Egész biztató a CV-je, az ilyeneket szoktuk kiutálni....A zsenik már dörzsölik a tenyerüket, hogy elmagyarázzák mit miért csinál rosszul és amúgy szerencséje van....

"Szégyen ez a bohócliga" ez a megfelelő kifejezés!Robcsyy írta:szégyen ez a bohócliga
Ez legalább vicces volt.Balázst vártam Moniz maszkban, pezsgővel.
Lehet, ezt nem tudom. Én abból indulok ki, hogy tök mindegy a hangulat ha nincs eredmény. Az a legfontosabb, hangulat nálam sokad rangú. Jó ha van persze, de nem elsődleges.Zozzy 5 írta:nekem egyébként úgy jött le, hogy akik a szurkolás és közeg nulla minőségét hozták fel, nem a sikertelenséget tulajdonítják ennek, egyszerűen gáznak élték meg azt a hangulatot, eredménytől függetlenül is.Bob_Marley írta:Voltam kint olyan meccsen ahol volt 60 ezer ember, meg ötven, de nem emberek miatt járok meccsre. Hanem a foci szeretete, a Fradi szeretete miatt. Nyilván hogy minél többen vannak annál jobb, mert több bevétel, de kint volt ha hinni lehet 8000 ember, egy tragikus első meccs után, ez nálam rendben van. És nem lenézve az albánokat, de infrastrukturális, anyagi viszonyokat, tradíciókat összevetve ezt a csapatot az ifinek is vernie kellett volna. Nem azon múlt, hogy hú de nagy szurkolás volt vagy sem. Siker és pénz ez a foci kulcsa, persze hogy számít hogy 200 vagy húszezer, de magyar viszonylatban ez egy jó nézőszám volt és ez a lényeg nálam, mert ez ad pénzt. És tényleg nem fair a két végletet felhozni, de pont azt akartam érzékeltetni, hogy persze ha van erőteljes szurkolás átlendíthet a nehéz pillanatokban, de ne tulajdonítsunk már neki nagy szerepet. Nem egyenes arányos, de mióta nincs Barcelonában "b-közép" halomra nyertük magunkat. Marseille-ben meg top 10 szurkoló tábor van, de ha nem megy akkor nem megy. Rohadt jó hogy sokan vannak meg szurkolnak, de majdnem csúnyát írok mit ér.....
Tudom nem kifogásként írtátok, de kicsit nekem úgy jön le, s ha ezen múlik, hogy kint van-e még plusz 1500-2000 ember akkor még nagyobb a baj (bevétel miatt persze hogy fontos lenne), mert mint írtam ezt a csapatot egy üres stadionban is meg kellett volna tudni verni. És pont hogy nem, mert ki kell jelenteni a két meccs alapján a jobbik csapat ment tovább és ez a valóság nem az hogy most énekeltek-e vagy sem. Annyi ember kint volt, annyi hangulat volt amennyi kell egy csapatnak, de ne ezen múljon már egy szinte strandról beeső csapat ellen.....
Sokkal nagyobb gond a szurkolásnál, ami van.....Fradi, DVSC off, MTK is kettős vereségre áll, legalább a Videoton, de hát ez így tragikus. Sajnos vissza a magyar valóságba....
nekem egyébként úgy jött le, hogy akik a szurkolás és közeg nulla minőségét hozták fel, nem a sikertelenséget tulajdonítják ennek, egyszerűen gáznak élték meg azt a hangulatot, eredménytől függetlenül is.Bob_Marley írta:Voltam kint olyan meccsen ahol volt 60 ezer ember, meg ötven, de nem emberek miatt járok meccsre. Hanem a foci szeretete, a Fradi szeretete miatt. Nyilván hogy minél többen vannak annál jobb, mert több bevétel, de kint volt ha hinni lehet 8000 ember, egy tragikus első meccs után, ez nálam rendben van. És nem lenézve az albánokat, de infrastrukturális, anyagi viszonyokat, tradíciókat összevetve ezt a csapatot az ifinek is vernie kellett volna. Nem azon múlt, hogy hú de nagy szurkolás volt vagy sem. Siker és pénz ez a foci kulcsa, persze hogy számít hogy 200 vagy húszezer, de magyar viszonylatban ez egy jó nézőszám volt és ez a lényeg nálam, mert ez ad pénzt. És tényleg nem fair a két végletet felhozni, de pont azt akartam érzékeltetni, hogy persze ha van erőteljes szurkolás átlendíthet a nehéz pillanatokban, de ne tulajdonítsunk már neki nagy szerepet. Nem egyenes arányos, de mióta nincs Barcelonában "b-közép" halomra nyertük magunkat. Marseille-ben meg top 10 szurkoló tábor van, de ha nem megy akkor nem megy. Rohadt jó hogy sokan vannak meg szurkolnak, de majdnem csúnyát írok mit ér.....
Tudom nem kifogásként írtátok, de kicsit nekem úgy jön le, s ha ezen múlik, hogy kint van-e még plusz 1500-2000 ember akkor még nagyobb a baj (bevétel miatt persze hogy fontos lenne), mert mint írtam ezt a csapatot egy üres stadionban is meg kellett volna tudni verni. És pont hogy nem, mert ki kell jelenteni a két meccs alapján a jobbik csapat ment tovább és ez a valóság nem az hogy most énekeltek-e vagy sem. Annyi ember kint volt, annyi hangulat volt amennyi kell egy csapatnak, de ne ezen múljon már egy szinte strandról beeső csapat ellen.....
Sokkal nagyobb gond a szurkolásnál, ami van.....Fradi, DVSC off, MTK is kettős vereségre áll, legalább a Videoton, de hát ez így tragikus. Sajnos vissza a magyar valóságba....
Már vártam ezt a kommentet tőled BobBob_Marley írta: Én kint voltam, nem hiszem hogy azon múlna egy albán második ellen hogy van e B-közép vagy sem.
Nyilván nem végletekben kell gondolkozni, de Barcelonában sincs hú de nagy szurkolás és megy, Marseilleben meg van nagy szurkolás és nem megy.![]()
Kint volt 6-7 ezer ember, nem volt ezzel semmi gond.
Akkor Te még nem láttál szurkolást, pedig ha jól tudom, régen is kijártál, ezek szerint elfelejtetted. De, nagyon nagy baj van vele, az a baj, amit leírtam az előző hsz-ben. Nagyjából 80 albán volt kint a meccsen, kétszer-háromszor őket lehetett hallani. Én is kint voltam (megadhattam volna az alkoholmentes söröd bentBob_Marley írta:Én kint voltam, nem hiszem hogy azon múlna egy albán második ellen hogy van e B-közép vagy sem.recrea írta:Ami pedig szurkolás néven megy kint a stadionban, az szégyenteljes. Mint egy szedett-vedett csürhe, érthetetlen mi megy ennél a csapatnál. CsapatKomolyan, én lenyeltem a szkennert, meg az egész mizériát, de ha valaki azt írja nekem, h ez a rendszer működik, azt körberöhögöm. Nem, ez a rendszer nem működik. Tudom, számtalanszor volt itt téma, nem érdekel, én ilyen ótvar, semmilyen, közömbös, ócska, amatőr hangulatú stadionban életemben nem jártam, pedig voltam néhány helyen. Semmi szerethető nincs ebben az egészben, teljesen le vagyok döbbenve.
Nyilván nem végletekben kell gondolkozni, de Barcelonában sincs hú de nagy szurkolás és megy, Marseilleben meg van nagy szurkolás és nem megy.![]()
Kint volt 6-7 ezer ember, nem volt ezzel semmi gond.
Én kint voltam, nem hiszem hogy azon múlna egy albán második ellen hogy van e B-közép vagy sem.recrea írta:Ami pedig szurkolás néven megy kint a stadionban, az szégyenteljes. Mint egy szedett-vedett csürhe, érthetetlen mi megy ennél a csapatnál. CsapatKomolyan, én lenyeltem a szkennert, meg az egész mizériát, de ha valaki azt írja nekem, h ez a rendszer működik, azt körberöhögöm. Nem, ez a rendszer nem működik. Tudom, számtalanszor volt itt téma, nem érdekel, én ilyen ótvar, semmilyen, közömbös, ócska, amatőr hangulatú stadionban életemben nem jártam, pedig voltam néhány helyen. Semmi szerethető nincs ebben az egészben, teljesen le vagyok döbbenve.
panenkás alázás mindent vitt. ment itt a fantáziálás a bl csoportkörről, aztán 1 fordulot se tudtak menni...Bob_Marley írta:Kapus bepörgeti, hát ez is tökéletesen jellemezte ezt az egész két meccses szenvedést....