Rashford az első angol játékos Barcelonában Lineker óta
"Yeah… It’s official." Rashford follows in Lineker’s footsteps. pic.twitter.com/ZvbnDAtbax
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 23, 2025
Akkor mintha meg sem történtek volna...palesz77 írta:De golt asszem egyet se kaptak ilyenbol.
Nem csinalja annyit, de nem is megy ugy neki.PCsabi írta:Rosszabb, mint Busquets?![]()
Egyébként ahogy megfigyeltem, tényleg nem a leggyorsabb játékos, de olyan keresztlabdái ill. hosszú indításai vannak![]()
Rosszabb, mint Busquets?palesz77 írta:Jo gyerek nagyon, de remenykedj, hogy mar leszokott az utolso kozeppalyaskent valo cselezgetesrol..PCsabi írta:Amúgy Xhaka nagy kedvencem lesz
Vagy a közvetitesek.tvvisca el barca írta:tegyétek már ki fentre:palesz77 írta:Hol nézitek? Én 4 percenként új linket keresek, mert folyton elmennek, valaki egy folyamatosan működőt adjon légyszi.Gyenge nethez kéne.
mojatv.info
lehet nézni a szlovák digisport 1,2,3,4-et, jó minőség, nem kell semmit letölteni, nem szaggat, nem pixeles, nincs reklám.
Nekem azt írja ki, hogy fel van függesztve.visca el barca írta:tegyétek már ki fentre:
mojatv.info
lehet nézni a szlovák digisport 1,2,3,4-et, jó minőség, nem kell semmit letölteni, nem szaggat, nem pixeles, nincs reklám.
tegyétek már ki fentre:palesz77 írta:Hol nézitek? Én 4 percenként új linket keresek, mert folyton elmennek, valaki egy folyamatosan működőt adjon légyszi.Gyenge nethez kéne.
Persze, Mustafi korrekt igazolás, de ennyi. Minden igazolásuk korrekt. Lucas Perez se rossz. Épp az ilyen igazolások miatt nem mozdulnak el soha onnan ahol vannak. Xhaka is ügyes, de nem fogja megváltani a világot. Elöl meg továbbra is kb egy szál Sanchez-ük van. Legalább 2-3 igazi sztárjátékos kéne ebbe a csapatba h számolni keljen velük. Ílyen játékosok lehet néha okoznak meglepetést. Lehet kivernek a BL-ből is 1-2 nagyágyút, de amikor senkinek se megy, akkor nincs olyan játékos, aki hozza a pluszt egy villanással.PCsabi írta:Mustafi miatt én nem aggódok, szerintem jó párost alkothatnak majd Koscielny-vel. Lucas Perez nálam neccesebb, főleg Vardy és Lacazette után...
Mindenesetre kész a keret, 4. helyre jók lehetünk:
Cech/Ospina - Bellerín/Debuchy/Jenkinson, Mustafi/Mertesacker/Holding, Koscielny/Gabriel, Monreal/Gibbs - Xhaka/Coquelin, Cazorla/Elneny/Wilshere - Ramsey/Walcott/Gnabry, Özil/Ox, Sánchez/Iwobi/Welbeck - Giroud/Lucas.
Én Acestream-ezek.palesz77 írta:Hol nézitek? Én 4 percenként új linket keresek, mert folyton elmennek, valaki egy folyamatosan működőt adjon légyszi.Gyenge nethez kéne.
Te mondod azt, hogy fontos volt nekik a meccs alapján. Én csak azt mondom, ha valóban olyan fontos lett volna akkor nem így állnak fel. Nem védtem őket egy percig sem. Csak megkérdőjelezem, hogy mennyire volt fontos nekik.Messias2 írta: Hiába akarod megmagyarázni a megmagyarázhatatlant, a román bajnokság 11. helyezettjét az U21-es csapatnak is meg kellett volna verni. Lehet itt keresni a kifogásokat, de a PL-t megint durván beárazták.