Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Nem. Ezt úgy írom, hogy nem csak mi kaptunk ki a hollandoktól nagyon. Főleg, hogy kint megszorongattuk őket... És lenne még pár olyan csapat a top-ok közül is aki nagyon kikapna, ezért írtam, hogy nem kell velük példálózni. Lenne esélyünk bármelyik csoport 2. ellen, ha a sors úgy hozná, hogy meccselni kell majd. Csak lenne aki ellen kevesebb, és lenne aki ellen több, de teljesen esélytelenül egyik ellen sem állnánk ki.daffy írta: ezt úgy írod,mintha benne lennénk a kontinens legjobb csapataiban,pedig attól jó messze vagyunk egyelőre
ezt úgy írod,mintha benne lennénk a kontinens legjobb csapataiban,pedig attól jó messze vagyunk egyelőrerobertfcb írta: Ebben tudod mi a szép Daffy? Hogy a Hollandok a svédeket is 4-1-re verték úgy hogy lehetett volna 7 is. A hollandokkal nagyon nem kéne példálózni, mert felesleges. Van európában 3 csapat(holland,spanyol,német), akikkel nem érdemes példálózni, mert mindenkit péppé vernének. Ennyit erről. Ilyen erővel a svédek sincsenek benne a top30-ban, és senki akit 3-4 el vertek.
Ebben tudod mi a szép Daffy? Hogy a Hollandok a svédeket is 4-1-re verték úgy hogy lehetett volna 7 is. A hollandokkal nagyon nem kéne példálózni, mert felesleges. Van európában 3 csapat(holland,spanyol,német), akikkel nem érdemes példálózni, mert mindenkit péppé vernének. Ennyit erről. Ilyen erővel a svédek sincsenek benne a top30-ban, és senki akit 3-4 el vertek.daffy írta:én mérnök ember vagyok,nem tudok nem reálisan gondolkodnifcjoc írta:nem azzal van baj ha valaki reális, hanem azzal, hogyha már valaki ennyire reális.. sztem ez már beteges..
ésss pont ez az.. sajnos mi magyar szurkolók többsége így nőttünk fel.. nem tudtunk semminek örülni a magyar focival kapcsolatban "jó mostanában"..
nekünk csak ez maradt.. reménykedni, ha még értelmetlen isés ha kell, ezt 5 centivel a föld felett teszem meg.
a bizalom szép dolog,de mire fel? mert megvertük a svédeket? a hollandok megmutatták,hogy mennyire vagyunk az európai elittől. én reálisan nézve kb a 25. hely körülre teszem a válogatottat a kontinensen és ebbe már benne van a jó forma.
Akkor valamilyen szinten kollégák vagyunk daffydaffy írta:én mérnök ember vagyok,nem tudok nem reálisan gondolkodnifcjoc írta:nem azzal van baj ha valaki reális, hanem azzal, hogyha már valaki ennyire reális.. sztem ez már beteges..
ésss pont ez az.. sajnos mi magyar szurkolók többsége így nőttünk fel.. nem tudtunk semminek örülni a magyar focival kapcsolatban "jó mostanában"..
nekünk csak ez maradt.. reménykedni, ha még értelmetlen isés ha kell, ezt 5 centivel a föld felett teszem meg.
a bizalom szép dolog,de mire fel? mert megvertük a svédeket? a hollandok megmutatták,hogy mennyire vagyunk az európai elittől. én reálisan nézve kb a 25. hely körülre teszem a válogatottat a kontinensen és ebbe már benne van a jó forma.
+1daffy írta:török,ír,szerb,bosnyákok,görögök,montenegró,dán,cseh. eddig ők a csoportmásodikak,a miénket nem számítva. a török,szerb,dán trió ellen szerintem nem lenne esélyünk,a görög,cseh duót megszoríthatnánk 1 jó napon,a bosnyák,montenegró,ír csapatok ellen pedig nem elképzelhetetlen a továbbjutás. viszont mivel nem lesz meg a 2. hely és jelenleg nincs is meg,így kár számolni,spekulálni. a mi csapatunk nincs benn európa 16 legjobbja között jelenleg,de bízni szabad,csak nem vakon
a hollandok azt mutatták meg az első meccsen, hogy mennyire vagyunk az európai topháromtól (spanyol, holland, német). aztán a második meccsen mi mutattuk meg nekik, hogy talán mégse olyan messzire, mint azt néhányan gondolják.daffy írta:a bizalom szép dolog,de mire fel? mert megvertük a svédeket? a hollandok megmutatták,hogy mennyire vagyunk az európai elittől. én reálisan nézve kb a 25. hely körülre teszem a válogatottat a kontinensen és ebbe már benne van a jó forma.
én mérnök ember vagyok,nem tudok nem reálisan gondolkodnifcjoc írta:nem azzal van baj ha valaki reális, hanem azzal, hogyha már valaki ennyire reális.. sztem ez már beteges..
török,ír,szerb,bosnyákok,görögök,montenegró,dán,cseh. eddig ők a csoportmásodikak,a miénket nem számítva. a török,szerb,dán trió ellen szerintem nem lenne esélyünk,a görög,cseh duót megszoríthatnánk 1 jó napon,a bosnyák,montenegró,ír csapatok ellen pedig nem elképzelhetetlen a továbbjutás. viszont mivel nem lesz meg a 2. hely és jelenleg nincs is meg,így kár számolni,spekulálni. a mi csapatunk nincs benn európa 16 legjobbja között jelenleg,de bízni szabad,csak nem vakonCumbee írta:Hát nemtom, én körbenéztem a 2.-ak között és valahogy sehol nem látok nagy válogatottat. A nagy válogatottak mind vezetik a csoportjukat és péppé *opatják a többieket. Akik a 2. helyen vannak, azok mind masszív középcsapatok. Nem vernénk őket, de nem értem miért jobb inkább 3.-nak lenni, mint megpróbálni, hátha sikerül.Mihu írta:miért lenne jó nekünk a pótselejtező? Hogy megint kapjunk 8-at mint a Jugoszlávoktól 98-ban? Esélyünk sem lenne egy nagy válogatottal szemben. A VB-re való kijutás meg....![]()
![]()
![]()
![]()
A no comment kategória, esélyes az Év hsz-e 2011 címre is
Hát nemtom, én körbenéztem a 2.-ak között és valahogy sehol nem látok nagy válogatottat. A nagy válogatottak mind vezetik a csoportjukat és péppé *opatják a többieket. Akik a 2. helyen vannak, azok mind masszív középcsapatok. Nem vernénk őket, de nem értem miért jobb inkább 3.-nak lenni, mint megpróbálni, hátha sikerül.Mihu írta:miért lenne jó nekünk a pótselejtező? Hogy megint kapjunk 8-at mint a Jugoszlávoktól 98-ban? Esélyünk sem lenne egy nagy válogatottal szemben. A VB-re való kijutás meg....![]()
![]()
![]()
![]()
Magyar vagyok igen, de nem abból a fajtából, aki hisz a csodákban. Szeretek reálisan gondolkodni. Egy Zaragoza szurkoló ha úgy indul neki az idénynek, hogy a csapata nem fog bajnokságot nyerni, akkor már sz.r szemétláda és áruló? Világ életemben szerettem a földön járni, nem pedig 5 centivel felette, mint ahogy manapság a média hatására a magyar szurkolók nagy része. Az olasz 3-1 után az újságok már arról cikkeztek, hogy fúúúúú a magyar foci felemelkedett, újra ott leszünk Európa elitjében, jöhet itt bárki, szétszedjük. Jah...aztán jöttek a svédek meg a portugálok meg a törökök, és szépen felpofozták a magyar szurkolókat az álomból...Ezt elkerülvén reálisan gondolkozok, és nem hiszek olyan dolgokban, amikhez ennek a magyar válogatottnak 200%-os teljesítményt kellene nyújtania, mert nem fog...robertfcb írta:
Gyönyörű hsz. Le sem tagadhatnád, hogy magyar vagy
Gyönyörű hsz. Le sem tagadhatnád, hogy magyar vagyMihu írta:Itt pár ember komolyan ennyire naiv, vagy tényleg ennyire naiv? Úr Isten, kapjatok már észbe könyörgöm....nagy eséllyel indulunk a VB selejtezőkön, meg jó nekünk a pótselejtező, meg ilyenek...miért lenne jó nekünk a pótselejtező? Hogy megint kapjunk 8-at mint a Jugoszlávoktól 98-ban? Esélyünk sem lenne egy nagy válogatottal szemben. A VB-re való kijutás meg....![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Jól játszott a válogatott, kétség sem fér hozzá. Tetszett ahogy passzolgattunk, ahogy nyomtuk a mélységi passzokat üres területre. Tetszett a játékunk. De amíg egy magyar szövetségi kapitány a svéd meccs után azt mondja, hogy elfáradtunk a második félidőben, addig mi a fészkes fenét akarunk mi Európában? Teljességgel elfogadhatatlan hogy egy válogatott, ami ki akar jutni az EB-re, és ilyen múltja van, a 70. percben a fülén veszi a levegőt. Először inkább fel kéne vennünk Európa ritmusát, tempóját, és utána gondolkozni EB-ben. Mert ha ki is jutunk valahogy, csak szétveretni megyünk magunkat. Az EB-n nem ilyen tempó lesz mint a selejtezőkön...
HAJRÁ MAGYAROK!!!
hatalmas vagy haverSuperMessi írta:http://www.youtube.com/watch?v=Q9P43o6G ... r_embeddedfcjoc írta:vki egy meccs összefoglalót lökjön márty
http://www.youtube.com/watch?v=Q9P43o6G ... r_embeddedfcjoc írta:vki egy meccs összefoglalót lökjön márty
Azert a legjobb csoport masodik huzos lesz, ott vannak a gorogok, danok makedonok,mind jo esellyel palyaznak ra...SuperMessi írta:Ha a svédek pontokat hagynak a finneknél október 7-én, akkor gyakorlatilag mindegy hogy hogyan de muszáj legyőznünk a finneket 11-én itthon és nagy eséllyel kint vagyunk az EB-n(legjobb csoport 2ik). Mennyire durva ezt kimondani egyáltalán. Mióta várunk egy ilyen helyzetre. Azt hiszem ehhez kellett a Koman-Korcsmár-Varga féle generáció beérése, a régiek újratöltése(Szabics,Gera) plusz Sanyibá pedagógiai tudása is. Ha nem jutnánk tovább, azt gondolom a VB selejtezőn is immáron a harmadik kalapból nem esélytelenül szállnánk harcba Braziliáért már Szalaival, Dzsudzsákkal és Gerával a sorban. HAJRÁ MAGYAROK!
http://www.uefa.com/uefaeuro2012/standi ... index.html