Magyar Válogatott

Foci a Barçán kívül
Kalap1988
Director del Fútbol

2011.09.07. 09:58:46

Én is osztom Ozsi és kanty véleményét. Oké, reálisnak kell maradni, de az nem azt jelenti, hogy a meccs előtt le kell írni a csapatot és nincs helyünk sem eb-én, sem vb-én. A szlovákoknak volt? De sorolhatnék még az utóbbi évekből meglepetés résztvevőket, van nem egy és nem kettő. Ezért kell szurkolni és nem reálisan kárörvendeni kell. Én ne bízom el magam és nem is fogok nagyot esni, csupán szurkolok. Sajnálni tudom azt, aki nem érti, érzi a kettő közti különbséget.... Ez a csapat megmutatta, hogy igenis képes bravúrokra. Nem vagyunk benne Európa legjobb 16 csapatában, de a legjobb 6-7 csapaton kívül bárki ellen képesek vagyunk bravúrra és helyállunk akár Amszterdambban is. Mit akartok egy olyan csapattól még többet, akik közül jelenleg egy játékos sem játszik igazán jegyzett csapatban meghatározó szerepet? Szurkoljunk nekik és én ki merem mondani,hogy, ha verjük a finneket, akkor jobban megérdemeljük a pótselejtezőt, mint Svédország, mert szívvel játszunk, ők pedig sokszor nagyképűek...
ozsimiki
Adminisztrátor

2011.09.07. 09:53:00

Az akkor is beteges felfogás,h ki se jussunk,mert ott szharrá vernek minket,stb.

Nézzétek meg milyen csapatoknak van esélye a 2.helyre,de sok csoportban az ELSŐRE is! Nagyon sokkal lennénk partiban, ami nem azt jelenti,h benne vagyunk Európa legjobb 16csapata között,csak azt, hogy JELENLEGI állásokat, formákat nézve, ki tudnánk jutni.

Ilyen teljesítménnyel amit ebben a csoportban hoztunk, egy ilyen csoportban:
Orosz,Ír,Szlovák,Örmény,Macedón,Andorra nem tudom mi mentene meg minket a 2.helytől.

Még így is,hogy hosszú évek óta a legjobb teljesítményt nyújtjuk, valahol pechünk van. Mert kifogunk egy olyan csoportot ahol a 3-4 nagy csapat közül,ott van az egyik (Holland),és van egy másik aki szintén biztosan hozza el a pontokat a többi csapattól (svéd).

Ha a svédek megteszik nekünk azt a szívességet,hogy a finnek ellen pontot vesztenek (hollandok ellen azért nem nevezném szívességnek), és beérünk 2.nak valahogyan, akkor egyrészről könnyen lehet,h ki is jutottunk,másrészről a pótselejtezős ellenféllel szemben mindenek leszünk, csak esélytelenek nem. (ez nem azt jelenti,h nekünk több esélyünk lesz).
Kép
"Ha megfelelő a motivációd, az akadály mint olyan, nem létezik" M.O.
"Arra van a legnagyobb szükségem, hogy szükség legyen rám" M.O.
kanty
Llegenda del Barça

2011.09.07. 09:47:17

Egyesek csak akkor szurkolnak vagy szurkolnának a válogatottnak, ha a legjobbak között lennénk? Elég fura ilyeneket olvasni, h kár a pótselejtező, mert úgyis rommá vernek. Ez kb. olyan, h a Barcának lenne egy gyenge periódusa, egyik év kicsit jobban sikerülne, harcolnánk a BL-ért, de azt mondanának, h értelmetlen mert ott úgy sincs esélyünk. Kicsit lehet, h erős példa, de azért remélem értitek, h mire akarok kilyukadni.

Nekem mindegy, h a focisták játszanak Máltával vagy a vízilabdások játsszák az olimpiai döntőt, egyformán drukkolok.

Ha most nem lesz meg a második hely, ugye nagy valószínűséggel nem lesz meg, akkor is rengetek pozitívum volt ebben a selejtezősorozatban. Én azt is megértem, aki kicsit elfogult. Kivel szemben legyen elfogult az ember, ha nem a saját nemzetének válogatottjával szemben?!
:wink:
Az előző évtized közepesen aktív fórumozója.
robertfcb
Capitá del Barça

2011.09.07. 09:35:10

daffy írta: ezt úgy írod,mintha benne lennénk a kontinens legjobb csapataiban,pedig attól jó messze vagyunk egyelőre
Nem. Ezt úgy írom, hogy nem csak mi kaptunk ki a hollandoktól nagyon. Főleg, hogy kint megszorongattuk őket... És lenne még pár olyan csapat a top-ok közül is aki nagyon kikapna, ezért írtam, hogy nem kell velük példálózni. Lenne esélyünk bármelyik csoport 2. ellen, ha a sors úgy hozná, hogy meccselni kell majd. Csak lenne aki ellen kevesebb, és lenne aki ellen több, de teljesen esélytelenül egyik ellen sem állnánk ki.
Kép
EuroBarça Tour 2009

Proxima estáció: Sagrera
Visça el Pinchos muronos!
daffy
Madridista

2011.09.07. 09:31:58

robertfcb írta: Ebben tudod mi a szép Daffy? Hogy a Hollandok a svédeket is 4-1-re verték úgy hogy lehetett volna 7 is. A hollandokkal nagyon nem kéne példálózni, mert felesleges. Van európában 3 csapat(holland,spanyol,német), akikkel nem érdemes példálózni, mert mindenkit péppé vernének. Ennyit erről. Ilyen erővel a svédek sincsenek benne a top30-ban, és senki akit 3-4 el vertek.
ezt úgy írod,mintha benne lennénk a kontinens legjobb csapataiban,pedig attól jó messze vagyunk egyelőre
robertfcb
Capitá del Barça

2011.09.07. 09:29:55

daffy írta:
fcjoc írta:nem azzal van baj ha valaki reális, hanem azzal, hogyha már valaki ennyire reális.. sztem ez már beteges..

ésss pont ez az.. sajnos mi magyar szurkolók többsége így nőttünk fel.. nem tudtunk semminek örülni a magyar focival kapcsolatban "jó mostanában"..

nekünk csak ez maradt.. reménykedni, ha még értelmetlen is :) és ha kell, ezt 5 centivel a föld felett teszem meg.
én mérnök ember vagyok,nem tudok nem reálisan gondolkodni :)

a bizalom szép dolog,de mire fel? mert megvertük a svédeket? a hollandok megmutatták,hogy mennyire vagyunk az európai elittől. én reálisan nézve kb a 25. hely körülre teszem a válogatottat a kontinensen és ebbe már benne van a jó forma.
Ebben tudod mi a szép Daffy? Hogy a Hollandok a svédeket is 4-1-re verték úgy hogy lehetett volna 7 is. A hollandokkal nagyon nem kéne példálózni, mert felesleges. Van európában 3 csapat(holland,spanyol,német), akikkel nem érdemes példálózni, mert mindenkit péppé vernének. Ennyit erről. Ilyen erővel a svédek sincsenek benne a top30-ban, és senki akit 3-4 el vertek.
Kép
EuroBarça Tour 2009

Mihu
Director del Fútbol

2011.09.07. 07:56:32

daffy írta:
fcjoc írta:nem azzal van baj ha valaki reális, hanem azzal, hogyha már valaki ennyire reális.. sztem ez már beteges..

ésss pont ez az.. sajnos mi magyar szurkolók többsége így nőttünk fel.. nem tudtunk semminek örülni a magyar focival kapcsolatban "jó mostanában"..

nekünk csak ez maradt.. reménykedni, ha még értelmetlen is :) és ha kell, ezt 5 centivel a föld felett teszem meg.

a bizalom szép dolog,de mire fel? mert megvertük a svédeket? a hollandok megmutatták,hogy mennyire vagyunk az európai elittől. én reálisan nézve kb a 25. hely körülre teszem a válogatottat a kontinensen és ebbe már benne van a jó forma.
Akkor valamilyen szinten kollégák vagyunk daffy :D Építőmérnök szakra járok a DE-MK-n, és építőipari szakközépben tanultam, a közeli rokonságomban van 3 építőmérnök :D Nekem nem szabad bízni abban hogy egy a gerenda nem fog összeszakadni, nekem TUDNOM kell hogy nem fog...Citromdíj...vállalom, de én a nagyon valószinűtlenben akkor sem szoktam bízni, mert utána nagyon fáj a koppanás...És egyébként leírtam én is, hogy nagyon tetszett a csapat játéka, és látom a fejlődést. Nem lehet divatszurkolással vádolni ezek után...
Zozzy 5
Llegenda del Barça

2011.09.07. 07:45:10

hadd ne kezdjem el sorolni azokat a csapatokat, akik nem voltak benne adott időpontban a legjobb 16ban vagy 32ben, mégis kijutottak a kontinentális vagy világeseményre. ahogyan nem helyes vakon bízni valamiben, úgy az sem, hogy minden körülmények között kijelenti valaki, nehogy nagyot merj álmodni akár egyszer is, hogy aztán ha valami nem sikerül, akkor bejöhessen ide és leírhassa, ő megmondta. engedélyt kérek reménykedni! már alig várom, hogy ha nem fog összejönni a 2. hely akkor mindenki leírja majd, hogy ez volt a realitás :-) viszont ha egyszer ebbe a büdös életbe végre nekünk is összejön majd vmi (nem feltétlen most ez az EB) akkor azoknak, akik végig bizakodtak, hiába csalódtak milliószor sokkal nagyobb örömük lesz, blőőőőőőőő :P :P
Bob_Marley
Presidente del Barça

2011.09.07. 04:20:37

Grat a fiúknak, helyenként elég tetszetős volt a passzolgatás, s amitől picit tartottam, hogy görcsösek leszünk, mert kell a 3 pont nem következett be, persze ehhez kellett a nemzet bombázója Senor Vanczák 3 méteres bombagólja!Még megverjük remélhetőleg a finneket, s bőven várakozás felett teljesítettünk!Hollandok ellen "bekalkulált" volt a 2 zakó viszont a svédektől mcsentünk pontokat, s mindenki más "megvolt"!
daffy írta:török,ír,szerb,bosnyákok,görögök,montenegró,dán,cseh. eddig ők a csoportmásodikak,a miénket nem számítva. a török,szerb,dán trió ellen szerintem nem lenne esélyünk,a görög,cseh duót megszoríthatnánk 1 jó napon,a bosnyák,montenegró,ír csapatok ellen pedig nem elképzelhetetlen a továbbjutás. viszont mivel nem lesz meg a 2. hely és jelenleg nincs is meg,így kár számolni,spekulálni. a mi csapatunk nincs benn európa 16 legjobbja között jelenleg,de bízni szabad,csak nem vakon
+1
A realitás, s a pesszimizmus olykor nagyon közel áll egymáshoz!
Jelenleg szerintem sem vagyunk ott Eu 16 csapata között, de legalább elértük, hogy 3ik kalaposak vagyunk, s biztosan hozzuk a "kicsik" ellen is a meccseket!

Illetve 7et lőttek a jugók (nem 8at), a mai napig előttem van, hogy napokkal előtte ki kellett menni az Üllőire jegyet venni, s állt mindenhol a tömeg a meccs elején, s lemaradtunk az első pár percről, amíg Mijatovicék berámoltak 3 vagy 4 gólt...... :roll: :?
Nem mondom, hogy jó lenne megint átélni, mert persze szörnyű volt a 12-1es összesítés, de az a láz megint eljöhetne!De reálisan nézve ha a svédek pontot hagynak Helsinkiben utolsó meccsen Svédországban abban biztos lehet mindenki 1000%on fognak pörögni, s lehet még a király is felajánl pár koronát a hollandoknak, csak hogy lefeküdjenek!Szóval persze hollandoknak presztízs a makulátlan mérleg, de úgy gondolom a svédek ha azon a meccsen dől el minden, kijutnak!
Ez nem pesszimizmus csak sportdiplomácia :lol:

Egyébként van kiemelés a pótselejtezőkön?
Kép
Kép
Kép
kristop
Entrenador del Barça

2011.09.07. 02:12:14

daffy írta:a bizalom szép dolog,de mire fel? mert megvertük a svédeket? a hollandok megmutatták,hogy mennyire vagyunk az európai elittől. én reálisan nézve kb a 25. hely körülre teszem a válogatottat a kontinensen és ebbe már benne van a jó forma.
a hollandok azt mutatták meg az első meccsen, hogy mennyire vagyunk az európai topháromtól (spanyol, holland, német). aztán a második meccsen mi mutattuk meg nekik, hogy talán mégse olyan messzire, mint azt néhányan gondolják.

és hogy mire fel a bizalom? javítsatok ki, ha tévedek, de a negyedik kalapból sorsoltak ide minket, és az eddigi selejtezőkkel ellentétben még van esélyünk a második helyre úgy, hogy már csak egy meccsünk van hátra. megvertünk mindenkit a csoportunkban a vébé döntősön kívül. őket csak simán megizzasztottuk idegenben(!) úgy hogy mérhetetlen szerencséjük volt. tényleg mi a dfafasst vártok el tőlük, ha ennyi nem elég?

ui: http://nepstadion.blog.nepsport.hu/arch ... _a_lenyeg/ büszkék lehetünk rájuk.
daffy
Madridista

2011.09.07. 01:14:44

fcjoc
Entrenador del Barça

2011.09.07. 01:08:59

nem azzal van baj ha valaki reális, hanem azzal, hogyha már valaki ennyire reális.. sztem ez már beteges..

daffy
Madridista

2011.09.07. 01:07:05

Cumbee írta:
Mihu írta:miért lenne jó nekünk a pótselejtező? Hogy megint kapjunk 8-at mint a Jugoszlávoktól 98-ban? Esélyünk sem lenne egy nagy válogatottal szemben. A VB-re való kijutás meg.... :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: A no comment kategória, esélyes az Év hsz-e 2011 címre is :D
Hát nemtom, én körbenéztem a 2.-ak között és valahogy sehol nem látok nagy válogatottat. A nagy válogatottak mind vezetik a csoportjukat és péppé *opatják a többieket. Akik a 2. helyen vannak, azok mind masszív középcsapatok. Nem vernénk őket, de nem értem miért jobb inkább 3.-nak lenni, mint megpróbálni, hátha sikerül.
török,ír,szerb,bosnyákok,görögök,montenegró,dán,cseh. eddig ők a csoportmásodikak,a miénket nem számítva. a török,szerb,dán trió ellen szerintem nem lenne esélyünk,a görög,cseh duót megszoríthatnánk 1 jó napon,a bosnyák,montenegró,ír csapatok ellen pedig nem elképzelhetetlen a továbbjutás. viszont mivel nem lesz meg a 2. hely és jelenleg nincs is meg,így kár számolni,spekulálni. a mi csapatunk nincs benn európa 16 legjobbja között jelenleg,de bízni szabad,csak nem vakon
SuperMessi
Capitá del Barça

2011.09.07. 00:53:45

Nem tudom ki mondta azt hogy kijutunk a VB-re, én biztos nem. Annyit írtam hogy ez a csapat kiegészülve a visszatérőkkel, a harmadik kalapból(azaz csak 2 papíron erősebb gárdával megküzdve az első vagy a második helyért) nem lenne teljesen esélytelen a VB selejtezőkön. Ami pedig azt illeti hogy inkább ne érjük el a pótselejtezőt nehogy kapjunk ott egy nyolcast az no comment :) Szerintem inkább a tiéd az év hozzászólása Mihu. De a citromdíj lehet még jobban passzolna hozzá...Ja és egyébként szerintem nem játszottunk jól, hanem csak kihasználtuk a tudásbeli különbséget és behúztunk egy újabb kötelező három pontot ahogy azt egy európai középcsapat tenni szokta a selejtezőkön. HAJRÁ MAGYAROK!
Cumbee
Entrenador del Barça

2011.09.07. 00:39:24

Mihu írta:miért lenne jó nekünk a pótselejtező? Hogy megint kapjunk 8-at mint a Jugoszlávoktól 98-ban? Esélyünk sem lenne egy nagy válogatottal szemben. A VB-re való kijutás meg.... :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: A no comment kategória, esélyes az Év hsz-e 2011 címre is :D
Hát nemtom, én körbenéztem a 2.-ak között és valahogy sehol nem látok nagy válogatottat. A nagy válogatottak mind vezetik a csoportjukat és péppé *opatják a többieket. Akik a 2. helyen vannak, azok mind masszív középcsapatok. Nem vernénk őket, de nem értem miért jobb inkább 3.-nak lenni, mint megpróbálni, hátha sikerül.
Mihu
Director del Fútbol

2011.09.07. 00:24:53

robertfcb írta:
Gyönyörű hsz. Le sem tagadhatnád, hogy magyar vagy :wink:
Magyar vagyok igen, de nem abból a fajtából, aki hisz a csodákban. Szeretek reálisan gondolkodni. Egy Zaragoza szurkoló ha úgy indul neki az idénynek, hogy a csapata nem fog bajnokságot nyerni, akkor már sz.r szemétláda és áruló? Világ életemben szerettem a földön járni, nem pedig 5 centivel felette, mint ahogy manapság a média hatására a magyar szurkolók nagy része. Az olasz 3-1 után az újságok már arról cikkeztek, hogy fúúúúú a magyar foci felemelkedett, újra ott leszünk Európa elitjében, jöhet itt bárki, szétszedjük. Jah...aztán jöttek a svédek meg a portugálok meg a törökök, és szépen felpofozták a magyar szurkolókat az álomból...Ezt elkerülvén reálisan gondolkozok, és nem hiszek olyan dolgokban, amikhez ennek a magyar válogatottnak 200%-os teljesítményt kellene nyújtania, mert nem fog...
robertfcb
Capitá del Barça

2011.09.07. 00:13:36

Mihu írta:Itt pár ember komolyan ennyire naiv, vagy tényleg ennyire naiv? Úr Isten, kapjatok már észbe könyörgöm....nagy eséllyel indulunk a VB selejtezőkön, meg jó nekünk a pótselejtező, meg ilyenek...miért lenne jó nekünk a pótselejtező? Hogy megint kapjunk 8-at mint a Jugoszlávoktól 98-ban? Esélyünk sem lenne egy nagy válogatottal szemben. A VB-re való kijutás meg.... :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: A no comment kategória, esélyes az Év hsz-e 2011 címre is :D

Jól játszott a válogatott, kétség sem fér hozzá. Tetszett ahogy passzolgattunk, ahogy nyomtuk a mélységi passzokat üres területre. Tetszett a játékunk. De amíg egy magyar szövetségi kapitány a svéd meccs után azt mondja, hogy elfáradtunk a második félidőben, addig mi a fészkes fenét akarunk mi Európában? Teljességgel elfogadhatatlan hogy egy válogatott, ami ki akar jutni az EB-re, és ilyen múltja van, a 70. percben a fülén veszi a levegőt. Először inkább fel kéne vennünk Európa ritmusát, tempóját, és utána gondolkozni EB-ben. Mert ha ki is jutunk valahogy, csak szétveretni megyünk magunkat. Az EB-n nem ilyen tempó lesz mint a selejtezőkön...

HAJRÁ MAGYAROK!!!
Gyönyörű hsz. Le sem tagadhatnád, hogy magyar vagy :wink:
Kép
EuroBarça Tour 2009

Mihu
Director del Fútbol

2011.09.06. 23:58:26

Itt pár ember komolyan ennyire naiv, vagy tényleg ennyire naiv? Úr Isten, kapjatok már észbe könyörgöm....nagy eséllyel indulunk a VB selejtezőkön, meg jó nekünk a pótselejtező, meg ilyenek...miért lenne jó nekünk a pótselejtező? Hogy megint kapjunk 8-at mint a Jugoszlávoktól 98-ban? Esélyünk sem lenne egy nagy válogatottal szemben. A VB-re való kijutás meg.... :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: A no comment kategória, esélyes az Év hsz-e 2011 címre is :D

Jól játszott a válogatott, kétség sem fér hozzá. Tetszett ahogy passzolgattunk, ahogy nyomtuk a mélységi passzokat üres területre. Tetszett a játékunk. De amíg egy magyar szövetségi kapitány a svéd meccs után azt mondja, hogy elfáradtunk a második félidőben, addig mi a fészkes fenét akarunk mi Európában? Teljességgel elfogadhatatlan hogy egy válogatott, ami ki akar jutni az EB-re, és ilyen múltja van, a 70. percben a fülén veszi a levegőt. Először inkább fel kéne vennünk Európa ritmusát, tempóját, és utána gondolkozni EB-ben. Mert ha ki is jutunk valahogy, csak szétveretni megyünk magunkat. Az EB-n nem ilyen tempó lesz mint a selejtezőkön...

HAJRÁ MAGYAROK!!!
fcjoc
Entrenador del Barça

2011.09.06. 23:39:01

SuperMessi írta:
fcjoc írta:vki egy meccs összefoglalót lökjön már :) ty
http://www.youtube.com/watch?v=Q9P43o6G ... r_embedded
hatalmas vagy haver ;)
SuperMessi
Capitá del Barça

2011.09.06. 23:38:20

fcjoc írta:vki egy meccs összefoglalót lökjön már :) ty
http://www.youtube.com/watch?v=Q9P43o6G ... r_embedded
fcjoc
Entrenador del Barça

2011.09.06. 23:36:05

vki egy meccs összefoglalót lökjön már :) ty
SuperMessi
Capitá del Barça

2011.09.06. 22:57:59

Az is nagyon jó lenne. Addigra már visszajönne Szalai, Gera és Dzsudzsák is. A pótselejtezők novemberben vannak. De én ezt a csapatot is kiküldeném, de Dzsudzsák és Szalai azért kéne azt hiszem.

Szerk: http://nepstadion.blog.nepsport.hu/arch ... _a_lenyeg/
Leomessi14
Entrenador del Barça

2011.09.06. 22:48:24

SuperMessi írta:Ha a svédek pontokat hagynak a finneknél október 7-én, akkor gyakorlatilag mindegy hogy hogyan de muszáj legyőznünk a finneket 11-én itthon és nagy eséllyel kint vagyunk az EB-n(legjobb csoport 2ik). Mennyire durva ezt kimondani egyáltalán. Mióta várunk egy ilyen helyzetre. Azt hiszem ehhez kellett a Koman-Korcsmár-Varga féle generáció beérése, a régiek újratöltése(Szabics,Gera) plusz Sanyibá pedagógiai tudása is. Ha nem jutnánk tovább, azt gondolom a VB selejtezőn is immáron a harmadik kalapból nem esélytelenül szállnánk harcba Braziliáért már Szalaival, Dzsudzsákkal és Gerával a sorban. HAJRÁ MAGYAROK!

http://www.uefa.com/uefaeuro2012/standi ... index.html
Azert a legjobb csoport masodik huzos lesz, ott vannak a gorogok, danok makedonok,mind jo esellyel palyaznak ra... :roll: De nem baj meg kell legyen a potselejtezo!
Kép
Lui1698:Ibra ugy kovetkezmenyei!

2011 Nyar:Dani Alves az Inter játékosa! A milánói klub 15+4 köbméter homokot és Alexandre Pato e-mail címét adja a braziért cserébe.
2012:az angolok valamivel több, mint 6 liter málnaszörpöt fizetnek az argentínért
SuperMessi
Capitá del Barça

2011.09.06. 22:37:32

Ha a svédek pontokat hagynak a finneknél október 7-én, akkor gyakorlatilag mindegy hogy hogyan de muszáj legyőznünk a finneket 11-én itthon és nagy eséllyel kint vagyunk az EB-n(legjobb csoport 2ik). Mennyire durva ezt kimondani egyáltalán. Mióta várunk egy ilyen helyzetre. Azt hiszem ehhez kellett a Koman-Korcsmár-Varga féle generáció beérése, a régiek újratöltése(Szabics,Gera) plusz Sanyibá pedagógiai tudása is. Ha nem jutnánk tovább, azt gondolom a VB selejtezőn is immáron a harmadik kalapból nem esélytelenül szállnánk harcba Braziliáért már Szalaival, Dzsudzsákkal és Gerával a sorban. HAJRÁ MAGYAROK!

http://www.uefa.com/uefaeuro2012/standi ... index.html
Sanama
Llegenda del Barça

2011.09.06. 22:10:07

Na hát maradt azt,hogy reméljük 2x következik a svédeknek... :S Mi pedig verjük a finneket .
Válasz küldése