2019 után újra jó esély van erre
Fél lábbal már az elődöntőben. ✅ pic.twitter.com/tfyvumqRsR
— EuroBarça (@eurobarcahu) April 9, 2025
ezt már régóta meg akarom kérdezni,de most komolyan... neked/nektek a legjobb és legszebb futball,de létezik ám foci a tili-toli-n túl is. nem kell úgy kezelni,mintha a "passzoljunk 200at 3m-en belül" foci lenne az egyetlen egyetemesen elfogadott szép játék. én-más szurkolókkal beszélve- úgy vettem észre,hogy egyre inkább kezd elege lenni belőle a nem barcás nézőknek. az első évben,mikor ezt játszotta a csapat,akkor nekem is tetszett,mert újdonság volt,de mára nekem a barca meccs 80 perce unalom. a letámadás része az,ami nagyon tetszik,de az pedig elenyésző ugye,mert 80%os labdabirtoklás van.(nem kell jönni a real meccsekkel,mert arról szó nincs,nem is sokat nézek)barca2010 írta: Végül is csak 5-6 éve játsszuk a világ legjobb TÁMADÓ futballját, de igazad van nem érdemeljük meg ezeket a címeket! Minden hozzád hasonlónak gratulálok ehhez a felfogáshoz!
persze. nekem is elegem van az egészből,csak témába vágottEbben egyetértünk Wink Lehet hasogatni a szőrszálat,ha van türelme az embernek hozzá Very Happy De nekem nincs,meg ezek szerint neked sem,meg amúgy sem olyan téma ami több szót érdemel mostmár Wink
Ebben egyetértünkdaffy írta: mind1 is,bármit ki- és bele lehet magyarázni mindenbe
Végül is csak 5-6 éve játsszuk a világ legjobb TÁMADÓ futballját, de igazad van nem érdemeljük meg ezeket a címeket! Minden hozzád hasonlónak gratulálok ehhez a felfogáshoz!LG írta:De másodiklevproff írta:Van Persie pontosan azt csinálta az első sárgalapjánál, mint a madridiak.LG írta:Az Arsenal nem azt játszotta, de ők is 10 fejezték beAz volt a bajom azzal is, meg most Pepe pirosával is, h egyértelműen eldöntötte a párharcot. Pedig 11 vs. 11 ellen nem mondanám, h annyira fölénybe lettünk volna, egyik meccsen sem. És az ilyenek miatt nagyon sokan fogják megkérdőjelezni az esetleges BL győzelmünket! Nemcsak José, nemcsak madridisták, hanem rengetegen teszik már most is ezt, és valljuk be, nem is teljesen jogtalanul.
Tegnap nem volt kiültetve a lelátóra. A múltkoriért viszont felesleges elővenni, csak még jobban fog mártírkodni.TrogAir írta:Egyébként ebben tájékozatlan vagyok. Ez legális? Mármint, hogy lapon keresztül utasítgat, elvégre kiültették a lelátóra.
de nem is rúgta fejbe a nézőket. mind1 is,bármit ki- és bele lehet magyarázni mindenbemiihii írta: Cs amíg Messi eseténél nem volt előtte 60 percnyi időhúzás,addig Robin eseténél már többször kellett sürgetni az angolokat,mivel csalták a meccset az előnyük miatt
nem,de ha akarják,úgyis megoldják valahogy,csak ez nem volt túl "elegáns"Egyébként ebben tájékozatlan vagyok. Ez legális? Mármint, hogy lapon keresztül utasítgat, elvégre kiültették a lelátóra.
Kivéve persze, hogy még játékban volt a labda.daffy írta:a másodiknál meg mint messilevproff írta:Van Persie pontosan azt csinálta az első sárgalapjánál, mint a madridiak.
kakasugynok007 írta:Amikor a mérkőzés 54.percében Mourinho átadott egy cetlit az egyik játékosának azon mi lehetett?Nincs valami info róla?
Cs amíg Messi eseténél nem volt előtte 60 percnyi időhúzás,addig Robin eseténél már többször kellett sürgetni az angolokat,mivel csalták a meccset az előnyük miattdaffy írta:a másodiknál meg mint messi
a másodiknál meg mint messilevproff írta:Van Persie pontosan azt csinálta az első sárgalapjánál, mint a madridiak.LG írta:Az Arsenal nem azt játszotta, de ők is 10 fejezték be
De másodiklevproff írta:Van Persie pontosan azt csinálta az első sárgalapjánál, mint a madridiak.LG írta:Az Arsenal nem azt játszotta, de ők is 10 fejezték be
Van Persie pontosan azt csinálta az első sárgalapjánál, mint a madridiak.LG írta:Az Arsenal nem azt játszotta, de ők is 10 fejezték be
Az Arsenal nem azt játszotta, de ők is 10 fejezték bevisca el barca írta:tökmind1 h ki vezeti... ha a madrid azt játssza mint az elmult 3 meccsén megint 10-en fejezik be, függetlenül a birotolzsoltman írta:EL BELGA FUE EL QUE EXPULSÓ A MOTTA EL AÑO PASADO EN EL BARÇA-INTER
De Bleeckere dirigirá el Barcelona-Real Madrid
* El portugués Pedro Proença arbitrará el Manchester United-Schalke04
Szerintem jó
tökmind1 h ki vezeti... ha a madrid azt játssza mint az elmult 3 meccsén megint 10-en fejezik be, függetlenül a birotolzsoltman írta:EL BELGA FUE EL QUE EXPULSÓ A MOTTA EL AÑO PASADO EN EL BARÇA-INTER
De Bleeckere dirigirá el Barcelona-Real Madrid
* El portugués Pedro Proença arbitrará el Manchester United-Schalke04
Szerintem jó
Hát van benne veszély, az igaz. Beszéltünk már róla, hogy előre is, hátra is kéne egy jó csereember. De ki lehetne az? Ki az, aki be tudna illeszkedni ebbe a játékstílusba?d írta:Túl sokat foglalkozunk a Madriddal. Főjjenek a saját levükben, a fél világ rühelli a Barcelonát, ez a nagyság átka, de a másik fele olyannak látja Mourinhot és a jelenlegi Realt, amilyen. Egymást meggyőzni nem fogjuk. Az viszont külön szomorú, hogy egymásnak ugrasztják a szurkolókat is.
A Zaragoza elleni eredménnyel sem nagyon kell foglalkozni. Persze nekik még inkább illett volna behúzni, utólag tekintve pláne, már csak presztizsből is, de azért lássuk be, hogy annak a meccsnek sem volt sokkal több tétje, mint a mienknek. Tudtak tartalékolni ők is a BL-re.
Talán nem teljesen ebbe a topicba illik, de azért meg lehet nézni, hogy mindkét csapat félig-meddig a cseresorral állt fel a meccsre, egészen más nevek sorakoztak. A Madridnak mélyebb a kerete, nagyobb nevekkel a padon, mi a fiataljainkban bízhatunk elsősorban. Szimpatikus dolog ez a Barcelonában, bár persze kicsit veszélyes is lehet.
"Mond meg a játékosoknak, hogy rúgjanak fel mindenkit, de jó alaposan"kakasugynok007 írta:Amikor a mérkőzés 54.percében Mourinho átadott egy cetlit az egyik játékosának azon mi lehetett?Nincs valami info róla?
valszeg taktikai utasítások.... egy-egy ember játéka ellen...kakasugynok007 írta:Amikor a mérkőzés 54.percében Mourinho átadott egy cetlit az egyik játékosának azon mi lehetett?Nincs valami info róla?
na ja... és akkor egy Ramon Calderon volt az elnök, és a vezetőség is ás volt... Pérez megint máshogy gondolkodik....Andris írta:azóta eltelt még 3 év siker és élvezhető foci nélkül, talán alább adták sokan az igényeket.monyo69 írta:Csak egy rövid kérdés: Ha Capellot annak idején kirúgták, mert nem volt elég látványos a foci, nem volt méltó a klub hagyományaihoz, akkor most Mou-val mit kellene csinálni? Jegyzem, Capello Ligát nyert.
akkor még nem perez volt az elnök ha jól sejtem, lehet hogy nagy állat az öreg, és hazavágja az európai piacot, de az biztos hogy jobban érti a dolgokat mint az idióta elődje.
Józsink nyilván marad a helyén, hátha jövőre leesik a szuperkupa is.
Úgy is Anglia az álma. Mehetne minél előbb, mert már idegesít a provokációja, meg ez a játék...Andris írta:Ja, attól függetlenül hogy oda-vissza szétaláztuk Mourinhot idén, már a visszavágótól függetlenül is, én is imádkozom hogy eltűnjön innét. Bár a madridnak jót tenne, de a clasicoknak és nekünk is.
Ugyan... ez a mártírduma ne tévesszen meg. Nem fog ő egykönnyen elmenni onnan. Csak egy nyilatkozat, ahol egy kiscsapattól kapott ki és nem a Barcelonától. Ha tőlünk kapott volna ki, megint a bíróval jött volna.Fecooo írta:szombat, 21:12 - Mourinho: "Néhány csapat számára úgy tűnhet, hogy elajándékoztuk ezt a meccset, de én nem érzem ezt. Ma nagyon jól küzdött az ellenfél, gratulálok nekik. A mai nap az edző nem volt képes motiválni a játékosait az első félidőben, a felelősség az enyém. Ha menesztenek, elfogadom."
nah már elkezdte előkészíteni a terepet a lelépésre...
őszintén kívánom, h az a féreg tűnjön el Spanyolországból és kapjatok egy sportszerű edzőt, mert senkinek sem jó, h ennyire eldurvult a két klub közötti viszony...
ha nem lennék barcás, akkor is azt mondanám, h a jelenlegi háborús helyzet nem jött volna létre, ha nem fertőzi meg Madridot jo5é...