Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
És akkor még a Real nem 8 védővel állt fel...hanem kp Figo-Beckham-Guti-Zidane és előttük még Raul-Ronaldo...ez 6 támadó+R.Carlos, és nyertek! Az akkori Madrid ellen dicsőség volt játszani, és tényleg a futball ünnepe volt minden Clásicó.nagyatyesz írta:Sajnálom, hogy háborút csinált Morinho az El classicokból! Soha nem volt baráti a 2 csapat közötti kapcsolat, de ennyire ellenséges sem! Az elmúlt 3 meccsen csak a rugdosódás, reklamálás, színészkedés, lökdösődés, és a bíró ténykedésén megy a vita, a fociról meg szó sincs!
Mou kitalálta ezt a deffenzív, rugdosódós taktikát, ez nem méltó a Madridhoz! Az elmúlt 2 meccsen viszont sok olyan esetet is elnéztek a bírók, mint a tegnapi Pepe rúgás, így a Barca egy-két játékosa nagyon rájátszott minden esetre - még arra is, ami nem volt semmi! Nálam ettől függetlenül a kiállítás jogos volt, de hányok ettől a fetrengéstől! Nem akarom csak a Madridra verni a port, de ez Mou hibája! Korábban pl mikor nyertünk ellenük 6-2-re volt ilyen rúgdosódás??? Nem! Mindig feszült meccsek voltak, egy-két kemény belépővel, de a fociról szólt a dolog! Sajnálom, hogy ez lett a vége!
Emlékszem egy meccsre, ahol 4-2 re kikaptunk Madridban. Azt hiszem 2005-ben volt! Olyan meccs volt, ahol mi is nyerhettünk volna, helyzetek sorát dolgozta ki mindkét csapat! Az első félidőben a 45 percből kb 37-38 perc volt a tiszta játékidő! Soha nem láttam még olyat, se előtte, se utána! Az a fociról szólt, csodálta a világ, és ezért nézné mindenki az el classicokat! Ami tegnap ésd az elmúlt 2 meccsen történt, az már nem a fociról szól! És ennek a kiindulópontja Jose, mindent ő generált sajnos!
az a baj hogy a portugál felfogása alapból negatív síkra helyezte át a Clásícó t, ehhez még jött az is hogy most ez egy Bl elődöntő párharc is... extra indulatokkal....daffy írta:lényegtelen,semmit nem kapott. részemről én is passzolom a témát,az elején leírtam. méltatlan volt a tegnapi nap mind a real,mind a barca nevéhez. nem ragoznám tovább
Most nem akarom, hogy úgy tűnjön mintha annyira védeném Messit, meg elfogult vagyok, de szerintem nem könyökölt bele. Mert ha belekönyökölt volna, akkor az a faék Ramos tuti, hogy odament volna hozzá. Szerintem az csak egy rosszul elkapott jelenet volt. Aztán mondom lehet én vagyok a hülye, nem állítom a biztosra.daffy írta:amikor ramos felrúgta és ült a földön,akkor ramos elment mögötte és odakönyökölt.levproff írta:
Messivel most mi volt a baj?
Arbeloa meg..áhh, én komolyan nem értem azt az embert..Pepe, Ramos, c.Roni, Busquets, Alves elbújhatnak mellette.
azért a méltatlan erős!!! a Real nem mert jönni, a Barca meg kivárt az első félidőben. a 2.-ban jöttek a helyztek és ahogy már nem 9-10 emberrel védekezett a Real a gólok is jöttek!!!Rewolution5 írta:ez derbi...ne várd hogy bármelyik csapat is szép futballt játszondaffy írta:méltatlan volt a tegnapi nap mind a real,mind a barca nevéhez. nem ragoznám tovább
nem kell szépnek lennie,de legalább futballozzanak.Rewolution5 írta:ez derbi...ne várd hogy bármelyik csapat is szép futballt játszondaffy írta:méltatlan volt a tegnapi nap mind a real,mind a barca nevéhez. nem ragoznám tovább
ez derbi...ne várd hogy bármelyik csapat is szép futballt játszondaffy írta:méltatlan volt a tegnapi nap mind a real,mind a barca nevéhez. nem ragoznám tovább
lényegtelen,semmit nem kapott. részemről én is passzolom a témát,az elején leírtam. méltatlan volt a tegnapi nap mind a real,mind a barca nevéhez. nem ragoznám továbbLM10 írta: A földön fekve a lábába könyökölt, de azt sem elemi erővel. Ezzel max lelki sérülést lehetett okozni Ramosnak, max sárga lap.
A földön fekve a lábába könyökölt, de azt sem elemi erővel. Ezzel max lelki sérülést lehetett okozni Ramosnak, max sárga lap.daffy írta:amikor ramos felrúgta és ült a földön,akkor ramos elment mögötte és odakönyökölt.levproff írta:
Arbeloa meg..áhh, én komolyan nem értem azt az embert..Pepe, Ramos, c.Roni, Busquets, Alves elbújhatnak mellette.
amikor ramos felrúgta és ült a földön,akkor ramos elment mögötte és odakönyökölt.levproff írta:
Messivel most mi volt a baj?daffy írta:mondtam,az összes ilyet és színészkedőt eltiltanám. nem lenne a köv meccsen arbeloa,pepe,ramos,marcelo,dm,adebayor,villa,pedro,messi,busi,masq,alves.
szép kis meccs lenne
ezt adom.szerintem is elkellene már felejteni,ami [auto_cenzúra] meg rossz volt és a győzelemre koncentrálni,ami a sok színészkedés és csúnya mozdulat ellenére is megérdemelt.Enrique21 írta:Az ünneplésről nincs videó?
Engem az jobban érdekelne mint a Pepés,Mourinhos..
Visca El'Barca!
szvsz .. előttsamy85 írta:1 kérdés... volt az az ominozus Messi eset amikor ketten a Real 16-ánál szerelték, és elesett, esés közben magaalá rántotta kézzel a labdát. Na az a gól elött, vagy után volt már....![]()
![]()
mondtam,az összes ilyet és színészkedőt eltiltanám. nem lenne a köv meccsen arbeloa,pepe,ramos,marcelo,dm,adebayor,villa,pedro,messi,busi,masq,alves.
http://www.youtube.com/watch?v=zG0O5RUoDLcdaffy írta:ez alapján jogos a pirosstartland írta: Igen, így-így, de ez szerinted nem veszélyeztette senki testi épségét?![]()
(remélem nem értelek félre)
az, hogy pökhendi gyanúsítgatásait mézes mázas keretbe teszi azzal, hogy a mondandója elejét és végét egy "...de a barcelona nagyon nagy csapat és mélységesen tisztelem őket" mondattal kezdi és fejezi be a demagógiája része. nem így szoktak gratulálni és elismerni egy csapatot. a semmitmondó szép szavak csak arra kellenek, hogy még épp azon a határon táncoljon, ami előtt még nem lincselik meg.Bob_Marley írta:Mivel megszólítottál, akkor ide írom a billentyűzetbe OzsiViccet félre téve, én arra tudok támaszkodni, ami a nemzetisporton is fent van interjú!
Nem akarom belinkelni az egészet, de nem egyszer dicsérő szavakat használ csapatunkra!Igen az összeesküvés elmélete, nem éppen úri, egyfajta agyszülemény!
ez alapján jogos a pirosstartland írta: Igen, így-így, de ez szerinted nem veszélyeztette senki testi épségét?![]()
(remélem nem értelek félre)
igen,sárgával.daffy írta:startland írta: A szabályokat nagyon nem érdekli, hogy elérte-e,ezt szerintem rosszul tudod.
A szándékot is büntetni kell, csakúgy, mint pl. a páros lábbal becsúszást (hiába ér labdát,mert sérülésveszélyes).
Mivel megszólítottál, akkor ide írom a billentyűzetbe Ozsiozsimiki írta: Bob!
pedig megérthetnéd mi a baj, az a baj,hogy az általad is nagyzolt edzőke, eléri,hogy ne a foci szép oldaláról dumáljanak, és ha esetleg az győz, aki ehhez jóval hűbb eszméket vall, akkor sem arról beszélnek, hanem a bírózásról. Hogy lehet ez akárkinek is szimpatikus? Tavaly azt mondta,h a Barca nem tud méltósággal veszíteni...most Ő mi a retket csinál? Kupadöntő után Pep gratulált, pedig pár hentes maradhatott a pályán, volt ekkora viszhang? Most kiállítottak egy embert, úgy,hogy simán adható volt, erre meg mi van?
Mourinho taktikai zseni, de a foci szeretetéhez semmit sem ad, inkább elvesz. Tudom,h te a védekezést is értékeled, kosárlabdában is, de ha nem látod, hogy mit enged meg magának, amikor a kis taktikája becsődöl, akkor felesleges bármit is írni. Ezt csinálja 7éve.