NB1 - Magyar Bajnokság

Foci a Barçán kívül
Bob_Marley
Presidente del Barça

2016.08.08. 22:33:59

http://www.nemzetisport.hu/labdarugo_nb ... os-2518175

Egész biztató a CV-je, az ilyeneket szoktuk kiutálni....A zsenik már dörzsölik a tenyerüket, hogy elmagyarázzák mit miért csinál rosszul és amúgy szerencséje van....:D
Kép
Kép
Kép
hedora
Jugador del Barça

2016.08.01. 12:13:05

Robcsyy írta:szégyen ez a bohócliga
"Szégyen ez a bohócliga" ez a megfelelő kifejezés!

Minden héten leülök a Tv elé, hát ha most összeszedik magukat, csak egy kicsit.. áááááá
10-20 perc és feladom, egyszerűen az ember nem bírja tovább:)
Akarat gyenge, képzetlen emberkék(tisztelet a kivételnek) bár, előbb-utóbb Ők is beleszürkülnek ebbe az egész bohóc mozgalomba, és akkor még nem beszéltem a "jóképű "szurkolókról:)

Családbarát szektorok stb marhaságok.... kimész egy meccsre és végig ezt hallod k..anyád Újpest vagy Fradi.. a legborzasztóbb hogy nem is egymással játszanak... Kérdem én, kivinnéd a kisfiad egy ilyen meccsre? Nem hinném

Mindenki drukkol valakinek, mindenkinek van véleménye, de hogy egy Ftc-akárki meccsen, vég az Újpestet szidják, ezt nem is értem ,csak röhögni tudtam...hát nem elég neki ha Ftc-Újpest meccsen teszi ezt? :)))

Néha egy egy megmozdulás szenzációsra sikerül, mert akad azért ilyen is, szórványos taps, aztán ugyan ez az emberke hibázik, egyből édesanyjába küldik..kirúgjuk nem kell:)

Azt érzem, tényleg egy bohóc mozgalom, Úgy a csapatok-játékosok-szurkolói kúltúra-Mlsz-Stadion projektek..annak az 1000 embernek aki éppen kivándorol vidéken egy meccsre mert "Gézu" be akar rúgni a hétvégén és tök jó szidni valakit , kemény mag...60% nem tudja ki van az általa "imádott" csapatban....

Persze könnyű innen okoskodni, mit kellene tenni, mit lehetne tenni, de valami nagyon nem működik az biztos és nem igaz hogy a "hozzáértő emberkék nem veszik észre" nem igaz hogy emberek milliárdokat adnak egy olyan "stadionra" ahova 3000 ember fér be:)
ha már pénzt adok.. márpedig azért adom, mert bízom a jövőben, bízom abban hogy egyszer kell az a fránya stadion és sok-sok ember megy majd ki egy meccsre, ha így van akkor nem 3000 férőhelyes akármit építek nem is 10000 es, legalább egy 25000 ember férjen be hisz erről szól a történet....

Sántít az egész történet, agyatlan koncepciók, mondvacsinált vezetők(politika vagy abban bukott emberek) , mondvacsinált elképzelések, mondvacsinált szurkolók...BOHÓCLIGA

Más nemzeteknél egy család kivonul a mérkőzésre és jól érzi magát... én ezt látom a legfontosabb, követendő példának, és talán még egy rossz meccsen is megtehetik mindezt mert nem feltétlen kell hallani a k..anyád akárki szlogeneket, minden más aztán jön, aztán lesz bevétel stb stb

És még egy kis hozzáfűzni való a dologhoz:
Volt idő, amikor Bp-en egy kettős rangadón 80 ezer ember volt kíváncsi a kedvenceikre, tehát igenis van igény a szórakozásra, van igény a családbarát szurkolásra, van igény a jó focira (lásd, hányan néznek Barca vagy Real meccsen kis hazánkban)..
zola8787
Director del Fútbol

2016.08.01. 12:08:21

Fradi megnyeri 100 %-osan a bajnokságot, aztán meg kiesik majd a gibraltári bajnok ellen. Doll úgy örült Dilaver góljánál, mintha bejutottak volna a bl csoportkörbe. Unszimpatikus csapat.
pmarci9393
Barça C

2016.08.01. 10:46:39

Egy elég kis komoly írás a Fradi körül kialakult helyzetről. Van benne bőven igazság kíváncsi vagyok aki bennfentesebb mennyire látja ugyanígy a helyzetet?
https://www.facebook.com/notes/fooplity ... 3781370449" target="_blank
Bob_Marley
Presidente del Barça

2016.07.31. 12:47:27

Kép
Kép
Kép
Robcsyy
Entrenador del Barça

2016.07.31. 10:06:49

szégyen ez a bohócliga
Before you laugh at kids who believe in Santa, remember there are grown men who believe that Cristiano Ronaldo is a better footballer than Lionel Messi.
Bob_Marley
Presidente del Barça

2016.07.30. 22:25:37

Ez a hatos legalább olyan meglepő az eddig szintén hibátlan Diósgyőr ellen mint a kupakiesés....De nyertünk és ez a legfontosabb, Djuricin megtalálta az elveszett cipőjét és fejét, Dilaver meg élete gólját ragasztotta. A védelem viszont....
Kép
Kép
Kép
Bob_Marley
Presidente del Barça

2016.07.22. 20:24:48

Balázst vártam Moniz maszkban, pezsgővel.
Ez legalább vicces volt. :mrgreen:

Ezt írtam, hogy persze hogy számít egy játékosnál mert átlendíthet egy erősebb csapat ellen a nehéz helyzetekben, de nem hiszem hogy annyit, példákkal ezt próbáltam érzékeltetni. Ráadásul ezt az albán másodikat ironikusan megfogalmazva három edzés után, zuhanyzóból kilépve papucsban és törülközőben is verni kellett volna üres stadionban föld pályán......

Nyilván jobb lenne a több néző, de sajnos ennek már örülni kell, hogy az amúgy már az első meccsen is tragikus Fradi hazai pályás meccsére kimegy 8000 ember.
Kép
Kép
Kép
recrea
Llegenda del Barça

2016.07.22. 18:57:50

A hangulat fontosságáról azért megkérdezném a válogatott játékosokat is. Nem fogom előkeresni, de kutatások mutatták ki, h szurkolás mellett jobb teljesítményre voltak sportolók képesek.

8000 ember jegybevétele :D mennyi az, 30 millió Ft (mínusz költségek), aprópénznek szétszórja a VIP-be a slepp, két játékos havi keresete.

De valóban nem ezen van a hangsúly, hasonlítsd össze a 90-es évek Fradiját meg ezt, ezen. Horrorisztikus élmény volt a szerdai kint, beleértve a teljesítményt, a hozzáállást, a kiesést, a b közepet, a speakert (édes istenem), a panenkát, a Doll nyilatkozatot, mintha az egész egy paródia lett volna, esküszöm félidőben már a kandikamerát kerestem meg Balázst vártam Moniz maszkban, pezsgővel.
Bob_Marley
Presidente del Barça

2016.07.22. 17:56:52

Zozzy 5 írta:
Bob_Marley írta:Voltam kint olyan meccsen ahol volt 60 ezer ember, meg ötven, de nem emberek miatt járok meccsre. Hanem a foci szeretete, a Fradi szeretete miatt. Nyilván hogy minél többen vannak annál jobb, mert több bevétel, de kint volt ha hinni lehet 8000 ember, egy tragikus első meccs után, ez nálam rendben van. És nem lenézve az albánokat, de infrastrukturális, anyagi viszonyokat, tradíciókat összevetve ezt a csapatot az ifinek is vernie kellett volna. Nem azon múlt, hogy hú de nagy szurkolás volt vagy sem. Siker és pénz ez a foci kulcsa, persze hogy számít hogy 200 vagy húszezer, de magyar viszonylatban ez egy jó nézőszám volt és ez a lényeg nálam, mert ez ad pénzt. És tényleg nem fair a két végletet felhozni, de pont azt akartam érzékeltetni, hogy persze ha van erőteljes szurkolás átlendíthet a nehéz pillanatokban, de ne tulajdonítsunk már neki nagy szerepet. Nem egyenes arányos, de mióta nincs Barcelonában "b-közép" halomra nyertük magunkat. Marseille-ben meg top 10 szurkoló tábor van, de ha nem megy akkor nem megy. Rohadt jó hogy sokan vannak meg szurkolnak, de majdnem csúnyát írok mit ér.....

Tudom nem kifogásként írtátok, de kicsit nekem úgy jön le, s ha ezen múlik, hogy kint van-e még plusz 1500-2000 ember akkor még nagyobb a baj (bevétel miatt persze hogy fontos lenne), mert mint írtam ezt a csapatot egy üres stadionban is meg kellett volna tudni verni. És pont hogy nem, mert ki kell jelenteni a két meccs alapján a jobbik csapat ment tovább és ez a valóság nem az hogy most énekeltek-e vagy sem. Annyi ember kint volt, annyi hangulat volt amennyi kell egy csapatnak, de ne ezen múljon már egy szinte strandról beeső csapat ellen.....

Sokkal nagyobb gond a szurkolásnál, ami van.....Fradi, DVSC off, MTK is kettős vereségre áll, legalább a Videoton, de hát ez így tragikus. Sajnos vissza a magyar valóságba....
nekem egyébként úgy jött le, hogy akik a szurkolás és közeg nulla minőségét hozták fel, nem a sikertelenséget tulajdonítják ennek, egyszerűen gáznak élték meg azt a hangulatot, eredménytől függetlenül is.
Lehet, ezt nem tudom. Én abból indulok ki, hogy tök mindegy a hangulat ha nincs eredmény. Az a legfontosabb, hangulat nálam sokad rangú. Jó ha van persze, de nem elsődleges.
Azt tudom írni mint előtte nyolcezer ember kint volt, kicsi öröm az ürümben.
Kép
Kép
Kép
BarcasKrisz
Jugador d'estrella

2016.07.22. 13:11:04

Ha a Videoton bejut az EL csoportkörébe, maximálisan megérdemli.

Azt láttam tegnap, amit a Fraditól és a Lokitól is vártam volna: szellemes támadójáték, biztos passzok, gyors labdajáratás, biztos védekezés. Várható volt, hogy kiegyenlítenek majd. Ez a csapat, ha így folytatja, sajnos nagyon erős ellenfele lehet a Fradinak a bajnokságban (fradista vagyok).
" A hazád nélkül, senki sem vagy
Nincs már helyed, nincs életed,
Jöttment lett a bélyeged..."

/Ismerős Arcok/
http://www.ismerosarcok.hu
Zozzy 5
Llegenda del Barça

2016.07.22. 11:27:52

Bob_Marley írta:Voltam kint olyan meccsen ahol volt 60 ezer ember, meg ötven, de nem emberek miatt járok meccsre. Hanem a foci szeretete, a Fradi szeretete miatt. Nyilván hogy minél többen vannak annál jobb, mert több bevétel, de kint volt ha hinni lehet 8000 ember, egy tragikus első meccs után, ez nálam rendben van. És nem lenézve az albánokat, de infrastrukturális, anyagi viszonyokat, tradíciókat összevetve ezt a csapatot az ifinek is vernie kellett volna. Nem azon múlt, hogy hú de nagy szurkolás volt vagy sem. Siker és pénz ez a foci kulcsa, persze hogy számít hogy 200 vagy húszezer, de magyar viszonylatban ez egy jó nézőszám volt és ez a lényeg nálam, mert ez ad pénzt. És tényleg nem fair a két végletet felhozni, de pont azt akartam érzékeltetni, hogy persze ha van erőteljes szurkolás átlendíthet a nehéz pillanatokban, de ne tulajdonítsunk már neki nagy szerepet. Nem egyenes arányos, de mióta nincs Barcelonában "b-közép" halomra nyertük magunkat. Marseille-ben meg top 10 szurkoló tábor van, de ha nem megy akkor nem megy. Rohadt jó hogy sokan vannak meg szurkolnak, de majdnem csúnyát írok mit ér.....

Tudom nem kifogásként írtátok, de kicsit nekem úgy jön le, s ha ezen múlik, hogy kint van-e még plusz 1500-2000 ember akkor még nagyobb a baj (bevétel miatt persze hogy fontos lenne), mert mint írtam ezt a csapatot egy üres stadionban is meg kellett volna tudni verni. És pont hogy nem, mert ki kell jelenteni a két meccs alapján a jobbik csapat ment tovább és ez a valóság nem az hogy most énekeltek-e vagy sem. Annyi ember kint volt, annyi hangulat volt amennyi kell egy csapatnak, de ne ezen múljon már egy szinte strandról beeső csapat ellen.....

Sokkal nagyobb gond a szurkolásnál, ami van.....Fradi, DVSC off, MTK is kettős vereségre áll, legalább a Videoton, de hát ez így tragikus. Sajnos vissza a magyar valóságba....
nekem egyébként úgy jött le, hogy akik a szurkolás és közeg nulla minőségét hozták fel, nem a sikertelenséget tulajdonítják ennek, egyszerűen gáznak élték meg azt a hangulatot, eredménytől függetlenül is.
Bob_Marley
Presidente del Barça

2016.07.21. 20:14:41

Voltam kint olyan meccsen ahol volt 60 ezer ember, meg ötven, de nem emberek miatt járok meccsre. Hanem a foci szeretete, a Fradi szeretete miatt. Nyilván hogy minél többen vannak annál jobb, mert több bevétel, de kint volt ha hinni lehet 8000 ember, egy tragikus első meccs után, ez nálam rendben van. És nem lenézve az albánokat, de infrastrukturális, anyagi viszonyokat, tradíciókat összevetve ezt a csapatot az ifinek is vernie kellett volna. Nem azon múlt, hogy hú de nagy szurkolás volt vagy sem. Siker és pénz ez a foci kulcsa, persze hogy számít hogy 200 vagy húszezer, de magyar viszonylatban ez egy jó nézőszám volt és ez a lényeg nálam, mert ez ad pénzt. És tényleg nem fair a két végletet felhozni, de pont azt akartam érzékeltetni, hogy persze ha van erőteljes szurkolás átlendíthet a nehéz pillanatokban, de ne tulajdonítsunk már neki nagy szerepet. Nem egyenes arányos, de mióta nincs Barcelonában "b-közép" halomra nyertük magunkat. Marseille-ben meg top 10 szurkoló tábor van, de ha nem megy akkor nem megy. Rohadt jó hogy sokan vannak meg szurkolnak, de majdnem csúnyát írok mit ér.....

Kép
Kép
Kép
Feast4
Director del Fútbol

2016.07.21. 12:59:57

Engem a tegnapi meccsen én akkor borultam ki először amikor 1-0 és erre nekünk jönnek és egy jó 10 percig csak vakaróztunk hogy mi a rák van.Kétszer is úgy megfirkálták a védelmet hogy nem tudtuk mi van.Az öngólt meg nem us értettem.Abból helyzetből hogy a francba lehetett gólt kapni?Utána meg az a lélektelen lötyögés a pályán annyira az volt amit az utóbbi években megszokhattuk a magyar csapatoktól.Hihetetlen!

A legnagyobb baj az volt hogy lenézték az albánokat vegig holott lelkesedéssel még erővel mentek ameddig csak bírtak mi meg állva vártuk a labdát semmi akarat lendület erő.A 11-es párbajra meg már úgy megzuhantak fejben hogy nézni is rossz volt.Elmondható az amit már ezerszer elmondtunk és már tök gyenge közhely.Ide nem stadion pénz meg meg mit tudom én mi kell hanem akarat.Az hogy egy ilyen válogatott szereplés után meg a szándékot se láttam a játékosok felén az külön vérlázító hozzá!Sajnos azt kell mondjam a magyar klubfoci magmaradt a maga valóságában.
Kép
recrea
Llegenda del Barça

2016.07.21. 10:27:56

Davi, az biztos, h tegnap sikerült rengeteg szurkolót elveszteniük, ez a csapat saját maguké meg Kubié, de hogy nem a szurkolóké, az ziher. Mentek be az öltözőbe, annyi se volt bennük, h körbejöjjenek kifülyültetni magukat, nincs ebben a csapatban semmi. Érthetetlen, h mi folyik ott.
davi10
Llegenda del Barça

2016.07.21. 10:07:26

Bob_Marley írta: Én kint voltam, nem hiszem hogy azon múlna egy albán második ellen hogy van e B-közép vagy sem.
Nyilván nem végletekben kell gondolkozni, de Barcelonában sincs hú de nagy szurkolás és megy, Marseilleben meg van nagy szurkolás és nem megy. :D
Kint volt 6-7 ezer ember, nem volt ezzel semmi gond.
Már vártam ezt a kommentet tőled Bob :D
Sajnos akkor még mindig nem érted, hogy egy focistának se mindegy hogy 200 vagy 20 ezer ember ellen lép pályára. Például nézd meg a románok elleni 0-3t, kimentek a srácok és egyből összesz*rták magukat, mert az ellenfélnél mögött ott tombol ~50 ezer szurkoló.
Igen, ezt pl. Kubatov is elismerte, hogy ha a hazai zártkapus románok elleni meccs (2-2)-n lettek volna szurkolók, nem valószínű, hogy a hosszabbításba begurul a román gól.

A Barcelona meg a legrosszabb példa, mert olyan profin van összerakva a csapat, hogy nekik nem ezen múlik (bár azért ők is szoktak kimutogatni a szurkolóknak, hogy nyomjanak valamit). Mellesleg azért meccsenként egy 60 ezer ember ott is elnyomja, hogy "BARCA! BARCA!" meg még pár egyszerűbb rigmust.

Igenis, ha egy ALBÁN másodosztályú csapat úgy lép pályára, hogy az ellenfél mögött ott áll és szurkol végig 20 ezer ember, az rányomja a bélyeget a teljesítményre, mert ők azért messze nem egy olyan profi klub, mint a Barcelona.

De semmi gond, mehet megint az etetés, hétvégén egy lezsírozott meccsen elverjük a Honvédot, év végén bajnokság, kupa, aztán jövőre megint ugyanez. De úgy néz ki egyre több embernek van tele a töke az egésszel.
Kép
"A Futball nyer, ha a Barca nyer"
"Ez a két szín, zöld és fehér minden másnál többet ér
Hát indulj és bátran énekelj velünk egy dalt a Fradiért"
recrea
Llegenda del Barça

2016.07.21. 09:35:59

Bob_Marley írta:
recrea írta:Ami pedig szurkolás néven megy kint a stadionban, az szégyenteljes. Mint egy szedett-vedett csürhe, érthetetlen mi megy ennél a csapatnál. Csapat :D Komolyan, én lenyeltem a szkennert, meg az egész mizériát, de ha valaki azt írja nekem, h ez a rendszer működik, azt körberöhögöm. Nem, ez a rendszer nem működik. Tudom, számtalanszor volt itt téma, nem érdekel, én ilyen ótvar, semmilyen, közömbös, ócska, amatőr hangulatú stadionban életemben nem jártam, pedig voltam néhány helyen. Semmi szerethető nincs ebben az egészben, teljesen le vagyok döbbenve.
Én kint voltam, nem hiszem hogy azon múlna egy albán második ellen hogy van e B-közép vagy sem.
Nyilván nem végletekben kell gondolkozni, de Barcelonában sincs hú de nagy szurkolás és megy, Marseilleben meg van nagy szurkolás és nem megy. :D
Akkor Te még nem láttál szurkolást, pedig ha jól tudom, régen is kijártál, ezek szerint elfelejtetted. De, nagyon nagy baj van vele, az a baj, amit leírtam az előző hsz-ben. Nagyjából 80 albán volt kint a meccsen, kétszer-háromszor őket lehetett hallani. Én is kint voltam (megadhattam volna az alkoholmentes söröd bent :) ) ettől a speakertől nekem égett a fejem, ultragáz volt, se megszólaltatni, se összefogni nem tudta a bandát.

Nem ez a legnagyobb gond, csak nekem fájó (tudom, rohadt unalmas már a téma, nekem is az), h a hangulatot sokszor szinte bármelyik stadionnal szembe lehetett tenni, most meg...

Aki pedig a meccset látta, meg a körülményeket, az sajnos tudja, h valami eszméletlen messze vagyunk Európától. Azt is nehezen képzelem el, h egy-két kivételtől eltekintve nincs olyan szintű magyar fiatal, mint némelyik idegenlégiós. Ezt most nem csak a tegnapi meccsel kapcsolatban. Mert ha tényleg nincs, akkor ötletem nincs, h mi folyik ebben a rohadt országban utánpótlás néven.

Nincs jobb szó, teljesen ledöbbentem, h egy albán beugró csapat kivert minket, sztem a stadion 80%-a azt se tudta északra vagy délre van Albánia.
Zozzy 5
Llegenda del Barça

2016.07.21. 08:20:26

én azt nem értettem, hogy az 1-1-ről végig úgy beszélt a kommentátor, szakértő, mindenki, mintha 5-0ra menne az ellenfél, teljes letargia. persze, nagyon gáz volt, amit nyújtott a Fradi és büntetés volt nekik szurkolni tegnap, de baszki, x-re álltunk, otthon voltak, ez nem annyira reménytelen helyzet, ehhez képest látszott, ahogy mindenki beleforgatta magát a teljes letargiába, hogy nem tudtuk őket megverni rendes játékidőben. Doll is úgy állt ott kiégve a 2x15 alatt, mintha nb3-ba sorolták volna vissza őket. mégis miért? 1000 %ra vettem, hogy a büntetőket innen nem fogják behúzni, de nem azért, mert rosszul játszottak, hanem mert érződött, hogy mindenki padlón van attól, hogy így játszottak. ez tegnap elsősorban mentálisan volt óriási égés, így széthullani fejben, otthoni környezetben egy 1-1es állás miatt...ilyet sztem még nem is láttam. a panenka aztán szépen illusztrálta a két csapat közti mentális különbséget.

az okát abban tudom meglátni, hogy ezek szerint elég nagy szakadék lehet a fradinak úgy az énképe meg a valóság között, aztán most elég fájó volt a 90 perc alatt konfrontálódni azzal, hogy ami az nb1-ben tükörsima, az úgy most ennyit ér, és megtörtek. Knézy is gondolom elhitte ezt, hogy akkor a Fradi az állam által felpumpált atomcsapattá lett, akinél realitás a BL csoportkör, aztán meglepődött, hogy mégse.

ami még döbbenetes volt, az a csatár nálunk, aki beállt, Djuricin. a csávó osztrák válogatott volt, és sztem nem volt jó megmozdulása miután beállt a 60. perc körül. de hogy így jó helyre menő passza se.
Alcantara
Director del Fútbol

2016.07.21. 05:27:28

Ezt a Dollt úgy rúgnám ki páros lábbal, hogy lába nem érné a földet az NDK nagyreményű mágusának. Már második éve játsza el ugyanezt a szitut, szezon eleji forma, stb....
Attól, hogy német, nem kellene bedőlni ennek a kóklernek. Ez egy beugró, albán második csapat volt, nulla tudással. Ezt sikerült alulmúlni. Jobb is, hogy kiestek, mert a Salzburg egy hatost gurított volna oda-vissza ennek a szerencsétlen társaságnak.
Egy ilyen kerettel bárki bajnokságot nyerne.
Az összes magyar edzőt kiküldeném tanulmányútra, de nem németbe, hanem Izlandra, Szerbiába, Albániába hogy ott mit csinálnak kevés pénzből az edzők.
Komolyan vérlázító, hogy ebbe a fociba ömlik az állami pénz ész nélkül.
Tudtam, hogy ez lesz az EB után, most 10 évig lehet etetni a magyar népet a feljövő focinkkal.
Amatőrizálnám az egész labdarúgást itthon, aki tehetséges menjen külföldre, de ezeknek 3 Ft is sok, ezért a nézhetetlen, lélektelen semmiért, ami évtizedek óta itt megy.
Bob_Marley
Presidente del Barça

2016.07.21. 01:29:26

recrea írta:Ami pedig szurkolás néven megy kint a stadionban, az szégyenteljes. Mint egy szedett-vedett csürhe, érthetetlen mi megy ennél a csapatnál. Csapat :D Komolyan, én lenyeltem a szkennert, meg az egész mizériát, de ha valaki azt írja nekem, h ez a rendszer működik, azt körberöhögöm. Nem, ez a rendszer nem működik. Tudom, számtalanszor volt itt téma, nem érdekel, én ilyen ótvar, semmilyen, közömbös, ócska, amatőr hangulatú stadionban életemben nem jártam, pedig voltam néhány helyen. Semmi szerethető nincs ebben az egészben, teljesen le vagyok döbbenve.
Én kint voltam, nem hiszem hogy azon múlna egy albán második ellen hogy van e B-közép vagy sem.
Kép
Kép
Kép
recrea
Llegenda del Barça

2016.07.21. 00:29:21

Ami pedig szurkolás néven megy kint a stadionban, az szégyenteljes. Mint egy szedett-vedett csürhe, érthetetlen mi megy ennél a csapatnál. Csapat :D Komolyan, én lenyeltem a szkennert, meg az egész mizériát, de ha valaki azt írja nekem, h ez a rendszer működik, azt körberöhögöm. Nem, ez a rendszer nem működik. Tudom, számtalanszor volt itt téma, nem érdekel, én ilyen ótvar, semmilyen, közömbös, ócska, amatőr hangulatú stadionban életemben nem jártam, pedig voltam néhány helyen. Semmi szerethető nincs ebben az egészben, teljesen le vagyok döbbenve.
Nero.
Llegenda del Barça

2016.07.20. 22:30:23

Évek óta nem engedném ki a klubcsapatainkat nemzetközi sorozatokra. Az eredményeken meg ne akadjon ki senki, ennyit tudunk és kész. Ez a realitás.
“Mindig is elakartam jutni Kínába. Soha nem gondoltam volna, hogy idővel Kína jön el hozzám.”
fanbarca
Entrenador del Barça

2016.07.20. 22:24:10

Hosszú idő után az utóbbi hetekben ismét elkezdtem nézni a magyar csapátok meccseit.. Erre meg...

Dibusz amúgy jó kapus? Mert ma tiszta röhej volt. Labdák mellé nyúl, határozatlan, lassú.
més que un club
Messias2
Director del Fútbol

2016.07.20. 22:23:17

Nehéz volt eldönteni, hogy a végeredmény, vagy a mikrofonos "előénekes" volt-e a nagyobb szégyen....

Egy lélektelen sz*r volt az egész, ilyenkor kéne Simon Tibi a pályára....
TS-Alba-Araujo-Koundé-Azpi-Busi-De Jong-Pedri-Dembélé-Lewa-Fati
visca el barca
Presidente del Barça

2016.07.20. 22:17:59

Bob_Marley írta:Kapus bepörgeti, hát ez is tökéletesen jellemezte ezt az egész két meccses szenvedést....
panenkás alázás mindent vitt. ment itt a fantáziálás a bl csoportkörről, aztán 1 fordulot se tudtak menni...
Like a soul without a mind, in a body without a heart, I'm missing every part...
Kép
Válasz küldése