:Egyébként a Spíler tv-t neten lehet valahogy nézni? Vagy maradnak a külföldi netes csatornákl?
Ezek azért nem gyenge adatok, de eddig az Arsenal is felülmúlja a tavalyi szereplését, reméljük Wenger megtartja jó szokását és Zsiru helyett Alexis lesz centerben Iwobi meg kint szélen.PCsabi írta:Liverpool:
Goals scored: 16 (2nd)
Shots per game: 20 (1st)
Shots on target per game: 7 (1st)
Chances created per game: 16 (1st)
Passes opposition half per game: 377 (1st)
Dribbles completed per game: 15 (1st)
Avg distance covered (km): 116 (1st)
Sprints per game: 588 (1st)
Possession: 61% (2nd)
Kevesebb ideig tartott mint amennyit a chilei bányászok a föld alatt töltöttek(69) vagy éppenPCsabi írta:Allardyce...![]()