ozsimiki írta:
Bob!
pedig megérthetnéd mi a baj, az a baj,hogy az általad is nagyzolt edzőke, eléri,hogy ne a foci szép oldaláról dumáljanak, és ha esetleg az győz, aki ehhez jóval hűbb eszméket vall, akkor sem arról beszélnek, hanem a bírózásról. Hogy lehet ez akárkinek is szimpatikus? Tavaly azt mondta,h a Barca nem tud méltósággal veszíteni...most Ő mi a retket csinál? Kupadöntő után Pep gratulált, pedig pár hentes maradhatott a pályán, volt ekkora viszhang? Most kiállítottak egy embert, úgy,hogy simán adható volt, erre meg mi van?
Mourinho taktikai zseni, de a foci szeretetéhez semmit sem ad, inkább elvesz. Tudom,h te a védekezést is értékeled, kosárlabdában is, de ha nem látod, hogy mit enged meg magának, amikor a kis taktikája becsődöl, akkor felesleges bármit is írni. Ezt csinálja 7éve.
Mivel megszólítottál, akkor ide írom a billentyűzetbe Ozsi

Viccet félre téve, én arra tudok támaszkodni, ami a nemzetisporton is fent van interjú!
Nem akarom belinkelni az egészet, de nem egyszer dicsérő szavakat használ csapatunkra!Igen az összeesküvés elmélete, nem éppen úri, egyfajta agyszülemény!
Nem akarom megvédeni, de nem tartom jogos kritikának, hogy nem szimaptikus mert beáll védekezni!Mondhatnám csacska módon, támadjon jobban az ellenfél!Az is igaz ez nem szimpátia verseny, nem a jó és a rossz harca, egyszerű futball!Ő ismét kivette a játékból Messit, Ismételten nem tudtunk 40 méternél közelebb kerülni a kapujukhoz, ő egy szedett vedett társaságból, egy "rinyáló" Ronaldoból érett minden taktikai utasítást betartó focistákat, csapatot épített!Igen a nyilatkozata a játékvezetőkre már unalmas, s valóban maga alatt vágja fát!A tegnapi meccsen én nem éreztem, hogy durva lenne a játék, ideges volt a hangulat, voltak elkésett belépők, de egyáltalán nem volt durva!Pepe megmozdulásán lehet vitatkozni, s fogunk még eleget, részemről is piros, de ezzel meg is lettek teljesen lőve....Messi szabadon futkorászhatott, odáig esélye sem volt még a labdákat se átvenni!
Egyértelmű nekem sem szimpatikus, hogy picit szemilis az öreg, s a tárgyilagosság hiányzik belőle, nem tud veszíteni, ez olyan dolog amit belekódoltak, s nem tud levetkőzni!
De akkor is úgy gondolom, sokan túlmisztifikálják az ő személyét, olykor jobban örülnek, ha ő veszít, minthogy a saját csapatuk nyer...Igen ezt valamivel kiválthatta, de úgy gondolom túl érzékenyen fogjátok fel a nyilatkozatait!
rendben én valamelyest elfogult vagyok vele szemben, mert egy edző feladata, az hogy olyan taktikát hozzon létre, amivel a másik felél lehet kerekedni, s lényegtelen, hogy támadó vagy védekező!Abban meg szintén nem volt buta az öreg, hogy a 0:0 még mindig jobb otthon mint az 1:0 Puyollal fényévekkel erősödött a védekezésünk, s akárhányszor jobban kinyíltak, rögtön lecsaptunk!
Summa summárum, nem az ember szimpatikus, mert veszíteni igenis tudni kell, de sokszor az ironikus kijeletéseit is túlmisztifkálja a sajtó, s a munkája amit csinál meg kifogástalan!
Ui:Azért remélem én nem leszek olyan "közkedvenc" mint Mourinho, most hogy leírtam a véleményemet