La Liga / Copa del Rey

Foci a Barçán kívül
epping
Barça B

2025.01.09. 11:35:07

FcBarcelona1 írta:
2025.01.09. 09:51:14
Pont az az alapvető különbség, ami a jegyzőkönyvből is kimaradt, hogy mikor történik, és az erőszakosság mértéke nem mindegy, valamint a kiállítást követő tevékenység a kiállított játékos részéről.
Így szerintem össze sem hasonlítható a 2 eset.
Ennek is, mint a legtöbb szitunak a megítélése szurkolói preferencia kérdése. Utóbbi lényegesen durvább, előbbinél meg a reakció az, ami igazán csúnyává teszi. Amúgy nyilván nem nagyon lehet őket összehasonlítani, én leginkább arra céloztam, hogy mindkét oldalnak megvannak a maga érvei, és isten igazából egyik sem erősebb vagy gyengébb a másiknál. Ugyanúgy mint az életben, nindenki úgy érzi, hogy csak vele történnek igazságtalan dolgok, a szomszéddal soha.

Amúgy meg a nap végén mindkét "nagy" enyhébb büntit kapott, mint ami érzésre járt volna. Akkor most vagy egyformán tolják őket, vagy egyformán igazságosak voltak velük szemben.
FcBarcelona1
Entrenador del Barça

2025.01.09. 09:51:14

Pont az az alapvető különbség, ami a jegyzőkönyvből is kimaradt, hogy mikor történik, és az erőszakosság mértéke nem mindegy, valamint a kiállítást követő tevékenység a kiállított játékos részéről.
Így szerintem össze sem hasonlítható a 2 eset.
FcBarcelona1
Entrenador del Barça

2025.01.09. 08:14:39

Estrada Fernandez volt bíró számon kéri Soto Gradot a Vinicius esetnél kiállított jegyzőkönyv miatt. Azt vitatja, ami eddig is kérdéses volt, hogy a jegyzőkönyvből miért hagyott ki lényeges tényeket, illetve miért változtatott a körülményeken, a jegyzőkönyv eltér a VAR beszéghetéstől mint az, hogy a labda nem volt játékban az eset idején.
"A meccs végén a bíró WhatsApp üzenetben megkapja az érintett eset videóját, amiről a jegyzőkönyvnek készülnie kell, hogy az öltöző nyugalmában el tudja azt készíteni.
Ez a megfogalmazás nem történt meg megfelelő módon és ez csak akkor történik, ha utasítást kap rá".
Ez csak egy vélemény, egy volt játékvezetőtől, mielőtt kérdőre vonjuk az ítéletet vagy a jegyzőkönyv hitelességét.
Azért érdekes, és bátor kijelentés
Peter
Director del Fútbol

2025.01.08. 22:34:07

Legalább láttuk a lengyelt.
Biztosan nem őt igazoltam volna le átmenetileg sem, de most azt mondom, hogy Pena rendszerré tehetné nyugodtan ezeket a késéseket....nekem megnyugtató volt látni a kapuban a lengyelt.
soadroli
Llegenda del Barça

2025.01.08. 19:57:36

Iñaki Peña was supposed to start today but he was 4 minutes late to a tactical briefing today. and Flick “punished” him.
The goalkeeper didn’t oversleep; he simply got the time wrong. Flick knows this, but he is strict when it comes to punctuality. [Cadena COPE]
Kép
Araujofan
Barça C

2025.01.08. 19:17:19

Én félek Lamine túl korai visszahozatalától, Gavi helyett talán Torre is kaphatott volna lehetőséget. Egyébként jó kezdő. Visca Barca!
soadroli
Llegenda del Barça

2025.01.08. 18:45:12

OFFICIAL: The CSD court has granted precautionary measure to Barcelona for Dani Olmo and Pau Victor.
Both players will be available for the Supercopa already from tonight.

Kezdő: Szczesny - Koundé, Cubarsí, Iñigo Martínez, Balde - Casadó, Pedri, Gavi - Lamine Yamal, Raphinha, Lewandowski
Kép
Kovbal88
Entrenador del Barça

2025.01.08. 17:20:57

PR42 írta:
2025.01.08. 16:29:24
Kovbal88 írta:
2025.01.08. 15:06:41
Ami pedig Vinit illeti, semmi extrát nem csinált ellökte a kapust, aki előtte meglökte őt, ezért nem jár négy mérkőzés
Ne ismételgessünk fals dolgokat. Ami reváns alapú aggresszió az alapból súlyos, visszaesőként pláne.
Amúgy meg az egész lényege az hogy ha Lewy két sárga és mutogatás után több meccs (mennyi volt? 3?), akkor ez miért 2?

A lényeg a következetlenség, kivételezés, szabályok figyelmen kívül hagyása.
Teljesen mindegy hogy logikusan, objektíven vagy szubjektíven mi a véleményed Vini esetéről.

A lényeg az, hogy a ligának nem konzisztens a véleménye ilyen esetekről, és ez az amit itt kijelentek.
Legjobban a sérülést okozó szabálytalanságokat kellene szó szerint megszüntetni. Nem szabadna, hogy ez fegyver legyen egy gyengébb képességű csapat repertoárjában. Szerintem ilyen esetekben látva a mi meccseinket nagyon kevés lapot adnak. A reklamálós kiállítás és eltiltás szintél túlzás.
Azért én egy Vigot vagy Valenciát szívesebben láttam volna. A Bilbao tényleg necces lehet, kieséstől kezdve a gáláig minden előfordulhat. Kicsit tartok ettől Szuperkupától. Nem nagyon mondtam még ilyet, de pénz ide vagy oda talán még a bszkok ellen is jobb lenne kiesni, mint a döntőben a Real ellen veszíteni. Bár bízok a csapatban, csak annyi kellene, hogy a támadók, elsősorban Lewy hozza elő azt, aki a szezon első felében volt és legyen kegyetlen a kapu előtt (Raphinhával együtt). Akkor nem hiszem, hogy bármi baj lehetne, méég egy Real ellen sem. Az elmúlt meccseken is csak ennyi kellett volna, semmi más. Talán a Barbastro elleni meccs kicsit segített helyrezökkennie. Ez a kupa egyszerre jön jókor és rosszkor. Ha behúzzuk, főleg a Madrid elől, az hatalmas boostot adhat, erőre kaphatnak tavaszra ellenkező esetben fejben nagyon visszavetheti a játékosokat.
Ha Yamal nem kezd remélem nem Fermin vagy Ferran fogja "helyettesíteni", inkább látnám ott Tonit.
Attól félek, hogy Lamine és Raphinha nincs játékban, nem lesznek élesek, ahogy amúgy Ferran is sérülésből jön vissza, de ő alapból nulla, mindkét szélen. Középre meg Gavi, Pedri és Torre az aki hozzá tud tenni.

A Madris se biztos, hogy nyerni fog, mindig vannak meglepetések. Nem is bánnám, ha nem velük kellene döntőzni.
PR42
Jugador del Barça

2025.01.08. 16:29:24

Kovbal88 írta:
Ami pedig Vinit illeti, semmi extrát nem csinált ellökte a kapust, aki előtte meglökte őt, ezért nem jár négy mérkőzés
Ne ismételgessünk fals dolgokat. Ami reváns alapú aggresszió az alapból súlyos, visszaesőként pláne.
Amúgy meg az egész lényege az hogy ha Lewy két sárga és mutogatás után több meccs (mennyi volt? 3?), akkor ez miért 2?

A lényeg a következetlenség, kivételezés, szabályok figyelmen kívül hagyása.
Teljesen mindegy hogy logikusan, objektíven vagy szubjektíven mi a véleményed Vini esetéről.

A lényeg az, hogy a ligának nem konzisztens a véleménye ilyen esetekről, és ez az amit itt kijelentek.
Chino
Llegenda del Barça

2025.01.08. 16:26:54

Kovbal88 írta:
soadroli írta:
2025.01.08. 14:14:32
Betis jön a következő körben.
A Bilbao nagy formában van, benne van egy kiesés, annyi, hogy olyan rosszul mi se játszottunk az elmúlt meccseken, szóval bármi lehet. Inkább a spanyol kupára van esély nyerni, a Betisnél jöhetett volna rosszabb ellenfél is számunkra, Vigo, Valencia, Atletico, Atletic, Real. Annyi, hogy a Betis nagyon keményen játszik, de az elején kell lerendezni az ilyen meccseket és akkor utána lehet labdázni. Meglátjuk ebben a sorozatban van a legnagyobb esély nyerni. Ezt a januárt nagyon meg kell hajtani, csak már megint sok a hiányzó.

Azért én egy Vigot vagy Valenciát szívesebben láttam volna. A Bilbao tényleg necces lehet, kieséstől kezdve a gáláig minden előfordulhat. Kicsit tartok ettől Szuperkupától. Nem nagyon mondtam még ilyet, de pénz ide vagy oda talán még a bszkok ellen is jobb lenne kiesni, mint a döntőben a Real ellen veszíteni. Bár bízok a csapatban, csak annyi kellene, hogy a támadók, elsősorban Lewy hozza elő azt, aki a szezon első felében volt és legyen kegyetlen a kapu előtt (Raphinhával együtt). Akkor nem hiszem, hogy bármi baj lehetne, méég egy Real ellen sem. Az elmúlt meccseken is csak ennyi kellett volna, semmi más. Talán a Barbastro elleni meccs kicsit segített helyrezökkennie. Ez a kupa egyszerre jön jókor és rosszkor. Ha behúzzuk, főleg a Madrid elől, az hatalmas boostot adhat, erőre kaphatnak tavaszra ellenkező esetben fejben nagyon visszavetheti a játékosokat.
Ha Yamal nem kezd remélem nem Fermin vagy Ferran fogja "helyettesíteni", inkább látnám ott Tonit.

Az azért nem ugyanaz, hogy hozzáér a vállához és azt mondja kelljen fel, mint hátulról két kézzel a fejének menni.
De azért jól megbüntették Viniciust. Kemény 600 eurot le kell szurkolnia a ligának.
Forca Barca!!!!
Kovbal88
Entrenador del Barça

soadroli írta:
A Bilbao nagy formában van, benne van egy kiesés, annyi, hogy olyan rosszul mi se játszottunk az elmúlt meccseken, szóval bármi lehet. Inkább a spanyol kupára van esély nyerni, a Betisnél jöhetett volna rosszabb ellenfél is számunkra, Vigo, Valencia, Atletico, Atletic, Real. Annyi, hogy a Betis nagyon keményen játszik, de az elején kell lerendezni az ilyen meccseket és akkor utána lehet labdázni. Meglátjuk ebben a sorozatban van a legnagyobb esély nyerni. Ezt a januárt nagyon meg kell hajtani, csak már megint sok a hiányzó.

kmb
Jugador del Barça

2025.01.08. 15:04:14

Van millio meg egy spanyol lap amiből informálódhatsz,külön a kedvedért nem fogom kikeresni azt a cikket....de pl a mundon biztos hogy megemlítik annál a cikknél ahol a közölték a büntetés mértékét.
Idézet a Marca egyik cikkéből:A jegyzőkönyv elkészítése arra késztette a Competition-t, hogy Viniciusnak a Valencia kapusával szembeni akcióját " sporterőszaknak ", nem pedig agressziónak tekintse, ami nagyobb szankciót vont volna maga után a brazil számára, és ráadásul megakadályozta volna abban, hogy részt vegyen a Spanyol Szuperkupa , amely csütörtökön kezdődik a Real Madrid számára a Mallorca elleni elődöntővel .
Szivesen!
A hozzászólást 2 alkalommal szerkesztették, utoljára kmb 2025.01.08. 15:31:09-kor.
superman
Jugador d'estrella

2025.01.08. 14:45:19

kmb írta:
2025.01.08. 14:23:15
superman írta:
2025.01.08. 13:40:32
A ligában kell letöltenie az eltiltását, a szuperkupában mindenképpen játszhatna.
Nem,egyáltalán nem játszhatna a szuperkupán ha 4 meccsre szankcionálják.Javaslom járj utánna.
Duzzogás helyett egy forrást is írhattál volna. :mrgreen:
kmb
Jugador del Barça

2025.01.08. 14:23:15

superman írta:
PR42 írta:
2025.01.08. 13:33:03
Ha most nem jön a szuper kupa akkor biztos hogy 4-8 meccset kap. Politikai alapon kapott csak kettőt hogy nagyobbat szóljon a szuper kupa, hiszen a szuper kupa a termék amit próbál eladni az RFEF.
A ligában kell letöltenie az eltiltását, a szuperkupában mindenképpen játszhatna.
Nem,egyáltalán nem játszhatna a szuperkupán ha 4 meccsre szankcionálják.Javaslom járj utánna.
soadroli
Llegenda del Barça

Kép
superman
Jugador d'estrella

PR42 írta:
Ha most nem jön a szuper kupa akkor biztos hogy 4-8 meccset kap. Politikai alapon kapott csak kettőt hogy nagyobbat szóljon a szuper kupa, hiszen a szuper kupa a termék amit próbál eladni az RFEF.
PR42
Jugador del Barça

Ez jöhet ebbe a topikba is, de mehetett volna a hátországba is.

Aki szerint nem hátráltat minket a liga, aki szerinta liga minden klubbal szemben egyenlően bánik el, aki szerint a ligának sem oka, sem párhuzamos/korábbi precedense nem volt a regisztrációs mizéria során arra hogy minket hátráltatna/negatívan megkülönböztetne más klubbokkal szemben bármiben, aki szerint a liga szent, aki szerint a Barca/Laporta áldozatként tünteti fel magát kérem, hogy magyarázza el hogy számára mit jelent hogy Vini 2 meccset kapott a többiek által is felsorolt körülmények tükrében.

Ott tesznek nekünk keresztbe ahol csak tudnak. A Madridot is ütik ahogy tudják, de közel sem annyira mint minket. És ha arról van szó hogy a kettő közül melyiket üssék, akkor egyértelmű a válasz.

A Liga biztos vagyok benne hogy akkor lenne a legboldogabb ha Pérez és Laporta is távozna, és olyan elnök ülne mindkét klubnál aki nem akar ártani a La Ligának mindenféle egyéb ligák és üzletek kergetésével. A ligát csak a saját terméke érdekli, és hogy azt minél biztosabb körülmények között tarthassa és minél többet érjen.

Érdekes, hogy ennek a célnak az eléréshez úgy tűnik képesek akár a Barca sportszakmai céljainak is ártani, mert ha arról van akkor gyengítik a csapatot, akár európai hadszíntéren is.
A Madridot is szivatják ahol csak tudják, de ott érdekes módon már fontos hogy a legjobbak játszanak a kirakatba szánt meccseken. Ha most nem jön a szuper kupa akkor biztos hogy 4-8 meccset kap. Politikai alapon kapott csak kettőt hogy nagyobbat szóljon a szuper kupa, hiszen a szuper kupa a termék amit próbál eladni az RFEF.

Egy a lényeg, ez egy bizonyíték arra hogy a szabályokat nem tartják szentnek a ligánál akkor, ha nekik az az érdekük. Tehát, ha nekik az lett volna az érdekük hogy sikerüljön a regisztráció, akkor sikerült volna, ebben mindenki biztos lehet.

Tehát amikor azt mondjuk hogy a liga rosszul működik, hogy átláthatatlan, követhetetlen, korrupt, és szívesen dönt szándékosan úgy hogy azzal ártson egy-egy klubnak, miközben máskor meg úgy dönt hogy favorizáljon egy-egy klubot, az igaz, mert többszöri több különböző tényű bizonyíték van rá.
kmb
Jugador del Barça

2025.01.08. 12:29:34

superman írta:
2025.01.08. 12:12:41
Tudom-tudom, megint én leszek az ördög ügyvédje :D A meccset nem láttam, de a heves reakciók miatt kíváncsi lettem paplan kiállítására, azt visszanéztem. A piros adható, az nem kérdés, bár az vicc, h a kapussal senki nem foglalkozik. Az igazán érdekes viszont a brazil reakciója. Szerintem olyan értelemben el van túlizva, hogy tipikus besz.ri ember módjára csak akkor nagy a pofája, amikor annak nincsen tétje. Mint egy kocsmai jelenetben. Megkapja a piros lapot, válaszul neki áll pofázni a bírónak, de minden erőszak nélkül. Majd rá pár pillanatra lefogja talán Rüdiger, és innentől adja elő a keményfiút, amikor már tudja, hogy nem kell bunyózni, mert a haverok úgysem engedik. Mint a kocsmában. Ha nem fogják le, nem akar keménykedni, verekedni. Szóval szerintem rosszabbul nézett ki a szitu, mint amilyen valójában volt.
Szerintem ezen a fórumon mindenki tudja hogy honnan fújt ide a szél.Nincs ezzel semmi baj csak legalább vállald.
superman
Jugador d'estrella

2025.01.08. 12:12:41

Tudom-tudom, megint én leszek az ördög ügyvédje :D A meccset nem láttam, de a heves reakciók miatt kíváncsi lettem paplan kiállítására, azt visszanéztem. A piros adható, az nem kérdés, bár az vicc, h a kapussal senki nem foglalkozik. Az igazán érdekes viszont a brazil reakciója. Szerintem olyan értelemben el van túlizva, hogy tipikus besz.ri ember módjára csak akkor nagy a pofája, amikor annak nincsen tétje. Mint egy kocsmai jelenetben. Megkapja a piros lapot, válaszul neki áll pofázni a bírónak, de minden erőszak nélkül. Majd rá pár pillanatra lefogja talán Rüdiger, és innentől adja elő a keményfiút, amikor már tudja, hogy nem kell bunyózni, mert a haverok úgysem engedik. Mint a kocsmában. Ha nem fogják le, nem akar keménykedni, verekedni. Szóval szerintem rosszabbul nézett ki a szitu, mint amilyen valójában volt.
Messa
Az EuroBarca Utánpótlása

2025.01.08. 11:29:19

bence0330 írta:
2025.01.08. 08:34:33
Saviola írta:
2025.01.08. 07:53:43
...Ha a spori normális jegyzőkönyvet ír, ez legalább 4 meccs, de ahhoz már nem volt bátorsága. Szánalmas.
Kb. Megint csak összehasonlítanám a Flick esettel:

- 1 legyintés két meccs
- Egy retorziós ütés, aztán habzó szájjal a bíró támadása két meccs

Ja, teljesen ugyanaz a kettő.

És a legdurvább az egészben nem az, hogy mit gondolt a bíró a pályán. Arra azt mondom, hogy nem okés, de emberi, hogy valaki jobban tolerál valamit mint a másik. De az eltiltás hosszának meghatározása utólagos. Hogy utólag, egy teljes szövetség hogy tud két ilyen esetre ugyanolyan büntetést kiszabni, az teljesen megmagyarázhatatlan.
Emlékezzünk csak vissza a tavalyi Osasuna elleni Lewandowski kiállításra. Kiállították második sárgával, amire ő az orrára mutatott, mondván fent hordja a bíró az orrát. Erre kapott 3 meccses eltiltást. =D> Hányadék ez az egész egyébként.
Sóstó mellett van egy mocsár, kikapott a Zseljeznicsar. Az eredmény reális, így járt most a Real is... Real Madrid Videoton 0-1 1985.05.22
Troym
Director del Fútbol

2025.01.08. 11:11:13

brazilfan írta:
2025.01.08. 10:52:55
Ancelottit meg továbbra sem értem, a sajtótájékoztatón megint elmondta, hogy Vinicius a világ legjobb játékosa, üzenném neki, hogy se Vinicius, se az öltöző érdekében ne mondjon ilyeneket, és a kivételezés, a konfliktusok eltussolása hosszú távon nem egészséges.
Frankó hangulat uralkodhat, ha a csapat állandóan ennek a félkegyelműnek a dicséretét hallgatja.
Nálam még a Realban sincs top5ben, Bellingham, Mbappe, Valverde, Camavinga, de állítom még Rodrygo is jobb saját szerepkörében. Én nagy dirrel-durral könnyek között szépen eladnám 150 körül a PL-be, vagy a sivatagba és hoznám belőle a helyükben Wirtz / Musiala egyikét.
Chino
Llegenda del Barça

2025.01.08. 11:00:24

gránit írta:
2025.01.08. 08:44:00
Hát ennyire vonatkoznak mindenkire ugyanazok a szabályok. :mrgreen: Vicc ez a La Liga-vezetés.

Amiért kapta a kiállítást, nem is érdemelt többet két meccsnél, alig ért a kapushoz. A kiállítás utáni dühöngése az NBA-ben legalább egy fél szezonos eltiltás lenne.
Detto ezt gondolom. Alapból a legtöbb médiumon nem is a pirosat helyezték előtérbe, hanem amit utána csinált. Ha Rüdiger nincs ott és nem fogja le, szerintem neki is ugrott volna a bírónak. Az az őrjöngése pedig még a sok 0 IQ-s NFL játékosoknál is tűrhetetlen . Hihetetlen mennyire nem tud viselkedni. Hergeli a közönséget, törleszt, folyton belemászik a játékvezetők képébe, homorít stb. Nem is tudom megszámolni hány lapot úszott már meg.
Ez a rasszizmus dolog is elég furcsa. A Realban van legalább 10 fekete játékos, érdemes lenne elgondolkozni, hogy miért csak ő kapja vagy miért csak ő veszi fel. Nem mintha nem ítélném el a dolgot, mert nagyon gusztustalan dolog, de érdekes, hogy minden más játékos tud ilyet kezelni rajta kívül.
Én személy szerint soha nem adnék neki arnylabdát. Nincs osztályokkal feljebb a többi jelöltnél, de az az ember nem focista, ilyen példakép nem lehet valaki, generációkat tud megrontani.
Én szégyellném ha nálunk játszana és szurkolnék, hogy sikerüljön eladni, főleg jó pénzért. Remélem Salah nem fogy el, mert eddig egyértelmű, hogy ki lesz jövőre a nyertes.

De, hogy ne legyen teljesen off. Én nem temetném még a ligát sem. Az Atma nem hiszem, hogy a harmadiknál jobb helyezést elérne. Most nagy formában vannak, de ez nem fog nekik kitartani. Mi most hullámvölgybe kerültünk, de nem úgy jöttek ezek az eredmények, hogy lefociztak minket vagy szinte esélytelenek voltunk. A csapat már bizonyította hogy nagyon komoly ereje van és komoly különbség nem volt a szezon eleji és az utóbbi pár meccs között, gyakorlatilag a helyzetkihasználáson mentek el a meccsek. Az 1 gólokat még ter Stegennel is megkaptuk, de mindig volt válaszunk, kb. ugyanennyi helyzetből. Lewandovski sem felejtett el hirtelen focizni, az első 14 meccsén 17 gólt rakott el, utána nagyon visszaesett. A vereségek/döntetlenek szinte ezen mentek el. Ahogy Raphinha is egyedül nyerhetett volna meccseket kicsit nagyobb koncentrációval.
A Real sem olyan magabiztos, mint mondjuk tavaly, mindig benne van a meccseikben a pontvesztés.
Több ponttal vezettük a bajnokságot, mint amennyivel most le vagyunk maradva. Összefoglalva csak annyi, hogy távolról sincs lefutva még ez a bajnokság. Ha ugyanúgy hozzuk mondjuk a pontokat ezután mint a Real (nekik ugyanúgy jöhet hullámvölgy, még ha nem is ilyen mértékű), egy meccs fordíthat a helyzeten. Hazai győztes Clasicó és már csak 1,5 pont a lemaradás, ami már nem olyan döntő
Forca Barca!!!!
brazilfan
Entrenador del Barça

2025.01.08. 10:52:55

kmb írta:
2025.01.07. 21:46:55
Két meccs,a szuperkupán játszhat.Botrány!!!
Ha engem kérdezett volna a fegyelmi bizottság, hogy mi legyen Viniciusszal, én is azt mondtam volna, hogy a Szuperkupára ne vonatkozzon az eltiltás, és különben is jobban örülök, ha játszik. Ha a Real az ő góljával nyer, az nem az enyhe ítélet miatt fog történni, hanem mert nem tudták, nem tudtuk megakadályozni, hogy gólt szerezzen.
Ha esetleg döntőt játszunk, és megnyerjük, akkor meg sokkal nagyobb élvezet, ha minél teljesebb ellenfelet verünk meg.
Egyébként a két meccs a piros lap miatti büntetés, és a cirkuszolásért egyáltalán nem büntették meg, nem úgy, mint pl. Lewandowskit, aki a kiállítása utáni mutogatása miatt plusz eltiltást kapott.
Ancelottit meg továbbra sem értem, a sajtótájékoztatón megint elmondta, hogy Vinicius a világ legjobb játékosa, üzenném neki, hogy se Vinicius, se az öltöző érdekében ne mondjon ilyeneket, és a kivételezés, a konfliktusok eltussolása hosszú távon nem egészséges.
FcBarcelona1
Entrenador del Barça

2025.01.08. 08:51:45

bence0330 írta:
2025.01.08. 08:34:33
Saviola írta:
2025.01.08. 07:53:43
...Ha a spori normális jegyzőkönyvet ír, ez legalább 4 meccs, de ahhoz már nem volt bátorsága. Szánalmas.
Kb. Megint csak összehasonlítanám a Flick esettel:

- 1 legyintés két meccs
- Egy retorziós ütés, aztán habzó szájjal a bíró támadása két meccs

Ja, teljesen ugyanaz a kettő.
Nem akarok összeesküvéseket gyártani, de mit vártok?
Az Olmo ügy kapcsán írtak róla, hogy:
-La Liga vezetője Real Madrid szurkoló, pártoló tag
-RFEF vezetője elismerten Real Madrid szurkoló
-Sportdöntőbíróság vezetője Real Madrid szurkoló, pártoló tag
Így nem lehet egyenlő feltételeket várni, még ha semmilyen szándékosságot nem is akarunk keresni, csak az elfogultságról beszélünk.

Szerk:Ha oda kerülnék, én is az lennék :)
Csak vicceltem, ez lennék
https://m.youtube.com/shorts/cruulCZObrk
Válasz küldése