Újraalkották a legendás képet!
Making history together pic.twitter.com/zIRPjawsLO
— FC Barcelona (@FCBarcelona) January 12, 2026
Jó helyen van ő ott asszem.PCsabi írta:Fabregas kezdő, Xhaka csak a padon, Sánchez megint középcsatár...
Remelem idén constansabb teljesítményre lesz képesMessias2 írta:Coutinho
En mondjuk örülök, h megy nekik, Kloppal szerethető az a csapat, csak az a baj, hogy a city is az peppel.LG írta:A Poolos jóslat nem jött be. A mi meccsünkkel párhuzamosan belenézegetek abba is, elég jó focit tolnak ma is, gyorsan eldöntötték. Klopp óta én is megkedveltem őket.
Igen, ez előrelépésnek tekinthető. Már csak ki kéne találnia valami játékot...palesz77 írta:Na, José úgy tűnik kezd tanulni, Rooney kiszorult a kezdőből. Fellaini sincs amúgy, a nevek alapján még azt hinné az ember, hogy szép foci jöhet a MU-tól..![]()
Uhh, ezt benéztem. De a lényeg ugyanaz, Cescnek a kezdőben lenne a helye.palesz77 írta: Annyiban modositanek, hogy kezdo volt, de tenyleg o volt az egyetken kreativ ember kb.
Annyiban modositanek, hogy kezdo volt, de tenyleg o volt az egyetken kreativ ember kb. Michy nem volt rossz, de a - szabalyos - gol elmaradt, es el is szerencsetlenkedett jopar akciot, ennel remelhetoleg csak jobb lesz. Pedrot viszont rossz nezni komolyan, a mozgasa miatt olyan, mintha valami baromi nagy dologra keszulne epp, de total sulytalan, szinte semmi haszna nem volt ma..Messias2 írta:Fabre közben megint padról nyeri a meccset a Chelsea-nek.
Csak hallgatom kb. Úgyhogy majd várom akkor én az értékelést.palesz77 írta: Te nézed is?Ha igen, írd majd le hogy játszott, én csak később tudom meglesni, de érdekelne.
Lucas Pérez is duplázott közben.
Te nézed is?Tromort77 írta:Palesz, kezeket a paplan fölé!
Jött Ejaria!

A bajnoki cím nem azért nem reális, mert a City-nek annyival jobb lenne a kerete, hanem azért, mert Pep 2 klasszissal jobb edző. Ez már sokszor bebizonyosodott Spanyolországban is, de Angliában ez még inkább kijön. A legjobb példa erre a manchesteri derbi, vagy a szezon első 5-6 meccs. Jól láthatóan Pepnél van koncepció, értsd: build-up sémák, megszervezett letámadás, stb.Bob_Marley írta:Bajnoki cím nem reális, erősebb a City kerete és a MU-nál legalább 3-4 olyan poszt van ami "tátong". Ezt egy egész idényben kompenzálni elég nagy bravúr lenne. Bajnoki címet akarnak nyerni, mert mi mást, de egy BL indulásnak is tudnának örülni, egy EL év után.BL-helyezésre meg nagy dolog lesz felhozni a csapatot, már ha sikerül, nem hinném, hogy csak ez lenne a céljuk, főleg nem ilyen igazolások után.![]()