Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Nagyon lent vannak, innen nem felfelé szokott vezetni az út, de a kupákat még mindig májusban osztják. Nekem semmi bajom a MU-val, mindig is szimpatikus csapat volt, jó focisták, jó munka, rendre elkentük őket a BL-ben, semmi gond nem volt. Poolnak szurkolok, aztán Pep miatt a City-nek, pedig közel sem szimpatikus már a spanyol.LG írta:2015 még nem volt olyan régen, akkor bajnokságot nyert a Chelsea-vel, azt a szezont szerintem sikeresnek könyvelhessük.recrea írta:
Egyébként évek óta a nevéből él, elfogyott, mint itthon a búzasör. Jó lesz majd szövetségi kapitánynak, ha meg merik egyáltalán lépni, h kinevezik.
Az utolsó szezonja tényleg bukás, és a mostani sem indult fényesen, de várjuk ki a végét. A Real edzőjeként is bekezdett az emlékezetes 5-0-s Klasszikussal, aztán tavaszra már egész jók lettek, köv. évben jött a bajnoki cím is, az elmúlt 8 szezonban az egyetlen Real bajnoki cím.
2015 még nem volt olyan régen, akkor bajnokságot nyert a Chelsea-vel, azt a szezont szerintem sikeresnek könyvelhessük.recrea írta:
Egyébként évek óta a nevéből él, elfogyott, mint itthon a búzasör. Jó lesz majd szövetségi kapitánynak, ha meg merik egyáltalán lépni, h kinevezik.
Ezt szerintem gondold át, mert pont hogy nem egyszer is ezt írtam, hogy ezek az edzők olyan szintet képviselnek, hogy nem fognak gyengébb csapatokhoz menni, Van egy nívójuk plusz fizetésük, amit nem engedhet meg csak a "krém".csababarca írta:Felhozzátok hogy indokolatlanul támadják meg kárörvendenek néhányan.
És?
Ti meg indokolatlanul véditek, mikor semmivel nem szolgált rá.
Egy tekintélyt vesztett pali, aki valaha talán tényleg special one volt, ma semmi, abszolút középszer.
Hozzáteszem,hogy Pepnél állandóan fel van hozva,hogy aktuálisan a legjobb keretű klubhoz megy adott országban, miért Mou hova ment? Itt nincs kettős mérce Bob?
Valahogy a Te szádból sosem hallottam még ezt Mourinhoról, Pepről viszont szóba kerül beállsz bólogatni szépen.
Chelseat mondani sem kell a 2000es évek közepén,feneketlen kút anyagiakban, Inter, aktuális olasz legjobb, miután tönkretették a riválisaikat, szépen odament és learatta a babérokat.
Real...?
Én igazat adok, hogy sokan itt nagyon elfogultak negatívan vele szemben, de Ti meg ok nélkül véditek.
Nagyon is rászolgál a kritikákra az utóbbi időkben.
Ami párhuzam Peppel,hogy ő is nehezen újul meg és makacsok mint az öszvérek mindketten.
Ezt én se értem. Ki lett röhögve a MU, mert ma röhejesek voltak - ahogy mindig ki van röhögve egy rossz meccs, főleg PL a nagy beharangozók után -, erre már Pep vs Mou a téma. Mint CR és Messi, ha meg van említve az egyik, pár hsz, és már a másikról van szó..Feast4 írta:Most hogy jutottunk el egy Pep Mou összehasonlító farokméregetésig?
Simán előfordulhat. A Pool, Arsenal, Tottenham hármas nem rossz, de eddig mindig ellúzerkedték a végét, mikor a tűz közelében voltak. A City a legnagyobb esélyes, de náluk is vannak bajok.visca el barca írta:mondom én, figyeljétek meg, a cselzi surranópályán behúzza a bajnokságot
Miért, tavasszal ki volt náluk jobb? Behúzták a BL-t, és a bajnokságban is nagyon jó tavaszi mérleget hoztak, egy győztes Klasszikussal.Ezt ugye te se hitted el
Attraktivan játszanak, olyanok ellen akik hagyják. De az Everton és Southampton elég szépen megfogta őket. Ma például lehetőségekig sem nagyon jutottak. A 16-os előteréig eljutottak, de ott elfogyott a tudomány. A góljuk is Fernandinho remek labdájának köszönhető elsősorban.Ez nem igaz. A legattraktívabb focit nyomják az egész PL mezőnyben.
Engem ez a túlzott utálat már zavar. Amikor a Real gyalázás túlzásba van véve, azt is szóvá szoktam tenni, pedig én sem szeretem őket, sőt.Ti meg indokolatlanul véditek, mikor semmivel nem szolgált rá
A védelmük valóban nem a legjobb, de ez javarészt annak köszönhető, hogy a játékosaik még tanulják a csapatszintű zónavédekezést, amit Pep mindenhol alkalmaz. Ennek a begyakorlása nem megy olyan gyorsan. Főleg ha olyan védőknek kell ezt elmagyarázni, akik még valszeg soha nem játszottak ilyen rendszerben.LG írta: A védelmük borzalmas, az új igazolások borzasztóuk (igaz, Sané ma jegyzett egy gólpasszt, de összességében hatalmas csalódás a srác)
Ez nem igaz. A legattraktívabb focit nyomják az egész PL mezőnyben.támadójátékuk ötlettelen.
LG írta:A világ aktuálisan legjobb csapata voltak.
Gratulálhatsz, de ettől még tény, a City 5 meccse nem nyert zsinórban. A védelmük borzalmas, az új igazolások borzasztóuk (igaz, Sané ma jegyzett egy gólpasszt, de összességében hatalmas csalódás a srác), a támadójátékuk ötlettelen. Most még vezetik a PL-t, de ha igy folytatják, nem sokáig. Pedig messze-messze a legerősebb a keretük, igazolásokra annyit költöttek, mint a MU.Messias2 írta:Mondjuk aki nem látja a különbséget a mai Mourinho féle United és a szerdai Pep féle City játéka között, annak csak gratulálni tudok....LG írta: Igen, most me kaptak egy hullagyenge Barcától egy négyest. (még mielőtt nekem támadnátok, nem gondolom komolyan, amit leírtam, csak én is túlzok és ferdítek)
A Real megnyerte a BL-t, a bajnokságban pedig elég komoly hátrányt dolgoztak le. A világ aktuálisan legjobb csapata voltak.Miért hányszor lőttek kapura Pellegriniék és mennyire volt "jó" az a tavalyi Real?
Az első félidő végén nem kapott meg egy jogos tizit a City és ter Stegennek is volt egy nagy védése. Bravo pirosáról már ne is beszéljünk... Jobbak voltunk de nem volt közte 4.LG írta:Igen, most me kaptak egy hullagyenge Barcától egy négyest. (még mielőtt nekem támadnátok, nem gondolom komolyan, amit leírtam, csak én is túlzok és ferdítek)Nero. írta:
Pep meg egyelőre vezeti a ligát szóval kár róla beszélni. Ő azt a Cityt vette át amelyik a hullagyenge Real ellen 180 perc alatt egyszer tudott kapura lőni májusban.
Mondjuk aki nem látja a különbséget a mai Mourinho féle United és a szerdai Pep féle City játéka között, annak csak gratulálni tudok....LG írta: Igen, most me kaptak egy hullagyenge Barcától egy négyest. (még mielőtt nekem támadnátok, nem gondolom komolyan, amit leírtam, csak én is túlzok és ferdítek)
Igen, most me kaptak egy hullagyenge Barcától egy négyest. (még mielőtt nekem támadnátok, nem gondolom komolyan, amit leírtam, csak én is túlzok és ferdítek)Nero. írta:
Pep meg egyelőre vezeti a ligát szóval kár róla beszélni. Ő azt a Cityt vette át amelyik a hullagyenge Real ellen 180 perc alatt egyszer tudott kapura lőni májusban.
Hadd ne tapsikoljak már ehhez a hozzáálláshoz, s legyen bárkiről szó. Szurkolj valakinek az ég egy adta világon semmi közöm hozzá, de ne valaki(k) ellen. Magát minősíti a kárörvendő nem akin éppen próbál mulatni.TripleH írta:Had örüljünk már Mou csodájának, azok után amit Real edzőként leművelt. Ráadásul itt veled ellentétben szerintem a fórum 99%-a ki nem állhatja a szpesöl ván-t.Bob_Marley írta:Nagyjából erről beszéltem valamelyik nap, kárörvendés magas iskolája van. És úgy, hogy borzasztóak voltak ma. Pedronak legalább örülök.
Először leírod, hogy MU középcsapat, aztán, hogy JM nem való nagy csapat élére. Tehát akkor a te logikád szerint a MU pont jó neki, hisz az is tele van kiégett sztárokkal (vagyis inkább középszerekkel)Feast4 írta:Bob_Marley írta:Nagyjából erről beszéltem valamelyik nap, kárörvendés magas iskolája van. Ezt soha nem tudom elfogadni és felfogni. És úgy, hogy borzasztóak voltak ma. Pedronak legalább örülök.
Ugyanazt tudom neked mondani amit egy MU fan barátomnak mondtam (akit egyébként tisztelni kell mert egy angol középcsapat szurkolója)Mou nem való nagy csapat élére.Ő nem tudja kezelni az öntudattal rendelkező játékosokat csak akikkel kijön. Neki egy Inter való noname senkikkel kivénhedt sztárokkal akiket ismer.Ott tud kísérletezni, nincs akkora szurkolói nyomás, nem kell egokat összetörni (játékosokat kicsinálni) ott szó nélkül elfogadják azt a pluszt amit adni tud, ott tud sikeres lenni, ha az elejétől összerakhat mindent saját alapokra. A szezonja se fog végigmenni.
Bob_Marley írta:Nagyjából erről beszéltem valamelyik nap, kárörvendés magas iskolája van. Ezt soha nem tudom elfogadni és felfogni. És úgy, hogy borzasztóak voltak ma. Pedronak legalább örülök.