Premier League / The FA Cup

Foci a Barçán kívül
Tromort77

2016.08.29. 21:52:39

Tavaly is kemény 700 percet játszott a walesi Xavi a bajnokságban, akkor sem jól. Kétlem, hogy bármennyire is hiányozna. Értem a lényegét és van benne valami, de a keret önmagában nem alkalmas sokszor a labdatartós focira. Egy-két fecske még nem csinál nyarat.

Azzal egyetértek, hogy még nagyon keresi a csapatát és nem tudja össze rakni őket. Ha hajtós, sokat dolgozó kp-t akar akkor abban soha nem fog együtt elférni Wijnaldum, Lallana, Firmino és Coutinho is. Ebből a négyesből leginkább kettő férne el. De szerintem Firmino és Coutinho együtt szerepeltetése is luxus.

Összeségében úgy tűnik, hogy a keret nem nő fel ahhoz a játékhoz amit Klopp szeretne játszani. De azért a fejlődés látszik.
PCsabi
aka Game90

2016.08.29. 21:34:52

A szezon előtt azt mondtam, a Liverpool FC baromi jó eséllyel pályázik a TOP 4-be jutásra: Klopp végre kapott időt igazolni, plusz egy egész nyarat arra, hogy megkeresse a legjobb prospecteket a taktikájához, miközben egyetlen európai kupában sem kell bohóckodni, és az előző 3/4 évad tökéletes volt arra, hogy rájöjjön, kikből áll pontosan a csapatból leeresztendő ballaszt. Ehhez képest eddig, ha masszív csalódás nem is volt az átigazolási időszak, de engem mindenképp meglepett - a 'Pool még mindig nincs kész, és bár a koncepció valamivel jobban műküdik mint tavaly, a látványos leolvadások továbbra is kódolva vannak a csapatjátékba. Mondom is, hogy miért.

Baromi furcsa ilyet írni, mert legyünk őszinték, Joe Allen azért nem az a játékos, akiért felváltva robbantanak bankot a topcsapatok, de a Liverpoolnak egyáltalán nem sikerült pótolnia őt a középpályán. A walesi (Xavi, haha) ugyan nem egy Busquets, de a liverpooli keretből így is ő volt az a spíler, aki a leginkább hozzá tudott tenni a labdatartáshoz, ami ugyan nem Jürgen elsődleges stílusjegye, de olykor kifejezetten hasznos tudna lenni ahhoz, hogy a csapat átvészelje azokat a periódusokat, amikor épp kipihenik picit a saját gyilkos tempójuk okozta fáradtságot. Ilyen ember most Canon kívül nincs a keretben, és legyünk őszinték, a török-német is csak gyenge imitációja azoknak a lehetőségeknek, amik Manchesterben és Londonban a riválisok rendelkezésére állnak.

Henderson például totálisan nem ez a spíler, ahogy a - szerintem - félreértelmezett Wijnaldum sem. Lallana ugyan kifejezetten Klopp-kompatibilis arc, de ő sosem fog igazi jelenléttel bírni a támadóharmadban, szóval tök felesleges úgy kialakítani a rendszert, hogy folyamatosan neki kelljen kiosztania az utolsó passzokat. Clyne fejben borzasztóan lassú egy ilyen futballhoz, használható balhátvéd az egész rotációban nem akad, az meg, hogy pont a keret messze legjobb csatára nem tud sehogyan sem beleszuszakolódni a kezdőbe (igen, Sturridge-ra gondolok), tömény vicc. Kívülről szemlélve úgy tűnik, Klopp egészen a falig elmegy, hogy korlátolt játékosok potenciáljának határait feszegesse, de ennek az az ára, hogy a kulcsemberek (Coutinho, Firmino, Sturridge) erősségeit nem képes teljesen kihasználni. Mintha egy inverz Dortmundot látnánk.

Innentől arról beszélni, hogy a Liverpool anyagilag nem tud versenyezni az igazán nagyokkal, felesleges. Igaz ugyan, de elfedi a lényeget, mert miközben a bértömeg és az átigazolási pénzek nagy része Wijnaldum-szintű arcokra megy el, alig sikerül Matipokat nyúlni olcsóért. Nem azt mondom, hogy a 'Pool esélytelen a legjobb négyre, mert ez nincs így, de ahhoz, hogy valós sanszuk legyen odaérni a City, a United, a Chelsea, vagy az Arsenal környékére, valahogy ki kellene hozni ebből a keretből azt, ami optimálisan benne van. És picit - még egyszer hangsúlyozom, hogy ez a saját bárdolatlan véleményem - úgy tűnik, hogy ebben Klopp még mindig nem teljesen tudja, merre van az előre.

(mc_deere)
A vezetőségnek be kéne számoltatni LE-t a sorozatban 2:0 után
kiengedett meccsekről - mégpedig írásban is, szóban is.
Ha bajnokok leszünk, akkor azt lehet mondani: van ilyen.
Ha nem, akkor azt kell mondani: ne legyen ilyen!
Tromort77

2016.08.29. 20:51:21

Köszi a jelzést, nem láttam.

Boccs Palesz, de:

Grêmio president Romildo Bolzan: There’s absolutely nothing. We didn’t have an approach, we didn’t have a bid #Luan

Így is azon a poszton van a legtöbb opció, 30 millió túl sok volna érte amúgy is. Főleg úgy, hogy azt olvasom hogy a Gremio-ból sem tud igazán kiemelkedni. Bár az Olimpián nagyon jó volt.
De védő is elférne a csapatban ha már Sakho-val összebalhézott Klopp. Bár most visszautasította, hogy a Stoke-ba menjen kölcsönbe.

Big Sam kihírdette a keretét és a fél Anglia megkattant, hogy Barkley-t kihagyta, Henderson-t meg betette a keretbe, erre ma arról szóltak a hírek, hogy Henderson-t tervezi kinevezni kapitánynak. :P

Hart meg nehéz döntés előtt áll: Sunderland vagy Torino :roll:
palesz77
Az Év fórumozója 2014 & 2015

2016.08.29. 11:05:12

Tromort77, téged tuti érdekel.. :D Elméletileg megbízható brazil források szerint a Pool 30 millió fontos ajánlatot tett Luanért. Én nem nagyon tudom ezt elképzelni, nem sok értelmét látnám így, hogy a jelenlegi csatárok közül se használ egyet se Klopp.. Mondjuk ő 4231-ben is tudna szerintem a csatár mögött játszani, a válogatottban csinálta is, de nekem valahogy nem áll össze a kép, hogy ezzel mi terve lenne. Örülni részben örülnék, mert nekem nagyon tetszett a gyerek játéka az Olimpián, de ezt a Wijnaldum-lallana-Coutinho-Firmino tengelyt a jelenlegi játékosokkal is meg lehetne bontani, nem kéne ehhez a brazil.. :-k
PCsabi
aka Game90

2016.08.28. 22:18:10

palesz77 írta:De golt asszem egyet se kaptak ilyenbol.
Akkor mintha meg sem történtek volna... :mrgreen:

The 23-year-old completed 87% of his passes and wasn’t afraid to get stuck in. Xhaka attempted seven tackles, while he was also successful with 100% of his headed duels.

Meanwhile, the Swiss international also made six defensive actions – only Arsenal centre-backs Rob Holding (12) and Laurent Koscielny (16) made more defensive actions.

A Watford ezen stratégiája azt is lehetővé tette, hogy szinte laboratóriumi körülmények között csodáljuk meg, hogy mik Granit Xhaka erősségei. Mivel ezen a meccsen rendre jóval több lehetséges passzopció közül választhatott, a svájci albán látványosan demonstrálta, hogy mindenféle távolságra képes hajszálpontosan passzolni, ez pedig a támadásszervezés első harmadában létfontosságú. Xhaka a meccsen 87 százalékos pontossággal passzolt, 9/6 pontos hosszú labdája volt, valamint kialakított egy helyzetet is, ami szintén egy mélységi indításból keletkezett. Ezeken a számokon még lehet javítani, de az Arsenal tavaly ordított egy ilyen típusú játékosért, és most végre megkaptuk.
randomguy
Capitá del Barça

2016.08.27. 19:55:09

http://banok.myfreeforum.org/forum1.php

tessék, szerintem mindenkinek érdemes lementeni a linket, itt minden meccsre vannak stream linkek, magyarul is és külföldi adóktól is. vannak hd streamek is úgyszintén.
Xabi Prieto: "I have gone to the Bernabeu just to watch Messi play."
palesz77

2016.08.27. 19:09:44

PCsabi írta:Rosszabb, mint Busquets? :D

Egyébként ahogy megfigyeltem, tényleg nem a leggyorsabb játékos, de olyan keresztlabdái ill. hosszú indításai vannak 8)
Nem csinalja annyit, de nem is megy ugy neki. :D Miatta meg Dahoud miatt tavaly lattam kb 20 Gladbach meccset, volt parszor, hogy futni kellett hatra mindenkinek miatta.. :D De golt asszem egyet se kaptak ilyenbol.

Amugy nagyon jo a passzjateka tenyleg, a keresztlabdai felelmetetesek, de a vonalak kozott is nagyon jol passzolja elore, es ha nincs ki iranyitson, akkor a "direkt kiugratasai" - nem tudom hogy mondjam, erted remelem :D - is baromi jok, felpalyarol a csatar labara teszi ha kell. Sok van abba a gyerekbe, a hozzaallasa is jonak tunik, jo fogas volt az biztos.
PCsabi
aka Game90

2016.08.27. 19:00:51

palesz77 írta:
PCsabi írta:Amúgy Xhaka nagy kedvencem lesz 8)
Jo gyerek nagyon, de remenykedj, hogy mar leszokott az utolso kozeppalyaskent valo cselezgetesrol.. :D
Rosszabb, mint Busquets? :D

Egyébként ahogy megfigyeltem, tényleg nem a leggyorsabb játékos, de olyan keresztlabdái ill. hosszú indításai vannak 8)

Ja, amúgy minek kell klasszis csatárt igazolnunk? Három meccsen lőttünk hat gólt :mrgreen:
palesz77

2016.08.27. 17:20:51

PCsabi írta:Amúgy Xhaka nagy kedvencem lesz 8)
Jo gyerek nagyon, de remenykedj, hogy mar leszokott az utolso kozeppalyaskent valo cselezgetesrol.. :D
PCsabi
aka Game90

2016.08.27. 17:16:09

Ilyen gólt is csak mi tudunk kapni... :lol: :mrgreen:

Amúgy Xhaka nagy kedvencem lesz 8)
TripleH
Entrenador del Barça

2016.08.27. 16:43:51

MatyiG
Adminisztrátor

2016.08.27. 16:29:00

visca el barca írta:
palesz77 írta:Hol nézitek? Én 4 percenként új linket keresek, mert folyton elmennek, valaki egy folyamatosan működőt adjon légyszi. :D Gyenge nethez kéne.
tegyétek már ki fentre:

mojatv.info

lehet nézni a szlovák digisport 1,2,3,4-et, jó minőség, nem kell semmit letölteni, nem szaggat, nem pixeles, nincs reklám.
Vagy a közvetitesek.tv
Itt is lehet nézni online az összes magyar csatornát, ez se szaggat. Vagy ami jó még, az a sport365.live
palesz77

2016.08.27. 16:26:06

visca el barca írta:tegyétek már ki fentre:

mojatv.info

lehet nézni a szlovák digisport 1,2,3,4-et, jó minőség, nem kell semmit letölteni, nem szaggat, nem pixeles, nincs reklám.
Nekem azt írja ki, hogy fel van függesztve. :-k
visca el barca
Presidente del Barça

2016.08.27. 16:21:20

palesz77 írta:Hol nézitek? Én 4 percenként új linket keresek, mert folyton elmennek, valaki egy folyamatosan működőt adjon légyszi. :D Gyenge nethez kéne.
tegyétek már ki fentre:

mojatv.info

Like a soul without a mind, in a body without a heart, I'm missing every part...
Kép
Tromort77

2016.08.27. 15:46:18

Nem lehet fentartani egy egész meccsen egy ilyen letámadást. Látszott, hogy már kevésbé volt hatékony, így pedig néha úgy mentek át rajtuk mint kés a vajon. A kapott gólért kár, kivédekezhető lett volna. Nem volt ebben a Spurs-ben annyi erő. De egyébként meg igazságos döntetlen mert Mané-t meg ki lehetett volna szórni.

Milner egyébként a hibáján kívül nagyon jó volt. Kár érte, mert jól oldotta meg a posztot.
Sokat kell még javulnia a csapatnak. Meg kell találni valami megoldást mert ez a támadó középpályás 4es kioltja egymást.
Messias2
Director del Fútbol

2016.08.27. 14:27:19

Coutinho valóban nem játszik jól, sokszor választ rossz megoldást. Liverpool viszont nagyon jól pressingel, a Spurs nem tud ezzel mit csinálni.
Manét le kéne hozni, mert nagyon túĺ van pörögve. Még egy durvább szabálytalanság, és kiszórják.

Szerk.: Hát, ez egy elég bosszantó pontvesztés. Szerintem Klopp picit elszabta a dolgot azzal, hogy az 1. csere után a Spurs védők letámadását feladta, csak Origi zavarta őket, és visszállt 4-1-4-1-re. Több helye és ideje lett a Spurs védőinek, és gólnál is Alderweireld ívelte be a labdát Milner mögé, aki nem is tudom, mit gondolt, gyakorlatilag szabadon hagyta Diert. A gól után még próbálkozott a Pool, de a Mané, Lallana kettős nagyon elfáradt a végére.
Már csak pár napja Kloppnak egy normális bhv-t venni. Remélem, megejti, mert anélkül nagyon nehéz lesz a TOP 4.
TS-Alba-Araujo-Koundé-Azpi-Busi-De Jong-Pedri-Dembélé-Lewa-Fati
noname
Llegenda del Barça

2016.08.27. 14:02:00

PCsabi írta:Mustafi miatt én nem aggódok, szerintem jó párost alkothatnak majd Koscielny-vel. Lucas Perez nálam neccesebb, főleg Vardy és Lacazette után...

Mindenesetre kész a keret, 4. helyre jók lehetünk:

Cech/Ospina - Bellerín/Debuchy/Jenkinson, Mustafi/Mertesacker/Holding, Koscielny/Gabriel, Monreal/Gibbs - Xhaka/Coquelin, Cazorla/Elneny/Wilshere - Ramsey/Walcott/Gnabry, Özil/Ox, Sánchez/Iwobi/Welbeck - Giroud/Lucas.
Persze, Mustafi korrekt igazolás, de ennyi. Minden igazolásuk korrekt. Lucas Perez se rossz. Épp az ilyen igazolások miatt nem mozdulnak el soha onnan ahol vannak. Xhaka is ügyes, de nem fogja megváltani a világot. Elöl meg továbbra is kb egy szál Sanchez-ük van. Legalább 2-3 igazi sztárjátékos kéne ebbe a csapatba h számolni keljen velük. Ílyen játékosok lehet néha okoznak meglepetést. Lehet kivernek a BL-ből is 1-2 nagyágyút, de amikor senkinek se megy, akkor nincs olyan játékos, aki hozza a pluszt egy villanással.
A Fifa egy szégyen
Tromort77

2016.08.27. 13:52:33

Én Acestream-ezek.
De próbáld meg ezt:
http://singidunum.club/wlive01b.html

Ha nem jó akkor itt próbálgass SD és mobile linkeket:

https://www.reddit.com/r/soccerstreams/ ... otspur_vs/

Szerk: Stoke meccsen azért büntetőt adtak. :D
Henderson éledezik, Coutinho meg kikészít. Bántóan buta és önző játékos. Persze azon a poszton muszáj egyénieskedni is, de illene néha passzolnia is. Azt reméltem majd Klopp jobban megneveli de eddig semmit sem változott.
palesz77

2016.08.27. 13:48:54

Hol nézitek? Én 4 percenként új linket keresek, mert folyton elmennek, valaki egy folyamatosan működőt adjon légyszi. :D Gyenge nethez kéne.
Tromort77

2016.08.27. 13:36:44

A pressingből eredő ziccer ott is volt. Coutinho meg jól ki is hagyta. :roll:
Messias2
Director del Fútbol

2016.08.27. 13:10:35

Na, Coutinho kezd, tehát garantált a győzelem. 8)
TS-Alba-Araujo-Koundé-Azpi-Busi-De Jong-Pedri-Dembélé-Lewa-Fati
palesz77

2016.08.27. 13:07:37

Epp irtam a kezdoket de megeloztel. :D Tudom, lattam is elobe, meg is lepett, hogy labra allt utana, elsore sulyosabbnak hittem. Mondjuk akkor se jatszana ha ep lenne, ez a galakezdo ugy latszik.. :D Nem ertem Klopp miert rakta ennyire partvonalra Origit, raadasul egy ilyen kezdoert, de mindegy, o tudja. Rangado van, ugyhogy ma tuti nyernek, majd jovo heten jon a vereseg ugyanezzel a felallassal.. :D
Tromort77

2016.08.27. 13:03:04

LFC XI vs Spurs: Mignolet, Clyne, Matip, Lovren, Milner, Henderson, Wijnaldum, Lallana, Mane, Coutinho, Firmino

Spurs XI vs LFC: Vorm, Walker, Alderweireld, Vertonghen, Rose, Dier, Wanyama, Lamela, Alli, Eriksen, Kane

Poolnál megint erőlteti ezt az összeférhetetlen négyest. Nem is értem. Főleg így középcsatár hiányában. Hacsak a letámadásból nem tudnak elérni valamit nem látok jó esélyeket. A Spurs középpálya nagyon combos. De hátha valahogy össze áll ez. Matip-ra kíváncsi leszek.

Klavan nyilatkozta, hogy amikor legelsőnek sms-ben megkereste Klopp akkor vissza írta neki, hogy nem hiszi el, hogy ő az és bizonyítékor kér, erre Klopp küldött neki egy selfiet. :lol: Azért megnéztem volna Klavan arcát amikor meglátta, hogy az tényleg Klopp. 8)

Ja és nyugi Palesz, Can azért nem játszik mert összeszedett egy apróbb sérülést és kihagyott pár edzést.
PCsabi
aka Game90

2016.08.26. 15:15:33

Mustafi miatt én nem aggódok, szerintem jó párost alkothatnak majd Koscielny-vel. Lucas Perez nálam neccesebb, főleg Vardy és Lacazette után...

Mindenesetre kész a keret, 4. helyre jók lehetünk:

Cech/Ospina - Bellerín/Debuchy/Jenkinson, Mustafi/Mertesacker/Holding, Koscielny/Gabriel, Monreal/Gibbs - Xhaka/Coquelin, Cazorla/Elneny/Wilshere - Ramsey/Walcott/Gnabry, Özil/Ox, Sánchez/Iwobi/Welbeck - Giroud/Lucas.
Tromort77

2016.08.26. 14:54:37

Messias2 írta: Hiába akarod megmagyarázni a megmagyarázhatatlant, a román bajnokság 11. helyezettjét az U21-es csapatnak is meg kellett volna verni. Lehet itt keresni a kifogásokat, de a PL-t megint durván beárazták.
Te mondod azt, hogy fontos volt nekik a meccs alapján. Én csak azt mondom, ha valóban olyan fontos lett volna akkor nem így állnak fel. Nem védtem őket egy percig sem. Csak megkérdőjelezem, hogy mennyire volt fontos nekik.
Válasz küldése