Rashford az első angol játékos Barcelonában Lineker óta
"Yeah… It’s official." Rashford follows in Lineker’s footsteps. pic.twitter.com/ZvbnDAtbax
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 23, 2025
Örök ígéret a srác, de a spanyol foci szerintem feküdni fog neki. Ennyit bőven megért, jó igazolás...visca el barca írta:hivatalos
nanibesitkas
valencia
8.5 millió euró
Már az EB előtt is mondta, hogy függetlenül az eredménytől a torna után visszavonul.S.Agüero írta:Hivatalos, Del Bosque lemondott.
Komoly vetélytárs lesz jövőre is az Atlético, számolni kell velük, de én örülök neki.palesz77 írta:Griezmann 2021-ig hosszabbított az Atmával. Közben meg ha minden igaz Vrsaljko átesett az orvosikon, úgyhogy mégy ő is matracosékhoz. Fabinho így gondolom nem megy oda, szóval Bob ennek legalább örülhetsz..
Én arról sem tudok semmit, hogy Blancot esetleg kirúgtak volna. Azt hittem biztos a helye. Egyébként nem nagyon látok sehol hivatalos bejelentést.palesz77 írta:Emery nem a PSG uj edzoje?En azt hittem az mar hivatalos, de akkor ugylatszik megse.
Akkor viszont szinte biztos, hogy Emery veszi át VDB-től a válogatottat.palesz77 írta:Sampaoli lett a Sevilla edzoje.
Watford vezetősége nem akarta vele folytatni, ő szeretett volna hosszabbítani. A hivatalos közlemény az volt, hogy mások voltak a nézetek a következő szezonra.roby122 írta:BREAKING: Quique Sánchez Flores az Espanyol új vezetőedzője! A spanyol szakember 2019-ig írt alá.
Favágásnak ezennel vége.Igazából nem értem miért jött el a Watfordtól, jól ment ott neki, egész szépet is játszottak, érdekes húzás ez, de kíváncsian várom, mit fog alkotni az Espanyollal.
A legdurvább az egészében az az, hogy majdnem fullos kezdővel nyomtákS.Agüero írta:A spanyolok épp most kaptak ki otthon 1-0-ra a grúzoktól.
Gondolom vakok között a félszemű a király alapon nyerték meg, szóval velük is csak többen lesznek a La Ligában, jobban nem. Az utolsó első ligás éveikben ráadásul kifejezetten durva stílusban játszottak. Mikor felhoztuk Messit, a Sociedaddal keröltve (plusz volt még 1 csapat azt hiszem, ők nem jutnak az eszembe) feljelentettek minket a Szövetségnél (a baszk-katalán szolidaritás ugyezola8787 írta:Alaves: 48 rúgott, 34 kapott gól, így megnyerni a másodosztályt azért az komoly
Hali.Baggio2001 írta:Köszönöm a válaszokat!
Gondoltam, hogy nem mostanában sorsolnak, így nem lesz könnyű belőni egy meccset, de majd augusztus végére tervezem az utat és ha szerencsém lesz, akkor pont lesz egy hazai meccs amikor ott leszünk.