gránit írta: ↑2025.01.08. 08:44:00
Hát ennyire vonatkoznak mindenkire ugyanazok a szabályok.

Vicc ez a La Liga-vezetés.
Amiért kapta a kiállítást, nem is érdemelt többet két meccsnél, alig ért a kapushoz. A kiállítás utáni dühöngése az NBA-ben legalább egy fél szezonos eltiltás lenne.
Detto ezt gondolom. Alapból a legtöbb médiumon nem is a pirosat helyezték előtérbe, hanem amit utána csinált. Ha Rüdiger nincs ott és nem fogja le, szerintem neki is ugrott volna a bírónak. Az az őrjöngése pedig még a sok 0 IQ-s NFL játékosoknál is tűrhetetlen . Hihetetlen mennyire nem tud viselkedni. Hergeli a közönséget, törleszt, folyton belemászik a játékvezetők képébe, homorít stb. Nem is tudom megszámolni hány lapot úszott már meg.
Ez a rasszizmus dolog is elég furcsa. A Realban van legalább 10 fekete játékos, érdemes lenne elgondolkozni, hogy miért csak ő kapja vagy miért csak ő veszi fel. Nem mintha nem ítélném el a dolgot, mert nagyon gusztustalan dolog, de érdekes, hogy minden más játékos tud ilyet kezelni rajta kívül.
Én személy szerint soha nem adnék neki arnylabdát. Nincs osztályokkal feljebb a többi jelöltnél, de az az ember nem focista, ilyen példakép nem lehet valaki, generációkat tud megrontani.
Én szégyellném ha nálunk játszana és szurkolnék, hogy sikerüljön eladni, főleg jó pénzért. Remélem Salah nem fogy el, mert eddig egyértelmű, hogy ki lesz jövőre a nyertes.
De, hogy ne legyen teljesen off. Én nem temetném még a ligát sem. Az Atma nem hiszem, hogy a harmadiknál jobb helyezést elérne. Most nagy formában vannak, de ez nem fog nekik kitartani. Mi most hullámvölgybe kerültünk, de nem úgy jöttek ezek az eredmények, hogy lefociztak minket vagy szinte esélytelenek voltunk. A csapat már bizonyította hogy nagyon komoly ereje van és komoly különbség nem volt a szezon eleji és az utóbbi pár meccs között, gyakorlatilag a helyzetkihasználáson mentek el a meccsek. Az 1 gólokat még ter Stegennel is megkaptuk, de mindig volt válaszunk, kb. ugyanennyi helyzetből. Lewandovski sem felejtett el hirtelen focizni, az első 14 meccsén 17 gólt rakott el, utána nagyon visszaesett. A vereségek/döntetlenek szinte ezen mentek el. Ahogy Raphinha is egyedül nyerhetett volna meccseket kicsit nagyobb koncentrációval.
A Real sem olyan magabiztos, mint mondjuk tavaly, mindig benne van a meccseikben a pontvesztés.
Több ponttal vezettük a bajnokságot, mint amennyivel most le vagyunk maradva. Összefoglalva csak annyi, hogy távolról sincs lefutva még ez a bajnokság. Ha ugyanúgy hozzuk mondjuk a pontokat ezután mint a Real (nekik ugyanúgy jöhet hullámvölgy, még ha nem is ilyen mértékű), egy meccs fordíthat a helyzeten. Hazai győztes Clasicó és már csak 1,5 pont a lemaradás, ami már nem olyan döntő