Robcsyy írta:szégyen ez a bohócliga
"Szégyen ez a bohócliga" ez a megfelelő kifejezés!
Minden héten leülök a Tv elé, hát ha most összeszedik magukat, csak egy kicsit.. áááááá
10-20 perc és feladom, egyszerűen az ember nem bírja tovább:)
Akarat gyenge, képzetlen emberkék(tisztelet a kivételnek) bár, előbb-utóbb Ők is beleszürkülnek ebbe az egész bohóc mozgalomba, és akkor még nem beszéltem a "jóképű "szurkolókról:)
Családbarát szektorok stb marhaságok.... kimész egy meccsre és végig ezt hallod k..anyád Újpest vagy Fradi.. a legborzasztóbb hogy nem is egymással játszanak... Kérdem én, kivinnéd a kisfiad egy ilyen meccsre? Nem hinném
Mindenki drukkol valakinek, mindenkinek van véleménye, de hogy egy Ftc-akárki meccsen, vég az Újpestet szidják, ezt nem is értem ,csak röhögni tudtam...hát nem elég neki ha Ftc-Újpest meccsen teszi ezt?

))
Néha egy egy megmozdulás szenzációsra sikerül, mert akad azért ilyen is, szórványos taps, aztán ugyan ez az emberke hibázik, egyből édesanyjába küldik..kirúgjuk nem kell:)
Azt érzem, tényleg egy bohóc mozgalom, Úgy a csapatok-játékosok-szurkolói kúltúra-Mlsz-Stadion projektek..annak az 1000 embernek aki éppen kivándorol vidéken egy meccsre mert "Gézu" be akar rúgni a hétvégén és tök jó szidni valakit , kemény mag...60% nem tudja ki van az általa "imádott" csapatban....
Persze könnyű innen okoskodni, mit kellene tenni, mit lehetne tenni, de valami nagyon nem működik az biztos és nem igaz hogy a "hozzáértő emberkék nem veszik észre" nem igaz hogy emberek milliárdokat adnak egy olyan "stadionra" ahova 3000 ember fér be:)
ha már pénzt adok.. márpedig azért adom, mert bízom a jövőben, bízom abban hogy egyszer kell az a fránya stadion és sok-sok ember megy majd ki egy meccsre, ha így van akkor nem 3000 férőhelyes akármit építek nem is 10000 es, legalább egy 25000 ember férjen be hisz erről szól a történet....
Sántít az egész történet, agyatlan koncepciók, mondvacsinált vezetők(politika vagy abban bukott emberek) , mondvacsinált elképzelések, mondvacsinált szurkolók...BOHÓCLIGA
Más nemzeteknél egy család kivonul a mérkőzésre és jól érzi magát... én ezt látom a legfontosabb, követendő példának, és talán még egy rossz meccsen is megtehetik mindezt mert nem feltétlen kell hallani a k..anyád akárki szlogeneket, minden más aztán jön, aztán lesz bevétel stb stb
És még egy kis hozzáfűzni való a dologhoz:
Volt idő, amikor Bp-en egy kettős rangadón 80 ezer ember volt kíváncsi a kedvenceikre, tehát igenis van igény a szórakozásra, van igény a családbarát szurkolásra, van igény a jó focira (lásd, hányan néznek Barca vagy Real meccsen kis hazánkban)..