Barça vs. Real - El Clásico
- Raul Madrid
- Barça B
"Madrid ellen győzni, felér egy Bl döntővel" ebben igazad van és ez nagyon szimpatikus
- samy85
- Capitá del Barça
Nem feltétlen a mai-tegnapi napok kommentjeire gondolok... amióta kikaptunk a Kupában sok olyan hsz volt, hogy nagyon rövid a pad, meg hogy Másik csatár kell és tovább..tovább...ez a Madrid, nem lehet jobb mint a mi csapatunk... Ha jobbak? Akkor sem azok...Érted? kedves szurkolótársamP.U.Y.O.L. írta:Bár túl sokat nem olvastam vissza, de az egészen bizonyos, hogy akikkel reggel óta beszélgetek itt a Fórumon, azok közül senki se keres éppenséggel kifogásokat. Sokkal inkább beszélgetünk a puszta tények jelenlegi állásáról, illetve egy egészséges esélylatolgatás mellett mindenki leírta véleményét arról, hogy szerinte milyen eredmény várható a holnapi El Clasicón.

És milyen eredmény várható, miért nem említett senki Barca győzelmet?(ha esetleg volt ilyen, akkor bocsi)Ugyan úgy megtörténhet.. sőt....biztos vagyok benne, hogy Pep és Tito valamit kieszeltek... Iniesta nyilatkozata is optimista hangvételü....szóval holnap nyerni kell...Még ha Madridban játszunk is!...
Holnap a hangom fogom veszteni a meccs alatt, és ha győzünk az eszemet is... a Madrid ellen győzni, felér egy Bl döntővel...és most lehetne 2 legyet egy csapásra...nem???

Nincs nappalom, de kárpótol ezeregy éjszaka!
"Foglalkoztat a jövőm, mivel hátralévő napjaimat ott szeretném eltölteni."
Kifogáskeresés? Nem én lépek pályára, nem keresem a kifogásokat. A vak is látja, hogy egész tavasszal gödörben a csapat és ennek nem kis részben oka az, hogy az amúgy is túl rövid nyár után majdnem egész évet mindössze 13-14 játékos játssza végig. Az ellenfél pedig egy motivált, jobb formában levő csapat, akik ellen az előző két alkalommal nem ment jól. Semmi kifogás nincs ebben, ezek a tények.
Mindezzel együtt ha jó formát tudnánk mutatni, akkor le tudnánk söpörni a Madridot. De jelen pillanatban nézve nem tudom magunkat egyértelműen esélyesebbnek mondani.
Mindezzel együtt ha jó formát tudnánk mutatni, akkor le tudnánk söpörni a Madridot. De jelen pillanatban nézve nem tudom magunkat egyértelműen esélyesebbnek mondani.
- P.U.Y.O.L.
- Director del Fútbol
Bár túl sokat nem olvastam vissza, de az egészen bizonyos, hogy akikkel reggel óta beszélgetek itt a Fórumon, azok közül senki se keres éppenséggel kifogásokat. Sokkal inkább beszélgetünk a puszta tények jelenlegi állásáról, illetve egy egészséges esélylatolgatás mellett mindenki leírta véleményét arról, hogy szerinte milyen eredmény várható a holnapi El Clasicón.samy85 írta:sokan úgy írnak, mintha előre tudnák hogy kikapunk a bernabéuban..."nem lessz baj,ha kikapunk, meg otthon játszunk ugyis majd"...stb.
Igenis gólt, esetleg gólokat kell rúgni... Nem kell keresni a kifogásokat, hogy mentális fáradság, meg fejbeni zavar.... ugyanis pár év mulva seni nem fogja azt mondani, hogy a Barca a mentális okok miatt nem nyert bl-t... mondjuk...és ha megnyerjük, akkor sem az lesz majd hogy "pedig mentálisan kivagyunk"... Mellesleg nem a Madrid tehet arról hogy a mi keretünk rövid, szűk... csak is mi... szóval holnap Madridban kellenek a gólok, és a jó alap a vv-hoz.... Ha mi nem tudjuk megcsinálni, akkor ki?
remélem értettétek a gondolatmenetem...Visca el Barca
-
- Eurobarca Staff
Inkább ne nyerjünk 100 évig semmit, meg kapjunk ki oda-vissza, minthogy feladjuk azt, amitől Barça a Barça. Így is eléggé elszomorító, hogy mi lett a nagy Real Madridból, ha ez a Barcelonával fordulna elő, tuti felvágnám az ereimet.albicelesteX írta:vagy mi is csináljuk azt amit ők,tördeljük a játékot,védekezzünk foggal körömmel és hozzuk le 0-0-al mind a két meccset aztán hagy döntsenek a tizenegyesek.
Lehet formán kívül játszani, ki lehet kapni bárhol bárkitől, el lehet bukni akármennyi BL elődöntőt, de a filozófiánkat SOHA nem szabad feladni.Ha ez megtörténne, attól a ponttól akármelyik csapatnak szurkolhatnánk, mindegy lenne.
http://www.ZALNER.eu" target="_blank
- samy85
- Capitá del Barça
sokan úgy írnak, mintha előre tudnák hogy kikapunk a bernabéuban..."nem lessz baj,ha kikapunk, meg otthon játszunk ugyis majd"...stb.
Igenis gólt, esetleg gólokat kell rúgni... Nem kell keresni a kifogásokat, hogy mentális fáradság, meg fejbeni zavar.... ugyanis pár év mulva seni nem fogja azt mondani, hogy a Barca a mentális okok miatt nem nyert bl-t... mondjuk...és ha megnyerjük, akkor sem az lesz majd hogy "pedig mentálisan kivagyunk"... Mellesleg nem a Madrid tehet arról hogy a mi keretünk rövid, szűk... csak is mi... szóval holnap Madridban kellenek a gólok, és a jó alap a vv-hoz.... Ha mi nem tudjuk megcsinálni, akkor ki?

Nincs nappalom, de kárpótol ezeregy éjszaka!
"Foglalkoztat a jövőm, mivel hátralévő napjaimat ott szeretném eltölteni."
-
- Entrenador del Barça
Nem tudom ilyen távolról megitélni, hogy mi a gond. Lehet fásultság, fáradság, alacsonyabb motiválltság is. De a képesség megvan a Madridi bajnokin föléjük emelkedtünk. Jóval több és gyorsabb mozgás kellene.
Energikus labdaszerzés, amit jol csinál a csapat, már ha csinálja. A Valenciai meccsen alig láttam alkalmazni. Az inprovizativ, jellegzetes Barca stilus csak akkor érvényesül, ha sokat mozogva és gyorsan csinálják. Márpegig mostanában lelassult a csapat és az ellenfél védelmének körbeadogagtása lassu és ötlettelen. Kevés a gólhelyzet azok is kimaradnak. Ez a problema. Keita balszélső védőnek nem jó, nem szokott ott játszani és ehhez lassu, megverik futásban. A száleket megjátszva kellene széthuzni a védelmüket - bár ehhez nincsenek emberink. És távolról löni, de nem az égbe, mint szokták, mert ilyen pazar képességü játékosoknak illik eltalálni a kaput. Egy 2-1, vagy 3-2 veresé még beleférhet, de igazán egy 1-1 lenne jó.
Energikus labdaszerzés, amit jol csinál a csapat, már ha csinálja. A Valenciai meccsen alig láttam alkalmazni. Az inprovizativ, jellegzetes Barca stilus csak akkor érvényesül, ha sokat mozogva és gyorsan csinálják. Márpegig mostanában lelassult a csapat és az ellenfél védelmének körbeadogagtása lassu és ötlettelen. Kevés a gólhelyzet azok is kimaradnak. Ez a problema. Keita balszélső védőnek nem jó, nem szokott ott játszani és ehhez lassu, megverik futásban. A száleket megjátszva kellene széthuzni a védelmüket - bár ehhez nincsenek emberink. És távolról löni, de nem az égbe, mint szokták, mert ilyen pazar képességü játékosoknak illik eltalálni a kaput. Egy 2-1, vagy 3-2 veresé még beleférhet, de igazán egy 1-1 lenne jó.
Fecó
- P.U.Y.O.L.
- Director del Fútbol
Így már más, egy kicsit félreértettelek. Viszont amit írtam, az a mentális problémára adhat egy kis gyógyírt. Vagyis, hogy gólt lőtt. Ezzel együtt, ha az 1. félidőben hasztalan, akkor a szünetben beküldeném szívem szerint Afellayt. Pedro az, aki szerintem megint meglepetés ember lehet. A kupadöntő 2. félidejében nagyon élt. Sajnos a gólja tényleg lesről született, de benne bármikor benne van egy gól akár a 16-oson kívülről is...albicelesteX írta: Szerk.:PUYOL a fáradtságot sokkal inkább értem mentális fáradtságnak mint fizikálisnak.Lehet,hogy sokat fut,harcol,de sokszor nem találja a helyét és a sok lesen maradás is talán betudható annak,hogy fejben fáradt,ha jól megnézzük azért nem semmi terhelést kapnak ők és ráadásul egy fajta győzelmi kényszerben kell játszaniuk és e mellé még a szép játékot is elvárják tőlük...nem lehet egyszerű.
- Barcaman14
- Director del Fútbol
Ez a párharc két meccsen dől el! Ha esetleg kikapunk Madridban az nem jelenti azt hogy ki is estünk..
Aláírom hogy egy több gólós vereség esetén ez így lenne, de ennek nincs realitása. Valószínüleg ez a meccs vagy x lesz, vagy egy 1 gólós siker valamelyik részről.
Nyilvánvaló hogy Mourinho nem fog túl sokat változtatni a játékon, de mint láttuk így is képesek helyzetbe kerülni. A védelemnek nagyon észnél kell majd lennie, ezért is kell Puyol középre, és Keita a bal oldalra. Ugyan nem a legtechnikásabb balhátvéd lehetőségünk, de az biztos hogy a védőmunkájával nem lesznek gondok.
Ami lényeges lesz az a több mozgás, és a nagyobb precizitás. Fáradtak vagyunk, de szerintem a kupadöntőbeli vereség megnövelte a motivációt.
Viszont ha megszereznénk a vezetést, az alapjaiban rengetné meg az egész Mou féle taktikát. Nyilván kijjebb jönnének az egyenlítés reményében, és az üres területeket, ez a Barca még a legrosszabb formájában is könyörtelenül kihasználja.
Ha előnnyel várjuk a visszavágót, akkor szinte biztos a továbbjutás!
A lényeg tehát hogy sokkal több mozgás, nagyobb intenzitású játék, és ehhez párosuló precizitás kell majd. Minden téren kiemelkedő teljesítményt kell nyújtani!

Nyilvánvaló hogy Mourinho nem fog túl sokat változtatni a játékon, de mint láttuk így is képesek helyzetbe kerülni. A védelemnek nagyon észnél kell majd lennie, ezért is kell Puyol középre, és Keita a bal oldalra. Ugyan nem a legtechnikásabb balhátvéd lehetőségünk, de az biztos hogy a védőmunkájával nem lesznek gondok.
Ami lényeges lesz az a több mozgás, és a nagyobb precizitás. Fáradtak vagyunk, de szerintem a kupadöntőbeli vereség megnövelte a motivációt.
Viszont ha megszereznénk a vezetést, az alapjaiban rengetné meg az egész Mou féle taktikát. Nyilván kijjebb jönnének az egyenlítés reményében, és az üres területeket, ez a Barca még a legrosszabb formájában is könyörtelenül kihasználja.
Ha előnnyel várjuk a visszavágót, akkor szinte biztos a továbbjutás!
A lényeg tehát hogy sokkal több mozgás, nagyobb intenzitású játék, és ehhez párosuló precizitás kell majd. Minden téren kiemelkedő teljesítményt kell nyújtani!

„Ez a Barça ezzel a generációval értékesebbé teszi a labdarúgást, egyedülállóbb rangot ad neki." Josep Guardiola-GRÁCIES PEP!
Fc Barcelona ***-Més Que un Club-***
- albicelesteX
- A Vadász
Rá lehetne mondani.Nézőpont kérdése.Ha így nézzük akkor gusztustalan és gusztustalan között is van különbség és akkor mondjuk vannak a gusztustalanságnak szintjei.Amíg egy Alvesre vagy Busquetsre azért illeted ezt a jelzőt,mert színészkednek addig szerintem egy Ramosra vagy egy Pepére nem éppen emiatt és szerintem a magasabb fokozatba sorolhatók.Real Madrid 5 írta:Ez nem ellenérv ugyan, de pl dani alvest vagy busquets-et is nyugodtan lehet gusztustalannak nevezni.
ilyenek előfordulnak mindkét csapatban.

Szerk.:Jelenleg is van egy darab ilyen játékosotok.Akinek respect jár és aki tényleg madridista számomra.

- vlxe
- Capitá del Barça
Ez teljesen igaz, viszont én még attól is tartok, hogy nem csak a visszavágón szándékoznak ilyen stílusban játszani, hanem a holnapi meccsen is. Hiszen tudjuk jól, hogy a Madrid arra játszik, hogy valahogy csak sikerül egy olyan kontrát vezetni, amiből betalálnak. Mellesleg, ha ők ezerrel azon vannak, hogy ne tudjunk gólt szerezni a Bernabeúban, akkor az szintén veszélyes lehet! Reménykedem legalább egy 1-1-es döntetlenben, de ez egyáltalán nem lesz könnyűIlúvatar írta: Hát, azért az odavágón is eldőlhet, mivel ha ő nyernek, akkor itt nálunk a Madrid 9 kapussal fog játszani.

- albicelesteX
- A Vadász
Ha Chelsea vagy Man U. vagy bárki lenne az ellenfél azt mondanám,hogy felállunk meg a két meccsből behúzzuk az elődöntőt és megyünk a döntőbe.DE az a madrid jön aki a legjobban tudja ölni a focit,ami nekünk mondjuk meg őszintén nem fekszik és igazából az ellenszerét sem nagyon találjuk Mourinhonak,mert ez nem a madrid,hanem inkább Mou.tavaly az Interrel csinálta ugyan ezt,most láttuk az utolsó két meccsen a Madriddal.Az Intert a csoport körben egyszer megvertük egyszer x-eltünk velük az elődöntőbe pedig leoffoltak.Én egyébként abban látom a megoldást,hogy ugyan ezt a játékot játszva megyünk ki a pályára csak akkor rúgjuk be a helyzeteinket vagy mi is csináljuk azt amit ők,tördeljük a játékot,védekezzünk foggal körömmel és hozzuk le 0-0-al mind a két meccset aztán hagy döntsenek a tizenegyesek.Ez utóbbi nem fog megtörténni mégpedig 2 okból az egyik,hogy Guardiola kijelentette a mentalitáson nem fog változtatni a másik meg,hogy szerintem mi nem tudunk úgy védekezni mind ők.Ha őszintén a szívemre teszem a kezem szerintem nekik erősebb a védelmük,mint nekünk.
Szerk.:PUYOL a fáradtságot sokkal inkább értem mentális fáradtságnak mint fizikálisnak.Lehet,hogy sokat fut,harcol,de sokszor nem találja a helyét és a sok lesen maradás is talán betudható annak,hogy fejben fáradt,ha jól megnézzük azért nem semmi terhelést kapnak ők és ráadásul egy fajta győzelmi kényszerben kell játszaniuk és e mellé még a szép játékot is elvárják tőlük...nem lehet egyszerű.
Szerk.:PUYOL a fáradtságot sokkal inkább értem mentális fáradtságnak mint fizikálisnak.Lehet,hogy sokat fut,harcol,de sokszor nem találja a helyét és a sok lesen maradás is talán betudható annak,hogy fejben fáradt,ha jól megnézzük azért nem semmi terhelést kapnak ők és ráadásul egy fajta győzelmi kényszerben kell játszaniuk és e mellé még a szép játékot is elvárják tőlük...nem lehet egyszerű.
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára albicelesteX 2011.04.26. 09:32:50-kor.

-
- Llegenda del Barça
nyilván mindig könnyebb kifogásokat keresni, hogy aztán vereség esetén kapaszkodhassunk belé. tény, van rá indok, hogy találjunk kifogást. sérülések, x-nek, y-nak nem megy mostanában, "amúgy is mi ez a gusztustalan madrid?! stb stb. az is tény, hogy a madrid most fejben egyel-kettővel előttünk van. de el kell ezeket felejteni, mert ezekre gondolni és hivatkozni gyávaság és vesztes mentalitás. ahogy a madrid az 5-0 után túltette magát és totálisan megvert taktikailag, úgy most nekünk is fordítani kell a helyzeten. igaz, kevesebb időnk van rá, de ez sem lehet kifogás. az ilyen szitukból nagy dolog igazán győzni, amikor ellened szólnak a dolgok. nem olyankor, amikor amúgy is megy a szekér. nekünk az a dolgunk hogy higgyünk bennük. kiváltképp, mert azért a ló túloldalára se essünk át. nem adtak ők rá olyan sok okot, hogy ne tegyük. egy hullámvölgy miatt ne írjuk le őket. azokból ki szoktak jönni. miért ne lehetne most?
szerk: albicelesteX, épp ez a lényeg. nincs DE
szerk: albicelesteX, épp ez a lényeg. nincs DE

A hozzászólást 2 alkalommal szerkesztették, utoljára Zozzy 5 2011.04.26. 09:32:37-kor.
- P.U.Y.O.L.
- Director del Fútbol
Most is 7 védővel játszottak, mégis megvoltak bőven a lehetőségeink. Ha holnap kikapunk, akkor nagyon nehézzé válna a dolgunk, de olyat kijelenteni, hogy eldőlne a továbbjutás???Ilúvatar írta:Hát, azért az odavágó is eldőlhet, mivel ha ő nyernek, akkor itt nálunk a Madrid 9 kapussal fog játszani.
Minden esetre remélem, hogy egy 1-1nél rosszabb eredmény nem születik idegenben, mert minden más már az ellenfélnek kedvezne a visszavágóra.
- Deus
- Boixos Nois
Nem követ fogsz kapni tőlem, hanem sört, mivel én is ugyanerre gondolok.albicelesteX írta:Most meg lehet majd kövezni engem,sőt ki is lehet tiltani,de szerintem kiesünk a BL-ből.Ez a játék,erő,mentális hozzáállás kevés lesz.Egy megtört,haldokló csapatot látok a pályán.Ráadásul még sérülésekkel is kínlódunk.Megmondom őszintén valahol nem is bánnám,ha elbuknánk ezt az elődöntőt,mert talán felnyitná egy két fafejűnek a szemét,hogy igenis fontos,hogy kik és mennyien ülnek a padon.A bajnokság meg lesz ebben biztos vagyok,de a BL-ben nagyon rezeg a léc...
Madrid most nagyon fel van spannolva, fel vannak tüzelve. Ellenben, mi elégé latymatag puhányok vagyunk a pályán, semmi tűzvész. Motiváció valahogy megkopott, elfáradtak a fiúk, rövid a pad. Villa gólszegény, Pedro is. Az hogy Villa betalált most a bajnokságban, az semmit nem jelent.
Úgyhogy...

Hát, azért az odavágón is eldőlhet, mivel ha ő nyernek, akkor itt nálunk a Madrid 9 kapussal fog játszani.Bob_Marley írta:Puyol Zozzyval egyet értek, én még azt is mondom, hogy nem kell ezt egy döntő meccsnek felfogni van egy visszavágó!

- Bob_Marley
- Presidente del Barça
Puyol Zozzyval egyet értek, én még azt is mondom, hogy nem kell ezt egy döntő meccsnek felfogni van egy visszavágó!És ez baromi fontos, persze jó lenne megnyugtató eredményt elérni (s ki tudja akár össze is jöhet), de részünkről ugyanúgy egy okos fegyelmezett játék kell, 1 idegenbeli rúgott gól aranyat érhet, de nem kell kapkodnunk!De az biztos, Pep előtt most van itt a feladat, s képesnek is tartom arra, hogy továbbvezesse a csapatot az elődöntőn!

Ennyi. Minden Classicon elnyert trófea értékesebb, nekünk is jobban fáj így a kupadöntő elvesztése, hogy a Madrid volt az ellenfél. Tény, hogy helyenként nem szép játékot játszva nyert a Madrid (itt most a faultokra és nem a kontrajátékra gondolok), de érthető, hogy az átlagosnál is nagyobb jelentőséget tulajdonítanak a győzelemnek, és a kupának...Xabi A. írta: Arra célzott, hogy a kupát a döntő párosítása tette értékessé, nem pedig a kupa ténye.
Egyrészt mert a döntő párosítása alapban az átlagosnál nagyobb jelentőséget adott az idei Király Kupának, másrészt mert hosszú idő után nyertek ismét.
Nincs ezzel semmi gond, én csak abban bízok, hogy a BL elődöntőben a) nem lesz ekkora taktikai rugdosódás; b) a bíró kegyetlenül kiszórja a rugdosódókat. Hangsúlyozom, mindkét oldalról, bár azért az is tény, hogy ebből mostanság a Madridnál van (a kelleténél is) több.
-
- Llegenda del Barça
a múltkori produktummal nem is megyünk tovább, az valószínű. de az előző vereségtől függetlenül és elfogultság nélkül kijelenthető, hogy a Barca a világ legjobbja tud lenni jelenleg. márpedig az ilyen csapat névjegyéhez hozzá kell tartozzon az, hogy elfelejti a vereséget de tanul belőle, magyarán mentálisan helyén kezeli a dolgot és aztán 180 fokos fordulattal megváltozik a játéka. tény, a csapat és guardiola a szezon legnagyobb kihívása előtt van most. főleg pep, akinek valami nagyon újat kell húzni. szerintem, most anélkül, hogy az eddigi eredményeit a legkevésbé is vitatnám most fog kiderülni, hogy mekkora egységet tudott kovácsolni és mennyire felkészült taktikailag. vagyis, mennyire nevezhető a barcelona a világ legjobbjának. vagy durrantsam el azt a sablont, hogy nem az lesz a bajnok, aki ritkán esik el, hanem aki 100szor kerül földre, mégis ő áll fel? eldurrantom, szerintem felállnak. bizakodom.albicelesteX írta:Most meg lehet majd kövezni engem,sőt ki is lehet tiltani,de szerintem kiesünk a BL-ből.Ez a játék,erő,mentális hozzáállás kevés lesz.Egy megtört,haldokló csapatot látok a pályán.Ráadásul még sérülésekkel is kínlódunk.Megmondom őszintén valahol nem is bánnám,ha elbuknánk ezt az elődöntőt,mert talán felnyitná egy két fafejűnek a szemét,hogy igenis fontos,hogy kik és mennyien ülnek a padon.A bajnokság meg lesz ebben biztos vagyok,de a BL-ben nagyon rezeg a léc...
- P.U.Y.O.L.
- Director del Fútbol
Lehet benne valami, de én Villa játékán se látom, hogy igazán fáradt lenne. Rengeteget mozog, sokszor viszi el a védőket. Ami igazán zavaró, hogy még mindig túl sokat van lesen és talán görcsössé vált attól, hogy rég nem talált be. Viszont ez most megtörtént szombaton és remélem, hogy felszívja magát a BL elődöntő párharcaira. Ettől függetlenül könnyen lehet, hogy igazad van. Innen nagyon nehéz bármit is megítélni. Pep ott van velük, nála jobban úgysem látja át senki a helyzetet én meg bízom benne.albicelesteX írta:A sérülések csak egy dolog.Viszont savaztuk itt Villat meg még egy két embert,de ha a szívemre teszem a kezem akkor világos,hogy miért ez az enerváltság.Fáradtak,ők is emberek.Én erre gondolok elsősorban,mikor a pad rövidségét firtatom.
- albicelesteX
- A Vadász
A sérülések csak egy dolog.Viszont savaztuk itt Villat meg még egy két embert,de ha a szívemre teszem a kezem akkor világos,hogy miért ez az enerváltság.Fáradtak,ők is emberek.Én erre gondolok elsősorban,mikor a pad rövidségét firtatom.
Szerk.:A kupa győzelem számomra is fontos lett volna.Szerintem nem mutat az rosszul a vitrinben.
Szerk.:A kupa győzelem számomra is fontos lett volna.Szerintem nem mutat az rosszul a vitrinben.

- P.U.Y.O.L.
- Director del Fútbol
3 balhátvédünk van és mindegyik kidőlt...albicelesteX írta:Most meg lehet majd kövezni engem,sőt ki is lehet tiltani,de szerintem kiesünk a BL-ből.Ez a játék,erő,mentális hozzáállás kevés lesz.Egy megtört,haldokló csapatot látok a pályán.Ráadásul még sérülésekkel is kínlódunk.Megmondom őszintén valahol nem is bánnám,ha elbuknánk ezt az elődöntőt,mert talán felnyitná egy két fafejűnek a szemét,hogy igenis fontos,hogy kik és mennyien ülnek a padon.A bajnokság meg lesz ebben biztos vagyok,de a BL-ben nagyon rezeg a léc...
Nem hinném, hogy a rövidebb padon múlna, hogy mit nyerünk idén. Egész évben rendben volt a keret, pedig nem kevés sérülés volt és a kupa döntőben elszenvedett vereséget se lehet ráfogni arra, hogy gyengébb védelemmel tudtunk csak kiállni. 105 percig nem kaptunk gólt! A második félidőben, amikor a Real a saját térfeléről nem tudott kijönni és folyamatosan dolgoztuk ki a helyzeteinket, el kellett volna dönteni a meccset. (akár több góllal is) Ez nem történt meg. Aki nem lő gólt nem érdemel győzelmet. A Madrid megérdemelten nyert, mert ők legalább az egyik helyzetüket gólra váltották. Ez egy ki-ki meccs volt, bármi lehetett volna és tény, hogy sok minden közrejátszott, de elsősorban a második félidőben mutatott 0 helyzetkihasználásnak köszönhetjük, hogy elbuktuk a kupát. (ami egyébként számomra igenis fontos trófea és hihetetlenül örültem annak, hogy több, mint 10 év kihagyás után újra diadalmaskodtunk) Tény, hogy én sem örülnék annyira, ha olyan játékkal érne el győzelmet a szeretett csapatom, mint amilyennel a Real pályára lép és ebben egyetértek itt sok hozzászólóval, de nem a mi hatáskörünk, hogy megítéljük, nekik mennyit is jelent ez a kupa és a mutatott játékuk. Innen én csak gratulálni tudok a Real Madridnak, hogy elcsente előlünk a Copa del Reyt, továbbá, hogy eljutottak a BL elődöntőbe.
Egyébként én bízom a csapatban és 2 meccsen mi vagyunk a párharc esélyesei. Remélem, hogy rúgunk gólt Madridban és nem kapunk ki. Így a visszavágón már ki kéne találnia valamit Mourinhonak, mert szaladni kéne az eredmény után.
Holnapra jó meccsnézést kívánok mindkét csapat szurkolótáborának és győzzön a jobb csapat!
- noname
- Llegenda del Barça
Előzőleg arra számítottam h meglesz a bajnokság, a kupát bukjuk és meglesz a BL-döntő. NOs, én most is erre számítok. A Kupa volt számunkra a legkevésbé fontos kupa, illetve a Real számára a legnagyobb esély arra h nyerjenek vmit, ezért ott a Realt tartottam esélyesnek. A BL már más lesz. Mindenki jobban fog érte kaparni, azonkívül a mi oldalunkon van a rutin, illetve az a tény, hogy a Real nem éppen a stabil teljesítményéről híres, így 2 meccsen már a mi javunkra billenhet a mérleg. Nem számítok könnyű továbbjutásra, de továbbmegyünk.
A Fifa egy szégyen
- albicelesteX
- A Vadász
Most meg lehet majd kövezni engem,sőt ki is lehet tiltani,de szerintem kiesünk a BL-ből.Ez a játék,erő,mentális hozzáállás kevés lesz.Egy megtört,haldokló csapatot látok a pályán.Ráadásul még sérülésekkel is kínlódunk.Megmondom őszintén valahol nem is bánnám,ha elbuknánk ezt az elődöntőt,mert talán felnyitná egy két fafejűnek a szemét,hogy igenis fontos,hogy kik és mennyien ülnek a padon.A bajnokság meg lesz ebben biztos vagyok,de a BL-ben nagyon rezeg a léc... 

-
- Jugador del Barça
- Kapcsolat:
Hát én sem állítanám azt hogy a kupa jelentéktelen trófeácska, de tény hogy a 3 közül a legkevésbé értékes.
Amúgy e szóra reagálva, tök jó, hogy most sok madridista örül a trófeájának meg tök korrekt, de tényleg, de akkor amikor a harmadosztályú csapat kiejti a Madridot, miért úgy állnak tőletek egyesek hozzá, hogy kit érdekel, legalább kipihentebb lesz a csapat ?
Mert itt valahogyan magatoknak mondotok ellent. (Persze nem akarok általánosítani, de mint tudjuk, mind a két oldalon vannak és lesznek is idi*ták, de ez így akkoris érdekes)
Amúgy tényleg megértem hogy örültök, de az is tény, hogy valószínűleg ez az öröm nem ekkora lenne, ha nem a Barca feküdt volna ki ellenetek a döntőben és nem 2 év sikertelenség után jött volna a kupa.
Amúgy e szóra reagálva, tök jó, hogy most sok madridista örül a trófeájának meg tök korrekt, de tényleg, de akkor amikor a harmadosztályú csapat kiejti a Madridot, miért úgy állnak tőletek egyesek hozzá, hogy kit érdekel, legalább kipihentebb lesz a csapat ?

Amúgy tényleg megértem hogy örültök, de az is tény, hogy valószínűleg ez az öröm nem ekkora lenne, ha nem a Barca feküdt volna ki ellenetek a döntőben és nem 2 év sikertelenség után jött volna a kupa.