Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Kit érdekel a Pichichi, az Aranycipő az UEFA számításai szerint ját, úgy meg kettővel megy Cr.Enjoy írta:Az a kettő valójában 3 gól!
Mert ugye a marca adja a pichichi-t, és szerintük CR szerezte azt a gólt, amibe Pepe barbár-kisasszony parádésan beleért, s szerencsésen kapu irányába mozdult a labda..
http://www.marca.com/deporte/futbol/tro ... imera.html
Szerintem nincs veszve semmi, céer 33 gólos, Messi 31. Itt még akármi lehet. Kövi fordulóban megyünk a Levantéhez, utána fogadjuk a Deport, majd Málagában fejezzük be a szezont. Szerintem ezek közül azért fog párat pakolni Messi, igaz a zseléagyú is biztos fog még beköszönni párszor, de még nincs lefutva a verseny, ez a lényeg.Barcaman1993 írta:Komolyan mondom, ha a nagyobb csapatokon múlna, hogy mi bajnokok legyünk, akkor már a Real Madrid bajnok lehetne. Vmi elképesztő. Emlékezzetek, hogy mi mennyire megszenvedtünk mind a Sevilla, mind a Valencia ellen. Volt egy 1-0, meg egy 1-1. A Real meg 2 meccsen 12-őt lő nekik. Szerencsére a Realnak nincs "szerencséje" a kisebb csapatok ellen. Vhogy számítottam rá, hogy Ronaldo vmelyik meccsen rúg 3-4 gólt aztán így megszerzi a gólkirályi címet. Persze még Messi is nyugodtan megnyerheti, de ez vhogy távolinak tűnik most már.
Remélem most, hogy már nincs a csapaton nagy nyomás olyan meccset látunk amit legutóbb, vagy vmi hasonlót, mint ősszel. A tavaszi meccseinken egyedül az Arsenal és a Sahtar ellen játszott igazán jól a csapat. Úgyhogy remélem újra futballünnepek lesznek a Barca meccsek. Innen már csak mi bukhatjuk el a bajnokságot. Ráadásul verhető ellenfeleink vannak.
Az a kettő valójában 3 gól!Fecooo írta:most éppen kettővel megy Leo előtt...szajko írta:számomra azért kicsit fura,hogy a valenciának is egy 6-os meg most a sevillának is...
cé így hány gólos a bajnokságba meg úgy össz-vissz?
(kicsit sajnálom, h a többiek nem láthatták a "trollkodást", egy élmény volt)
főleg a Valencia elleni az érdekes.szajko írta:számomra azért kicsit fura,hogy a valenciának is egy 6-os meg most a sevillának is...
cé így hány gólos a bajnokságba meg úgy összvissz?
Én is ezen gondolkoztam. De azért hát mégis. Utálom, amikor állandóan összehasonlítják őket. Azt meg remélem, hogy megnyerjük a BL-t, mert 2 vesztes kupadöntő az nagyon kellemetlen lenne.MichaaBee írta:Amíg a Realnak és Ronaldónak egy busz alá ejtett spanyol kupa marad és a Barca behúzza a bajnokságot plusz a BL-t, addig nyugodtan legyen gólkirály a portugál...Barcaman1993 írta: Vhogy számítottam rá, hogy Ronaldo vmelyik meccsen rúg 3-4 gólt aztán így megszerzi a gólkirályi címet. Persze még Messi is nyugodtan megnyerheti, de ez vhogy távolinak tűnik most már.
Amíg a Realnak és Ronaldónak egy busz alá ejtett spanyol kupa marad és a Barca behúzza a bajnokságot plusz a BL-t, addig nyugodtan legyen gólkirály a portugál...Barcaman1993 írta: Vhogy számítottam rá, hogy Ronaldo vmelyik meccsen rúg 3-4 gólt aztán így megszerzi a gólkirályi címet. Persze még Messi is nyugodtan megnyerheti, de ez vhogy távolinak tűnik most már.
Komolyan mondom, ha a nagyobb csapatokon múlna, hogy mi bajnokok legyünk, akkor már a Real Madrid bajnok lehetne. Vmi elképesztő. Emlékezzetek, hogy mi mennyire megszenvedtünk mind a Sevilla, mind a Valencia ellen. Volt egy 1-0, meg egy 1-1. A Real meg 2 meccsen 12-őt lő nekik. Szerencsére a Realnak nincs "szerencséje" a kisebb csapatok ellen. Vhogy számítottam rá, hogy Ronaldo vmelyik meccsen rúg 3-4 gólt aztán így megszerzi a gólkirályi címet. Persze még Messi is nyugodtan megnyerheti, de ez vhogy távolinak tűnik most már.Gauchomester írta:Én nem merném kijelenteni, hogy így lefeküdtek meg úgy, de egy valami biztos. Ez a Sevilla egyszerűen szánalmasan gyenge. És akkor BL-helyért akartak küzdeni hagyjuk már. Az a csapat, akinek Kanouté a legnagyobb fegyvere elől, impotens. Nem bántom a malit, de hát könyörgöm. Teszem hozzá, az Espanyol ellen oda kell tennie magát a csapatnak, mert a tesók hagyományosan jók ellenünk, és a különbség 5 pontra csökkent az élen. Persze, 4 pont kell a 12-ből tehát elvileg ki is lehetne kapni most is meg jövő héten is, de minél előbb meg kell lennie. Remélem, hogy a BL-ből való továbbjutás felrázza a csapatot, Messit meg az motiválhatja, hogy utol kell érnie Ronaldot.
Sztem ezeket a butaságokat sürgősen hanyagolni kéne.Logan10 írta:Ahogy gondoltam... A Valencia és a Sevilla is ritkasz@r volt a Reál ellen bezzeg anno ellenünk bravúroztak..Meg sem merem tippelni hogy a Villareál mennyire fog lefeküdni talán 0-12?? kicsit bundaszagú az ügymert ez a két csapat nem szokott ennyira bénázni de ez van azért remélem hogy Messi beindul és leadrálja az Espanyolt hacsak nem rúgják péppé
tipp: 4-0
Mindegyik hasonló szerzetnek az a célja, hogy idegesítsen minket, de ráfaragnak, mert nyugodt emberek vagyunk.Megkérdezhetem, önt mi a jó Isten vitte rá arra, hogy regisztráljon közénk
most éppen kettővel megy Leo előtt...szajko írta:számomra azért kicsit fura,hogy a valenciának is egy 6-os meg most a sevillának is...
cé így hány gólos a bajnokságba meg úgy össz-vissz?
Gyááááá...LOL. Igen, az igazat, azt...Hockgyorgyne írta:Mindössze kimondja az igazat. Ha ez baj,akkor tiltsák el.a befőtt akarja elrakni a nagymamát? egy "visszaesőről" beszélünk, aki még mindig olcsón megúszta a dolgot szvsz..
hát ezzel a 4essel eldőlt...Fecooo írta:de most komolyan: mit csinálnak az ellenfelek??? A Valencia úgy nyelt be 6 gólt, h abból legalább 4 gólt fatális védekezési hiba előzött meg, a Sevilla is iszonyatosan béna ma...
nem értem
Cét még a végén gólkirállyá teszik...
Bezony bezony!!!!salas9 írta:Ha jól emlékszem, 2004/2005-ös szezonban is ott ünnepeltük a bajnoki címet. Akkor 1-1 lett, a mi gólunkat Eto'o lőtte, és abban a fura mustárszínű mezben játszottunkoregem21 írta: ... csak az bosszant h nem a Camp Nouban tudunk egybol unnepelni hanem Levanteban...na mind1 ...
Ha jól emlékszem, 2004/2005-ös szezonban is ott ünnepeltük a bajnoki címet. Akkor 1-1 lett, a mi gólunkat Eto'o lőtte, és abban a fura mustárszínű mezben játszottunkoregem21 írta: ... csak az bosszant h nem a Camp Nouban tudunk egybol unnepelni hanem Levanteban...na mind1 ...