De amig a CR-Messi duó aktív és Európai topligákban játszanak, addig csinálhat bármit Xavi, Iniesta, Modric, de Bruyne és még sokan mások. Annyira emögött a 2 ember mögött van a média, hogy másnak esélye nincs elhozni az aranylabdát, hiába érdemelné meg jobban.
Neymarnak lenne még esélye, mert mögötte is hatalmas hype, csak ugye nála a teljesítmény nincs meg. Én pl. Coutinho és a Paulinho miatt sajnálom a tegnapi kiesést, de összességében mégis inkább örülök, mert egy brazil VB győzelmet a média teljesen úgy állított volna be, hogy elsősorban Neymarnak köszönhető, holott ez rohadtul nem lett volna igaz (hacsak nem az elődöntőben és a döntőben ő vitte volna a csapatot, de erre én semmi esélyt nem láttam, fejben kevés hozzá a fickó, teljesen érdemtelenül emlegetik a legnagyobbakkal egy lapon). Abban bízom azért, hogy így lassan a helyére kerül a megítélése, szerintem hamarosan a PSG-ben is Mbappé árnyékába fog kerülni, lehet már a következő szezonban. A színészkedései pedig förtelmesek még mindig. Jó, hogy már nincs nálunk, Coutinho szvsz nem rosszabb játékos, csak nincs mögötte ekkora cirkusz, emellett sokkal szimpatikusabb.
Azzal meg nem tudok egyet érteni, mikor vki azért húzza le a VB-t, mert kiestek a kedvencei. Ha annyira gyenge a színvonal, akkor épp azért kellett volna a nagyoknak simán menetelni. De nem ez történt, mindegyik megérdemelten esett ki. Innentől nincs miről beszélni, ha baj van a színvonallal, akkor az éppen a nagyon bűne, mert nem tudták hozni az elvárt teljesítményt.
Ma hajrá svédek, horvátok!